GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέφτουν κεραυνοί στην ΝΔ της Ν. Εύβοιας...

Από το http://www.evianews.com/ « …με τον Κώστα γνωριζόμαστε περίπου 25 χρόνια και ήμουν από τους πρώτους που τον στήριξαν στην πολιτική...

Από το http://www.evianews.com/
« …με τον Κώστα γνωριζόμαστε περίπου 25 χρόνια και ήμουν από τους πρώτους που τον στήριξαν στην πολιτική του πορεία έως και πριν λίγους μήνες… Ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω τέτοια πολεμική από ένα άτομο το οποίο έχει ευεργετηθεί όσο κανένας άλλος από εμένα."
 Mε αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης μίλησε για τον Κώστα Μαρκόπουλο και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό που τον έχει εξοργίσει είναι το γεγονός να παραπληροφορεί τον κόσμο ότι ο Μανώλης ήθελε να κερδίσει το Δήμο Καρύστου και εν συνεχεία να ενταχθεί στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. "Είναι ανήθικο, επικίνδυνο και προσβλητικό αυτό το επιχείρημα. Πρέπει, επιτέλους, κάποιος να τον συνετίσει, γιατί κάνει ζημιά όχι μόνο σε εμένα, αλλά και απέναντι στην παράταξη" συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.
Σε όλα αυτά απαντά ο βουλευτής λέγοντας ότι οι...
ύβρεις, οι ανασφάλειες και η παραχάραξη της αλήθειας, δεν τον αγγίζουν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει "και ιδίως όταν προέρχονται από άνθρωπο που την Πέμπτη το πρωί ήταν στο γραφείο μου για να μου ζητήσει την τροπολογία για την περιοχή και όταν έφυγε έδωσε στη δημοσιότητα την υβριστική επιστολή.
Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα της περιοχής, όπως έκανα και προχθές στη Βουλή, όπου με δική μου τροπολογία, δέχθηκε ο κος Παμπούκης, ο Υπουργός Επικρατείας, την αναστολή των απαλλοτριώσεων όλων των δασικών εκτάσεων που βρίσκονται σε καθεστώς αμφισβήτησης και που αφορούν τη Ν. Εύβοια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση