GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΔΝΤ σβήνει την Ελλάδα από τον γεωπολιτικό χάρτη...

Από το http://clopyandpaste.blogspot.com/    Επιπλέον 20% μείωση των αμυντικών δαπανών το 2012-2014 ζητά από την κυβέρνηση το ΔΝΤ για να...

Από το http://clopyandpaste.blogspot.com/  
Επιπλέον 20% μείωση των αμυντικών δαπανών το 2012-2014 ζητά από την κυβέρνηση το ΔΝΤ για να δώσει έγκριση για τη δ' δόση του δανείου τον ερχόμενο Μάρτιο, κάτι που συνιστά βέβαια διάλυση του συστήματος ασφαλείας της χώρας, το οποίο την τετραετία 2011-2014 θα έχει απωλέσει περίπου το 40% της δυναμικότητάς του (η μείωση για το 2011 είναι ήδη 20%) την στιγμή που η στρατιωτική ισχύς της Τουρκίας που διεκδικεί έλεγχο και εδάφη, στα μέσα της δεκαετίας θα την έχει μετατρέψει ως ένα από τα δέκα ισχυρότερα κράτη του πλανήτη.
Αν συμβεί αυτό που ζητά το ΔΝΤ στην έκθεσή του (τα μέτρα αναμένεται να συμφωνηθούν επίσημα κατά την τρίτη αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης του Μνημονίου, τον ερχόμενο Μάρτιο) πρακτικά θα μιλάμε για την...
 γεωπολιτική έκλειψη της χώρας, αφού θα είναι αδύνατον να υπεραπιστεί όχι μόνο τα δικαιώματά της σε δυνητική ΑΟΖ, FIR κλπ, αλλά και την ικανότητά προστασίας των εδαφών της.
Η νέα μείωση των αμυντικών δαπάνων κατά 20% (όχι των εξοπλιστικών οι οποίες έτσι αλλιώς έχουν πάψει να υπάρχουν, αλλά των δαπανών για την υποστήριξη του οργανισμού που λέγεται «Ένοπλες Δυνάμεις») έρχεται μετά από 7 χρόνια συνεχών μειώσεων, όπου πλέον «έχει μπει χέρι» στα στρατηγικά αποθέματα, δεκάδες αεροσκάφη είναι ακινητοποιημένα, τα πλοία του Στόλου «κανιβαλίζονται» για να δώσουν ανταλλακτικά το ένα στο άλλο και να είναι ενεργά εναλλάξ (!) και στον Στρατό Ξηράς κλάσμα των οχημάτων είναι διαθέσιμο.
Ετοιμάζεται η απομάκρυνση χιλιάδων ΕΠΟΠ με μη ανανέωση του συμβολαίου τους (η απομάκρυνση των ΕΠΟΠ θα είναι το χειρότερο πλήγμα, γιατί διαχειρίζονται όπλα και υπηρετούν σε πόστα υψηλής στρατηγικής αξίας). Εδώ πλέον καλούνται οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας, όλοι, όχι μόνο η κυβέρνηση που ούτως ή άλλως είναι μειοψηφία στο σύνολο με ποσοστό περί το 35-37%, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, να αποτρέψουν το κακό που έρχεται.
Ας κόψουν από αλλού αυτό το 20% που ζητά το ΔΝΤ να κοπεί. Δεν μπορούν να υποθηκεύουν την ασφάλεια της χώρας. Το ανάθεμα θα πέσει στο κεφάλι όλων και θα είναι ασήκωτο. Ας δηλώσουν, εδώ και τώρα, όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας τις θέσεις τους για τις αμυντικές δαπάνες. Η σιωπή σημαίνει συνενοχή.
Η έκθεση του ΔΝΤ που ζητά την επιπλέον μείωση κατά 20% στις αμυντικές δαπάνες περιλαμβάνεται σε έκθεση, στην οποία ζητούνται νέα δημοσιονομικά μέτρα ύψους 12 δισ. ευρώ ή 5% του ΑΕΠ για την τριετία 2012 - 2014 και συνοδεύει την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου.
Εκτός από την άμυνα, το ΔΝΤ ζητά:
* Στον δημόσιο τομέα κατάργηση φορέων που δεν παράγουν έργο, συγχώνευση φορέων που επιτελούν παρόμοιες λειτουργίες και συγκέντρωση των συναρμοδιοτήτων σε ένα υπουργείο, ώστε να τερματιστούν οι επικαλύψεις. Στο ίδιο πλαίσιο ζητεί απλοποίηση του τρόπου λειτουργίας του δημόσιου τομέα.
* Για το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο ζητεί πάγωμα των προσλήψεων στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αύξηση των ωρών εργασίας από τις 7 στις 8 και εναρμόνιση των συνθηκών με εκείνων του ιδιωτικού τομέα.
Επίσης, ζητεί μείωση των επιδομάτων ως αναλογία του βασικού μισθού και σύνδεσή τους με την εργασία που εκτελείται, αλλά και την εισαγωγή πλαφόν σε αυξήσεις και προαγωγές, ώστε να χορηγούνται πέραν της διετίας.
* Για τις ΔΕΚΟ προτείνει αύξηση των τιμολογίων προκειμένου να περιορισθούν τα κόστη, μείωση των επιδοτήσεων στους συγκοινωνιακών φορείς, πάγωμα προσλήψεων, συρρίκνωση προσωπικού, περιορισμό λειτουργικών δαπανών και μείωση του μισθολογικού κόστους.
* Στο σκέλος της φορολογίας προτείνει νέες αλλαγές στον ΦΠΑ με περαιτέρω μείωση των προϊόντων που υπάγονται στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ και εξάλειψη της γεωγραφικής διαφοροποίησης (όπως τα νησιά και κάποιες παραμεθόριες περιοχές). Δηλαδή θέλουν να πλήξουν οικονομικά την "εθνική καρδιά" της χώρας που είναι οι παραμεθόριες περιοχές.
* Για τις κοινωνικές παροχές ζητεί την μείωση των επιδομάτων που λαμβάνουν τα νοικοκυριά που βρίσκονται πάνω από το όριο της φτώχειας. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το όριο της φτώχειας είναι 6.897 ευρώ ανά άτομο και 14.484 ευρώ ετησίως για ζευγάρι με 2 ανήλικα παιδιά.
Πηγή: http://www.ksipnistere.blogspot.com/

11 σχόλια

  1. Να κοπούν οι μίζες στις προμήθειες των όπλων για να εξοικονομηθούν χρήματα. Μπορούμε να μειώσουμε τις εξοπλιστικές δαπάνες και να αυξήσουμε τους εξοπλισμούς μας αν κάνουμε καλή διαχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΛΑΠΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή, δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνοι που παραδίδουν την χώρα τους σε κατακτητές πως λέγονται?

    Όταν έφευγαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα -μετά τον πόλεμο- ξέρετε ποίους εκτέλεσαν?

    Σκεφθείτε και απαντήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασπαιτε

    Μετα την αποκαλυπτικη καταθεση του δρ Κουτσουκου σημερα το πρωι στην Ευελπιδων στην Ανακριτρια και τον Εισαγγελέα

    εγινε κατανοητο οτι η κ. Μακρη Μποτσαρη Ευανθια ειχε παρανομα εκλεγει Καθηγητρια και ετσι ουδεν υπαρχει εναντιον τρτιτων οτι δηθεν συκοφαντηθηκε ή εκβιαστηκε από τα μπλογκ και το ινερνετ!!

    Νικη της αληθειας στο ψεμμα και την απάτη!

    Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν πατε να γαμηθηται ρε στρατικαυλοι.τιποτε μην παρουμε μηδεν σε εξοπλισμουσ.Τοσα χρονια που περναμε αεροπλανα και πλοια τι καταλαβαμε??παλι μουρδελο ειμαστε.Δουλευουμε για τους γαλλους αμερικανουσ και γερμανουσ.Να πανε να γαμηθουνε ολοτουσ.τιποτε σε οπλα .Ας μεινουμε με αυτα που εχουμε και δοξα το θεο ειναι παρα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσοι ακομα εχετε ακομη αμφιβολιες για το φιλεσπλαχνο ΔΝΤ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ το περασμα του απο χωρες οπως το Καμερουν οπου υπηρχαν 150000 τοννοι αριστης ποιοτητας καφε ετησιως απο τις φυτειες και ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ σε 15000 ετησιως εξαθλιωνοντας ολες τις επιχειρησεις αγροτες και εργαζομενους. Ο καφες ανηκει στα παραγωγα του χρηματιστηριου και ασφαλως πρεπει να βρισκεται σε καλα "χερια" διαβαστε ποιοι τον διαχειριζονται σημερα και πως ελεγχουν την παραγωγη και τις τιμες ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το ΔΝΤ πηγε το 1992 κοιταξτε απο την περιοδο εκεινη εως σημερα την εξελιξη της χωρας και θα καταλαβετε καλα τι μελλει γενεσθαι στον τοπο μας.
    Στην Νιγηρια που βλαστημαει ακομα την ωρα και την στιγμη που πηρε δανειο απο το ΔΝΤ που δεν ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    Στην Γουατεμαλα το μεσημεριανό φαγητο βρισκεται στις χωματερες!!!!εξαθλιωση και αισχρη πεινα...
    Στην Βραζιλια πληρωνουν τον δανεισμο τους στο ΔΝΤ με τον πλουτο της χωρας. Η χωρα ειναι στα δυο...ουρανοξυστες και φαβελες πορνεια πρεζα δολοφονιες ναρκωτικα απαγωγες και ολα τα εγκληματα του ποινικου κωδικα με ενα δανειο που δεν τελειωνει ΠΟΤΕ!!!
    Αξιζει τον κοπο να σερφαρετε και να δειτε με τα ματια σας ΠΩΣ ΤΟ ΔΝΤ ΣΩΖΕΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!!!ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΕΙ ΔΙΣ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ;;;;; XA XA XA....ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΦΕΛΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ.
    Οσες χωρες βρισκονται στον τροπικο και εχουν υψηλη παραγωγη σε τροπικα φρουτα,κακαο,καφε ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΒΛΕΠΕ DEL MONDE MONSANTO κλπ οι λαοι τους ειναι εξαθλιωμενοι και υποδουλοι στην χρεωση του ΔΝΤ!!!!(ΒΛΕΠΕ HULLIBURTON ΣΤΟ ΙΡΑΚ)
    Αυτη την οδο επελεξε ο πανηβλακας για εμας για να μας σωσει!!!!!!Οσοι ακομη εχετε σωας τας φρενας σκεφτειτε τι πρεπει να κανετε οταν ο ηλιθιος περασει απο μπροστα σας.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Μιλαει για διασωση της χωρας οταν πλεον δεν παραγεται ουτε ενα πρασινο φυλλο, δανειζεται δις μεταφεροντας χρεη δυσβασταχτα σε επομενες γεννιες και κατακρεουργει την σημερινη, υποθηκευοντας την ΕΛΛΑΔΑ και τα κυριαρχικα της δικαιωματα ως εγγυηση πραξη που δεν ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.
    Οι πλουσιες καστες των ΕΛΛΗΝΩΝ αυτοι οι τιμιοι ανθρωποι!!!που δεν κλεψανε ουτε ενα ευρω απο κρατος!!!φροντισαν να φυγαδευσουν τα χρηματα τους στο σκληρο νομισμα του ευρω στην πηγη τους την ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
    Σταυρωσαν τα χερια μενουν στην ΕΛΛΑΔΑ και το παιζουν και κακομοιροι. Ο λογαριασμος στον μαλακα συνταξιουχο εργαζομενο μικροεπαγγελματια εμπορακο να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!
    Το δικτυο δεν εχει μονο τσοντες εχει και αξιολογα site που μπορειτε να μπειτε και θα καταλαβετε καλα τον ρολο ολου αυτου του θιασου που κυβερνα την Ελλαδα.
    Οι χωρες που ανεφερα ειναι ενδεικτικες,υπαρχει ολοκληρος καταλογος χωρων που λεηλατηθηκαν λεηλατουνται και θα λεηλατουνται απο την συμμορια των σιωνιστων αφεντικων του ΔΝΤ και της fed.
    Το βιντεο "το δογμα του σοκ" εχει πολλα να σας πει για το σχεδιο που εχει ξεκινησει απο το 1951!!!σκοτωνοντας και αιματοκυλυωντας χωρες ανα τον κοσμο με ενα ΣΚΟΠΟ...ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗς ΑΤΤΙΚΗΣ?

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΣΑΝΤΖΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ?

    ΨΑΞΤΕ!!

    ΑΝΤΙΠΟΡΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλάδα δεν σβύνει από το χάρτη. Και είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.
    Παράλληλα "κάποιοι" θα θέλουν να προστατέψουν τις "επενδύσεις" τους...

    Επίσης ρόλο παίζουν και οι "χωροχρονικές" συγκυρίες, το timing θα έλεγαν κάποιοι άλλοι. Δεν έχει να κάνει μόνο με εμάς αλλά με το "όλον". Σαν το τμήμα ενός συνόλου, που εμείς σαν τμήματα ενός συνόλου είμαστε "στόχος" για τον επηρεασμό του "συνόλου".
    Ο Χρόνος "πάλλεται" και "γεννά" καταστάσεις, σαν το νερό που πετάς μια πέτρα με αποτέλεσμα τους κυματισμούς. Τι γίνεται όμως κάτω από την "επιφάνεια του νερού";


    Καπετάν Μακρύς. Και για να μην μπερδεύεσαι, με τη δύναμη έχεις προσωρινά αποτελέσματα, ενώ με την αγάπη παντοτινά!
    http://il.youtube.com/watch?v=1baz3TkPw68

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον τζέφρυ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στον πλανήτη που αν κυβερνούσε δεν θα μας έπιανε η οικονομική κρίση. ναι αλήθεια!
    οι άλλες όλες κυβερνήσεις των υπολοίπων κρατών του πλανήτη ήταν απλά άχρηστες,ναι! το είπαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ μα καλά δεν τους πιστεύετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οχι 20% αλλα 100% κερδος θα εχει το κρατος αμα γινει εξαχορασιμη η θειτια, φανταστιτε να περνουν 1000€ το μηνα απο 100000 ατομα ανα 2μηνο που δεν θελουν να υπηρετισουν η θελουν να τελοιονουν πιο γρηγορα. Ιδιοτικο στρατο θα μπορουσαμε να εχουμε. Οπος ολες η χωρες πλεον στο κοσμο. Τερμα η λουφα και η παραλαγη αλλα αρτιη επαγγελματιες στρατιοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *