GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...οικονομίτσα

Από τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗ ...H OΙΚΟΝΟΜΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ...ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ‏

Από τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗ
...H OΙΚΟΝΟΜΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ...ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ‏

4 σχόλια

  1. ..ο ΠΟΥΣΤΗΣ !!
    Ένας νέος "παπατζής".
    Ένας "παπατζής", ο οποίος είναι πλέον βέβαιον ότι είχε κάνει μυστική συμφωνία με ξένους, προκειμένου να "επιλεγεί" για τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Πρωθυπουργός της εποχής του ΔΝΤ. "Διορισμένος" πρωθυπουργός, εφόσον έκανε αυτό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Παρέκαμψε κάθε λογική δημοκρατικής "ψηφοφορίας", εφόσον με άλλη "ατζέντα" διεκδίκησε την εξουσία, -"καπελώνοντας" τους αντιπάλους του- και με τη χειρότερη εκδοχή της "ατζέντας" των άλλων κυβερνά. Κέρδισε εκλογές, μοιράζοντας υποσχέσεις —επειδή "λεφτά υπήρχαν"— την ώρα που οι αντίπαλοί του ήταν υποχρεωμένοι να περιοριστούν στην πραγματικότητα και άρα δεν έδιναν υποσχέσεις.

    Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε. Αυτός ο ελεεινός δημαγωγός και ψεύτης λίγες ημέρες μετά τη νίκη του δήλωσε αδυναμία προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας και στην πραγματικότητα μας "χρεοκόπησε" με τον πιο επώδυνο τρόπο, φέρνοντας στην πατρίδα μας το ΔΝΤ. Αυτό είναι το μοναδικό του έργο, με το οποίο θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία.

    Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες και έσωσε από τη χρεοκοπία τους τοκογλύφους δανειστές τους. Ο "δικός" τους άνθρωπος …σύμφωνα με τις δικές τους εφημερίδες. Ο άνθρωπος, ο οποίος επέλεξε το δικό τους "καλό" εις βάρος του καλού του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί βρίζεις εκ του ασφαλούς, κ. χουντομαλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ?

    ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΗΣΗ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΣΑΠΙΕ ΑΡΧΙΔΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ.
    ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος αναγνώρισε εθνικά δικαιώματα σε πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη.

    Αυτός μεθόδευε με ξένα κέντρα το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
    Αυτός, ως Υπουργός Εξωτερικών, χρηματοδοτούσε παράνομα όλες τις ΜΚΟ, οι οποίες δημιουργούσαν προβλήματα στο ελληνικό κράτος.
    Αν δεν τον διαδεχόταν στη θέση του η "πατριώτισσα" Ντόρα, σίγουρα θα ήταν φυλακή για εκείνες τις χρηματοδοτήσεις. Χρηματοδοτήσεις, οι οποίες έφταναν σε γονείς, συγγενείς και φίλους.


    Και όμως… αυτόν τον ύπουλο και εξαιρετικά "βρόμικο" Υπουργό Εξωτερικών τον άφησε ο κόσμος να διεκδικήσει και την πρωθυπουργική θέση. Ξανά τον υποτίμησε ο ελληνικός λαός και αυτό μπορεί ν' αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον ως το μέγα λάθος του. Γιατί; Γιατί το δις εξαμαρτείν μπορεί να μην χαρακτηρίζει τον άνδρα τον σοφό, αλλά για έναν λαό είναι τουλάχιστον τραγικό. Γιατί ο Γιώργος, όπως είπαμε, δεν ήταν μόνος του.
    Ο ΓΑΠας δεν είχε να προστατεύσει μόνον τα δικά του ατομικά συμφέροντα.

    Μια ολόκληρη οικογένεια παρασίτων βρισκόταν πίσω του. Μια οικογένεια, η οποία διαπίστωσε ότι η ήττα στις εσωκομματικές εκλογές την απειλούσε με "τέλος εποχής". Θα τους έδιωχνε ο κόσμος από το πολιτικό προσκήνιο, όπως την "τρίχα από το ζυμάρι". Τότε πανικοβλήθηκε ολόκληρη η οικογένεια.
    Η αμερικανοεβραϊκή οικογένεια.
    Η "αποικία" τους στην Ελλάδα έδειχνε ότι θα τους εγκατέλειπε στην τύχη τους και βέβαια στη φτώχεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *