GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχές για το 2011...

6 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, πε παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να τις κανουμε τις ευχές Βασούλα;

    Δεν κοστίζουν τίποτα, πάρε κι εσύ δεκα ευχές απο μενα, και κοιμήσου με τη συνείδησή σου αναπαμένη.

    Κοιμάσαι;

    ΟΧΙ φυσικά, κι εσένα σου την έφεραν! τα κέντρα που κινούν τα νήματα του ΠΑΣΟΚ.

    Το παρέδοσαν πρώτα στον Σημίτη, αφου βγάλατε απο τη μέση τον Γέρο, κι ο ΓΑΠ στους Λοβέρδο, Χρυσοχοίδη, Βενιζέλο και Καστανίδη.

    Επιφανείς δικηγόροι άπαντες!

    Και δεν είναι οτι κοροιδεύετε 10εκατ. χαχόλους Ελληνες,

    κοροιδεύετε και την Τρόικα, το ΔΝΤ οτι τάχα μου τάχα μου,

    θα ανοιξετε τα κληρονομικά επαγγέλματα

    των δικηγόρων συμβολαιογράφων, φαρμακοποιών, μηχανικών, ταξιτζήδων κλπ,κλπ ευγενών επαγγελμάτων.

    Σά δε ντρέπεστε λέω εγώ.

    Σά δε ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΓΓΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΟΥΝ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΡΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΣΩΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ!!!!ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πολιτικό μήνυμα αισιοδοξίας για το 2011 αντανακλάται ΜΟΝΟΝ μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΛΗΣ, διαφάνειας ελέγχου απόδοσης ευθυνών ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ των παραβατικών, διαπλεκόμενων στη διαφθορά, στη ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, που ταυτόχρονα είναι και επίδειξη ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ στο ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ!!!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΤΟΤΕ ΝΑΙ !!! το 2011 θα είναι υγιέστατο, ειρηνικό, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ, και δημιουργικά ΔΙΚΑΙΟ το νομθετικό του έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ;
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ;

    META ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ...ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΘΥΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ...

    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΔΗΜΑΡΑΣ,ΣΑΚΟΡΑΦΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κ. Παπανδρέου

    Πλάκα έχουν οι ευχές σας.
    Φαίνεται οτι τα πιστεύεις και γιαυτό ψήφισες τον αναξιόπιστο προϋπολογισμό.

    Καληνύχτα και καλή τύχη Βάσω

    Αβόλευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *