GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στυλίδα: Με... μπουνιές ξεκίνησε τη θητεία του ο Γκλέτσος

Aπό το aftodioikisi.gr Στα χέρια πιάστηκαν, οι Απόστολος Γκλέτσος και πρώην δημοτικός σύμβουλος σε κεντρική καφετέρια της Στυλίδας , ύστ...

Aπό το aftodioikisi.gr

Στα χέρια πιάστηκαν, οι Απόστολος Γκλέτσος και πρώην δημοτικός σύμβουλος σε κεντρική καφετέρια της Στυλίδας, ύστερα από έντονο φραστικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων, ο...
νεοεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας, μέτα το τέλος του έντονου αυτού καυγά, έφυγε με μελανιές στα πλευρά και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος με το ένα μαυρισμένο μάτι.

23 σχόλια

  1. Αρκετα κυριοι πρακτορατζες του οπαπ α.ε


    Η πλεον τετιμημενη,απο τις στην ελλαδα πολλες αντικοινωνικα προικισμενες με αντισυνταγματικα οικονομικα προνομια κλειστες συντεχνιες ,επαγγελματικη ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΜΕΝΗ φατρια,προβαινει το τελευταιο καιρο σε συνεχεις απεργιες και συναντησεις με τους μανδαρινους του υπουργειου οικονομικων,τους φυσικους αυτων και του οπαπ προισταμενους και εισπραττοντες τα μερισματα των κερδων του.

    ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ?

    Μα να μην αγγιχθουν τα αντικοινωνικα,αντισυνταγματικα,  προνομια τους,δηλαδη να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΔΕ,ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΑΣΤΟΥ.

    Οι μαγκες λοιπον αυτοι,με ιταμο υφος και με τις πλατες που τους δινει η αναγκη του κρατους για εσοδα απο το τζογο και το κλειστον χωρις ανταγωνισμον του κλαδου τους,πιεζουν αφορητα να εξαιρεθουν απο την πληρωμη δικαιων φορων και να συνεχισουν να κοροιδευουν τους συνηθεις γαιδαρους-υποζυγια του φορολογικου συστηματος,πινοντας στην υγεια σας.

    Ειναι μια καστα προνομιουχων,που ελαβαν ελεω κομματικου κρατους αδειες ενος κλειστου επαγγελματος,με γνωστες διαδικασιες
    αποκτησης αδειων σε εκλεκτους,με διαδικασιες κλειστες στον ανταγωνισμο απο οποιονδηποτε θελει να φαει ενα κομματι ψωμι ανταγωνιζομενους αυτους,με σκληρες κομματικες συντεχνιες που δεκαετιες
    προασπιζονται τα κακως νοουμενα αντικοινωνικα συμφεροντα-προνομια τους,που απεκτησαν αναξιοκρατικα οπως και τις αδειες....

    Αν η κυβερνηση αποδεχτει τις θρασυτατες αξιωσεις τους,θα καταστει μιαν ακομη φορα καταγελαστη στους ελληνες φορολογουμενους ,υστερα μαλιστα απο τις δηλωσεις του προεδρου της για παταξη φοροδιαφυγης και συγκρουση με αντικοινωνικα προνομια κλειστων επαγγελματο-κομματικων συντεχνιων στις κρατικες παρυφες...

    Ποσω μαλλον οταν ο μεσος πολιτης βιωνει μια αγριοτατη επιθεση οικονομικη και φορολογικη,η αποδοχη της απαιτησης τους θα ειναι κολαφος για την κυβερνηση της μηδενικης ανοχης σε προνομιουχους και φοροδιαφυγη...



    Αρκετα λοιπον κυριοι των κρατικων εισπρακτορων, του αρτος και θεαματα δια το εξαθλιωμενον αυτιστικον ποπολον,του κρατικου τζογου δηλαδη.

    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΟΧΙ ΤΡΙΚ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βασιλοχουντοδεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!


    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ

    ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααααααχ.....ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ μαλώνουν ποιος θα βρίσει την δεξιά περισσότερο. Δίνουν και μαθήματα ηθικης ,,ποιοι? ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΙΑΡΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ....ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΒΑΡΗ....ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ.
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ.....
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΠΩΤΑ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ......
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΚΥΨΤΕ ΠΟΝΑΕΙ(ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.............
    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΣΜΠΟΚΟΣ
    ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ
    ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ
    ΝΕΟΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ.


    ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ-ΣΚΛΑΒΟΙ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς στα μαγαζάκια τους χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    ΜΑΛΑΚΑ, πρόσεξε αυτό τώρα:
    Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!!
    Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας.
    Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο-καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες.
    Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών.
    Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου.
    Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια.
    Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι?
    Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ-ΣΚΛΑΒΟΙ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς στα μαγαζάκια τους χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    ΜΑΛΑΚΑ, πρόσεξε αυτό τώρα:
    Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!!
    Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας.
    Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο-καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες.
    Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών.
    Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου.
    Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια.
    Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι?
    Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ 1ης ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ-ΣΚΛΑΒΟΙ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς στα μαγαζάκια τους χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.ΜΑΛΑΚΑ, πρόσεξε αυτό τώρα:Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο-καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες.
    Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών.
    Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι?
    Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ: EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ-ΣΚΛΑΒΟΙ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους. Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς στα μαγαζάκια τους χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε. ΜΑΛΑΚΑ, πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας.
    Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο-καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών.
    Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου.Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι?
    Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ!
    Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ! Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ:
    EINAI OI ΕΙΛΩΤΕΣ, οι οποίοι δουλεύουν άνω των 350 ημερών ετησίως για να βγάλουν το μεροκάματο τους, να δόσουν την τεράστια κερδοφορία στον ΟΠΑΠ (ο οποίος οργανισμός πολλές φορές αυτοαπαξιεί το προϊόν του και συντηρεί στρατιές άχρηστων και κρατικοδίαιτων πασοκόσκυλων)συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στα έσοδα του κράτους.
    Είναι οι πληβείοι που με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας, διαχειρίζονται καθημερινώς χιλιάδες ευρώ, αποτελώντας εύκολη λεία σε κάθε κακοποιό, πληρώνοντας από την τσέπη τους τυχόν απώλειες. Ας ασφαλίζει τα χρήματα ο ΟΠΑΠ πρώτα και μετά τα λέμε.
    πρόσεξε αυτό τώρα: Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ CENT ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μιάς και στην υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, προσκομίζουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. Οτι περνάει από τις μηχανές του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,Στοίχημα, ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ, κλπ) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, Ε ΜΑΛΑΚΑ! Μακάρι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο και σε όλους τους άλλους κλάδους ελεύθυερων επαγγελματιών!! Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. SYNEXEIA Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι επίσης οι μοναδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των on-line συνδέσεων των τερματικών μηχανών, απο τις οποίες επικυρώνονται τα δελτία που παίζεις, με το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ. Σαν να πληρώνει ο ταμίας της τράπεζας το κόστος σύνδεσης του υπολογιστή του ταμείου του με το κεντρικό της τράπεζας. Οσον αφορά το κλειστό του επαγγέλματος: Ανά τη χώρα υπάρχουν 5.500 αδειοδοτημένα πρακτορεία, 1 ανά 2.000 κατοίκους περίπου, το οποίο ποσοστό πέφτει ΠΟΛΥ παρακάτω αναλογιζόμενοι τους γεωγραφικούς, ηλικιακούς (απαγορεύεται η συμμετοχή κάτω των 18) και κυρίως πληθυσμιακούς περιορισμούς που θέτει το Κράτος. Πιστεύει λοιπόν κανένας ότι είναι λίγα τα πρακτορεία. Αν θέλει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, να μετατραπει η χώρα σε ένα απέραντο στοιχηματζίδικο - καζίνο, τοτε εντάξει, πάσσο. Ούτως ή άλλως οι άδειες δεν είναι αγορασμένες, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, ας δώσει και 100.000 νέες. Τα παράπονα σου στον ίδιο τον Οργανισμό που αντάμοιψε ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κλπ με την χορήγηση αφειδώς αδειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να τηρούνται λοιπόν βιβλία, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ. Και δεν μιλώ για τα τεράστια φέσια των παικτών (αυτό είναι ευθύνη του εκάστοτε πράκτορα) αλλά για τα έξοδα λειτουργίας και διατηρισης του κάθε πρακτορείου. Μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό κέρδους των πρακτόρων βρίσκεται καθηλωμένο σε χαμηλοτατα επίπεδα εδώ και χρόνια. Κατάλαβες τώρα, γλοιώδη βαλτέ τύπε, ποιοι είναι οι πράκτορες και για ποιον κάνουν το χαμαλίκι? Παρακαλω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι πράκτορες ΟΠΑΠ έχουν ξεφύγει εντελώς και χρησιμοποιούν παιδικά επιχειρήματα για να αποφύγουν την κατακραυγή. Το θέμα είναι ότι τα επιχειρήματα αυτά δεν τα χρησιμοποιούν μόνο πράκτορες που γράφουν σχόλια ή post σε blogs και το IQ τους είναι προβληματικό όπως ο προηγούμενος που έκανε copy-paste το σχόλιο του 500 φορές και με ύβρεις προσπαθεί να μας πείσει για το δίκαιο των αιτημάτων του, αλλά τα χρησιμοποιούν και οι συνδικαλιστές τους όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες..
    1) Ψευδώς αναφέρουν ότι δηλώνουν σαν ετήσιο εισόδημα ό,τι ετήσια προμήθεια τους βεβαιώνει ο ΟΠΑΠ (αφού αφαιρεθούν με παραστατικά τα έξοδα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ τους). Στην πραγματικότητα, απόσο ξέρω από φίλους πράκτορες που παίζω, δηλώνουν ένα μικρό ποσοστό από την ετήσια προμήθεια τους χωρίς την προσκόμιση κανενός παραστατικού για τα έξοδά τους
    2) Ζητούν (άκουσον-άκουσον) να ασφαλίσει ο ΟΠΑΠ ή το κράτος τα χρήματα που διαχειρίζεται η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τους.. Χρησιμοπούν το ατράνταχτο επιχείρημα ότι ο ταμίας της τράπεζας που ληστεύεται δεν τα βάζει από την τσέπη του. Συγγνώμη, οι πράκτορες ΟΠΑΠ είναι υπάλληλοι του ΟΠΑΠ και τα καταστήματά τους είναι ιδιοκτησίας του ΟΠΑΠ ??? Αν ναι τότε είμαι μαζί τους σε αυτό το δίκαιο αίτημα.. Αν όχι,τότε θα πρέπει να ασφαλίζουν οι ίδιοι τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ τους όπως ο κάθε άλλος επαγγελματίας.

    3) Το ότι δουλεύουν πολλές ώρες και όχι 8ωρο( πράγμα που είναι αλήθεια), όταν πήραν την άδεια από τον ΟΠΑΠ ήξεραν ποιό θα είναι το ωράριο και ποιές οι υποχρεώσεις τους. Εξάλλου, ελεύθεροι επαγγελματίες είναι, όσο περισσότερο δουλεύουν τόσο μεγαλύτερες είναι οι πωλήσεις και κατά συνέπεια η προμήθεια που πάει στην τσέπη τους..

    ΥΓ. Για τον πράκτορα που έκανε copy paste 500 φορές το προηγούμενο σχόλιο, είμαι και εγώ ένας ... κυβερνητικός βαλτός που κάνει πόλεμο στα δίκαια αιτήματά σας... Ξανακάνε copy paste το προηγούμενο σχόλιο σου αλλά αυτή τη φορά κάντο 1000 φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση