GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δυσκολίες η υποψηφιότητα Κεφαλογιάννη‏...

Aπό την Α. Ανδριανού. Όπως συνέβη με την επιλογή Ταυρή έτσι και με την υποψηφιότητα Κεφαλογιάννη, οι επιτελείς της Συγγρού ανακάλυψαν 24 ώρ...

Aπό την Α. Ανδριανού.

Όπως συνέβη με την επιλογή Ταυρή έτσι και με την υποψηφιότητα Κεφαλογιάννη, οι επιτελείς της Συγγρού ανακάλυψαν 24 ώρες πριν την ψηφοφορία για την ανάδειξη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας πως ο εκλεκτός τους δεν έχει την αποδοχή και την δυναμική που θα ήθελαν. Αυτή την φορά όμως δεν υπάρχει και η δυνατότητα αναβολής μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν επικοινωνιακά καταστροφικό για το κόμμα. Το μόνο που σώζει την υπό διαμόρφωση κατάσταση είναι η επιλογή του κ. Σαμαρά να καταστεί ουδέτερος των διαδικασιών και να προσπαθήσει να κρατήσει ως πρόσωπο ίσες αποστάσεις από τους υποψηφίους κάτι όμως που δεν έκαναν πολλοί από τους συνεργάτες του. Ο Υπερβάλλων μάλιστα ζήλος τους μπορεί να είναι ο καταλύτης που έγειρε την πλάστιγγα προς τον Κακλαμάνη αφού κατάφεραν να βγάλουν στα κάγκελα πολλά από τα μέλη της πολιτικής επιτροπής λόγω των έντονων και πολλές φορές άκομψων πιέσεων που ασκήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

5 σχόλια

  1. Κύριε πολιτικέ, τι έκανες εσύ για την πατρίδα;

    Την ιστορική φράση του Τζον Κένεντι «μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για την πατρίδα» την έχουμε ξαναγράψει.

    Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και η πατρίδα την απευθύνει στους Πολύδωρες, στους Τραγάκηδες και σε όλο το πολιτικό σύστημα.

    Γιατί την πατρίδα τη χρησιμοποίησαν για να διορίσουν στη Δημόσιο συζύγους, γιους, κόρες, ανιψιούς, ανιψιές, κουμπάρες και πάρα πολλά εκλογικά «πελατάκια».
    Αυτοί όμως τι έκαναν για την πατρίδα;

    Δημιούργησαν ένα φαύλο και διεφθαρμένο Δημόσιο, άφησαν τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή να θεριέψουν, ανέχτηκαν, αν δεν εξέθρεψαν τη διαφθορά, κάποιοι πλούτισαν ενθυλακώνοντας δημόσιο χρήμα, κακοδιοίκησαν, και εντέλει έσπρωξαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

    Κάνοντας τον απολογισμό τους και θέτοντας στον εαυτό τους το ερώτημα του Τζον Κένεντι, πόσοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έκαναν κάτι για την πατρίδα και δεν τη χρησιμοποίησαν για δικό τους όφελος;

    Η απάντηση στο ερώτημα αναδεικνύει ένα μεγάλο πρόβλημα, ίσως το μεγαλύτερο για τη χώρα, και φανερώνει την ανάγκη για ανατροπή εκ βάθρων και ριζική μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος.
    Αν οι σωστοί και χρηστοί πολιτικοί άνδρες πρέπει να αποχωρούν φτωχότεροι από τον δημόσιο βίο και όχι πλουσιότεροι, πόσοι μετά τη Μεταπολίτευση ικανοποίησαν τον κανόνα αυτό;
    Ελάχιστοι έως? κανένας.
    Ομως η ώρα των τεράστιων αλλαγών έφτασε.
    Το πολιτικό σύστημα ή θα αλλάξει ριζικά ή θα αλλάξουν τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Μέση οδός δεν υπάρχει.

    Κι όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τους πολίτες?


    πηγη:lyrtso@pegasus.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κεφαλογιάννη δεν ντρέπεσαι να έχεις τέτοιο κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαντινάδα από την πατρίδα.

    Θα μαραθεί η γυναίκα σου
    κύριε Κεφαλογιάννη.
    Φέρτη να την γαμήσουμε
    ο πόνος της να γιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΜΟΝΟΣ

    Έχω αποφασίσει να αυτοκτονήσω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα.

    Αν φουντάρω μόνος ότι καλύτερο για όλα τα λαμόγια, άλλος ένας από τους 3500 και δεν θα προσφέρω καμιά υπηρεσία ούτε στην οικογένειά μου ούτε στους συμπατριώτες μου.

    Αν όμως πάρω πρώτα μαζί μου ένα (λέω ένα γιατί υποθέτω ότι δεν θα προλάβω δεύτερο και τρίτο ) μεγαλολαμόγιο τότε το πράγμα αλλάζει ! Αλλάζει και μάλιστα αρκετά.

    Πρώτα θα φροντίσω να με μιμηθούν οι επόμενοι , φανταστείτε αν το Eνα τρίτο από τους αυτόχειρες της κρίσης έκαναν το ίδιο θαν είχε ξεβρομίσει ο τόπος και θα είχαν σφίξει οι κόλοι των υπολοίπων.

    Φίλοι , συμπατριώτες μελλοντικοί αυτόχειρες μη τους κάνετε τη χάρη να γλιτώσουνε μόνο από τη ψήφο σας ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,μη φοβάστε από την στιγμή που έχουμε ξεγράψει τη ζωή μας είμαστε πανίσχυροι , δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ Δεν νιώθουμε καμία τύψη καμία αναστολή ( ο θεός είναι ανακάλυψη των λαμόγιων της εξουσίας), οι συμπατριώτες μας θα μας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πα+πα+ριές της ¨Αδριανού΅...


    απλά..

    Η πίκρα του χαμένου πριν την ήττα: Ο Νικήτας βλέπει παντού φαντάσματα


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση