GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλείς, σου το λέω προκαλείς....

Aπό το http://efimereyon.blogspot.com/    Δείτε τον προκλητικό πρόεδρο του Φ.Σ.Α, Κ. Λουράντο στην εκπομπή " Πρώτη Γραμμή ". ...

Aπό το http://efimereyon.blogspot.com/  
Δείτε τον προκλητικό πρόεδρο του Φ.Σ.Α, Κ. Λουράντο στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή". Μεταβιβάσεις, κληρονομικότητα και διαβασμένοι δημοσιογράφοι έκαναν σκόνη τον γνωστό συνδικαλιστή.

10 σχόλια

  1. Φαρμακοποιοί και προνόμοια τους...
    Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Βουλευτες Πασοκ με αφορμη τους καθε ειδους Λουραντιδες, Κυριοι, αφηστε τις αυαισθησιες και τα περι διαλογου με Λουραντους κλπ και ψηφιστε με κλειστα ματια την πληρη απελευθερωση ολων των κλειστων επαγγελματων χωρις ορους και προυποθεσεις, να γινεται οποιος θελει οτι θελει οπως το δικο σας επαγγελμα πχ που μπορει να γινει βουλευτης ακομη και ο ποδοσφαιριστης Αποστολακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι προφανές ότι από την στιγμή που απαγορεύεται να ανοίξω φαρμακείο ενώ είμαι φαρμακοποιός , επειδή σε μία απόσταση υπάρχει άλλο φαρμακείο , είναι κλειστό κλειστότατο επάγγελμα.
    Αυξάνει το κόστος επειδή πρέπει να βγουν και τα έξοδα του μεσάζοντα, στερεί τις ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες πράξη αντισυνταγματική , παράγει οικογενειοκρατία κ.λ.π.
    Το παράδειγμα που είπε, ότι γιατί δεν μπορούμε να μεταβιβάσουμε την περιουσία μας στα παιδιά μας όπως όλοι, είναι ατυχές , διότι καλώς να την μεταβιβάσουν αλλά με ποιό δικαίωμα στερούν το δικάιωμα ενός άλλου παιδιού να ανοίξει δίπλα και αυτό ένα μαγαζί , όπως δίπλα σε κάθε γιατρό, σε κάθε μηχανικό, σε κάθε δικηγόρο μπορεί να ανοίξει ένας άλλος γραφείο ελεύθερα.
    Γνωρίζω φαρμακοποιούς οι οποίοι νοικιάζουν άδειες φαρμακείων σε τρίτους ενώ οι ίδιοι κάνουν άλλη δουλειά.
    Πάντως τα είπε καλά και παλληκαρίσια για τον δημοσιογράφο που ως κυβερνητικό λαρύγγι στα δελτία, μας εκφοβίσει και μας πανικοβάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Κλ.29 Δεκ 2010, 10:38:00 π.μ.

    Μπράβο! Πολύ σωστά επεξεργασμένη και ενημερωτική η ανάρτηση των "Φαρμακοποιών χωρίς Φαρμακείο" στο http://efimereyon.blogspot.com/
    Ο μόνος φόβος μου είναι, το "μικρόβιο- κατάρα" του νεοέλληνα ,που αδιαφορεί για τον διπλανό του, όταν ο ίδιος βολευτεί!
    Δηλαδή, αυτό που βλέπουμε κάθε στιγμή και κάθε μέρα:
    Π.χ. 1)Μόλις κάποιος βολευτεί στο πάρκινγκ, αδιαφορεί εάν, κάνοντας μια μανούβρα ακόμη, θα μπορούσε να παρκάρει και ο επόμενος που ψάχνει απελπισμένα!
    2) Τα σκουπίδια να πάνε στην αυλή του γείτονα, αρκεί να μη είναι στην δική μου!
    3) Να προστατεύσει η Πολιτεία τα αρχαία , διατηρώντας ανοικτό τον ξένο χώρο, που προσφέρει καλή θέα σε μένα, αρκεί να μη έχουν ανακαλυφθεί στο δικό μου οικόπεδο, γιατί τότε "νομιμοποιούμαι" να τα παραχώσω!
    4) Να "φάω", με την πρώτη ευκαιρία, τη σειρά προτεραιότητας, στο ιατρείο, το σούπερ μάρκετ, την εφορία κλπ. του διπλανού μου, "πιάνοντάς" τον κορόιδο.
    Και χίλια ,ακόμη, επιχειρήματα...
    Συμπέρασμα: Χωρίς αλληλεγγύη και σεβασμό των δικαιωμάτων και των άλλων ανθρώπων, δεν μπορεί να ελπίζουμε σε βελτίωση της ζωής μας.
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_6181.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti egine me ta farmaka pou vre8ikan sto metaleio sto lavrio k.xroutsof?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φταίει αυτός αλλά ο κοπρίτης ο υπουργός που υποχωρεί στις απαράδεκτες αξιώσεις του....

    Φτάσαμε να αποδεχόμαστε το Δ.Ν.Τ και να ευχόμαστε να αποκαταστήσει την ελευθερία εργασίας....


    Ούστ αλήτες πολιτικάντηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αυτός τη δουλειά του κανει,

    την περιουσία και τα προνόμιά του προστατεύει.

    Εκείνος ο Λοβέρδος που παριστάνει τον σοσιαλιστή υπουργό και σωτήρα της οικονομίας

    Ποιόν νομίζει οτι κοροιδεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε όχι και δεν υπάρχουν σχόλια!
    Απλά δεν τα έχετε αναρτήσει...
    Έγραψα σχόλιο στις 10,37 π,μ της 29-12-10 και μέχρι τώρα, που η ώρα είναι 12,09 π.μ της 30-12-10 ,δεν έχει αναρτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις άλλες χώρες που υπάρχουν γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν? Είναι και εκεί βολεμένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση