GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θανάτωσαν 20 αδέσποτα...

Οργή προκαλεί η πράξη αγνώστων να ρίξουν φόλες και να σκοτώσουν τουλάχιστον είκοσι αδέσποτα ζώα, που φιλοξενούνταν μέσα στο καταφύγιο στην Κ...

Οργή προκαλεί η πράξη αγνώστων να ρίξουν φόλες και να σκοτώσουν τουλάχιστον είκοσι αδέσποτα ζώα, που φιλοξενούνταν μέσα στο καταφύγιο στην Κάινα της Κρήτης.
Η πρόεδρος του φιλοζωϊκού συλλόγου, Αναστασία Μπομπολάκη, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό και την εικόνα που παρουσίαζε σήμερα το καταφύγιο των αδεσπότων, διερωτώμενη τους λόγους που οδήγησαν τους δράστες σε αυτή την πράξη.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει έντονες αντιδράσεις για την ύπαρξη του χώρου φιλοξενίας των αδεσπότων στην περιοχή, ωστόσο, σύμφωνα με την κ. Μπομπολάκη, ουδείς περίμενε ότι κάποιοι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο.

3 σχόλια

  1. Θα έρθει και η σειρά της ΔΕΗ και του ΟΤΕ αγαπητοί υπάλληλοι της Βουλής. Προς το παρόν ο λαός πρέπει να κατανοήσει ότι σε τέτοιες κρίσιμες μέρες εσείς εξακολουθείτε να παίρνεται μισθούς των 3.500 ευρώ το μήνα, εργάζεστε μέχρι τη μία το μεσημέρι, πληρώνεστε 16 μισθούς τον χρόνο, έχετε διάφορα επιδόματα (όπως για την κατασκήνωση των παιδιών σας) και πολλά άλλα! Τέρμα αυτά! Θα μείνετε το ένα τρίτο και θα παίρνετε τον μέσο μισθό του ιδιωτικού υπαλλήλου, δηλαδή 800 ευρώ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ όπως είμαστε και εμείς του ιδιωτικού τομέα (που επιπλέον παράγουμε έργο). Αρκετά υπεξαιρέσατε από τον ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να μην έχουμε ως κράτος χρήματα για φάρμακα και να έχουμε για μισθούς χαραμοφάηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πεθάνουν οι ίδιοι, τα παιδιά τους και όλα τους τα σόγια με τον ίδιο φριχτό τρόπο και να μη τους βοηθάει κανένας. Φτύνω στο τάφο σας παλιομαλάκες,ελεινοί κάφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση