GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζουν …ανταρσία;

Ψίθυροι, μουρμούρες και γκρίνιες φτάνουν στο Μαξίμου σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στη Βουλή κατά την ψήφιση των νέων μέτρων, εάν και...


Ψίθυροι, μουρμούρες και γκρίνιες φτάνουν στο Μαξίμου σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στη Βουλή κατά την ψήφιση των νέων μέτρων, εάν και εφόσον καταλήξουν εκεί για ψηφοφορία.
Μετά την αλλαγή στην στάση της Ευρώπης, ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να του τραβήξει το χαλί.
Στο Μαξίμου περιμένουν οι … ψίθυροι και οι γκρίνιες να εκδηλωθούν και στη Βουλή σε περίπτωση που τα μέτρα οδηγηθούν για ψήφιση στο Κοινοβούλιο.
Η τακτική άλλωστε είναι γνωστή από τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία. «Ή ψηφίζετε ή δεν παίρνουμε την δόση» και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που με δηλώσεις τους σήκωναν την σημαία της επανάστασης και κατά την ψηφοφορία … την κατέβαζαν.
Έχοντας ακόμη έντονη την μνήμη του περασμένου Φεβρουαρίου, όπου 20 Βουλευτές της Ν.Δ. διαγράφησαν επειδή καταψήφισαν το μνημόνιο και έπειτα περίμεναν στο κεφαλόσκαλο της Συγγρού να περάσουν μέσα με την πρώτη ευκαιρία που θα άνοιγε η πόρτα, ο Σαμαράς δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνεται το φαινόμενο της ομαδικής ανταρσίας.
Γι’ αυτό υπήρξαν και οι σχετικές ενημερώσεις από τον κ. Κεδίκογλου ότι θα υπάρξουν κυρώσεις. Η κυβέρνηση θα δώσει την πρώτη μάχη για να αποδείξει την συνοχή της, αλλά το ίδιο θα σημαίνει και για το κόμμα της Ν.Δ., με την ψήφιση των νέων μέτρων.

8 σχόλια

  1. ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΡΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ...

    ΌΤΑΝ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ, ΧΆΝΕΤΕ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΌ ΈΝΑ ΓΑΛΆΖΙΟ !!!ΤΙ ΔΙΆΟΛΟ ΝΈΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΟΜΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ( ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ) ΚΥΤΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΤΣΕΚ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;;;
    ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΠΕΔΙΩΞΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ




    Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ( ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ) ΚΥΤΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΤΣΕΚ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;;;
    ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΠΕΔΙΩΞΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη στράτα δεν σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα καρφωμένη

    Για τους πουλημένους
    Βόλι δεν χαλάμε
    Με πέτρες και κοτρόνια
    Τους πετροβολάμε

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη

    Και για όλους ίδια
    Θα ’χετε κονάκι
    Λακούβες με σκουπίδια
    Κι απάνω τους κοράκι

    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά
    =========================================================
    Στίχοι: Παύλος Μάτεσης
    Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
    Πρώτη εκτέλεση: Κώστας Καρράς

    Άλλες ερμηνείες:
    Νίκος Ξυλούρης & Χορωδία ( Ντουέτο )

    =====================================================

    αφιερωμένο σε όλους τους σωτήρες μου...

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε πολιτικέ, τι έκανες εσύ για την πατρίδα;

    Την ιστορική φράση του Τζον Κένεντι «μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για την πατρίδα» την έχουμε ξαναγράψει.

    Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και η πατρίδα την απευθύνει στους Πολύδωρες, στους Τραγάκηδες και σε όλο το πολιτικό σύστημα.

    Γιατί την πατρίδα τη χρησιμοποίησαν για να διορίσουν στη Δημόσιο συζύγους, γιους, κόρες, ανιψιούς, ανιψιές, κουμπάρες και πάρα πολλά εκλογικά «πελατάκια».
    Αυτοί όμως τι έκαναν για την πατρίδα;

    Δημιούργησαν ένα φαύλο και διεφθαρμένο Δημόσιο, άφησαν τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή να θεριέψουν, ανέχτηκαν, αν δεν εξέθρεψαν τη διαφθορά, κάποιοι πλούτισαν ενθυλακώνοντας δημόσιο χρήμα, κακοδιοίκησαν, και εντέλει έσπρωξαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

    Κάνοντας τον απολογισμό τους και θέτοντας στον εαυτό τους το ερώτημα του Τζον Κένεντι, πόσοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έκαναν κάτι για την πατρίδα και δεν τη χρησιμοποίησαν για δικό τους όφελος;

    Η απάντηση στο ερώτημα αναδεικνύει ένα μεγάλο πρόβλημα, ίσως το μεγαλύτερο για τη χώρα, και φανερώνει την ανάγκη για ανατροπή εκ βάθρων και ριζική μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος.
    Αν οι σωστοί και χρηστοί πολιτικοί άνδρες πρέπει να αποχωρούν φτωχότεροι από τον δημόσιο βίο και όχι πλουσιότεροι, πόσοι μετά τη Μεταπολίτευση ικανοποίησαν τον κανόνα αυτό;
    Ελάχιστοι έως? κανένας.
    Ομως η ώρα των τεράστιων αλλαγών έφτασε.
    Το πολιτικό σύστημα ή θα αλλάξει ριζικά ή θα αλλάξουν τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Μέση οδός δεν υπάρχει.

    Κι όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τους πολίτες?


    πηγη:lyrtso@pegasus.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΜΟΝΟΣ

    Έχω αποφασίσει να αυτοκτονήσω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα.

    Αν φουντάρω μόνος ότι καλύτερο για όλα τα λαμόγια, άλλος ένας από τους 3500 και δεν θα προσφέρω καμιά υπηρεσία ούτε στην οικογένειά μου ούτε στους συμπατριώτες μου.

    Αν όμως πάρω πρώτα μαζί μου ένα (λέω ένα γιατί υποθέτω ότι δεν θα προλάβω δεύτερο και τρίτο ) μεγαλολαμόγιο τότε το πράγμα αλλάζει ! Αλλάζει και μάλιστα αρκετά.

    Πρώτα θα φροντίσω να με μιμηθούν οι επόμενοι , φανταστείτε αν το Eνα τρίτο από τους αυτόχειρες της κρίσης έκαναν το ίδιο θαν είχε ξεβρομίσει ο τόπος και θα είχαν σφίξει οι κόλοι των υπολοίπων.

    Φίλοι , συμπατριώτες μελλοντικοί αυτόχειρες μη τους κάνετε τη χάρη να γλιτώσουνε μόνο από τη ψήφο σας ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,μη φοβάστε από την στιγμή που έχουμε ξεγράψει τη ζωή μας είμαστε πανίσχυροι , δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ Δεν νιώθουμε καμία τύψη καμία αναστολή ( ο θεός είναι ανακάλυψη των λαμόγιων της εξουσίας), οι συμπατριώτες μας θα μας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ηλιθιασμός έχει ένα κοινό με το χιλιασμό: Οι οπαδοί του, ηλιθιαστές ή κοινώς ηλίθιοι, έχουν διαρκώς το φόβο και την πίστη ότι θα καταστραφεί ο κόσμος…


    Έτσι, ενώ βρίσκονται αλυσοδεμένοι στα κάτεργα, με την πλάτη οργωμένη από τις καμτσικιές, ακούνε τους φαυλοκράτες και τους φαυλιστές να τους φωνάζουν:«Αν δε σας μαστιγώσουμε το πλοίο θα βουλιάξει και θα φταίτε εσείς.»

    Και οι ηλιθιαστές απαντάνε ευλαβικά:
    «Μαστιγώστε μας μέχρι τελευταίας ρανίδας… Μαστιγώστε και τα παιδιά μας. Σώστε μας!»

    Οι φαυλοκράτες μαστιγώνουν.

    Οι φαυλιστές επικροτούν.

    Οι ηλιθιαστές μαζοχίζονται.

    Και κάπου μακριά –αλλά και τόσο κοντά- οι Καίσαρες παίζουν με τις μακέτες των πλοίων-κάτεργων και αναρωτιούνται γελώντας: «Ποιο θα βουλιάξουμε πρώτο για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πα+πα+ριές της ¨Αδριανού΅...


    απλά..

    Η πίκρα του χαμένου πριν την ήττα: Ο Νικήτας βλέπει παντού φαντάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση