GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή στους 300 της Βουλής...

Από το http://dikisports.blogspot.com/    Του Νίκου Μίνη Δικηγόρου-Πρώην Αθλητικού Δικαστή "Αγαπητοί κύριοι, Επειδή, κατά την π...

Από το http://dikisports.blogspot.com/  
Του Νίκου Μίνη
Δικηγόρου-Πρώην Αθλητικού Δικαστή

"Αγαπητοί κύριοι,
Επειδή, κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη, οφείλετε , περισσότερο παντός άλλου, να σέβεστε τον εαυτόν Σας και παράλληλα τον Ελληνικό λαό που σας ψήφισε, στη δύσκολη σημερινή περίοδο που περνά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, παρακαλώ καθένας σας, ας μας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα.
1. Ποιός ή ποιοι συγκεκριμένα οδήγησαν τη χώρα μας σ’ αυτή τη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση με συνέπεια την απώλεια μέρους της Εθνικής μας κυριαρχίας, κατά δήλωση όλων των πολιτικών αρχηγών και τι έκανε κάθε ένας σας για την αποτροπή αυτής της κατάστασης.
2. Εάν ο άνω η οι άνω υπεύθυνοι έχουν πολιτικές ή και ποινικές ευθύνες τι προτίθεστε να...
 κάνετε ώστε να επιβληθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα κατ’ αυτών οι νόμιμες κυρώσεις.
3. Γιατί ανέχεστε να περικόπτονται οι κατώτατες συντάξεις των αναξιοπαθούντων και των εν γένει συνταξιούχων του Δημοσίου, καθώς επίσης και μισθοί πείνας πολλών κατηγοριών μισθωτών, ενώ δεν δίνετε πρώτοι το παράδειγμα για μείωση των μισθών σας τουλάχιστον κατά το ήμισυ, των μισθών των ειδικών συμβούλων σας, των μισθών των Δικαστικών, των μισθών των Διοικητών των μεγάλων Οργανισμών του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
4. Γιατί ψηφίσατε νόμους με τους οποίους καταργήθηκαν στον ιδιωτικό τομέα εργασιακά δικαιώματα, για την απόκτηση των οποίων χύθηκαν ποτάμια αίματος.
5. Σε πιο πολιτισμένο κράτος του κόσμου το αδίκημα της κλοπής δημόσιας περιουσίας από εν ενεργεία υπουργό παραγράφεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως προβλέπει το ισχύον σύνταγμά μας και γιατί μέχρι σήμερα δεν έχετε ενεργήσει τα δέοντα, ώστε να παύσει ισχύουσα η απαράδεκτη αυτή διάταξη, που αν μη τι άλλο, μας προσβάλλει όλους σαν Έθνος.
6. Γιατί τέλος θάψατε τα όνειρα των νέων μας, με αποκορύφωμα την κατάργηση του δικαιώματος οι αξιότεροι εξ’ αυτών με πανεπιστημιακά πτυχία και ξένες γλώσσες να εισέρχονται στο Δημόσιο για να προσφέρουν στην πατρίδα, αυτούς που πράγματι χρειάζεται και έχει απόλυτη ανάγκη, ενώ αντίθετα επιτρέπετε να το υπηρετούν αυτοί που εισήλθαν σ’ αυτό χωρίς διαγωνισμό, χωρίς γνώσεις, αλλά με μόνο όπλο την κομματική ταυτότητα που τους χορηγήσατε.
Προκαταβολικά ευχαριστώ σ’ όσους με τιμήσουν με την απάντησή τους.
Με απεριόριστο σεβασμό στο θεσμό που υπηρετείτε".

15 σχόλια

  1. “βάζουμε τέλος στην ζούγκλα της εργασίας…”
    -----------------------------------
    Δημόσιος υπάλληλος ακόμη η Γιάννα με 55.000 ευρώ μισθό!

    Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος**
    το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε... φιλανθρωπίες

    Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο***** πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η κυρία Αγγελοπούλου έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αμείβεται, ωστόσο εισπράττει κανονικά το μισθό της από το υπουργείο Εξωτερικών τα τελευταία 13 χρόνια, ακόμη και μετά τη λήξη της αποστολής της με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συμμετοχή της σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας τα τελευταία χρόνια.
    -----------------------------------
    ΚΟΠΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΕ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ.....

    Αντί να καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η κυρία Αγγελοπούλου προκειμένου να μην επιβαρύνει το προυπολογισμό της «χρεωκοπημένης» Ελλάδας προτιμά να δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες και φυσικά να εξασφαλίζει έκπτωση φόρου!

    Σύμφωνα με την εφημερίδα ένας ακόμη λόγος που η κυρία Αγγελοπούλου δεν παραιτήθηκε της θέσης είναι ότι κράτησε το διπλωματικό διαβατήριο που της εξσφαλίζει επαφές με τους «Αθανάτους» της ΔΟΕ και αξιωματούχους ξένων χωρών.

    Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος!

    Ο ίδιος κύριος Πάγκαλος **** που αποκαλεί τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες και θέλει να μας πείσει ότι φάγαμε τα χρήματα της Ελλάδας μαζί!!!!!!!!!
    ---------------------------------
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ...
    ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ζώααααααααααα του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη σου απαντήσουνε τα μοσχάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά φίλτατε και τα προσυπογράφω πλήν του άρθρου 6.
    Όποιος καταφέρνει και μπαίνει στο Δημόσιο τό μόνο που κάνει είναι να προσφέρει στον εαυτό του και να καταδυναστεύει τους πολίτες. Ιδιαίτερα αν είναι να βάλει και καμιά υπογραφή τότε θα αρμέξει και τον πολίτη.

    Νά στε καλά
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ,ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΝΕ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΕΙΦΑΝΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΛΙΓΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΨΥΧΗ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΚΟΛΟΠΑΝΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλώσεις του μητρ.Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ

    Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
    Προσωπικά μου άρεσε και το εξής σημείο επιστολής προς την Ιεραρχία της
    Εκκλησίας της Ελλάδος που έστειλε ο μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ :

    " Ἐδημοσιεύθη εἰς τόν διεθνῆ τύπον ὅτι ἡ Ρωσσική Ὀμοσπονδία ἐζήτησεν ἀπό τήν Ἑλληνικήν Πολιτείαν τήν ἐπ’ ἐνοικίῳ παραχώρησιν ναυτικῆς βάσεως εἰς τό Αἰγαῖον διά νά ναυλοχῇ ὁ Ρωσσικός στόλος εἰς τήν Μεσόγειον μέ συνολικόν μίσθιον τό ποσόν τῶν ἑκατό δισεκατομμυρίων εὐρώ. Ἡ μοναδική διά τήν χώραν αὐτή εὐκαιρία ἀνωδύνου ὑπερβάσεως τῆς οἰκονομικῆς κρίσεως ἀπερρίφθη ὑπό τῆς σημερινῆς πολιτικῆς ἡγεσίας, χωρίς νά ληφθῇ ὑπ’ ὄψιν ὅτι δι’αὐτοῦ τοῦ τρόπου ἐπιπροσθέτως θά ἀπεδυναμοῦτο τό casus belli τῆς γείτονος καί εὐχερῶς θά ἠδυνάμεθα νά ἀσκήσωμεν τά ὑπό τοῦ διεθνοῦς δικαίου ἔννομα δικαιώματά μας διά τήν ἐπέκτασιν τῶν χωρικῶν μας ὑδάτων εἰς τά δώδεκα μίλια, τήν μετατροπήν τοῦ Ἀρχιπελάγους εἰς «ἑλληνικήν λίμνην» καί τήν ἐξόρυξιν τοῦ ὑπογείου ὀρυκτοῦ πλούτου πού θά καθιστοῦσε τήν χώραν αὐτάρκη ἐνεργειακῶς καί οἰκονομικῶς. Ὡσαύτως ὁ ἔχων τήν εὐθύνην τῆς παρούσης Κυβερνήσεως ἀπεμείωσεν καί τήν ἑτέραν ἰσχυράν δυνατότητα τῆς χώρας νά καταστῆ ἐνεργειακός κόμβος μέ τήν ἀμφισβήτησιν τῆς συμφωνίας περί τοῦ ἀγωγοῦ Μπουργκάς-Ἀλεξανδρουπόλε-ως, καί ὡδήγησε τήν χώραν τελικῶς εἰς τήν θανατηφόρον ἀγκάλην τοῦ ΔΝΤ καί τοῦ σχεδιασμοῦ τῆς «Εὐρωδιασώσεως» ".
    Επίσης προσωπικά βασικά συμφωνώ και με αυτό που είπε σε δημοσιογράφους
    στο MEGA :
    "...αλλά εν προκειμένω θα σας πω κάτι που θα σας φανεί εξωφρενικό, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκοσμίου Σιωνισμού ήταν,και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Rothschild με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από την Ευρώπη και να κατεβούν στο Ισραήλ για να συστήσουν τη νέα αυτοκρατορία. Το παγκόσμιο σύστημα όπως ξέρετε στηρίζεται επάνω στο τραπεζικό σύστημα το οποίο έχει αλωθεί από το διεθνή Σιωνισμό. Rockefeller, Rothschild, Soros και άλλοι πολλοί. Είναι γνωστά αυτά.".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήμουν βουλευτής:
    Είμαστε αυτοί που είμαστε, ψηφίζουμε ότι μας διατάξουν, τρώμε όσο περισσότερα μπορούμε, δεν έχουμε σκοπό να μειώσουμε τις αποδοχές μας, απαλλάσσουμε τους συναδέλφους μας από τις κατηγορίες, που τους βαρύνουν, από αλληλεγγύη, δεν σκοτιζόμαστε για την Ελλάδα Σας, ΓΙΑΤΙ έτσι ΣΑΣ ... ΑΡΈΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    2011

    Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα γιορτάσουν σήμερα την έλευση του 2011, αψηφώντας τις πλημμύρες και τον καύσωνα στην Ωκεανία ή τις χιονοθύελλες στις ΗΠΑ και την δηθεν κριση.

    Στο Συνταγμα θα ειναι σημερα ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων δρ Κουτσουκος να γιορτασει με τους φτωχους το 2011

    Δεν υπαρχει πραγματικη οικονομικη κριση
    Κατω οι ληστρικοι τραπεζιτες

    Χρονια πολλα
    Αντισταθειτε!

    Τακης πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε κ.Νικο Μινη

    Εαν καποιος κανει κατι παρανομο, αμεσως ο νομος κινειται εναντιον του, με εξαιρεση τους βουλευτες, που εχουν ψηφισει ΑΣΥΛΙΑ για τα τομαρια τους!

    Σε παρακαλω, για οικονομια χωρου, να μπεις στο blog μου (tamgr.blogspot.com) και να διαβασεις μια προταση που εχω κανει για την Κριση και την Λυση και να μου πεις την γνωμη σου, αν μπορει να γινει κατι. Να συγκεντρωθουν υπογραφες και να προχωρησουμε.
    Αντε και καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Χούντα τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή την οποία έχετε καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλόνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας!
    Και θα έρθω συγκεκριμένα στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, Εσείς επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Κυρίες και Κύριοι το Τραγικό σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή βλέπετε Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι να Συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΠΛΕΟΝ.
    ΣΤΟ 2011.
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
    ΝΑ ..."ΖΗΣΟΥΜΕ" !!!

    Ο ΚΑΚΟ/ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΣΠΙΛΟΓΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.......
    Μιλάμε για ολόκληρο σήριαλ.
    Το σήριαλ του Forest ΓΑμΠ.

    Ο βλάκας, ο οποίος, κάθε φορά που εμφανίζονταν στο προσκήνιο, υποσχόταν νέα σπαρταριστικά επεισόδια.
    Ο βλάκας με τους κουραμπιέδες.
    Ο βλάκας με το ποδήλατο.
    Ο βλάκας με το κανό.
    Ο βλάκας με το Mp3.
    Ο βλάκας με τα ειδικά "γυαλιά", που βλέπει χρήματα.
    Ο βλάκας, ο οποίος στο άμεσο μέλλον μπορεί να γίνει ορόσημο της ίδιας της έννοιας της βλακείας.
    Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι μέσα στον χρόνο οι γλώσσες εξελίσσονται και εμπλουτίζονται, εξαιτίας των νέων δεδομένων που ενσωματώνονται μέσα σ' αυτές.

    Κάποτε, για παράδειγμα, ένας Δελαπατρίδης έδωσε νέο όνομα στην έννοια της πολιτικής γελοιότητας και της γραφικής πολιτικής παρουσίας.
    Κάποτε ένας Μαδράς έδωσε νέο όνομα στην έννοια της "γλωσσομπερδεψιάς", αφήνοντάς μας τη λέξη Σαρδάμ.

    Σήμερα θα μπορούσε ο βλάκας ΓΑΠ να είναι το αίτιο της εμφάνισης μιας νέας λέξης.
    Η λέξη βλάκας, όταν θα αναφέρεται σε περιπτώσεις περιορισμένης ή ελάχιστης πολιτικής αντίληψης, θα μπορούσε ν' αντικατασταθεί από τη νέα λέξη ΓΑΠας
    …Είσαι και πολύ ΓΑΠας …
    Αυτός ο πολιτικός είναι τελείως ΓΑΠας κλπ..

    Όμως, —όπως εκ των υστέρων διαπιστώνουμε— το πρόβλημα δεν ήταν αυτός ο ΓΑΠας.
    Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν μόνος του. Αυτός ήταν μια γελοία βιτρίνα. Κάποιοι κρύβονταν πίσω του και αυτοί γνώριζαν τι ήθελαν να κάνουν. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι κρύβονταν πίσω του, εφόσον ήταν εμφανές ότι δεν καταλάβαινε ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έλεγε.

    Κάποιοι άλλοι του "έγραφαν" τις ομιλίες του, εφόσον, όταν αφηνόταν αβοήθητος, ψέλλιζε κάτι ακατανόητα greeklish. Αυτοί οι κάποιοι δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως και αυτό δεν ήταν καλό. Εξαιτίας αυτών των κάποιων και με τη βοήθεια της διαπλοκής των ΜΜΕ και των εθνικών μας εργολάβων, διεκδικούσε την εξουσία.
    Από την αρχή έλεγε ψέματα σε όλους τους τομείς και ήταν φανερό ότι στόχευε μόνον στην εξουσία …
    Στόχευε την εξουσία όχι απαραίτητα με αποκλειστικό στόχο τη δόξα ή τη φιλοδοξία.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΤΟ..2011 ________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα εσυ που ησουν τοσα χρονια?τωρα πηρες χαμπαρι η δεν χωραει το συστημα?Ασε μας ρε φιλε. Μας τα ειπαν και αλλοι ΣΩΤΗΡΕΣ και προκοψαμε.Αραξε και κοιτα να σωσεις καμια καρετα καρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Η Ελλαδα ποτε δεν θα πτωχευσει
    Οι οικοι κανουν την δουλεια του κραχτη του κερδοσκοπου ειπε ο δρ Κουτσουκος

    σε πρωτοχρονιατικη συναξη πρασινοφρουρων στην Μηλιωνη οπου εκοψαν την πιττα και επεσε στον Ανδρεα Παπανδρεου!

    Οχι οικοι αξιολογησης αλλα οικοι ανοχης ειναι αυτοι οι οικοι
    λεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη σημερα!

    Χρονια Πολλα στο πρεσσ το μονο απο τα πιο αξιόπιστα μπλγκ σημερα!

    Τανια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. <>

    Κύριε Ν. Μίνη

    Και να ηθελε καποιος να σου απαντήσει
    θα ειχε δυσκολία να σε καταλάβει

    αφου η μονή αιτία που εγινε βουλευτής ειναι η ιδια που εσυ του πετας στη μουρη με την 5η ερώτηση.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Επειδή, κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη, οφείλετε , περισσότερο παντός άλλου, να σέβεστε τον εαυτόν Σας και παράλληλα τον Ελληνικό λαό που σας...."


    ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *