GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμείς... ο οργισμένος λαός!

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη    εμείς που θέλουμε να λυντσάρουμε αυτούς που έκλεψαν και πλούτισαν, ενώ απερίσκεπτα τους ψηφίζαμε τόσα χρόν...

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη  
εμείς που θέλουμε να λυντσάρουμε αυτούς που έκλεψαν και πλούτισαν, ενώ απερίσκεπτα τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια για να κάνουμε τις δουλειές μας.
εμείς που ζώντας το άδικο και το ανήθικο δίπλα μας, μάθαμε να κοιτάζουμε αλλού και να σιωπούμε, πιστοί στην αισχρή και συνένοχη συνήθεια του «τι με νοιάζει εμένα».
εμείς που τόσο εύκολα ξεπουλήσαμε αξίες και κώδικες, αφού το σωστό και το δίκιο το κρατούσαμε πάντα σφιχτοδεμένο με το προσωπικό μας συμφέρον.
εμείς που για την άρρωστη αυτοεκτίμησή μας μάθαμε να ξεσυνεριζόμαστε μεταξύ μας μόνον στον πλούτο και την ξιπασιά.
εμείς που δυστυχώς αρνιόμαστε να δώσουμε ένα μεροκάματο στα παιδιά της ένεσης, ακόμα και τότε που είναι «καθαρά», μήπως και μαγαρίσουν τις ψευδαισθήσεις μας.
Εμείς λοιπόν τώρα που αλλάζει ο καιρός και τα πολύ δύσκολα φτάνουνε στο κατώφλι μας, πρέπει οριστικά να αλλάξουμε ορίζοντες, μήπως και τον...
 εμποδίσουμε τον απειλητικό χειμώνα, μήπως και ξαναβρούμε τον χαμένο μας εαυτό.
Και όσο νωρίτερα το καταφέρουμε τόσο πιο αληθινό ίσως και γίνει το συγνώμη που κάποτε πρέπει να πούμε στα παιδιά μας.
Καινούργιος χρόνος λοιπόν σε λίγο, με ευχές, με ελπίδες, με όνειρα και με κάλαντα, αλλά και με απόγνωση και ικεσία για πολλούς,
Σε αυτούς λοιπόν της ικεσίας και της απόγνωσης ας σταματήσει για λίγο η ματιά της ψυχής μας και ας ξανασκεφτεί ο καθένας μας την σοφία της κουβέντας «ουκ εν τω πολλώ το ευ».
Κυρίως όμως ας αγωνιστούμε όλοι μαζί να βγάλουμε την πατρίδα μας από το αδιέξοδο και τον λαό και τους εαυτούς μας από την σύγχυση, τον φόβο, την μελαγχολία και τα επίκτητα ελαττώματα.
Καλή, καλύτερη χρονιά για όλους μας με υγεία, με δύναμη και με νέες αποφάσεις.

14 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕψΟΥΜΕ.

    (10) Δέκα πράγματα που θα συμβούν τη νέα χρονιά:

    1. κήρυξη του Πασόκ εκτός νόμου.

    2. συλλογή των Πασοκσήδων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και επιβολή υποχρεωτικής παρακολούθησης όλων των δελτίων του Μέγκα με χρήση του ειδικού μηχανισμού που κρατάει τα βλέφαρα ανοιχτά στο κουρδιστό πορτοκάλι.

    3. εκκένωση και καθαγιασμός όλων των χώρων που υπήρξαν τοπικές οργανώσεις του Πασόκ.

    4. ανθρωποκυνηγητό των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του μνημονίου.

    5. κατάσχεση μέχρι την τελευταία δεκάρα των περιουσιών όσων υπήρξαν γραμμένοι σε κλαδικές οργανώσεις του Πασόκ.

    6. εκταφή των οστών του Ανδρέα Παπανδρέου και ενταφιασμός τους στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού.

    7. συγγραφή της μαύρης βίβλου του Αυριανοτομπρισμού και υποχρεωτική διδασκαλία της στα σχολεία από το δημοτικό.

    8. κατάσχεση του σπιτιού του Ακη τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και δημιουργία εκεί του μαύρου Μουσείου της Αλλαγής (κατά το μαύρο Θέατρο της Πράγας).

    9. εκτοπισμός στη Γυάρο των Ασφαλιτών, Αντιεξουσιαστών και δημοσιογράφων του μέγκα που δούλεψαν νυχθημερόν το Δεκέμβριο του 2008 για την ανατροπή του Μεταπολιτευτικού σκηνικού και την επιβολή της τάξης του νέου κόσμου.

    10. αυτό που έγινε το 1981 είναι σαν να παίρνουν την εξουσία σήμερα οι Πακιστανοί.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ
    ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΛΟΥΦΕΣ.ΔΩΣΕ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΦΑΛΗ ΚΛΙΝΑΙ . ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΙΛΑΡΟΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ,ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ VΕΤΟ ,ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ.ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΓΛΟΥΤΟΥΣ.ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ Η ΑΣΠΙΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ,ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίοι είμαστε, μην ακούτε κανένα, για να κρατηθούν στην εξουσία σπέρνουν την διχόνοια. Αυτό το παραμύθι του Πινόκιο, του Ηρώδη και των λοιπών φθάνει στο τέλος του.
    Ο Λαός δεν θέλει άλλο διχασμό, οι κλέφτες και λοιπά λαμόγια θα μπουν στην φυλακή, η δικαστική εξουσία θα έχει σε λίγο τον λόγο.
    Όσο για τα φερέφωνα της δημοσιοκαφρίλας, ας πάνε κατά ΟΑΕΔ μεριά
    και μετά στην Πανεπιστημίου με μαύρα γυαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κρατούν πολίτευμα δεν είναι παρά μια ξεπεσμένη κληρονομική ολιγαρχία με προπέτασμα ένα εθελόδουλο κοινοβούλιο. Το μόρφωμα αυτό συγκρινόμενο με τις προηγηθείσες δικτατορίες είναι εμφανέστατα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, ελλειμματικό . Ακόμη και η οικονομική διαχείριση μακαρέζου ήταν πιο αξιόπιστη και εθνικά επωφελής από εκείνη των γιάννων, των αλογοσκούφηδων, χριστοδουλάκηδων και λοιπών “ειδημόνων”. Και μπορεί παπαδόπουλοι και ιωαννίδηδες να έπρεπε να εκτελεσθούν ως υπαίτιοι απωλείας εθνικού εδάφους, της Κύπρου, (απόσυρση της μεραρχίας, ο πρώτος, παραβίαση των συνθηκών με ανατροπή του νομίμου καθεστώτος μακαρίου, ο δεύτερος), ΟΜΩΣ όταν βρέθηκαν στη φυλακή ανάγκασαν τον μπαλόπουλο να κρεμαστεί από τον σωλήνα του καλοριφέρ στο κελλί του επειδή δεν του συγχωρούσαν το σκάνδαλο με τα κρέατα και το μπαλόσημο στις άδειες των ξενοδοχείων. Αυτά είναι καλώς γνωστά στους κάπως μεγαλύτερους, οι οποίοι επίσης γνωρίζουν ότι ο παπαδόπουλος χάρισε τα χρέη στους αγρότες, έφτιαξε δρόμους με ελαχιστοποίηση του κόστους κατασκευής, πήγε τη ΔΕΗ στο πιο απομακρυσμένο χωριό και άλλα πάρα πολλά.
    Σε αντίθεση, οι πολιτικάντηδες της συμφοράς μας έφτιαξαν ένα καθεστώς προσαρμοσμένο αποκλειστικά στο συμφέρον το δικό τους και των παρατρεχάμενων τους παραδίδοντας την πρωτοβουλία των αποφάσεων και της χάραξης των εθνικών στρατηγικών σε τρεις famiglie. . . (“Η Κύπρος είναι μακριά”, “μη πόλεμος (!!!)”, “σε δέκα χρόνια θα το έχουν ξεχάσει”, “σχέδιο Ανάν”, και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός. . .)
    ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
    Αδήριτος και άμεσος προβάλλει η ανάγκη για σύνταξη μιας νέας Ελληνικής Πολιτείας με νέο Σύνταγμα που θα καταργεί τις πάσης φύσεως προνομίες, ασυλίες και εν γένει ειδικές μεταχειρίσεις των βουλευτών, οι οποίοι δεν θα λαμβάνουν μισθό αλλά χορηγία συμπληρωματική του κυρίως επαγγέλματός τους και θα εκλέγονται το πολύ για δύο περιόδους. Θα διαχωρίζει σαφώς και δια ροπάλου τις τρεις εξουσίες. Θα περιορίζει των αριθμό των μελών του κοινοβουλίου (η Πορτογαλία με ίδιο πληθυσμό έχει 150 ή 180 βουλευτές). Θα εισαγάγει τον θεσμό των υποχρεωτικών δημοψηφισμάτων όταν συγκεντρώνεται προς τούτο ορισμένος αριθμός υπογραφών (στην Ιταλία απατούνται, και ας μου διορθωθεί το λάθος, 125.000 υπογραφές).
    Αν δεν γίνουν αυτά, τα δίδυμα του καραμανλή, που σε καμιά 15αριά χρόνια θα είναι ενήλικα, θα αναλάβουν κληρονομικώ δικαιώματι τις τύχες της Πατρίδας μας, ή έστω ότι μέχρι τότε θα έχει απομείνει από αυτή. Ήδη κάποιοι από τους γόνους της κρατούσης δυναστείας μπορούν κάλλιστα να χρισθούν υποψήφιοι βουλευτές ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, μπρρρρρ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΛΑ.....

    Το Μέγαρο Μαξίμου μετακομίζει
    - Πού θα είναι το νέο πρωθυπουργικό γραφείο

    Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου δεν καταργείται και θα παραμείνει κυρίως για εθιμοτυπικές λειτουργίες.

    Όλα είναι έτοιμα για την μεταστέγαση του Μεγάρου Μαξίμου, το στρατηγείο δηλαδή του πρωθυπουργού, το οποίο πλέον θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο οποίος έχει ήδη εκκενωθεί.

    Όλα τα γραφεία έχουν ήδη αδειάσει και περιμένουν πλέον για το γραφείο του πρωθυπουργού, το οποίο θα έχει μία πλεονεκτική θέα σε σχέση με τα άλλα γραφεία προς τον Εθνικό Κήπο.

    Ο λόγος της μετακόμισης είναι προκειμένου να αποσυμφορηθεί το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δεν χωρούν όλοι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταργείται το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά παραμένει κυρίως για τα εθιμοτυπικά, δηλαδή όταν το πρωτόκολλο επιβάλλει κάποιες συναντήσεις του πρωθυπουργού για παράδειγμα με κάποιους ξένους επισήμους.

    Ωστόσο, το κεντρικό γραφείο του κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ στον 5ο όροφο στη μεγάλη αίθουσα θα συνεδριάζει η ομάδα σχεδιασμού.

    ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ........
    ΑΝ ΤΟ ΤΣΟΛΙ Η ΥΦΥΠ.ΤΣΟΥΡΗ
    ΞΟΔΕΨΕ 55.000 ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ....

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΔΩ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ
    ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ
    ΤΑ ΠΟΡΦΥΡΟ αΓΑΠημένα....

    γαμώ ΤΟ...τα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ....

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ..... >>>>>>>>>>>>

    «Εμείς, που κάτι σκαμπάζουμε περισσότερο από οικονομικά, αναρωτιόμαστε διπλά και λέμε :
    Πως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση, η οποία επικαλείται την κρίση, να λέει ότι, εν μέσω κρίσης, αφαιρώ από την οικονομία, αντί να προσθέτω;
    Πρωτοτυπία !
    Να την εντάξουμε στα εγχειρίδια οικονομικών στα πανεπιστήμια ! Εφόσον η χώρα είναι σε οικονομική κρίση και περνάμε δύσκολες στιγμές, βοηθάς την οικονομική δραστηριότητα, βοηθάς το εισόδημα. Δεν αφαιρείς, δεν στραγγαλίζεις περαιτέρω.»
    (Ομιλία Γιώργου Παπακωνσταντίνου για το φορολογικό νομοσχέδιο 9/9/2008)..

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΒΡΙΣΙΕΣ.........

    ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΟΥΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ! ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ! ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τίιιιι τρέεεχει?
    Κατολίσθηση,γκρεμισμένος φούρνος?
    Ο Κος Μαυρομμάτης καλά γράφει.
    Άν δέν μάς ταιριάζει 1 αράδα,
    θά απορρίψουμε τίς υπόλοιπες???
    Μόνο οί άαααλλοι φταίνε?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, πε παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια και οι μερες το απαιτουν θα ηθελα να κανω μερικες ευχες για το 2011.
    Ας ειναι η τελευταια χρονια-ταφοπλακα για καθε εγκληματια πολιτικο.
    Να ειναι η τελευταια χρονια δοσιλογων μειοδοτων κλεφτων και λαμογιων πολιτικων.
    Να οδηγηθουν ολοι οι πολιτικοι αγυρτες που πλουτισαν παρανομα αποδεδειγμενα πλεον και να τους επιβληθει η εσχατη των ποινων!!!με αντιστοιχη δημευση ολων των περιουσιων τους ΜΕΧΡΙ 3ου βαθμου συγγενειας.
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 150 ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    Να εχει δικαιωμα ο ΚΥ7ΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΖΕΙ ΓΙΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    Να τελειωνουμε οριστικα και αμετακλητα με τις κωλοφαρες πολιτικων τζακιων. Καμια στηριξη καμια ψηφος σε ατομα και αρχηγους που προερχονται απο κληρονομικα δικαιωματα οικογενειων που ξεφτιλισαν την χωρα.
    ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Την αλλαζονεια την ψευτια την προδοσια την δουλικοτητα την λαμογια να την κρατησει για την οικογενεια του και το σπιτι του.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΠΕΙΛΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ.
    Αν πραγματικα θελουμε να αλλαξουμε αυτο τον τοπο εκεινο που πρεπει να κανουμε ειναι να αλλαξουμε ολο αυτο το απαισιο θεατρο των πολιτικων που ρημαξε τις ζωες ολων μας.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
    Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΦΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΤΙΟΥ Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ !!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.40
    Εμας μας γαμαει ο ηλιθιος οπως λες και σκουζουμε, εσενα μαλλον σε εχει ξεκολιασει και ουρλιαζεις παλιομαλακα πεταμενε παλιολουγκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση