GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Τσίπρας και το… alter ego του Νίκος Φωτόπουλος»

Δριμύτατη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις απειλές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για απεργιακές ...

Δριμύτατη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις απειλές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για απεργιακές κινητοποιήσεις. Αναφερόμενος στον πρόεδρο του συνδικαλιστικού της ΔΕΗ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Σ. Κεδίκογλου, κάνει λόγο για alter ego του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την απειλή του μέσα στη Βουλή και ο κ. Τσίπρας αποκαλύπτεται.
Βάζει το alter ego του, τον κ. Φωτόπουλο, να απειλήσει εν μέσω καύσωνα τον ελληνικό λαό με απεργίες και μπλακ – άουτ.
Φυσικά, δεν περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον κ. Φωτόπουλο, άλλωστε αυτός τον υποκινεί.
Το μόνο βέβαιο είναι, ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες και τις ευπαθείς ομάδες, δεν θα επιτρέψει τα παιχνίδια με τη Δημόσια Υγεία, δεν θα αφήσει να πληγεί και πάλι ο Τουρισμός μας.
Η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε απειλές και εκβιασμούς».

8 σχόλια

  1. Κάποιος να μαζέψει τους Φωτόπουλους.

    "Ο πρωθυπουργός είναι τζάμπα μάγκας"
    δήλωσε ο συνδικαλιστής κύριος Φωτόπουλος.

    Μία πρόταση που δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως η αμετροέπεια και ο συνδικαλιστικός τσαμπουκάς, που γιγαντώθηκε στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, είναι πολύ δύσκολο να ξεριζωθεί και να μας αφήσει μια και καλή στην ησυχία μας, μήπως και βρούμε τον δρόμο μας.

    Ο άνθρωπος που, εκμεταλλευόμενος την δύναμη που του χάρισαν με μεγάλη ευκολία οι πολιτικοί του πάτρωνες και με τους 20.000 ταλιμπάν που τον στηρίζουν (αν είναι τόσοι),
    νομίζει ότι μπορεί όχι μόνο να ανεβοκατεβάζει τον διακόπτη,
    αλλά και να τρομοκρατεί εκλεγμένες κυβερνήσεις, έδειξε πως η Ελλάδα της χρεοκοπίας, η Ελλάδα που είναι στο χείλος του γκρεμού , δεν έχει...
    απαλλαγεί ακόμα από αυτόν και τους ομοίους του, που την έφεραν ως εδώ.

    Και το χειρότερο είναι, πως είναι έτοιμοι εμπρός στην παραζάλη που τους δημιούργησε η 35ετής παντοκρατορία τους να της δώσουν
    μία να πέσει οριστικά στο γκρεμό, παρασυροντας και τους υπόλοιπους...

    Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο ο Φωτόπουλος, αλλά οι πολλοί Φωτόπουλοι που υπάρχουν εκεί έξω.
    Όλοι αυτοί οι άγνωστοι , απλοί και "καθημερινοί' άνθρωποι που τρώνε ακόμα νυχθημερόν, την λίγη σάρκα που έχει απομείνει πάνω στο σώμα που λεγεται Ελλάδα.
    Οι άνθρωποι που έμαθαν οτι νόμος είναι το γινάτι τους, οι τρελές απαιτήσεις τους και ό,τι άλλο τους υπαγορεύει ο παραλογισμός τους...
    Άνθρωποι που είναι παντού, σε καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και τις κρίσιμες τούτες ώρες που το μέλλον των επόμενων γενεών παίζεται κορώνα γράμματα, θέλουν και πάλι εγωιστικά να σώσουν μόνο το τομάρι τους, σαν να είναι αυτό το πιο σημαντικό πράγμα που απέμεινε στον κόσμο.

    Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει αντίπαλο τον Φωτόπουλο, όπως είπε και ο ίδιος άλλωστε.
    Έχει αντίπαλο τους πολλούς Φωτόπουλους.
    Εκείνους τους, ουκ ολίγους, μάγκες που έμαθαν ότι η Ελλάδα είναι το μαγαζάκι τους, οι Έλληνες είναι αριθμοί που τους μετράνε ανάλογα με τα δικά τους κέφια και η κοινή γνώμη είναι το πρόβατο που με μια γκλίτσα το βάζουν και το βγάζουν από το μαντρί όποτε θελήσουν.

    Αυτή την Ελλάδα πρέπει να πολεμήσουμε.
    Της αμετροέπειας, του κακού τσαμπουκά και της ημιμάθειας.
    Αν θέλουμε η επόμενη γενιά να μπορέσει να ονειρευτεί και να χτίσει πάνω σε κάτι πιο αληθινό και κυρίως να μπορέσει να ξανανιώσει πατρίδα της,την χώρα που ονομάζεται Ελλάδα.

    parapolitika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπα δεν ειναι συγκυβερνηση ο φωτοπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ 6000 €/ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 5000 €/ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΒΛΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ 5000/ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ-ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π 3000 €/ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ 100 €/ΜΗΝΑ

    ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 2600 €
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΦΟΡΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως κάτι άρχισε να γίνεται

    με την δικαιοσύνη.

    70 χρονάκια σε 10 κλεφτες δεν είναι και λίγα.

    Δεν βγαίνεις σωστός μετά από 10 χρονια στην φυλακή.

    Είναι όμως παρα πολύ λίγα σύμφωνα με όσα λέει στην τηλεόραση η γυναικα ροής τους κατάδωσε ότι δηλαδή έπρεπε να ήταν μέσα τα τρία τέταρτα των εφοριακών:

    Eχουν λέει ξενοδοχεία των 1000 κλινών!

    θεέ μου σε τι οίκο...ανοχής ζούμε και απαιτούμε και σεβασμό από τους εταίρους μας?

    Σόιμπλε στείλε και άλλους "τροικανους" και μάλιστα με μαστίγια φτιαγμένα από νεύρα ταύρου, ξέρεις τι εννοώ, καλο θα μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτόπουλος και ό, τι λάχει να ουμ...

    Αν θα πρέπει να πουλήσουμε κάποια «κομμάτια» της ΔΕΗ, σε ποιους, με ποιο αντάλλαγμα και όρους για να μην πέσουμε όλοι στα χέρια κάποιων αδίστακτων επιχειρηματιών που μετά θα μας πουλάνε ενέργεια όσο θα γουστάρουν, είναι ένα μεγάλο θέμα.

    Αλλά να βγαίνει τώρα ο μέγας αγωνιστής των δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΔΕΗ, με τα γνωστά χλιδάτα τουριστικά ταξίδια του στο εξωτερικό με λεφτά της ΔΕΗ, που σάλταρε στο ΣΥΡΙΖΑ όταν είδε ότι παραμένοντας στο ΠΑΣΟΚ όπου ανήκε χρόνια «δεν έχει πια ψωμί»,
    ο γνωστός Φωτόπουλος, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και να μας απειλεί
    ότι αν πουληθεί κάτι από τη ΔΕΗ θα μας κόψει καλοκαιριάτικα το ρεύμα
    – αυτό ρε σύντροφοι δεν καταπίνεται με τίποτα.

    Δημιούργημα κι αυτός (ο αγωνιστής Φωτόπουλος) του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», εκείνης της σκληρής συνδικαλιστικής νομεκλατούρας που ανεβοκατέβαζε υπουργούς και παράλληλα κονόμαγε χοντρά λεφτά από τον κυβερνητικό κορβανά...
    μας το είπε χθες με απόλυτο κυνισμό: «Θα σας κόψω το ρεύμα μέσα στο καλοκαίρι, αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις».

    Τι λε ρε μεγάλε;
    Τι λε ρε γίγαντα των συνδικαλιστικών αγώνων;

    Φωτόπουλος και ό, τι λάχει να ουμ...
    Θα μας κλείσει λοιπόν το ρεύμα ο Φωτόπουλος κι ας πεθάνουν μερικοί ηλικιωμένοι, ασθενείς, καρδιοπαθείς μέσα στον καύσωνα των 40 βαθμών.

    Έβγαλε τον φετφά του ο μέγας βεζίρης των συνδικαλιστικών αγώνων κι ας τον χαίρονται τώρα όποιοι τον δημιούργησαν και τον κανάκεψαν.

    Ο τύπος έχει πιστέψει ότι η ΔΕΗ είναι δικιά του.
    Αλλά άδικο έχει όταν τον χαϊδεύανε χρόνια και χρόνια κάποιοι υπουργοί-κότες;

    Κάποιος να μαζέψει τους Φωτόπουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας κλείσει λοιπόν το ρεύμα ο Φωτόπουλος κι ας πεθάνουν μερικοί ηλικιωμένοι, ασθενείς, καρδιοπαθείς μέσα στον καύσωνα των 40 βαθμών.

    θα το κοψει επιλεκτικα το ρευμα στα σπιτια των μνημονιακων βουλευτων
    τι ευαισθητο πονετικο παιδι που εισαι 1.45..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποσοι κομουνιστες ειναι υπαλληλοι της δεη,για τους δικους του ανθρωπους χτυπιεται ο αναρχοκυψελιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re malakes o fotopoulos pou 8a kopsei to reuma ftaiei gia tous 8anatous i oi mnimoniakoi politikoi. Oi osfiokamptes ton trapeziton kai tis Merkel? An einai na kopei to reuma kai na kerdisei mia koinoniki omada tin aksioprepeia tis makari ki as xalasei to fai sto psigeio.

    O sindikalistis tis DEI ftaiei oxi giati 8a katevei se apergia alla giati tosa xronia ekane toumpeki eno i DEI idiotikopoiountan kai to reuma akrivainei me tin IDIOTIKI pleon DEI 20% to xrono.

    Oso gia sena anerge mias kai i ginaika mou einai giatros kai pairnei 1600 euro me 24ores efimeries ki afoun perimene 3,5 xronia na kanei eidikotita douleuontas apo do ki apo kei gia na ta vgalei pera kalitera ma8e prota. 1600 meta apo 10 xronia diavasma milontas 4 glosses nomizo oti einai psixoula. Episis ma8e ti stis politismenes xores pou 8eleis na moiaseis o giatros pairnei 10.000. 8a meineis gia panta anergos me ta miala pou kouvalas kai de 8a ftaiei kanenas apergos kai kanenas dimosios ipallilos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση