GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκε από το κώμα η επιζήσασα του φονικού στη Γαλλία...

Το επτάχρονο κοριτσάκι από τη Βρετανία που επιβίωσε από το φονικό στις γαλλικές ‘Aλπεις την περασμένη εβδομάδα, έχει βγει από το κώμα και θα...

Το επτάχρονο κοριτσάκι από τη Βρετανία που επιβίωσε από το φονικό στις γαλλικές ‘Aλπεις την περασμένη εβδομάδα, έχει βγει από το κώμα και θα εξεταστεί από την αστυνομία μόλις μπορέσει.
Η γαλλική και η βρετανική αστυνομία συνέχισαν την έρευνά τους στο σπίτι της οικογένειας του Σάαντ αλ-Χίλι, του βρετανού, ιρακινής καταγωγής, οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι, όπως και η σύζυγός του, μια μεγαλύτερη γυναίκα και ένας περαστικός ποδηλάτης.
Η μικρότερη αδελφή της 7χρονης, η τετράχρονη Ζιίνα, που επιβίωσε σώα και αβλαβής, έχει επιστρέψει στη Βρετανία. Η αστυνομία ελπίζει πως η Ζαϊνάμπ θα τους δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας είπε πως μια οικογενειακή βεντέτα για χρήματα είναι ένα από τα πολλά κίνητρα που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση για τους φόνους και πως ο αδελφός του Χίλι ανακρίθηκε επίσημα. Ο αδελφός έχει αρνηθεί πως είχε οποιαδήποτε διαφωνία με τον Χίλι ο οποίος ζούσε στο Σάρεϊ, νότια του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση