GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ζήτω η τρέλα και το εθνικό μας σύμπλεγμα»!...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Δόξα και τιμή επιφύλαξε ο ελληνικός Τύπος στον επαγγελματία δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος επισκέφ...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Δόξα και τιμή επιφύλαξε ο ελληνικός Τύπος στον επαγγελματία δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος επισκέφθηκε την χώρα μας και τον πρωθυπουργό της στο πλαίσιο της συμβολικής αποκατάστασης της «ορθής τάξης των πραγμάτων». Φέρανε τον άνθρωπο-λαγό της «πιστωτικής παγκοσμιοποίησης» για να υποστηρίξει τον «άνθρωπό τους στην Αθήνα», ηθικώς και ιδεολογικώς. Το παλαβό της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Σόρος είπε με τα λόγια της αγοράς αυτά που εμείς αναφέρουμε τόσο καιρό με την γλώσσα της διεθνούς πολιτικής και πολιτικής οικονομίας. Μίλησε για την διένεξη ΗΠΑ-Γερμανίας και για την σύγκρουση της πολυπολικής παγκοσμιοποίησης με την χρηματοπιστωτική ελίτ της πιστωτικής παγκοσμιοποίησης (παγκόσμια διακυβέρνηση) με αρχική εστία αναμέτρησης την Ελλάδα.
Ασφαλώς και δεν επεκτάθηκε στα αίτια αυτού του λανθάνοντος πολέμου για να μην ανακατέψει και άλλες χώρες έξω από την ΕΕ (π.χ. Κίνα, Ρωσία), καθώς και άλλους διεθνείς παράγοντες που εμπλέκονται στην κρίση (Fed, αναθεωρημένη οικονομική πολιτική Ομπάμα, χρηματοπιστωτική φούσκα που έσκασε στις ΗΠΑ και δηλητηρίασε την οικονομία διεθνώς και ιδιαίτερα στην ΕΕ κλπ.). Ο άνθρωπος εστίασε αποκλειστικά στο ζήτημα της επίσκεψής του και δεν...
 μπήκε στον κόπο να αποκαλύψει γιατί φρόντισαν, με την βοήθεια ασφαλώς του κ. Παπανδρέου και του καθεστώτος στην Ελλάδα, να προκαλέσουν πρώτα την πιστωτική κρίση στην χώρα μας και μετά στην Ιρλανδία, ενώ αν το εξετάσεις ορθολογικά (στενά οικονομικά) από την δεύτερη θα έπρεπε να εκκινήσουν.
Σημασία έχει ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ βρίσκουν σοφή την παρέμβαση Σόρος, ενώ απολύτως φαντασιόπληκτη την δική μας, παρότι ακόμη και για την πρόθεση (σχέδιο) «κουρέματος» του δημόσιου χρέους λέμε τα ίδια. Εκείνος ισχυρίζεται ότι οι αγορές έχουν de facto δεχτεί μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, καθώς τα ελληνικά ομόλογα κινούνται περίπου 30% κάτω της ονομαστικής τους αξίας στη δευτερογενή αγορά, ενώ εμείς περιγράψαμε αναλυτικότερα αυτό το σχέδιο αναδιάρθρωσης, εξηγώντας ότι όσο καθυστερεί η πρωτογενής αγορά να ευθυγραμμιστεί με την δευτερογενή τόσο θα ζημιώνεται αντίστοιχα το ελληνικό δημόσιο. Άρα δεν γράφαμε «τρέλες», ούτε είχαμε άδικο ότι ήταν προς το συμφέρον της χώρας η άμεση αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους της, μετά την απόρριψή της από τις χρηματαγορές και πριν συζητήσει ένα τελικό σχέδιο για την ένταξή της σε ένα ευρωπαϊκό μηχανισμό. Η τρέλα είναι ότι περιμένεις τον κ. Σόρος να στα πει για να τα εσωτερικεύσεις ως πραγματικότητα. Ζήτω η τρέλα λοιπόν και το εθνικό μας σύμπλεγμα!
Αφού επέλεξαν από την αρχή ένα συγκεκριμένο μοντέλο χρεοκοπίας μέσω της εσωτερικής υποτίμησης - ζημιογόνο έως καταστροφικό για τα δύο τρίτα της κοινωνίας - γιατί δεν φρόντισαν τουλάχιστον να μην ικανοποιήσουν τα πλέον άπληστα συμφέροντα των τοκογλύφων;
Αυτό το άτιμο το σύμπλεγμα της εξάρτησης αντί να θεραπεύεται με την πάροδο των ετών, γιγαντώνεται. Η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο ίδιος προσωπικά καλλιεργούν αντιλήψεις, αξίες και συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν την λειτουργία εξευτελισμένων προτεκτοράτων. Το τρομερό είναι μάλιστα ότι σε μεγάλο βαθμό ανεχόμαστε αυτή την κουλτούρα και θεωρούμε φυσιολογικές αυτές τις στάσεις, ενώ το ακόμη δραματικότερο είναι ότι αυτές αναπαράγονται με πάθος από τα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ υιοθετούνται από τους νεοφιλελεύθερους, οι οποίοι αν διακρίνονταν από ιδεολογική συγκρότηση θα έπρεπε να τις αποστρέφονται!
Η κυβέρνηση λειτουργεί σαν κάποιες κυβερνήσεις στην Ευρασία και τα Δυτικά Βαλκάνια, μετά την πτώση των παλαιών καθεστώτων και την ένταξή τους στο Δυτικό σύστημα. Ακριβώς έτσι, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας και του εθνικού συμφέροντος, μιας «παλαιάς» χώρας της Δύσης. Σε αυτό το νομιμοποιητικό πλαίσιο βρίσκουν και κάνουν παιχνίδι μυστήριες υπάρξεις σαν τον κ. Σόρος και ένας εσμός συμβούλων και παρασυμβούλων του πρωθυπουργού. Και άλλες Δυτικές χώρες χρεοκόπησαν και θα χρεοκοπήσουν για διάφορος και διαφορετικούς λόγους, έτσι όμως δεν συμπεριφέρθηκαν, ούτε πρόκειται να συμπεριφερθούν.
Ιδού και άλλη μια αιτία που οδήγησε αρκετούς Έλληνες εκτός Ελλάδος: δεν αντέχεται ούτε καν αισθητικά αυτή η πακτωμένη και ξεδιάντροπη πλέον αναπαραγωγή του εθνικού μας συμπλέγματος. Ούτε αλήθειες δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε μόνοι μας! Και αυτές έτοιμες τις θέλουμε και συσκευασμένες από… Σόρους. Μόνον που οι εξουσίες που δεν ξέρουν να κατασκευάζουν αλήθειες, είναι χαμένες από χέρι και επικίνδυνες για τις εξουσιαζόμενες κοινωνίες. Όχι, δεν είμαστε «έθνος ανάδελφο», είμαστε έθνος ανάρμοστο γενικώς. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αντίφαση μεταξύ εθνικού μύθου και κυβερνητικής πρακτικής, σε επίπεδο διεθνούς πολιτικής, επέρχεται πάντοτε εθνική καταστροφή. Σας το λέει και το υπογράφει όχι ο Τζορτζ Σόρος, αλλά ένας από αυτούς που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην μελέτη των Political Discourses στην διεθνή πολιτική.

10 σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ

    ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΡΕΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝΘ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ. ΤΩΡΑ, ΛΟΓΩ "ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ" ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνει πια με τα "παπαγαλάκια"

    Ευτυχώς που την Πέμπτη απεργούν οι δημοσιογράφοι και θα μπορέσουμε να δούμε ελεύθερα τηλεόραση.
    Τι μαύρο χάλι είναι αυτό στις ειδήσεις ;
    Τα "παπαγαλάκια" συμπεριφέρονται λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς.

    Με το έτσι θέλω να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς.
    Μάλλον δεν θίγονται οι δικοί τους μισθοί από το Μνημόνιο. Τόσο πασάλειμα με " πράσινη σάλτσα" στις ειδήσεις δεν ξανάγινε.

    Ούτε ο προπαγανδιστής...
    Ρουσόπουλος (έτσι δεν τον έλεγαν;) τέτοιο πράγμα την πενταετία 2004-2009.
    Τόσο μπουνταλάς ήταν και εκείνος και έφτασε σήμερα η ΝΔ στο σημείο να μην παίζει πουθενά.
    Αλλουνού παπά Ευαγγέλιο όμως αυτό.

    Ήρθε λοιπόν ο Σόρος στην Αθήνα, πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, συναντήθηκε με τον Γιώργο, συζήτησαν για την οικονομία και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Καμία ανάλυση επί της ουσίας για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το τετ-α-τετ.

    Πάνε οι εποχές που, επί ΝΔ,
    οι πολιτικοί συντάκτες ξημεροβραδιάζονταν έξω από τα υπουργικά γραφεία μπας και εξασφαλίσουν καμία δήλωση-φωτιά που θα έβαζε μπουρλότο στην κυβερνητική συνοχή.

    Τώρα που βασιλεύει η κρυφή ατζέντα, δεν κουνιέται φύλο.
    Οι δε αναλυτές-φωστήρες που βγαίνουν στα κανάλια, παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους.
    Δεν μας λέτε ρε μάγκες, εσείς που αμείβεστε κάθε μήνα με μερικές χιλιάδες ευρώ και καθοδηγείται σήμερα την κοινή γνώμη, γνωρίζετε τι θα πει να μην έχεις λεφτά να πάρεις γάλα στο παιδί σου ;
    Αν δεν έχεις βιώσει την ανεργία και τη φτώχεια στο πετσί σου, πως μπορείς να μιλάς για κοινωνική δικαιοσύνη και να σε πιάνει ο πόνος για τους Έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας ;

    Πάψτε λοιπόν να ταίζετε κουτόχορτο τον κόσμο...
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΡΡΡΡΡΡΡΡ .....ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI NA TA KANEIΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ,ΕΝΑΣ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΕΡΩΡΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ,ΨΥΧΙΕΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σόρος: αναδιάρθρωση ή πιο σκληρά μέτρα.>>>>>>>>>>>>

    Εκτίμηση-σοκ, σύμφωνα με την οποία η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους θα είναι αναπόφευκτη, εκτός εάν η Ελλάδα προωθήσει χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση ή υπαναχώρηση τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, διατύπωσε ο διεθνούς φήμης μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, σε προχθεσινή συνάντησή του με κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες της χώρας, που έλαβε χώρα στην Αθήνα.


    Ηρθε ο φιλος της οικογενειας απο παλια να νουθετηση τον προστατευομενο, και μιλησε σε ποιους στους γνωστους και μη εξαιρετεους.

    Ηρθαν στην πολη οι εχθροι,
    και προσπαθουν απο το κουφαρι της χωρας ν αρπαξουν,
    οι τραπεζες, το κεφαλαιο, οι αγορες.
    Και ο Σορος , αποτελει την πραγματικη εξουσια , ο δικτατορας των αγορων.
    Και η ληστεια της χωρας συνεχιζεται, με τα μοιρακια των δωσιλογων πειθαρχικα ακουνε.

    Είμαι περίεργος πόσο κάτω ακόμα θα φτάσουμε.

    Βλέπουν ότι τα μέτρα αυτού του τύπου έχουν αντίθετο αποτέλεσμα και παρ’όλα αυτά τα εντείνουν.
    Αρα λοιπόν κάποιοι θέλουν την εξαθλίωση του λαού μας.

    αλλά..Σιγά..ο Λαός κοιμάται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σορος ηρθε ως Φιλελληνας !!
    ετσι μας λενε οι ΠΑΣΟΚΟΙ….
    Να μας συμβουλευσει τι να κανουμε να σωθουμε.. μας αγαπαει. Και ο Ρουμπινης το ιδιο… και ο αλλος ο Σκιοπας (παει αυτος..κολλησε Πρασιναδα)

    Σε τι ειναι καλοι αυτοι οι τυποι ??
    Στο μαζωμα..το τοκο-μαζωμα. τωρα το ΓΑΠ τους δινει και Ελλαδο-Μαζωμα…

    Γιατι δε δινουμε στον Σορος τα κλειδια του ΥΠΟΙΚ να μας βγαλει απ το τελμα ???... χαχαχαα…
    του δινουμε διαχειρηση 220Δις ΑΕΠ, και 350 Δις Χρεη…. κατι
    θα βρει μαζι με τη Λουδιαδη να “φτιαξει” και να πουλησει… να βγαλει αυτος να ξεβγαλουμε τη μπουγαδα κ εμεις…του δινω
    ιδεες του ΓΑΠ…

    Χα χα
    ο Soros στο ίδιο τραπέζι με
    τη Λουδιαδη της Goldmann !
    Έχειτε δει παράκτια συνάντηση καρχαρία με όρκα ;

    Όσοι έχουν δεί, λένε ότι είναι θέαμα πολύ αιματηρό, αυστηρώς ακατάλληλο γι ευαίσθητες ψυχές.

    Χα χα, η μία δουλεύει με στερλίνες, και ο άλλος “αγαπάει” πολύ τη στερλίνα !

    Ειμαι λατρης των ντοκιμαντερ…
    εχω δει και τον καρχαρια να την πεφτει στις σαδρελες !!
    Εχω και την ορκα να ορμα απο κατω σε φωκιες και να τις πεταει στον αερα… ολα τα εργα τα εχω δει………..

    Η μια δουλευει αψυχα για αλλους.
    Ο δε δουλευει αψυχα για παρτη του. «Συνδαιτυμόνες» στο κουφαρι του Δρακου ( Σημιτη )…

    Άντε μετά να καθαρίσεις τη μπουγάδα από τόννους αίμα.

    εε... μολις το δει απλωμενο…
    θα πεσει με το μπουρι ο ΠΑΠΑΚ να το ρουφηξει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μας τρελάνει όλους,
    άλλα λέει και άλλα κάνει !...

    Η «συνταγή» που έδωσε στην Ελλάδα ο «γιατρός», είναι τελείως διαφορετική από αυτά που είπε σε διάλεξη του, στους φοιτητές στην Ουάσιγκτον, ο Διευθυντής του Δ.Ν.Τ., κ. Στρός Καν: «Μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση και λιγότερο φιλελευθερισμό ως απάντηση στην οικονομική κρίση».

    Η συνταγή όμως που εφαρμόζει στην Ελλάδα, είναι «άκρατα νεοφιλελεύθερη», χωρίς καμιά κρατική παρέμβαση, με στόχο την εξαφάνιση του όποιου «κράτους πρόνοιας» υπήρχε μέχρι σήμερα στη χώρα μας !

    Το κράτος λοιπόν απουσιάζει από την …συνταγή του για την Ελλάδα.
    Κατά τα’ άλλα, δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους «νεοσοσιαλιστές» που ταυτίζονται στη πράξη με τους «άκρατα νεοφιλελεύθερους» !

    Άλλα λεν δημόσια και άλλα εφαρμόζουν στην πράξη.
    Μην κατηγορούμε λοιπόν τον κ. Παπανδρέου, δεν είναι ο μόνος που άλλα λέει, άλλα πιστεύει και άλλα κάνει.

    Ο κύριος εκφραστής της «παγκοσμιοποίησης», που είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δια του Διευθυντού του, την κατηγορεί ως κύρια υπεύθυνη στη πρόκληση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
    Με άλλα λόγια η παγκοσμιοποίηση προκάλεσε την οικονομική κρίση.

    Εμείς, ως φοιτητές της Οικονομίας είχαμε μάθει ότι σε «Περιόδους Οικονομικής Κρίσης» πρέπει το κράτος να παρεμβαίνει στην κοινωνία μέσω της απασχόλησης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας ώστε ν’ αυξηθεί το εισόδημα, μέσω αυτού η ζήτηση και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της οικονομίας!

    Μας έλεγαν χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να «βάλουμε τους μισούς πολίτες ν’ ανοίγουν τρύπες και οι άλλοι μισοί να τις κλείνουν», αυτή τη συνταγή ξέραμε..!
    Με άλλα λόγια αυτά λέει σήμερα και ο Στρός Καν στη διάλεξη του προς τους φοιτητές στην Ουάσιγκτον, ενώ στην Ελλάδα «η συνταγή του είναι τελείως διαφορετική και αντίθετη» με αυτά που λέει δημόσια!

    Τίποτα απ’ αυτά, που μάθαμε στο σχολείο και συμφωνούμε με τον κ. Στρός Καν, δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική της χώρα μας !
    Η συνταγή του, την οποία εφαρμόζει πειθήνια η «κυβέρνηση Παπανδρέου», μας λέει, μείωση μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, απολύσεις εργαζομένων, συρρίκνωσα επιχειρήσεων, εξαφάνιση του κράτους πρόνοιας κλπ
    ...
    Γιατί.........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΠΟΥ ΞΕΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ 85% ΠΟΥ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΛΠ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (ΟΧΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ, ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά που γράφετε κύριε Γιαννακόπουλε, ασφαλώς δεν απευθύνονται στον απλό λαό, αλλά μάλλον στους κυβερνώντες.

    Χάνετε τον χρόνο σας όταν γράφετε αυτά τα μακροσκελή άρθρα που έχουν βέβαια σωστή επιστημονική βάση, αλλά που απευθύνονται σε λάθος κοινό.

    Θα βοηθούσατε περισσότερο αν απευθυνόσασταν στο opengov ή ακόμα καλύτερα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

    Όλο και κάποια ιδέα θα μπορούσε να αντλήσει από τις θέσεις σας.

    Αντίθετα εμείς όλοι είμαστε αδύναμοι απέναντι σε όλα αυτά που εξυφαίνονται για εμάς, ερήμην μας.

    Και μην μας πείτε οτι με την ψήφο μας μπορούμε να αναστρέψουμε καταστάσεις γιατί εσείς θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα από τον καθέναν μας οτι στην πραγματικότητα δεν έχει καμμία αξία η ψήφος μας, αλλά κάθε φορά "βγαίνει" αυτό που δρομολογούν και αποφασίζουν "κάποιοι" άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσεχως στο

    press-gr

    ποτε ΔΕΝ ??? υπαρχει βουλευτικη ασυλία?


    Ποτε ενας σοβαρος Εισαγγελέας μπορεί να συλλάβει Βουλευτές και Υπουργούς χωρίς να ερωτηθεί καθόλου η Βουλή?

    Ο Δρ Κουτσουκος θα κανει την καταπληκτικη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση