GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαθροθήρες αφανίζουν σπάνιο αγριόγιδο από την Ήπειρο...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Τη συνδρομή της Πολιτείας ζητά ο Πρόεδρος της Ε’ Κ.Ο.Η Με εξαφάνιση απειλείται ένα σπάνιο είδος...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Τη συνδρομή της Πολιτείας
ζητά ο Πρόεδρος της Ε’ Κ.Ο.Η
Με εξαφάνιση απειλείται ένα σπάνιο είδος της Ηπειρωτικής πανίδας, το αγριόγιδο, που ζει στις ψηλότερες κορυφές και τις πιο απότομες πλαγιές του Γράμμου.Κι αυτό εξαιτίας του γεγονότος ότι το συγκεκριμένο ζώο έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο ασυνείδητων οπλοφόρων, όχι μόνο Ελλήνων αλλά και Αλβανών, που, παραβιάζουν τη νομοθεσία η οποία το προστατεύει και το εξολοθρεύουν.
Το αγριόγιδο έφτασε σήμερα να κατατάσσεται στα απειλούμενα είδη, γιατί οι κίνδυνοι που έχει να αντιμετωπίσει, ειδικά στην περιοχή μας δεν είναι μόνο οι λαθροθήρες, όπως τόνισε μιλώντας για το θέμα ο πρόεδρος της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου κ. Παναγιώτης Σκαμαντζούρας.Οι καιρικές συνθήκες, η δυσκολία ανεύρεσης τροφής, τα αρπακτικά όπως οι λύκοι ή οι αρκούδες και η κατάληψη των βουνών από κτηνοτρόφους, οι...
 σκύλοι των οποίων τα κυνηγούν, είναι οι βασικότεροι παράγοντες που συντελούν στην δραματική μείωση του πληθυσμού των άγριων αυτών ζώων.
Ελάχιστες συλλήψεις
Πάντως, είναι γεγονός ότι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των θηροφυλάκων της Ε΄ Κ.Ο.Η., ελάχιστοι λαθροθήρες συλλαμβάνονται και όταν αυτοί οδηγούνται στο δικαστήριο βρίσκουν δικαιολογίες για την παρουσία τους σε πολύ ορεινές περιοχές και απόκρημνες πλαγιές όπου ζει το προστατευόμενο αυτό είδος, αποφεύγοντας έτσι την τιμωρία.
Προστατευόμενο είδος
Σήμερα, στην περιοχή του Γράμμου έχουν απομείνει μόλις μερικές δεκάδες αγριόγιδα, σύμφωνα με μελέτη του «Αρκτούρου», που αντιστοιχούν στο 1/12 του συνολικού πληθυσμού τους στην χώρα μας. Η δραματική μείωσή τους έχει οδηγήσει την Πολιτεία στο να απαγορεύσει το κυνήγι του αγριόγιδου σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ αυτό χαρακτηρίζεται ως «σπάνιο είδος» από το Κόκκινο Βιβλίο των Απειλούμενων Ζώων της Ελλάδας.
Οι κυνηγοί προσέχουν…
Ο καιρός, τα άλλα αρπακτικά ζώα, η έλλειψη τροφής, όλα είναι εναντίον του αγριόγιδου. Μόνος φίλος του περήφανου αυτού ζώου είναι ο συνετός και ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, τονίζει ο κ. Σκαμαντζούρας. Αναφερόμενος στους κυνηγούς, σημειώνει ότι στην πλειοψηφία τους έχουν ευαισθησία όσον αφορά προστατευόμενα είδη και φροντίζουν για την διατήρησή τους, όπως εξάλλου κάνουν και με τα είδη εκείνα που επιτρέπεται να κυνηγούν, προκειμένου να μην εξαφανιστούν.
Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει και περιπτώσεις κυνηγών που αποτρέπουν την εξολόθρευση άγριων ζώων και φροντίζουν για την φωτογράφηση και την καταμέτρησή τους! Υπάρχει και σχετικό πρόγραμμα, το «Άρτεμις», που αφορά την καταγραφή των θηραμάτων, ώστε να δημιουργείται σαφής εικόνα για τον πληθυσμό τους στην περιοχή μας. «Λίγοι πάντως είναι οι ασυνείδητοι εν έτει 2010. Ο κόσμος γενικά έχει περιβαλλοντική συνείδηση σήμερα», τονίζει ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας.
Από την πλευρά της η Ε΄ Κ.Ο.Ε. κάνει ότι μπορεί για να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται σπάνια είδη όπως το αγριόγιδο, που απειλούνται καθημερινά από Έλληνες και Αλβανούς λαθροθήρες. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζει και σεμινάρια για νέους κυνηγούς, ώστε να καλλιεργείται σ’ αυτούς η σωστή κυνηγετική αγωγή, για να μην κάνουν του κεφαλιού τους, όταν βγάζουν άδεια κυνηγιού. Υπάρχει μάλιστα η σκέψη η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση κυνηγετικής άδειας.
Λίγοι οι θηροφύλακες
Πάντως, οι θηροφύλακες που συντηρεί σήμερα η Ε΄Κ.Ο.Η. δεν επαρκούν για να καλύψουν αποτελεσματικά όλη την Ήπειρο, σύμφωνα με τον κ. Σκαμαντζούρα. Υπάρχουν 30 υπάλληλοι που πρέπει να επιβλέπουν μια τεράστια σε έκταση περιοχή, στην οποία δραστηριοποιούνται περίπου 25.000 κυνηγοί (μαζί με την Κέρκυρα). Οι θηροφύλακες αυτοί εξάλλου, όταν έρχονται αντιμέτωποι με καλά οπλισμένους λαθροθήρες, δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί τους, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή. Ούτε η συνδρομή του στρατού, που προτείνουν κάποιοι, μπορεί να βοηθήσει, αφού η παρουσία των λαθροθήρων είναι απρόβλεπτη. Παράλληλα, απαγορεύεται οι θηροφύλακες να προσεγγίσουν τα σύνορα σε απόσταση 500 μέτρων απ’ αυτά. «Όταν έχει διαμορφωθεί μια τέτοια κατάσταση, πώς περιμένουμε να επιβιώσουν τα αγριόγιδα», αναρωτιέται ο κ. Σκαμαντζούρας.Ωστόσο, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες η Θηροφυλακή προσφέρει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, σημαντικό έργο.
Να βοηθήσει η Πολιτεία
Ο Πρόεδρος της Ε΄ Κ.Ο.Η. κάνει λόγο για ανάγκη ενίσχυσης της προσπάθειας που καταβάλλει η Ομοσπονδία από πλευράς της επίσημης Πολιτείας, προκειμένου να προστατευθεί πιο αποτελεσματικά η άγρια πανίδα στην Ήπειρο. Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά κάνει στα χρήματα που αποδίδονται στο υπουργείο Γεωργίας από την έκδοση αδειών κυνηγιού, χωρίς, όπως λέει, να υπάρχουν κάποια αντισταθμιστικά οφέλη για την Κυνηγετική Ομοσπονδία.
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

10 σχόλια

  1. (Ας ξεχασουμε προς το παρον αγαπητοι το εγκλημα της "συνεχισης της Μικρασιατικης εκστρατειας,κυριος υπευθυνος της οποιας ηταν ο μεθυστακας,μεγαλομανης,
    γλοιωδης βενιζελος..)//

    Ας πουμε ο .."δημοκρατικος" ο .."κεντρωος" ο .."αριστερος" κλπ Κονδυλης εφερε τον βασιλια Γεωργιο καπου το 1934 ,λιγο πριν λιγο μετα ,δεν γνωριζω ουτε εχει και σημασια αλλωστε..

    Ας πουμε (εδω λεμε ΑΛΗΘΕΙΑ) ο Γεωργιος κατα την αφιξη του "σνομπαρε" τον Κονδυλη ,τοσο πολυ που αυτος τα πηρε στο κρανιο..
    Νο προμπλεμ.
    Μια δυο βδομαδες και τον στειλανε εν τοπω χλοερω..
    Οι .."δημοκρατικοι" εννοειτε,που φεραν τον βασιλια Γεωργιο.
    Να ξερουμε γιατι μιλαμε..

    Λοιπον το 1936 ,ο βασιλιας Γεωργιος,θελοντας να κυβερνησει επιβαλλει δικτατορια.
    Πολυ σωστα. Μιλαμε ειχε να κανει με εξαθλιωμενα βουδια,με κλεφτοκοταδες κουκουεδια,με λησταρχους "αριστερους" με τζογλανια καθε ειδους τελος παντων.
    Πρωθυπουργος εκλεγεται ο αειμνηστος Ιωαννης Μεταξας..

    Απο αυτο το σημειο ,αγαπητοτατοι αγαπητοι,ξεκιναει ο .."μυθος" της .."επαρατου δεξιας"..
    Απο τα τοτε κουκουεδια..

    Θα δουμε στην συνεχεια..

    Αποφασισα να .."συγγραψω" ενα μικρο στορυ ..
    Ξεκιναω απο μια αρχη:
    ""δεξιος" και "αριστερος" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..

    Για κατι τζογλανια διποδα ζωα της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια):
    Ρε ζωα να το επαναλαβω:
    "Δεξιος" και "αριστερος" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
    Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αγριόγιδο έφτασε σήμερα να κατατάσσεται στα απειλούμενα είδη
    ==
    Εχει νοστιμο κρεας??

    Αν ΝΑΙ ,αντε γαμηθειτε "οικολογοι" του κωλου..

    Τζογλανια ,εχετε ξεπατωσει τα γουρουνακια τα κοτοπουλακια κλπ κλπ ,ζωα κτηνη αχρηστα παλιοσκυλα και μου κοπτεστε ταχαμου ταχαμου για το αγριο κατσικι..

    Μπινεδες ,γαμημενοι ,απλυτοι,
    ανωριμοι,βλητα,απροσαρμοστοι ..
    κοντολογης,,,
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ειπε ρε ζωα οτι εχετε δικαιωμα ζωης εσεις???

    Επιβιωνετε τζογλανια,ειτε καταστρεφοντας ζωες ζωων ειτε ζωες φυτων..

    Σκατα επρεπε να τρωτε για να εχετε δικαιωμα να τα βαζετε με τους ανθρωπους ,ζωα...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετα κυριοι πρακτορατζες του οπαπ α.ε


    Η πλεον τετιμημενη,απο τις στην ελλαδα πολλες αντικοινωνικα προικισμενες με αντισυνταγματικα οικονομικα προνομια κλειστες συντεχνιες ,επαγγελματικη ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΜΕΝΗ φατρια,προβαινει το τελευταιο καιρο σε συνεχεις απεργιες και συναντησεις με τους μανδαρινους του υπουργειου οικονομικων,τους φυσικους αυτων και του οπαπ προισταμενους και εισπραττοντες τα μερισματα των κερδων του.

    ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ?

    Μα να μην αγγιχθουν τα αντικοινωνικα,αντισυνταγματικα,  προνομια τους,δηλαδη να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΔΕ,ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΑΣΤΟΥ.

    Οι μαγκες λοιπον αυτοι,με ιταμο υφος και με τις πλατες που τους δινει η αναγκη του κρατους για εσοδα απο το τζογο και το κλειστον χωρις ανταγωνισμον του κλαδου τους,πιεζουν αφορητα να εξαιρεθουν απο την πληρωμη δικαιων φορων και να συνεχισουν να κοροιδευουν τους συνηθεις γαιδαρους-υποζυγια του φορολογικου συστηματος,πινοντας στην υγεια σας.

    Ειναι μια καστα προνομιουχων,που ελαβαν ελεω κομματικου κρατους αδειες ενος κλειστου επαγγελματος,με γνωστες διαδικασιες
    αποκτησης αδειων σε εκλεκτους,με διαδικασιες κλειστες στον ανταγωνισμο απο οποιονδηποτε θελει να φαει ενα κομματι ψωμι ανταγωνιζομενους αυτους,με σκληρες κομματικες συντεχνιες που δεκαετιες
    προασπιζονται τα κακως νοουμενα αντικοινωνικα συμφεροντα-προνομια τους,που απεκτησαν αναξιοκρατικα οπως και τις αδειες....

    Αν η κυβερνηση αποδεχτει τις θρασυτατες αξιωσεις τους,θα καταστει μιαν ακομη φορα καταγελαστη στους ελληνες φορολογουμενους ,υστερα μαλιστα απο τις δηλωσεις του προεδρου της για παταξη φοροδιαφυγης και συγκρουση με αντικοινωνικα προνομια κλειστων επαγγελματο-κομματικων συντεχνιων στις κρατικες παρυφες...

    Ποσω μαλλον οταν ο μεσος πολιτης βιωνει μια αγριοτατη επιθεση οικονομικη και φορολογικη,η αποδοχη της απαιτησης τους θα ειναι κολαφος για την κυβερνηση της μηδενικης ανοχης σε προνομιουχους και φοροδιαφυγη...



    Αρκετα λοιπον κυριοι των κρατικων εισπρακτορων, του αρτος και θεαματα δια το εξαθλιωμενον αυτιστικον ποπολον,του κρατικου τζογου δηλαδη.

    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΟΧΙ ΤΡΙΚ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βασιλοχουντοδεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!


    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.44 thats right man! PASOK USA FOR EVER AND FUCK GREECE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κρίμα και ντροπή ενώ ένα σπάνιο είδος αφανίζεται από κάτι υπάνθρωπες γλοιωδείες που δεν σέβονται τίποτα κάποιοιμαλάκες εξακολουθούν να γράφουν σχόλια για τα κομματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγραψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    but I am also one of the pigs and I am proud to be one of the pigs
    πως την λενε την μαμα του…
    ..να δεις πως την λενε……

    ΜΑΛΛΟΝ .. όπως λένε και την
    μάνα του _______________________
    αλητη του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, του εν δράση όπως τότε..
    στα ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γεμίζει όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....


    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.


    ____ΤΕΛΟΣ ???????_________________
    Aφού είσαι τόσο
    ΚΟΠΑΝΟΣ
    και δεν καταλαβαίνει ότι καταστρέφει το PRESS- ΠΑΣΟΚ BLOKS
    ΣΟΥ ΛΕΩ και ευχαριστώ που το παρασέρνει στα έγκατα του ΒΟΘΡΟΥ όπου ζεις ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ λιγδασμίενε
    απο τα ΣΚΑΤΑ και τα ΚΑΤΟΥΡΑ,
    των χεστρών της Ιπποκράτους Πασοκ.
    ----------------------------------
    γελοίε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρη στην ανθρωπινη ασυνειδησία τελειωνουν τα αγριοκατσικα, τελειωνουν τα ελαφια της Παρνηθας, τελειωνουν οι αρκουδες, οι λυκοι κ οι αλεπουδες, τελειωνουν όλα τα ειδη αυτής της Χωρας ετός απο ένα: τους Πολιτικους! κ Πώς να τελειωσουν αυτοί όταν από κατω έχουν δεκα εκατομμυρια ηλιθιους σαν κ αυτους που έχους γραψει τα προηγουμενα σχολια να τους διαιωνιζουν???
    Οταν θα μεινετε μόνοι σας πανω σε αυτόν τον πλανητη, Διποδα Ζωα, αφου θα έχετε φάει / σκοτωσει / εξοντωσει τα τετραποδα, να σας δω τι ωραια που θα φατε ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση