GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λεπρή της Ερμού...

Από το http://adena-gr.blogspot.com/ Σε καρφώνει με το "θλιμμένο" (αξίας 5 Όσκαρ) βλέμμα της , καθώς τραβάει την προσοχή των περ...

Από το http://adena-gr.blogspot.com/
Σε καρφώνει με το "θλιμμένο" (αξίας 5 Όσκαρ) βλέμμα της , καθώς τραβάει την προσοχή των περαστικών με το ξερόβηχα. Αμέσως κάνει ότι παίρνει βαθιές εισπνοές μέσω της μάσκας που είναι συνδεμένη με τεράστια φιάλη οξυγόνου (κλεμμένη από νοσοκομείο κλασικά).
Απόφοιτος του νησιού των λεπρών της Σπιναλόγκας, η απλώς μια οξεία ψωρίαση; Τίποτα δεν φαίνεται να προβληματίζει ούτε τις Υπηρεσίες Τουριστικής προβολής , ούτε τις Υγειονομικές Αρχές της χώρας.
Οι ψυχόπονοι πολίτες που παίρνουν το ρίσκο να την πλησιάσουν και να δώσουν τον...
 οβολό τους ας ...πρόσεχαν.
Δείτε στη συνέχεια, όταν η παράσταση λάβει τέλος (της ημέρας) πως η "λεπρή" πρωταγωνίστρια αποσύρεται... Το μυστικό της επαιτείας είναι να είσαι εφευρετικός. Η πρόκληση συμπόνοιας των πονόψυχων, για να ακουμπήσουν το υστέρημά τους στου μαϊμού ανάπηρους, έχει εξελιχθεί σε τέχνη. Και παρ΄ότι κερδοσκοπικά ΜΜΕ και Blogs, έχουν αναδείξει τους απατεώνες που έχουν γίνει εκατομμυριούχοι παριστάνοντας τους ανήμπορους, εξακολουθούμε και πέφτουμε στην παγίδα τους, αντί να βοηθούμε τους διπλανούς μας που αποδεδειγμένα υποφέρουν. Η ψωριάρα που δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς την μάσκα οξυγόνου, τελείωσε την βάρδια της και αποχωρεί από το πόστο της . Ο συνεργάτης της αναλαμβάνει να ...μεταφέρει τα εργαλεία της δουλειάς, στο Ι.Χ της επιχείρησης.
adena

4 σχόλια

  1. Το Τ-shirt είναι από τα Καταστήματα Abercrombie & Fitch της Νέας Υόρκης (πολύ sic !!), εκεί που πρόσφατα βρέθηκε η κυρία. Ήμουν κι’εγώ την εποχή αυτή στην ίδια πόλη και στα Καταστήματα, ευτυχώς που δεν τη συνάντησα. Και για να πούμε κάτι σοβαρό. Η επέτειος της μάχης του Μαραθώνα και, σαν αποτέλεσμα, ο μαραθώνιος δρόμος, είναι σύμβολα της ιστορίας μας. Δικαίωμα του κ. Πρωθυπουργού και της κας Υπουργού να συμμετάσχουν.
    Όμως, η εκμετάλευση και από τους δύο για λόγους ΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας, απαράδεκτη.

    Ομως, ούτως ή άλλως είναι ορθόν μια υπουργός της κυβέρνησης να διαφημίζει πολυκαταστήματα της Ν.Υ.και να τρέχει με logo
    ιδιωτικής τράπεζας ;
    Τι θα γινόταν αν έτρεχε με ένα επετειακό μπλουζάκι της Μάχης του Μαραθώνα ; Αλλά πως θα δείχναμε ότι επισκεπτόμαστε sic καταστήματα της ΝΥ ;

    Μηπως ηταν μαζι με το Δρουτσα οταν σηκωσε τα μαγαζια και εγινε θεμα στις αμερικανικες εφημεριδες γιατι απασχολησε την τοπικη αστυνομια με τη φυλαξη του στα ψωνια ;


    Σφίγγεται το γεροπουρό, αμ η άλλη η βλαχούλα, πήγε με το μπλουζάκι να μας πεί οτι “ψώνισε” απο κεί…

    Θέε μου, πόσο “τσοπάνηδες” είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Αυτη την κυρια την συναντησα περυσι τον Μαρτη στο Διδυμοτοιχο οπου ημουνα για δουλεια.....μου εκανε εντυπωση η δυστυχια της και αρχισα να την παρατηρω απο αποσταση μεσα απο ενα καφε παρεα με καποιους συναδελφους,.... μετα απο μιση ωρα που τελειωσε η ''βαρδια'' της,ηρθε ο κυριος της φωτο ,της πηρε την φιαλη ...περπατησαν σαν να μη συνεβαινε τιποτα καμμια 100 μετρα και μπηκαν σ'ενα βαν που ηταν κι'αλλα ατομα μεσα και φυγαν...!!...Μας εκανε εντυπωση ολη αυτη η ''φαμπρικα'' εξαπατησης και την συζητουσαμε μερες.... αλλα τωρα βλεπω οτι εχουν επεκταθει οι ''δουλειες''.......μεχρι την Αθηνα εφθασε η χαρη τους.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παίδες αφελείς δεν νομίζω ότι είστε.
    Ολοι αυτοί οι δήθεν αναξιοπαθούντες, επαίτες, ζητιάνου ,κουτσοί , στραβοί κλπ κλπ είναι απαταιώνες και μάλιστα του αισχύστου είδους.
    Η λύση είναι μία μην του δίνετε τίποτε. Να είστε σίγουροι ότι αυτόν που πραγματικά ανάγκη δεν θα τον δείτε ποτέ να επαιτεί με αυτόν τον τρόπο.
    Μερικοί το έχουν κάνει επάγγελμα και φάμπρικα μην ενδίδετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση