GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Μίχας απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ...

(Επιμέλεια: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης ) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την ηλικία των δώδεκα χρόνων άρχισε να ασχολείται με την μο...

(Επιμέλεια: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την ηλικία των δώδεκα χρόνων άρχισε να ασχολείται με την μουσική, ενώ στην ηλικία των δεκαπέντε δημιουργεί το πρώτο του ερασιτεχνικό συγκρότημα.
Το 2003 τελειώνει σπουδές ιατρικής στην Ρουμανία και επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα όπου και δημιουργεί με τον αδερφό του Μάκη ένα συγκρότημα, τους ΝΙΜΑ. Με τους ΝΙΜΑ εμφανίζονται σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας μεταγενέστερες επιτυχίες όπως “Το Πάρτυ” και “ Σημάδια Καιρού” .
Την άνοιξη του 2004 συμμετέχει στο Fame Story II ερμηνεύοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό talent show δικό του κομμάτι, κίνηση που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι. Το τραγούδι αυτό ήταν το “Πάρτυ” σε στίχους και μουσική του ιδίου. Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού οδήγησε σε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven Music.
Ακολούθησαν... δύο προσωπικοί δίσκοι, “Στη Χώρα Του Ποτέ” το 2005 και “Τρέχει Τίποτα” το 2007 (σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τους: Δημήτρη Κοντόπουλο, Δημήτρη Φάκο, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Αδριανό Παπαμάρκου, Γιώργο Ξύνδα, Νίκο Σταυρόπουλο, ενώ οι στίχοι σε ένα κομμάτι είναι του Λάκη Λαζόπουλου) και πέντε video clip – επιτυχίες: “Το Πάρτυ” , “Σημάδια Καιρού” , “Χρόνια Καθρεύτες” , “Mπου###λο”, "Τα παιδιά των μπαλκονιών".
Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε μαζί με το συγκρότημά του εμφανίσεις σε πολλούς γνωστούς συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα όπως το River Party Καστοριάς, Τεχνόπολις Γκάζι, Θέατρο Αρχαίας Τάφρου στην Κρήτη, Διεθνής Έκθεση Θεσ/νίκης, Ολυμπιακό Χωριό με μεγάλη επιτυχία και σε χειμερινούς κλειστούς χώρους όπως Vox, Metro, Click Stage, Εξέδρα, Μωβ στην Αθήνα και Φιξ, Renvy στη Θεσ/νίκη. Επίσης, πραγματοποίησε εμφανίσεις στα μουσικά βραβεία του MAD 2005, 2006, 2007.
Επί τρεις συνεχόμενες χρονιές 2006, 2007, 2008 συμμετέχει στο Tour θετικής ενέργειας της Amita Motion, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές με τη γεμάτη ενέργεια και πάθος σκηνική του παρουσία.
Κέρδισε το βραβείο του καλύτερου video clip-rock στα MAD Video Music Awards 2008 με το τραγούδι "Mπου###λο" καθώς και το βραβείο για το πιο sexy video clip της χρονιάς για το ίδιο κομμάτι. 
Σήμερα, ακολουθώντας την δική του προσωπική μουσική πορεία βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας υλικό για το επόμενο προσωπικό του LP.

Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;
Η απόλυτη επιτυχία είναι κάτι πολύ σχετικό... επιτυχία για μένα είναι να ζω χωρίς πολύ άγχος και να έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και αγαπώ.
Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί;
Το ξυπνητήρι κυρίως όταν έχω να κάνω κάποιες πρωινές δουλειές
Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια;
Προχθές στο σπίτι μου, παρέα με τον αδελφό μου και κάποιους φίλους
Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι;
Το ότι μάλλον είμαι λίγο στον κόσμο μου...
Το βασικό ελάττωμά σου;
Το ότι αργώ στα ραντεβού μου
Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια;
Σε όλα πιστεύω.
Η τελευταία φορά που έκλαψες;
Πριν από πολύ λίγο καιρό...
Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεσαι περισσότερο;
Με τον Βενιζέλο
Ποιοι είναι οι ήρωές σου σήμερα;
Υπάρχουν ήρωες σήμερα που να είναι γνωστοί στον πολύ κόσμο;
Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε;
Το Forrest Gump
Το αγαπημένο σου ταξίδι;
Στο Παρίσι
Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
Νομίζω ο Νikolai Gogol και Dante
Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
Πιστεύω η ειλικρίνεια και ο λόγος του
…Και σε μια γυναίκα;
Πάνω κάτω το ίδιο
Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
Γιάννης Σπανός
Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
Δεν τραγουδάω όταν κάνω μπάνιο, δυστυχώς
Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
Οι άθλιοι
Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
Τσαρούχης από έλληνες και Van Gogh
Το αγαπημένο σου χρώμα;
Το άσπρο
Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Γενικά το ότι ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω περισσότερο, δηλαδή τη μουσική και το τραγούδι
Το αγαπημένο σου ποτό;
Κόκκινο κρασάκι
Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;Μετανιώνω πάντα όταν πληγώνω κάποιον...
Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα;

Τα δήθεν και τάχαμου
Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία;
Το ψάρεμα.
Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Ο θάνατος φυσικά.
Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
Όταν δεν μπορώ να πω την αλήθεια...
Ποιο είναι το μότο σου;
Δεν έχω κάποιο νομίζω...
Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
Ξαπλωτός..χαχα!
Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
Έχουμε πάρτυ εδώ, πέρνα!
Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;
Τρικυμία εν κρανίω.

7 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, πε παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή, δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή, δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε Αντώνη-Μάριε Παπαγιώτη, Μας έχεις πρήξει με αυτούς τους επιφανείς - τίποτα - να απαντούν με κενολογίες και αρλούμπες στο ερωτηματολόγιο του Προυστ -
    Ρε ουστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πρότυπα της μικρής μας κοινωνίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχία του λες
    επιτυχία ακούει!
    αυτοί οι γιατροί από Ρουμανία...
    είν' ωραίοι αυτοί οι γιατροί
    από Ρουμανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ άν σού στείλω φωτό,
    1,30-1,10(δυστυχώς),1,30
    Ύψος 1,80,βάρος 90kg 0.5% λιπαρά
    γιαουρτάκι,θά μέ δημοσιεύσεις?
    Άν σέ βάλω "μέσον",γιά πόρτιέρης
    εγκρίνομαι?
    Η black Label μου είναι από αγώνες
    καί όχι από φυάλες.
    Σέεε παρακαλώ άς διορισθώ ντουλάπας
    στά πρωινάδικα αστέρια.
    Pleeaaaseee!!!!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *