GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "Αρμα Πολιτών" τη Δευτέρα στο Περιστέρι...

Από το " ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ" Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κεντρική προεκλογική ομ...

Από το "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ"

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κεντρική προεκλογική ομιλία και συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Δημαράς, την 1/11 και ώρα 19:30, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Ανδρέας Παπανδρέου», στο Περιστέρι (Κέννεντυ & Γιαννιτσών).
Με το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν καλλιτέχνες και φίλοι του κ. Γ. Δημαρά, όπως οι Θ. Αδαμαντίδης, Γλυκερία, Ε. Δήμου, Κ. Κούκα, Σ. Κραουνάκης, Κ. Μακεδόνας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.

15 σχόλια

  1. ΚΑΙ.....
    Το νέο ανέκδοτο: Υπουργός Αθήνας!

    Τα τρομερά προβλήματα και οι ολοένα αυξανόμενες καταγγελίες για την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία των πολιτικών για το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστοιβάδας και ακόμη και οι “γλύφτες” δημοσιογράφοι δεν μπορούν να καλύψουν, οδήγησαν την κυβέρνηση να μας δηλώσει δια στόματος Χρυσοχοϊδη ότι προτίθεται να δημιουργήσει “υπουργείο Αθήνας” για να χτυπηθεί η εγκληματικότητα, η παραβατικότητα, το παρεμπόριο, και η οργή των κατοίκων, ιδιαίτερα του κέντρου της Αθήνας. (βλ. εδώ)

    Αυτά επισήμανε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντησή του χθες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας (ΕΣΑ), θα αναλάβει, με εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, ένας υπουργός υπ’ ευθύνη του να παρακολουθεί την πορεία του σχεδίου αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας, ώστε να αναδειχθεί σε ελκυστικό τόπο επιχειρηματικότητας και κατοικίας.

    Η κατάσταση είναι τραγελαφική πλέον. Η ανικανότητα της κυβέρνησης να συμμαζέψει την παραπέουσα χώρα αποδεικνύεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Αν επιχειρηθεί τελικά κάτι τέτοιο ποιες θα είναι τελικά οι αρμοδιότητες του, δημάρχου του περιφερειάρχη; Ή πάλι θα κάνουμε κανένα εξάμηνο να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες;

    Απίστευτο μπάχαλο και τρικυμία εν κρανίω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΧΑΧΟΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΡΩΤΕ ΧΛΟΗ ΤΡΥΦΕΡΗ.................
    ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΜΕΓΑΣΤΑΝ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από τον Δημαρά, απαριθμήθηκαν και όλα τα διαχρονικά τα κατοικίδια της ΕΡΤ, που πρέπει να αποφεύγετε.


    Αυτοί δεν ξεκολλάνε με τίποτα από τον κρατικό προϋπολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΦΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΣΟΝ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΕΛ ΡΕ ΨΕΥΤΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ.

    ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπαρμπούτι θα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:16 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΑΛΛΑ ΟΙ Μ@Κ@ΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ 3 0 0 ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΜΜΕΝΑ....ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ????????ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ..... ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ......... ΚΟΡΟ`Ι`ΔΑ...........ΑΝΤΖΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΧΑΝΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ), ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ (ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ), ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ (ΚΕΝΟΣ).
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αθηναίοι,τόσο ηλίθιοι πού είσθε,πράγματι σάς ''αξίζει'' ένας Δημαράς 75 χρονών ''νεολαίος'',διά περιφερειάρχης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Δεν θα γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο

    ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    απλα θα φυγουν οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημαράς-Σαμαράς: Χεράκι,χεράκι. Συμφωνίες στην ΠΛΑΤΗ ,κυριολεκτικά, των δημοκρατικών ανθρώπων που τον πίστεψαν!
    Καλά λένε ότι "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια".
    Γιάννη Δημαρά ,πολύ γρήγορα ξεγυμνώθηκες και αποκαλύφθηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *