GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση-σοκ Ψωμιάδη: «Από την Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσαν»...

 Από το http://hassapis-peter.blogspot.com/ Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η εμφάνιση του Παναγιώρη Ψωμιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κ...

 Από το http://hassapis-peter.blogspot.com/
Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η εμφάνιση του Παναγιώρη Ψωμιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα".
Ο κ. Ψωμιάδης, μεταξύ των άλλων είπε τέσσερα σημαντικά πράγματα που συνιστούν πλήρη διαφοροποίηση από...
τις επίσημες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας:
1) Επανέλαβε την είδηση ότι ετοιμάζει πολιτική κίνηση και έχει ήδη αρχίσει επαφές με διάφορα πρόσωπα. Το αν αυτή η κίνηση θα εξελιχθεί σε κόμμα ή θα παραμείνει μια απλή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα, είπε ότι...
 θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις.
2) Είπε ακόμα ότι σταθερός του στόχος είναι η επανένωση της Κεντροδεξιάς και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Εμείς όμως εδώ αναρωτιόμαστε: Τι είναι επιτέλους η Κεντροδεξιά; Τα πολιτικά τζάκια και οι ξεπεσμένοι πολιτικοί παράγοντες που πρέπει να επανενωθούν ή η λαϊκή βάση η οποία και θα πρέπει να αποκτήσει την εξουσία που της στερεί το κομματικό σύστημα;
3) Για την συνάντηση που είχε με την κ. Μπακογιάννη, είπε ότι συζήτησαν το θέμα μιας κυβέρνησης συνεργασίας για να σωθεί ο τόπος. Αυτό όμως έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ξεκάθαρη άρνηση του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Εμείς σε όλη αυτή την πρεμούρα του πολιτικού συστήματος για συγκυβέρνηση όλων μαζί, βλέπουμε την ύστατη προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να διασωθεί και να συνεχίσει να νέμεται την κοινωνία.
4) Όταν ρωτήθηκε από τον κ. Παπαδάκη, αν τον έχει καλέσει (τον κ. Ψωμιάδη) ο Πρόεδρος του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς για να συζητήσουν για τα φλέγοντα θέματα, απάντησε με έναν τρόπο που προκάλεσε σοκ, δείχνοντας την πλήρη αποστασή του από τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα είπε περίπου: «Από την Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσαν».
Δεν αντιλαμβανόμαστε τι επιδιώκει ο κ. Ψωμιάδης, πάντως ένα είναι σίγουρο και το ξέρει. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα χρειαστεί να ζητήσει και πάλι την ψήφο των Νεοδημοκρατών, θα έχει προηγηθεί τουλάχιστον μια βουλευτική εκλογική αναμέτρηση, με ότι αυτό σημαίνε.

18 σχόλια

  1. Η φράση :"... ύστατη προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να διασωθεί και να συνεχίσει να νέμεται την εξουσία...",τα λέει όλα.
    Σε αυτή τη φράση κρύβεται η κεντρική ιδέα της προσπάθειας των διαφόρων πολιτικών να δημιουργήσουν ξεχωριστούς συνδυασμούς και όχι στη λαχτάρα τους να σώσουν την Ελλάδα.
    Βέβαια το να παραμείνουν μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα δεν είναι η λύση, αλλά όχι και να παραμυθιαζόμαστε ότι παλαιοί πολιτικοί θα μας σώσουν με καινούργια κόμματα.
    Μόνο αν βρεθούν νέες δυνάμεις μακριά από το ήδη υπάρχον πολιτικό κατεστημένο, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oταν η ανοησία διαπλέκεται με την αλητεία ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας καραγκιοζης μα τι καραγκιοζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ . ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ,
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλά τα πρωτεία του τα πήρε
    ο Αρχικαραγκιόζης του Πασοκ
    ο χικ Μπουτάρης γέρος μπεκρούλιακας και απο πίσω ερωτιάρης, χανούμ λουκούλ στους Τούρκους το σαπάκι.
    Με τον μπάφο..στα ουράνια πελάγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΦΡΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΕ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ ,ΤΟΝ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ
    ΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΩΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ
    ΝΑ ΤΑ ΑΜΟΛΑΓΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στο ΠΑΣΟΚ.
    Οι φράξιες και η επόμενη μερα.


    Ήδη ετοιμάζονται για την μετά ΓΑΠ εποχή και οι κινήσεις δεν είναι πλέον διακριτικές. Αντίθετα, όσο περνά ο καιρός και η οργή του κόσμου μεγαλώνει θα εντείνονται και τα χτυπήματα.

    Ο Παπακωνσταντίνου είναι το αγαπημένο παιδί των τοκογλύφων του εξωτερικού άρα δεν υπάρχει περίπτωση να διασωθεί όσο και αν πιστεύει ότι οι φίλοι του από το εξωτερικό θα τον κρατήσουν σε θέσεις εξουσίας.

    Αντίθετα έχει γίνει ο συνήθης στόχος από τον άλλον ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης, τον Γιάννη Ραγκούση όχι μόνο για λόγους εσωκομματικής κόντρας αλλά κυρίως εξοργισμένος από τις τρικλοποδιές που του βάζει στην εκπλήρωση των θεσμικών αρμοδιοτήτων. Ο Ραγκούσης πιστεύει ότι ενώ ο Καλλικράτης αποτελεί κατόρθωμα δεδομένων των χρονικών περιορισμών, ο Παπακωνσταντίνου με πρόσχημα την κρίση, στερεί τα απαραίτητα κονδύλια της λειτουργίας του εσκεμμένα.

    Στον αντίλογο του τύπου “μα δεν έχει γι’ αυτό δεν δίνει”, ο Ραγκούσης ανταπαντά: “Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε λεφτά και ο ίδιος να κάνει ζωή μεγιστάνα κινούμενος με το προεδρικό αεροσκάφος και μετακομίζοντας σε βίλες – φρούρια των βορείων προαστείων.”

    Και έχει κάθε λόγο να το λέει αυτό αφού όλοι παραδέχονται ότι ο Ραγκούσης παραμένει απλός στον τρόπο ζωής του χωρίς να προκαλεί με νεοπλουτίστικη στάση ζωής. Ο Γιάννης Ραγκούσης έχει διείσδυση και σε μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων που τον διευκολύνει να περνά τις θέσεις του ή την κριτική του ενάντια στον υπουργό οικονομικών ακόμα και σε φιλοκυβερνητικά μέσα.

    Ο Ραγκούσης όμως πληρώνει την απαράδεκτη στάση του στο λαθρονομοσχέδιο και εκεί καραδοκεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που αφήνει τον Παπακωνσταντίνου να πέφτει σαν “ώριμο φρούτο” αλλά μεθοδικά βάλλει κατά του Ραγκούση καταλογίζοντας του μερίδιο από την ασυδοσία που προκύπτει λόγω της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Εκεί είναι το πεδίο του Χρυσοχοΐδη που θεωρείται “σκληρός” απέναντι στην λαθρομετανάστευση αλλά και τα κρούσματα αστικής βίας। Είναι ίσως ο μόνος πράσινος υπουργός με ερείσματα και σε άλλους πολιτικούς χώρους, καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ, αλλά και στο “αντάρτικο” της ενημέρωσης.

    Ενδεικτικά προ ημερών είχε συνάντηση πολλών ωρών σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου με πασίγνωστο blogger στον οποίον μάλιστα προέβλεψε την επίθεση στο πρόσωπο του Παπακωνσταντίνου. Γενικά ξέρει να αντιμετωπίζει κρίσεις και αναμένεται να είναι αθόρυβος εως ότου κρίνει σκόπιμο να βγει δυνατά.


    *** σχολιανο....
    Ώστε σκοτώνονται και στο ΠΑΣΟΚ ε ; τι λε ρε παιδί μου...;
    εγώ νόμιζα ότι είναι μόνο σύμπνοια, συνεννόηση και όλοι μαζί μονιασμένοι δουλεύουν ολημερίς για το καλό του Έλληνα και του λαθρομετανάστη
    (γιατί είμαστε και ψυχάρες συν τοις άλλοις...), πέφτω από τα σύννεφα !

    Στο Μέγκα άλλο μου είχαν πει..!
    Με θεωρούν ΠΟΛΥ μαλάκα..εε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MHΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαλάζια αυτοκάθαρση.
    Αμην και πότε ???

    Ο Σαμαράς θα πρέπει να διαλύσει τη ΝΔ, να αλλάξει το όνομα και να διαγράψει καμιά 500 χαραμοφάηδες που συνωστίζονται στα κομματικά στέκια και κλαίνε τη μάσα που χάθηκε το Σεπτέμβριο του 1999 και να συστρατεύσει ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική μέχρι τώρα, αλλά είναι έντιμοι πατριώτες με στόχο την εθνική ανόρθωση.

    Συνεχίζει ο κ. Σαμαράς να περιστοιχίζεται από τις ίδιες χιλιοφθαρμένες φιγούρες τής κομματικής
    παρακμής (Παυλόπουλο,Παναγιωτοπουλο, Μαρκόπουλο, Χατζηδάκη,Αρουλη,Μητσοτάκη κτλ αχρειους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αντώνης Κανάκης στη θέση του Πεταλωτή !

    Φήμες θέλουν στον επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης,
    ο Γιώργος Παπανδρέου να αντικαθιστά τον κύριο Πεταλωτή με τον δημοσιογράφο-παραγωγό του Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη!

    Στην απόφαση αυτή οδηγείται ο πρωθυπουργός, έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη διασπορά ψευδών ειδήσεων για ακόμη μια φορά από τον εν λόγω δημοσιογράφο !

    Η ιστορία με τον....
    γαλάζιο των ...178 εκ. ευρώ, έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα του 'όλοι είναι το ίδιο' όπου ο κύριος Κανάκης μας έδειχνε από την προπαγανδιστική εκπομπή του τον
    Αντώνη Σαμαρά να λέει ακριβώς τα ίδια με τον Παπανδρέου !

    Και φυσικά όταν αποδείξαμε την απάτη των κυρίων, δεν πήγε κανένας εισαγγελέας από την Ευρώπη - Χάγη, Βρυξέλλες κτλ- να του ζητήσει το λόγο, ούτε ο κύριος αυτός βγήκε να ζητήσει συγνώμη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας....

    Αρκετά με το ..μαστουρωμένο
    έμπορο..των αρπαχτών και των καλοκαιρινών στην Χαλκιδική
    λαμογιών.

    Αρκετά με .αξούριστη...αδελφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Πρόεδρε της Ν.Δ. κύριε ΣΑΜΑΡΑ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι σας επιλέξαμε όχι μόνο για την πολιτική σας πλατφόρμα αλλα και για την κατάργηση της οικογενειοκρατίας ,του νεποτισμού και της απαλλαγής μας από την ριζωμένη φαυλοκρατία.

    Η χώρα κατέληξε πρωταθλήτρια της διαφθοράς ,της διαπλοκής και της μίζας , η απαξίωση δε θεσμών , προσώπων, και η κατάχρηση του δημόσιου χρήματος έχει άμεση σχέση με τον καταψηφισθεντα εσμό- Ντόρα-κισμό.

    Η χώρα κατέληξε πρωταθλήτρια της διαφθοράς ,της διαπλοκής και της μίζας , η απαξίωση δε θεσμών , προσώπων, και η κατάχρηση του δημόσιου χρήματος έχει άμεση σχέση με τον καταψηφισθεντα Μητσοτάκη-εσμό- Ντόρα-ισμο.

    Στην σημερινή ρευστή κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας και αν κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη, Ηρακλείδες ,της Ντορο-κρατιας αποδειχτούν αθώοι της διαφθοράς ,τότε και μόνον τότε θα έχετε τηνσυγκαταθεση της κοινωνίας στην απονομή ρόλων συνεργασίας στους αδήφαγους, καιροσκόπους,
    και υποτακτικούς της φαυλό-Ντορό-κρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ....ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ.

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΛΑΡΙΝΑ
    ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΓΟΥΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΚΑΤΑ ΤΑΤΟΥΤΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΒΡΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΕΒΡΟΥ.ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ.

    ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ..

    ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ
    ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟΥ
    Κ ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ

    ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΝΟΤΟΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ..ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΒΟΥΒΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.44

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

    ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΟΠΩΣ ΔΥΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε συ γιατί βρίζεις τον καραγκιόζη;...
    ο τυπος είναι η επιτομή της ηλίθιας ανηθικότητας...ναι μπορεί να υπάρξει τέτοιο μίγμα...σε παρακαλώ να ανακαλέσεις για τον καραγκιόζη...
    τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πλάκα είναι, που ξέρεις πως είσαι της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση