GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι είπε ο Μίκης Θεοδωράκης...

Από το http://www.ant1online.gr/ Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον ΑΝΤ1, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο Μίκης Θεοδωρά...

Από το http://www.ant1online.gr/
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον ΑΝΤ1, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.
Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο Μίκης Θεοδωράκης από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1, δήλωσε παρών και ύψωσε τη φωνή του για να αφυπνίσει όπως είπε τους Έλληνες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως για...
 τη σημερινή κατάσταση της χώρας.
Χειμαρρώδης, όπως πάντα, μίλησε με σκληρές εκφράσεις για την τρόικα, αλλά και για την πολιτική που ακολουθείται. Έκανε λόγο για τακτική σοκ και δέους από την τρόικα, χαρακτηρίζοντας παράνομη την παρουσία της στη χώρα μας, ενώ κάλεσε το λαό σε ειρηνική επανάσταση. Ζούμε σε μία κατάσταση πραξικοπιματική, είπε χαρακτηριστικά.
Παράληλλα, ο Μίκης Θεοδωράκης ζήτησε την τιμωρία όσων ευθύνονται για την κατάσταση στην Ελλάδα, επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο σε όσους κυβέρνησαν όσο και στην Αριστερά. Να τιμωρηθούν όσοι έχουν ληστέψει το δημόσιο, ανέφερε, μεταξύ άλλων, κ. Θεοδωράκης, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι προέχει η σωτηρία της Ελλάδας.

20 σχόλια

  1. Τον φοβούνται... έχει επιρροή και δε θέλουν να μαζέψει κόσμο, να ανακινήσει καταστάσεις...

    η δε αριστερά .. κοιτά το μαγαζάκι της :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποδηματοποιέ, περιορίσου στα υποδήματα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΣΤΑ,ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΡΟΦΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ Τ΄΄ΑΛΛΑ , Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΝΤΕ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ
    ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε καλύτερα, να μην αφυπνισθούμε πάλι από τον Μίκη που, από Αριστερός μεταλλάχθηκε σε φίλο του Μητσοτάκη και σήμερα σε Ελληνα Πατριώτη, κατά τα λεγόμενα του.
    Την ποροηγούμενη φορά που μας αφύπνισε, λέγοντας το αλησμόνητο "Καραμανλής ή τάνκς" το πληρώνουμε μέχρι και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - ποιός δε θυμάται την ψευτοαριστερά, την εποχή του τσερνομπιλ;
    - που κατήγγειλε ως ιμπεριαλιστικό εύρημα τα περί δολοφονικής ραδιενέργειας και καλούσε τότε τους οπαδούς της να καταναλώνουν δημοσίως φράουλες και γάλα;
    - Σήμερα, δεν χρειάζονται ειδικοί για να διαπιστώσουν τις επιπτώσεις αυτής της εγκληματικής προτροπής!
    - οι δημόσιες δηλώσεις τους μαρτυρούν την ποσότητα της εγκληματικής ραδιενέργειας που ενσωμάτωσαν τότε και ακτινοβολούν ως τα σήμερα...ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να γινουμε ενας ΜΙΚΗΣ ο καθενας μας.Να αγανακτησουμε,Να οργισθουμε.Χαιρε Μικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ....

    ΑΝΤΕ ΚΑΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑ...+ ΦΥΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ .ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Σ ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΕΚΤΕΙΜΑΩ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝ΄ΔΥΟ..ΕΝ ΔΥΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΑΠΟ ΤΑ 172 ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΙΚΟ ΣΚΑΤΟ

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΤΑΙ
    ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ 12...ΤΗΝ ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mikh αντε γαμησου ξοφλημενε που θελεις να κανεις και πολιτκη. αντε χασου , γραψε καμια μουσικουλα να περασει ωρα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάστε τα σχόλια για να καταλάβετε τι λαός είμαστε.
    Όλοι σχόλια εκ του ασφαλούς και βρισίδια από την "πρώτη γραμμή" αντίστασης που είναι ο καναπές τους.
    Για την ουσία κανείς.
    Μπορεί όντως να καταμαρτυρούμε πολλά στο Μίκη αλλά δε μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε ότι στα 90 έχει την τόλμη να παλεύει όταν όλοι μας κλάνουμε μέντες και αρκούμαστε σε ψευτοπαλληκαριές.
    Ας μας πει ΕΝΑΣ από όλους αυτούς που βρίζουν το Μίκη ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ για να αντισταθεί σ' αυτήν την εθνική ξεφτίλα που βιώνουμε.
    Αναρωτηθείτε και πέστε μας.

    Περιμένουμε ψευτοεπανστάτες και θρασύδειλοι ραγιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???

    ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ,Ο ΜΙΚΗΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ??? Η ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ που ρωτάς.. που είσουν???

    Γιατί δε μας προειδοποίησες εσύ!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτιμώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιά τη μουσική του, κατά τα άλλα όμως νομίζω ότι τα έχει ψιλοχάσει, και κάνει και λέει ό,τι νά'ναι προκειμένου να έχει την ψευδαίσθηση ότι ζει πενήντα χρόνια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ

    ΕΔΩ ΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..

    Αναδιάρθρωση προ των πυλών;

    - Γερμανική έκδοση Financial Times : Ευρωπαικές κυβερνήσεις θεωρούν πιθανή την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους
    - Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σκέφτεται την αναδιάρθρωση παρά τις διαψεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ - Γιατί ήρθαν στην Ελλάδα Σόρος, Τρισέ και Βαν Ρομπέι
    - Η συζήτηση για την ελληνική οικονομία θα κυριαρχήσει στο αυριανό Eurogroup
    - Για αναδιάρθρωση μιλάνε βουλευτές και του ΠΑΣΟΚ
    - Τα σενάρια αναδιάρθρωσης βυθίζουν το Χρηματιστήριο με 7 συνεχόμενες αρνητικές συνεδριάσεις

    Η επιχειρηματολογία πως επίκειται αναδιάρθρωση , πάντα σύμφωνα με την γερμανική οικονομική εφημερίδα είναι, πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στις αγορές το 2012 με συνέπεια να χρειαστεί αύξηση της οικονομικής βοήθειας, πέρα του δανείου των 110 δις ευρώ, που πολιτικά είναι αδύνατη και η αναδιάρθρωση φαντάζει ως αναγκαστική επιλογή.

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Γ.Παπακωσταντίνου σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης παρά τον βομβαρδισμό διαψεύσεων.
    Μάλιστα η εφημερίδα φιλοξενεί αναλύσεις σύμφωνα με τις οποίες αναδιάρθρωση θα χρειαστούν και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, με τρόπο όμως που να εξασφαλίζει πως δεν θα προκληθούν στάσεις πληρωμών και ντόμινο καταρρεύσεων στις γερμανικές, γαλλικές, βρετανικές και ισπανικές τράπεζες που έχουν ομόλογα των υπερχρεωμένων χωρών.

    Πληροφορίες από διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες κάνουν λόγο πως ωριμάζει σε Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η ιδέα για διαδικασίες ομαλής και ήπιας αναδιάρθρωσης χρέους σε συμφωνία με τις αγορές, για να μπει φρένο στη νέα κρίση χρέους που πλησιάζει.

    Σύμφωνα με το euro2day στη Γερμανία βρίσκονται σε συναγερμό για την κρίση χρέους στις περιφερειακές χώρες και ιδιαίτερα για την αρνητική τροπή που έχουν λάβει τα δημοσιονομικά της Ελλάδας.

    Η Άγκελα Μέρκελ φαίνεται να βάζει θέμα ντόμινο με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρωζώνη και η αναδιάρθρωση-πακέτου φαίνεται πως έχει τεθεί από συνεργάτες της Μέρκελ, ώστε να συγκρατηθούν οι αναταράξεις και οι αντιδράσεις των αγορών.

    Όπως διαρρέεται από γερμανικές διπλωματικές πηγές, μια ξαφνική πολιτική απόφαση-σοκ της Ε.Ε. θα απορροφήσει πολιτικούς κραδασμούς στο εσωτερικό των προβληματικών χωρών, που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα και κερδοσκοπικές επιθέσεις εάν αντιμετωπιστούν από την ηγεσία της ευρωζώνης η κάθε μία ξεχωριστά.

    Μένει βέβαια να διευκρινιστεί εαν μιλάμε για "κούρεμα" ομολόγων ή μπορεί να γίνει μέσω του ταμείου EFSF και ειδικών δανείων που θα μπορεί να παραχωρεί στις προβληματικές χώρες ώστε να επαναγοράσουν το χρέος τους.
    Στο αυριανό συμβούλιο του Eurogroup όσο και του Ecofin της Παρασκευής και του Σαββάτου
    θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία, η οποία βρίσκεται προ των πυλών ένταξης στον προσωρινό μηχανισμό στήριξης.

    Μάλιστα το Εurogroup αναμένεται να εντείνει τις πιέσεις προς την ελληνική πλευρά να παρουσιάσει σύντομα το νέο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων για το 2011 αλλά και της τριετίας 2012 - 2014, το οποίο ακόμα δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά.

    Όμως με το θέμα της αναδιάρθρωσης συνδέεται από πολλούς η επίσκεψη στη χώρα μας του Τ.Σόρος, του εκπροσώπου δηλαδή του ΔΝΤ στις αγορές ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν με νόημα πως μόνο τυχαία δεν έρχονται επίσης στην Ελλάδα οι Τρισέ και Βαν Ρομπέι.

    Πάντως τη λέξη αναδιάρθρωση και ακόμα σημαντικότερα την αναγκαιότητα της εξέφρασαν ανοιχτά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με πρώτη τη Βάσω Παπανδρέου.

    Και βέβαια εν μέσω όλων αυτών των κομματιών που μαζί συνθέτουν το παζλ της επικείμενης αναδιάρθρωσης, οι αγορές στέλνουν και αυτές το μήνυμα τους με το Χρηματιστήριο να δημιουργεί αρνητικό ρεκόρ 7, χωρίς τη σημερινή, σερί συνεδριάσεων σαν να δείχνει ότι προεξοφλεί αυτές τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΡΕ πολύ ζααααα
    είναι αυτα τα χτήνη του ΠΑΣΟΚ...

    Θαυμάστε νοημοσύνη το ..Ζώον !!
    Πάγκαλος κατά Κ. Σημίτη.

    Αντιμέτωπο με την... ιστορία έφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη για τη “χαμένη τετραετία” όπως τη χαρακτήρισε αναφερόμενος στην περίοδο 2000-2004

    Ο κ. Πάγκαλος αν και ρωτήθηκε για τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του '80 στη βραδινή εκπομπή της ΝΕΤ, προτίμησε να ...
    πηδήξει δυο δεκαετίες..
    ΤΟ ΖΩΩΩΟΟΟ...!!!!!!!!

    και να φτάσει στο 2000 αναφέροντας ως την πιο κρίσιμη τετραετία εκείνη της δεύτερης διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού...
    “Η χαμένη τετραετία για τη χώρα ήταν η δεύτερη του Κ. Σημίτη”. Ωστόσο ο κ. Πάγκαλος δεν θέλησε να αιτιολογήσει το “κάρφωμα” όπως πολλοί το χαρακτηρίζουν, αντίθετα παρέπεμψε στον... ιστορικό κριτή
    “Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Σημίτης δεν προχώρησε στις μεταρρυθμίσεις τις οποίες είχε εξαγγείλει” είπε ο Αντιπρόεδρος.
    Όσο για το σήμερα, ο κ. Πάγκαλος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι πεισματάρης και έστρεψε τα βέλη του εναντίον των ΜΜΜ
    τα οποία ευθύνονται για την... εθνική κατάθλιψη:
    “Δουλεύουν την καμπάνια της κατάθλιψης με αξιοποίηση όλων των φανταστικών και μη επιχειρημάτων για να κλονιστεί το ηθικό του ελληνικού λαού”.

    χοχοχοχοο
    και αυτό το πράγμα
    είναι και Αντ..Γιωργάκη ΠΡΩΤΟΣ!

    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    Η Χειροτερη εποχη για την ελλαδα ηταν απο το 1981
    εως το 1989.
    Η απόλυτη ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ !!
    ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΙΣΧΗ! Μιλαμε για διορισμους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ (Φυσικα επρεπε
    να ανηκεις στο ΠΑΣΟΚ.)
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ Δ.Υ μεσα σε 8 χρονια !!
    Εγκαταληφθηκε η υπαιθρος. Οποιος δεν ηταν ΠΑΣΟΚ εμεινε στο περιθωριο !!!

    Και το 1989 ηρθε ΤΟ ΣΚΑΤΟ
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ !!
    Οι τελευταιοι, οι αγραμματοι ,
    ολη η σαβουρα της κοινωνιας ,
    αυτοι που θα καθαριζαν τουαλετες
    ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Θεοδωράκη αισθάνεσθε ακόμα την ανάγκη για δημοσιότητα; Αστα να πάνε στο διάολο. Αναπαύσου στη πολυθρόνα σου και άσε μας εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απώλεια Εμπιστοσύνης !

    Τα μαζικά πυρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και η ανοιχτή αμφισβήτηση της πολιτικής του Μνημονίου αποδεικνύουν την τεράστια απώλεια εμπιστοσύνης προς μια κυβέρνηση που βρίσκεται μόνιμα πλέον σε κατάσταση παραλυσίας.

    Άλλωστε:
    * οι στόχοι για την οικονομία τινάζονται στον αέρα,
    * οι αποφάσεις για όποιες χρήσιμες διαρθρωτικές αλλαγές βαλτώνουν,
    * οι φήμες για τις εξελίξεις στην οικονομία της χώρας οργιάζουν, και
    * η κοινωνική κατάθλιψη γενικεύεται.

    Απέναντι στη ζοφερή αυτή πραγματικότητα ο πρωθυπουργός και το οικονομικό του επιτελείο ακολουθούν την πεπατημένη: με τις δηλώσεις τους φάσκουν και αντιφάσκουν, διαβεβαιώνουν και αυτοδιαψεύδονται.

    Η ανακολουθία των διαβεβαιώσεων της κυβέρνησης είναι πρωτοφανής και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα.

    Το ερώτημα που προκύπτει είναι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει ή παραπλανούν εσκεμμένα θεωρώντας ότι διοικούν μια χώρα λωτοφάγων;

    Γιατί για ποιά αξιοπιστία μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία δηλώνει :
    * «Το 2012 θα φανεί το φως στο τέλος του τούνελ», Γ. Παπανδρέου (23.3.11)
    * «Από το τέλος του 2011 θα επανέλθει η ανάπτυξη. Έχουμε αφήσει πίσω μας τα χειρότερα», Γ. Παπακωνσταντίνου ( 25.3.11)
    * «Η ανάκαμψη έχει αρχίσει!», Γ. Παπακωνσταντίνου (28.3.11)
    * «Και τώρα δεν θα έλεγα ότι είμαστε στο τέλος, δεν θα έλεγα καν στη μέση!» Γ. Παπακωνσταντίνου (5. 4.11
    * «Διακινούν πολιτικές και δημοσιογραφικές παραισθησιογόνες αντιλήψεις, όσοι υποστηρίζουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο για να φτάσουν στη νιρβάνα», Φ. Σαχινίδης (5.4.11)

    Τα περιθώρια, όμως, στενεύουν, καθώς οι πρόθυμοι ακροατές των κυβερνητικών παραπλανήσεων μειώνονται δραματικά.

    Δεν είναι μόνο πια η αξιωματική αντιπολίτευση που υποστηρίζει ότι η πολιτική αυτή δεν βγαίνει. Τα ίδια λένε η πλειοψηφία της κοινωνίας, επιστήμονες, τα μέσα ενημέρωσης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και υπουργοί.
    Μάλλον είναι δύσκολο όλοι αυτοί να βρίσκονται σε κατάσταση νιρβάνας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τον μικη θεοδωρακη τον αγαπαμε και τον σεβομαστε. Το εργο του εγινε παγκοσμιως γνωστο. Ηταν και ειναι απο τους καλυτερους πρεσβευτες μας σ ολον τον κοσμο. Ακομα και σημερα σ αυτη την ηλικια διατηρει μιαν απιστευτη διαθεση για ζωη, για δραση, και την αγωνιστικοτητα του και το παθος του θα ζηλευαν πολλοι τριανταρηδες. Προσωπικα τον ευγνωμονω γιατι εμαθε στη γενια μου τον Ελυτη, τον Σεφερη, τον Ριτσο, και τοσους αλλους μεγαλους ποιητες, οταν στα σχολεια την ωρα των νεων ελληνικων χαζευαμε. Του ευχομαι να εχει υγεια και δυναμη και σε οσους σχολιαζουν με θρασος να αναρωτηθουν ποιος ειναι επιτελους της δικαιοσυνης ο ηλιος ο νοητος και ποια η μυρσινη η δοξαστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση