GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τις αποκρατικοποιήσεις...

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για τις αποκρατικοποιήσεις είχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας. Στο επίκεντρο της συνεργασίας ...

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για τις αποκρατικοποιήσεις είχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας.
Στο επίκεντρο της συνεργασίας του υπουργού με τον Πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Τ. Αθανασόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ταμείου κ. Γ. Εμίρη αναμένεται να βρεθούν οι διαδικασίες πώλησης της ΔΕΠΑ, του ΔΕΣΦΑ, των Κρατικών Λαχείων και του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ).

6 σχόλια

  1. Κύριε πολιτικέ, τι έκανες εσύ για την πατρίδα;

    Την ιστορική φράση του Τζον Κένεντι «μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για την πατρίδα» την έχουμε ξαναγράψει.

    Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και η πατρίδα την απευθύνει στους Πολύδωρες, στους Τραγάκηδες και σε όλο το πολιτικό σύστημα.

    Γιατί την πατρίδα τη χρησιμοποίησαν για να διορίσουν στη Δημόσιο συζύγους, γιους, κόρες, ανιψιούς, ανιψιές, κουμπάρες και πάρα πολλά εκλογικά «πελατάκια».


    Αυτοί όμως τι έκαναν για την πατρίδα; Δημιούργησαν ένα φαύλο και διεφθαρμένο Δημόσιο, άφησαν τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή να θεριέψουν, ανέχτηκαν, αν δεν εξέθρεψαν τη διαφθορά, κάποιοι πλούτισαν ενθυλακώνοντας δημόσιο χρήμα, κακοδιοίκησαν, και εντέλει έσπρωξαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

    Κάνοντας τον απολογισμό τους και θέτοντας στον εαυτό τους το ερώτημα του Τζον Κένεντι, πόσοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έκαναν κάτι για την πατρίδα και δεν τη χρησιμοποίησαν για δικό τους όφελος;

    Η απάντηση στο ερώτημα αναδεικνύει ένα μεγάλο πρόβλημα, ίσως το μεγαλύτερο για τη χώρα, και φανερώνει την ανάγκη για ανατροπή εκ βάθρων και ριζική μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος.

    Αν οι σωστοί και χρηστοί πολιτικοί άνδρες πρέπει να αποχωρούν φτωχότεροι από τον δημόσιο βίο και όχι πλουσιότεροι, πόσοι μετά τη Μεταπολίτευση ικανοποίησαν τον κανόνα αυτό;

    Ελάχιστοι έως? κανένας.

    Ομως η ώρα των τεράστιων αλλαγών έφτασε.

    Το πολιτικό σύστημα ή θα αλλάξει ριζικά ή θα αλλάξουν τα πρόσωπα που το απαρτίζουν.

    Μέση οδός δεν υπάρχει.

    Κι όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τους πολίτες?


    πηγη:lyrtso@pegasus.gr

    ===========================

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΜΟΝΟΣ

    Έχω αποφασίσει να αυτοκτονήσω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα.

    Αν φουντάρω μόνος ότι καλύτερο για όλα τα λαμόγια, άλλος ένας από τους 3500 και δεν θα προσφέρω καμιά υπηρεσία ούτε στην οικογένειά μου ούτε στους συμπατριώτες μου.

    Αν όμως πάρω πρώτα μαζί μου ένα (λέω ένα γιατί υποθέτω ότι δεν θα προλάβω δεύτερο και τρίτο ) μεγαλολαμόγιο τότε το πράγμα αλλάζει ! Αλλάζει και μάλιστα αρκετά.

    Πρώτα θα φροντίσω να με μιμηθούν οι επόμενοι , φανταστείτε αν το Eνα τρίτο από τους αυτόχειρες της κρίσης έκαναν το ίδιο θαν είχε ξεβρομίσει ο τόπος και θα είχαν σφίξει οι κόλοι των υπολοίπων.

    Φίλοι , συμπατριώτες μελλοντικοί αυτόχειρες μη τους κάνετε τη χάρη να γλιτώσουνε μόνο από τη ψήφο σας ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,μη φοβάστε από την στιγμή που έχουμε ξεγράψει τη ζωή μας είμαστε πανίσχυροι , δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ Δεν νιώθουμε καμία τύψη καμία αναστολή ( ο θεός είναι ανακάλυψη των λαμόγιων της εξουσίας), οι συμπατριώτες μας θα μας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το παρασανταλο με τα γουρλωμενα ματια (στουρναρα η πως στο διαολο το λενε),τι παριστανει τωρα??

    Γαμω το σοι που το εβγαζε γαμωτοοο..

    Ρε παρασανταλο,τι θελεις να μας πεις γαμω τη φυλη σου???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κεφάλια των Στουρνάρα, Κεφαλογιάννη, Χατζηδάκη, Πάγκαλου, Βενιζέλου, ενώ δεν μοιάζουν μεταξύ τους όλα μοιάζουνε με κώλο. Λογικό παράδοξο; Καθόλου· όλοι οι κώλοι δεν είναι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασες τον κώλο Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ηλιθιασμός έχει ένα κοινό με το χιλιασμό: Οι οπαδοί του, ηλιθιαστές ή κοινώς ηλίθιοι, έχουν διαρκώς το φόβο και την πίστη ότι θα καταστραφεί ο κόσμος…


    Έτσι, ενώ βρίσκονται αλυσοδεμένοι στα κάτεργα, με την πλάτη οργωμένη από τις καμτσικιές, ακούνε τους φαυλοκράτες και τους φαυλιστές να τους φωνάζουν:«Αν δε σας μαστιγώσουμε το πλοίο θα βουλιάξει και θα φταίτε εσείς.»

    Και οι ηλιθιαστές απαντάνε ευλαβικά:
    «Μαστιγώστε μας μέχρι τελευταίας ρανίδας… Μαστιγώστε και τα παιδιά μας. Σώστε μας!»

    Οι φαυλοκράτες μαστιγώνουν.

    Οι φαυλιστές επικροτούν.

    Οι ηλιθιαστές μαζοχίζονται.

    Και κάπου μακριά –αλλά και τόσο κοντά- οι Καίσαρες παίζουν με τις μακέτες των πλοίων-κάτεργων και αναρωτιούνται γελώντας: «Ποιο θα βουλιάξουμε πρώτο για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση