GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευσαν φαντάρους να καθίσουν σε καφετέρια...

Aπό το gatzoli.blogspot.com Αυτόπτες μάρτυρες και αναγνώστες του gatzoli έζησαν το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:00 το απαράδεκτο γεγονό...

Aπό το gatzoli.blogspot.com
Αυτόπτες μάρτυρες και αναγνώστες του gatzoli έζησαν το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:00 το απαράδεκτο γεγονός που προσβάλλει τους κατά κανόνα τους φιλόξενους Εβρίτες, όταν η ιδιοκτησία του "καφέ" ΝΟΑ που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης, πέταξε στην κυριολεξία εκτός καταστήματος και δεν επέτρεψε να καθίσουν 10 στρατιώτες που...
υπηρετούν τη θητεία τους στη Σαμοθράκη, θυμίζοντας άλλες εποχές αφού τα παιδιά θέλησαν να πιούν έναν καφέ περιμένοντας το πλοίο που θα τους μετέφερε στο νησί, με πρόφαση ότι υπήρχε μνημόσυνο (δεν υπήρχε) και ότι το απαγορεύει η στρατονομία (αυθαίρετο) , ενώ έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες και των θαμώνων, εκλήθη και το λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης για τα περαιτέρω!!! Ως gatzoli ντρεπόμαστε και ζητούμε συγνώμη απο τα στρατευμένα νιάτα. Δεν είναι όλοι οι Εβρίτες έτσι και δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Άλλωστε ο στρατός αποτελεί μέρος της κοινωνίας μας. ΚΡΙΜΑ

12 σχόλια

  1. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΩΔΟ ΑΚΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ,ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ,ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ .ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΒΕΤΕ ΣΚΥΛΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΚΛΕΒΕΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν, θα ήθελα να πω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι όλοι οι Εβρίτες έτσι. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το 16ο ΤΤΧ, παρόλο που ήταν σκληρή μονάδα. Ο συγκεκριμένος ΚΡΕΤΙΝΟΣ δεν άφησε τα φανταράκια να "κάτσουν" γιατί θεώρησε ότι θα του "πιάσουν" καρέκλες Κυριακή μέρα που θα έβγαζε κανένα φράγκο από τα φραπόγαλα που θα πούλαγε.

    Προτείνω λοιπόν στον φτωχομπινέ κρετίνο να τους στείλω στο λογαριασμό του 1.000 ευρουλάκια για να ΚΕΡΝΑΕΙ τους φαντάρους - και μόνο αυτούς - καφέδες και φρέντο.

    Τα δικά του τα ξέχασε ή ήταν βύσμα της Μεραρχίας;

    Ας μου στείλει μέσω της ιστοσελίδας τον αριθμό του και του κάνω έμβασμα σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gatzoli συμφωνώ απόλυτα. Μποϋκοτάζ στον ΝΟΑ για να σφίξουν οι κόλοι. Απαράδεκτη συμπεριφορά απο τους δήθεν "επιχειρηματίες" και πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει με το μοναδικό μέσο που έχει... Το μποϋκοτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν το περιστατικό πρίν από 35 χρόνια. Φαντάροι στο Δορίσκο Έβρου.Παρέα τεσάρων καθόμαστε στο μοναδικό καφενέ,έξω λιοπύρι,Αύγουστος μήνας, και παραγγέλνουμε από μιά πορτοκαλάδα. Δεν έχω μας λέει ο καφετζής.Μα το ψυγείο είναι γεμάτο του λέμε. Α ! Αυτές της έχω για κανένα άνθρωπο μας αντιλέγει.Δεν σας λέω τι έγινε περαιτέρω, οι κάτοικοι θα το θυμούνται φαντάζομαι ακόμα.Η ετυμηγορία του διοικητή, από 20 μέρες αυστηρά έκαστος. Για τόσο φιλόξενους μιλάμε και το πέζαν όλοι Ελληναράδες και κομουνιστοφάγοι οι ρουφιάνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ίδιο έγινε και 1980-81 όταν υπηρέτησα στην 138 στο πυροβολικό. Τότε δεν ήταν το ΝΟΑ αλλά αν θυμάμαι καλά η καφετέρια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την εμπειρία μου ως στρατιώτης στο Σουφλί την περίοδο 1996-97. Πολύ φιλόξενοι οι κάτοικοι και εκτιμούσαν τη δουλειά που είχε η πόλη τους εξαιτίας μας.
    Αντίθετα προς το τέλος της θητείας μου υπηρέτησα στη Λαμία που εκεί σε μια άδεια καφετέρια, όταν πήγαμε να καθίσουμε, μας λέει ο υπευθυνομαλάκας - "παιδιά, τα τραπέζια είναι ρεζερβέ".
    Μαλάκες υπάρχουν παντού στο Ελλάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή του για πολλούς λόγους. Δεν κάνει για επαγγελματίας και καλά θα κάνουμε όλοι να του το δείξουμε με μπουκοτάζ στο μαγαζί του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα ο Μ.λ..ας θα φαντάζεται τον εαυτό του ότι είναι το Νο.Ά της πιάτσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1981 Χειμώνας. Υπηρετώ στις Φέρρες. Βρεθήκαμε παρέα φαντάροι στην Αλεξανδρούπολη βραδάκι. Πάμε στην καφετέρια ΠΑΛΑΣ, δεν μας δέχοντε!!! Στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, το ίδιο!!! Παίρνουμε το λεωφορείο και επιστρέφουμε στην βάση μας στις Φέρρες!!! Τα συναισθήματα; Πίκρα και αηδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθυστερημένοι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν και επιχειρηματίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να καεί, να καεί όλος ο Έβρος να καεί, να τον πάρουν οι τούρκοι και να πάει να γαμηθεί

    Γκατζοι τουρκοσπερματα είστε όλοι ρε, θάνατος στους γκατζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να καεί, να καεί όλος ο Έβρος να καεί, να τον πάρουν οι τούρκοι και να πάει να γαμηθεί

    Γκατζοι τουρκοσπερματα είστε όλοι ρε, θάνατος στους γκατζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση