GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίχνουν τις τιμές οι ξενοδόχοι στην Ευρυτανία...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Με μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι ρίχνονται στη μάχη των τουριστικών κρατήσεων οι πα...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Με μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι ρίχνονται στη μάχη των τουριστικών κρατήσεων οι παραδοσιακοί προορισμοί των χειμερινών προορισμών προκειμένου να προσελκύσουν ολοένα και περισσότερους τουρίστες.
Η πρωταθλήτρια στις κρατήσεις από πλευράς πληροτήτων Αράχωβα απαντά με μειώσεις τιμών που ξεκινούν από 15% και φτάνουν το 30% σε σχέση με πέρυσι.Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αράχωβας Ιωάννης Γεωργάκος υπογραμμίζει ότι...
οι πληρότητες για την πρωτοχρονιά αγγίζουν το 90% και για το λόγο αυτό πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν άμεσα, εάν επιθυμούν να καταλύσουν στην εν λόγω περιοχή. Σε ό,τι αφορά την τιμολογιακή πολιτική των ξενοδόχων της Αράχωβας, αυτές κινούνται από 50 ευρώ και φτάνουν τα 350 ευρώ στα πεντάστερα ξενοδοχεία.
Οι ξενοδόχοι της Αράχωβας, όπως τονίζει ο κ. Γεωργάκος, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της οικονομικής συγκυρίας ανακοινώνουν την πτώση κατά 50% των τιμών στις τιμές που προσφέρουν τα ξενοδοχεία το Σαββατοκύριακο για όσους προτιμήσουν την Αράχωβα από τις 9 Ιανουαρίου και μετά και για τη διάρκεια της εβδομάδας εκτός Σαββατοκύριακα.
Στο ίδιο μήκος κύματος των εκπτώσεων κινείται και η περιοχή της Ευρυτανίας, με τον κ. Ματζούφα πρόεδρο των ξενοδόχων της περιοχής να μας δηλώνει ότι οι εκπτώσεις σε σχέση με πέρυσι να φτάνουν το 20%. Μάλιστα τονίζει ότι οι τιμές ξεκινάνε από 50 ευρώ και φτάνουν τα 200 ευρώ, με τις πληρότητες να κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα και για την πρωτοχρονιά.
Για όσους πάντως επιθυμούν να αλλάξουν το χρόνο στην περιοχή της Ευρυτανίας δωμάτια διαθέσιμα υπάρχουν, με τις κρατήσεις να κινούνται σε καλά επίπεδα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.Ακόμα σε πιο χαμηλά επίπεδα βρίσκονται οι τιμές στην περιοχή της Μαγνησίας (Πήλιο) που ακόμα και για το Σαββατοκύριακό της Πρωτοχρονιάς εκκινούν από τα 40 ευρώ και φτάνουν τα 120 ευρώ.
Μιλώντας με την αντιπρόεδρο της τοπικής ένωσης ξενοδόχων Μερόπη Γιαμάκου, επεσήμανε ότι η περίοδο των Χριστουγέννων δεν σημείωσε υψηλές πληρότητες στα καταλύματα (70% για λίγες ημέρες στα ορεινά ξενοδοχεία του νομού) με τα ξενοδοχεία της παραλίας να μην έχουν καθόλου τουριστική κίνηση.
Καταλυτικό ρόλο για την αύξηση της τουριστικής κίνησης στα χειμερινά θέρετρα θα διαδραματίσει ο καιρός, καθώς τα χιονοδρομικά αυτή τη χρονική συγκυρία προσφέρονται μόνο για βόλτα και όχι για σκι, όπως τονίζουν οι τουριστικοί επιχειρηματίες. Μια αλλαγή του καιρού προς το χειρότερο και μπόλικο χιόνι στο Βελούχι είναι βέβαιο πως θα αλλάξει άρδην το σκηνικό της προσέλευσης των επισκεπτών.

2 σχόλια

  1. Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή, δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το θέμα της μείωσης των τιμών στα ξενοδοχεία λόγω κρίσης έχω να πω ότι έκλεισα φέτος στην Αράχωβα για την περίοδο των Θεοφανείων στο ίδιο ξενώνα την ίδια περίοδο με 10 ευρώ παραπάνω ανά διανυκτέρευση από πέρσι.Συν το γεγονός ότι από 1/1/11 μειώνεται και ο Φ.Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *