GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στρεβλωτές της αλήθειας…"

Το non paper της ΝΔ με την απάντηση στις κυβερνητικές επικρίσεις περί διγλωσσίας‏ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ...

Το non paper της ΝΔ με την απάντηση στις κυβερνητικές επικρίσεις περί διγλωσσίας‏

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
29 Οκτωβρίου 2010
Στρεβλωτές της αλήθειας…
Όσο πλησιάζει η ώρα των αυτοδιοικητικών εκλογών τόσο γιγαντώνεται η αγωνία και η σύγχυση της κυβέρνησης. Διακρίνει ήδη την απειλή της πρόωρης και παταγώδους κατάρρευσης όλων των λανθασμένων επιλογών της.
Ο τρόμος της γενικευμένης κοινωνικής κατακραυγής, όπως προβλέπεται να εκδηλωθεί στις κάλπες, ώθησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να διαπράξουν νέο πολιτικό ολίσθημα: κατέφυγαν, μετά τον εκβιασμό, σε εσκεμμένη διαστρέβλωση της αλήθειας.
Στο στόχαστρο της παραμορφωτικής προπαγάνδας μπήκαν οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς. Με απύθμενο θράσος, η κυβέρνηση αναφέρεται σε διγλωσσία και ανευθυνότητα. Και μιλούν αυτοί, οι οποίοι:
- δεν τήρησαν τίποτε από όσα υπόσχονταν στους πολίτες για...
 να τους υφαρπάξουν την ψήφο,
- ως αντιπολίτευση στάθηκαν απέναντι σε κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια,
-είχαν αναγάγει τον λαϊκισμό σε πυρήνα της πολιτικής τους,
- με την ίδια άνεση παίρνουν μέτρα ακραίου νεοφιλελευθερισμού, κόβοντας τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων, και την ίδια ώρα εξαγγέλλουν τον 4ο δρόμο προς το σοσιαλισμό και εμφανίζονται σαν «αντιεξουσιαστές».
Σε αντίθεση με αυτή την μόνιμη εκδήλωση καιροσκοπισμού και αντιφατικής πολιτικής η Νέα Δημοκρατία επιδεικνύει αταλάντευτη στάση ευθύνης, από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα, χωρίς παρεκκλίσεις, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς υπεκφυγές. Απέναντι σε όλους, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, σε πολιτικούς παράγοντες και κυρίως στους Έλληνες πολίτες.
• Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά μέτρα Ανάπτυξης, αυτά που λησμόνησε η πολυπράγμων κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
• Η Νέα Δημοκρατία μέσα σε ένα χρόνο έχει ήδη ψηφίσει τριάντα (30) από τα εξήντα (60) νομοσχέδια που μπήκαν στη Βουλή, όταν το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση, μονίμως έλεγε «όχι σε όλα».
• Η Νέα Δημοκρατία τάχθηκε κατά των μέτρων του Μνημονίου που οδηγούν στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, στις θυσίες χωρίς ελπίδα.
• Η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε την απαίτηση να σταθούμε όσο πιο σύντομα γίνεται μόνοι μας στα πόδια μας.
Αυτό επεσήμαινε ο Αντώνης Σαμαράς στις 7 Ιουλίου όταν έλεγε: «δεν υποστηρίζω ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες. Άλλωστε, πολλά, διαρθρωτικά μέτρα, τα στηρίζουμε. Με την υπογραφή του Μνημονίου, η κυβέρνηση ανέλαβε την υποχρέωση για πρόσθετα περιοριστικά μέτρα, που εμείς υποστηρίζουμε ότι δεν χρειάζονται. Και αν ληφθούν τέτοια μέτρα από τις αρχές του 2011 για παράδειγμα, θα προκαλέσουν πρόσθετη ύφεση και θα απαιτήσουν πρόσθετα αντισταθμιστικά μέτρα ανάκαμψης, για να εξουδετερωθεί η επιπλέον ύφεση».
Αλλά και από το βήμα της 75ης ΔΕΘ (18 Σεπτεμβρίου) ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμιζε: «Στηρίζουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές. Όχι με το «φόβητρο» του Μνημονίου. Τις στηρίζαμε και πριν, με το ΠΑΣΟΚ απέναντι. Τις στηρίζουμε και τώρα. Και πολύ πιο προωθημένες και πολύ πιο τολμηρές».
Πληροφορούμε, λοιπόν, τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του ότι το μόνο που καταφέρνουν οι απονενοημένες κινήσεις της ύστατης στιγμής πριν από την ώρα της εκλογικής κρίσης, είναι να πείθουν τους πολίτες για την παντελή έλλειψη της αξιοπιστίας τους.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η κοινωνία κρίνει και σύντομα οι εμπνευστές του πολιτικού εκβιασμού και της διαστρέβλωσης της αλήθειας θα αντιληφθούν ότι έχουν αυτοπαγιδευθεί.

9 σχόλια

  1. me pion tha pai se ekloges o kalamatianos me ton stilianidi: me ton avramopoulo; me ton panagiotopoulo pou oloitous ta kanane mantara kai ayto theloun pali na kyvernisoun ton elliniko lao kala na pathoun otan den xeroun na psifisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κυβερνηση.Το πρωι ακουσα δηλωσεις του Ραγκουση -που αλλου-στο ΜΕΓΚΑ ΒΟΘΡΟ.

    “Το Μνημόνιο είναι τα όπλα μας, τα πυρομαχικά μας. Η αντιπολίτευση δε βάλλει εναντίον των εχθρών. Βάλλει εναντίον των όπλων. Εχουμε βγει στη μάχη μαζί με τον ελληνικό λαό και αυτοί πισώπλατα αντί να χτυπάνε τον εχθρό χτυπάνε τα όπλα και τα πυρομαχικά. Ο πρωθυπουργός λέει “ελληνικέ λαέ να έχεις επίγνωση ότι αυτός που έχει βάλει σκοπό να πλήξει τα μόνα όπλα και πυρομαχικά που έχουμε, αν αυτός αποκτήσει δικαίωμα με τις εκλογές ή αργότερα να μου πει ότι δεν δικαιούμαι για να πολεμώ, εγώ θα σε ρωτήσω, ελληνικέ λαέ, αν έχω δικαίωμα να πολεμώ”

    Στην απαντηση ποιος ειναι
    ο εχθρος απαντησε “η τροικα!”@#%666
    Δεν μου εχει μεινει αντερο για αντερο........ΠΙΑ !!!


    *Bλεπω καλα την εξελιξη ?
    Αν γινει οτιδηποτε (βλεπε χρεοκοπια)θα κατηγορησουν την ΝΔ για πισωπλατη μαχαιρια ?

    Τα ιδια δεν κανανε
    και οι ναζιδες ?
    Σε τι διαφερει απο αυτο ο Ραγκουσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ,ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .,ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΤΕ.ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ , ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ .ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΛΑΡΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ.ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ [ 25]ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΝΙΣΑΦΙ ΠΟΙΑ . ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΛΑ ΜΑΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά!! Με τέτοια χόρτα σας ταίζουν!! Τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>

    Απο μικρό κι απο τρελό μαθαίνεις και καμιά αλήθεια!

    Μέχρι και ο Μητσοτάκης
    είχε στολίσει τον ΓΑΠ με δυό ωραία οταν ήταν στην αντιπολίτευση,
    (θα τρώει τώρα την γλώσσα του που τον πένευε προχθές)

    Το πρώτο ήταν,

    Ο Γιώργος Παπανδρέου, που μου είναι προσωπικά συμπαθής, θα το πω για εκατοστή φορά-ως άνθρωπος, δεν κάνει για αρχηγός.
    Διαβάζει κείμενα που του γράφουνε, βρίζει χυδαία, ενω δεν ανταποκρίνεται προς τον περισσότερο κόσμο, προς την ιδιοσυγρασία του και λέει ΟΧΙ σε όλα.

    και το δεύτερο που μοιραίως βγήκε αληθινό,

    Αν υποθέσουμε οτι καταφέρει να σπρώξει την Ελλάδα στο βάραθρο
    τι θα κερδίσει ο Γιώργος Παπανδρέου;
    Να γίνει προθυπουργός πάνω στο πτώμα της Ελλάδας;


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <>
    Το ψέμα εχει ταχύτητα
    Η αλήθεια όμως έχει αντοχή!


    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
    Έντυπη Έκδοση
    Συντάκτης Γ.ΚΑΡ.

    Boυλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος:
    Να πει τις αλήθειες το ΠΑΣΟΚ

    Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ
    «να πει τις αλήθειες πριν από τις εκλογές»
    και πρόσθεσε με νόημα:
    «Ακόμα κι αν κάποιος κερδίσει τις εκλογές με τους νόμους της μηχανικής και όχι της πολιτικής ευθύνης, είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσει τη συντριβή μετά τις εκλογές».
    «Με δανεικά που βουλιάζουν την οικονομία δεν κάνεις πολιτική»,
    λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος.
    _______________________

    Ελευθεροτυπία
    Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009
    Έντυπη Έκδοση

    Παραιτήθη πριν τις εκλογές ο Αλέκος Παπαδόπουλος
    Eνημέρωσε ήδη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
    Γ. Παπανδρέου με σχετική επιστολή.


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Δεν θα γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο

    ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    απλα θα φυγουν οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *