GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καράβι που μπάζει νερά...

Καράβι που μπάζει νερά είναι η ελληνική επικράτεια στο θέμα των μεταναστών που έρχονται στη χώρα μας παράνομα. Κάθε μέρα έρχεται κι ένα ...

Καράβι που μπάζει νερά είναι η ελληνική επικράτεια στο θέμα των μεταναστών που έρχονται στη χώρα μας παράνομα. Κάθε μέρα έρχεται κι ένα χωριό από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Η ΕΕ μας κουνάει απειλητικά το δάκτυλο και μας τονίζει να μη τους επιτρέπουμε τη φυγή τους στις χώρες της.
Εμείς είμαστε στα χαρακώματα αυτής της παράδοξης μάχης ενώ οι ευρωπαίοι πίνουν σαμπάνιες στη υγειά των ελλήνων κορόιδων. Όταν παράνομοι μετανάστες κατέλαβαν μια σχολή στη Σορβόννη αμέσως επενέβηκαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και τους απομάκρυναν χωρίς βία.
Εδώ οι υπεύθυνοι στο θέμα της Νομικής παίζουν τη...
 κολοκυθιά: εσύ φταις λέει ο ένας, όχι εσύ λέει ο άλλος.
Ένα κράτος χάρβαλο ή καλύτερα ένα καράβι που μπάζει νερά!
Διονύσης Στ.

3 σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ.κΑΡΑΚΟΥΣΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΣΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΓΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.


    Σε αυτό λοιπόν το ανασφαλές και αβέβαιο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον, ανεδείχθη το εκρηκτικό πρόβλημα των μεταναστών, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε θρυαλλίδα, να προσφέρει δηλαδή τη σπίθα για να ανατιναχθεί η χώρα και αντί να βλέπουμε εμείς το Κάιρο, να βλέπει το Κάιρο την Αθήνα.

    Με άλλα λόγια, όσοι είχαν την πρωτοβουλία ανάδειξης της διεκδίκησης των μεταναστών στην παρούσα συγκυρία ή δεν αντιλαμβάνονται το περιβάλλον στο οποίο ζει η χώρα ή θέλουν ακριβώς να την ανατινάξουν. Ενδιάμεση κατάσταση δυστυχώς δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ""Το πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρο Υπατία, συνολικά 1.240 τετραγωνικών μέτρων και τεσσάρων ορόφων, είναι κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, Αλέξανδρο Νικολούδη.
    Bρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της Γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην Πλατεία Αιγύπτου, και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.""

    Oι Μαροκινοί μεταφέρθηκαν στο κτίριο Υπατία, που παραμένει ανεκμετάλλευτο. Εκεί θα μπορέσουν να εκτιμήσουν τα νεομπαροκ στοιχεία του κτιρίου, την επίπλωση Λουϊ σένκ, τους κήπους του μεγάρου, και να θαυμάσουν τους υπέροχους πίνακες ζωγραφικής οι οποίοι κοσμούν τους τοίχους του κτιρίου. Από αύριο το απόγευμα θα παρευρίσκεται και ο γνωστός ιστορικός της τέχνης Στεφανίδης, προκειμένου να τους δίδει διαλέξεις περί της τέχνης στο Γιουνανιστάν των αρχών του εικοστού αιώνα, στην Γαλλική ( όλοι οι Βορειοαφρικανοί, ως πρωην γαλλικές αποικίες, γνωρίζουν απταίστως την Γαλλική γλώττα) . Στη συνέχεια θα προσφερθούν χούμους και φαλαφέλ καθώς και τσάϊ από τα βουνά του Άτλαντος. Το βράδυ 01-02-2011 η Ένωση αφρικάνων γυναικών Άνω-Κάτω Πατησίων θα παραδίδει στο εν λόγω κτίριο μαθήματα χορού της κοιλιάς σε όλες τις ενδιαφερόμενες Ελληνοπούλες. Ο Παπουτσής θα επιδιορθώνει τσάμπα τα υποδήματά σας για 10 ημέρες, ενω ο Πεταλωτής θα πεταλώνει τα πετ σας, όπου δει. Θα είμαστε όλοι μιά ευτυχισμένη οικογένεια, όπου ο νόμος του κοπρανίου και του οθωμανικού δικαίου θα επικρατεί για το καλό όλων μας. Στη συνέχεια, και μετά τη συναυλία της Άννας και του Γιώργου θα γίνει κλήρωση και δύο μικτά ζευγάρια Μαροκινών με Ελληνίδες θα κερδίζουν ένα ταξίδι στη χώρα του Χάοπος και των πυραμίδων, και ένα σετ κατσαρόλες Pyramis για το σπιτικό τους. Νοιωθουμε ήδη την αύρα της πολυπολιτισμένης Ελλάδας, όπου εργάτες Χριστιανοί και μουσουλμάνοι ενωμένοι (και ποτέ ηττημένοι), χέρι χέρι χωρίς τον Καρατζαφέρη, θα κάνουν την κοινωνία μας Παράδεισο, τέτοιο που θα αποτελέσει, πρότυπο ακόμη και για τους Ιαχωβάδες κυβερνήτες του πλανήτη μας και υμών των (αρχ)ιδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MHΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *