GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι άλλο μεγάλωμα του κράτους...

Από την ΔΡΑΣΗ Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση: Πίσω από την απορρόφηση της Alpha από την Εθνική Τράπεζα κρύβεται τ...

Από την ΔΡΑΣΗ
Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Πίσω από την απορρόφηση της Alpha από την Εθνική Τράπεζα κρύβεται το σχέδιο των αμετανόητων σοσιαλιστών να ελεγχθεί το τραπεζικό σύστημα από έναν ισχυρό κρατικό τραπεζικό πυλώνα. Ευτυχώς η Alpha είπε όχι.
Λάου λάου η κυβέρνηση – μέσα στον ορυμαγδό των μέτρων της τρόϊκας – προσπαθεί να μεγαλώσει την επιρροή του κομματικού κράτους. Στις τράπεζες με την κίνηση της Εθνικής και στη ΔΕΗ με...
 την απορρόφηση του Διαχειριστή του συστήματος.
Όχι άλλο μεγάλωμα του κράτους. Όχι νέες εξουσίες στα κόμματα και στα κομματικά συνδικάτα.

9 σχόλια

  1. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση πέντε ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε κλέφτης φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΗΤΟΒΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΑΓΥΡΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ .
    ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.
    ΑΠΛΗΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ.
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ .
    ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες γιατί περί αλητών πρόκειται που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα τους δώσει την ευκαιρία να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ 200 ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΟΜΠΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ .ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΥ,ΕΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΟ 92 ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.ΑΚΟΜΗ ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ,ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑ ΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ .ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΙ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ.ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΠΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΟΛΑ ΕΒΑΙΝΑΝ ΡΟΛΟΙ.ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ. ΓΕΩΡ ΜΑΚΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έχεις κάνει εσύ για την πατρίδα σου ρε μεγάλε πέρα από το να εισπράττεις την επιχορήγηση;
    άκου σωτήρες με 0,0 %. Πρέπει να επεκταθεί ο Καλλικράτης και στα κόμματα. Παλεύεις κύριε για δεκαετίες και δεν κατάφερες να περάσεις το δέκα τοις εκατό; κλείστο το μαγαζί και δεν θα έχεις το δικαίωμα να κάνεις νέο. Τα πρόσωπα αν θέλουν να προσχωρούν σε μεγαλύτερους σχηματισμούς και μή με κατακρίνει κανείς γατί έφθασε η αριστερά να συνεργαστεί με τη δεξιά. Έχουμε στην Ελλάδα τη μικρή και τη μεγάλη αριστερά που δεν έχουν καταφέρει να τα βρούνε το ίδιο και τα αποκόμματα των άλλων δυο κομμάτων. Μπορείς να είσαι αριστερός μέσα στη δεξιά όσο μπορείς να είσαι δεξιός μέσα στην αριστερά. Το βρήκαμε εδώ πως όποιος θυμώσει με το κόμμα του πάει και φτιάχνει δικό του γιαυτό έφτασε εδώ που έφτασε η Χώρα. Έχετε πιάσει τα πόστα με αποτέλεσμα ότι παρθένο πάει να γενηθεί το τρώει το σκοτάδι.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝΗΛΕΓΧΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΑΝΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΡΑΜΟΛΙ . ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ.ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΟΣ ΓΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.ΠΟΝΗΡΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγηκε ο ΓΑΠ και ειπε λεφτα υπαρχουν, δεν εχουμε αναγκη απο κανενα οργανισμο για βοηθεια,
    πρεπει να προσαρμοσουμε την πολιτικη μας για να προκοψουμε, ολοι θα φανε καλα εαν με ψηφισετε
    και αλλα πολλα που τα χαψαμε και βγηκε.
    Καποια στιγμη του ξεφυγε και μια -μοναδικη- αληθεια που ειπε μεχρι τωρα οτι ειμαστε ενα
    διεφθαρμενο κρατος (με διεφθαρμενους υπουργους και κυβερνητες εννοειται που σαν ευκολως εννοουμενο
    παρεληφθη...) και αμεσως πεσαμε ολοι μας να τον φαμε . . . . .
    Καλα, μηπως τελικα μας αρεσουν τα ψεμματα;
    Τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κωστόπουλος τής Alpha,
    τώρα θά σού κάνει παρέα στή γραμμή
    τών πεινασμένων.
    Εντεταλμένο όρνιο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση