GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιοι, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι..

Αν σταθεί κάποιος και ακούσει τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών-όλων των κομμάτων- θα νομίσει ότι οι άνθρωποι αυτοί ζουν εκτός πραγμα...

Αν σταθεί κάποιος και ακούσει τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών-όλων των κομμάτων- θα νομίσει ότι οι άνθρωποι αυτοί ζουν εκτός πραγματικότητας διότι τάζουν πράγματα ή κάνουν δηλώσεις αναπτυξιακού και οργανωτικού περιεχομένου που μόνο η κεντρική κυβέρνηση μπορεί να πράξει. Ποτέ δε θα αποχωριστεί η κεντρική εξουσία το ετσιθελικό δικαίωμα της να χαράζει τις πολιτικές σε όλους του τομείς.
Οι Περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι θα έπονται των αποφάσεων διότι ο κάθε υπουργός ή βουλευτής ελέω εκλογής του θα δίνει ένα δεύτερο ή τρίτο ρόλο στους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς άρχοντες .
Η πείρα έχει δείξει ότι η κεντρική εξουσία τους θεωρεί πολλές φορές ενοχλητικούς όταν...
 σκέφτονται ανεξάρτητα, γι αυτό και επιλέγει εκείνους που αδιαμαρτύρητα λένε σε όλα « YES SIR ».
Παιδιά συνεχίστε τον αγώνα….
Διονύσης Στ.

4 σχόλια

  1. Να ψηφίσουμε ανεξάρτητους υποψήφιους ή υποψήφιους μικρών κομμάτων εκτός βουλής.

    Αλλιώς είναι σαν να δεχόμαστε την πολιτική των άχρηστων και κλεφτών που χρεοκόπησαν την χώρα και ζούν οι ίδιοι με τους φόρους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας υποθέσουμε ότι τρώτε σε μια ταβέρνα με μεγάλη παρέα και με κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καθόλου ή έχετε μόνον τυπικές σχέσεις. Ξαφνικά ένας εξ αυτών παίρνει τον λόγο και απροσδόκητα αρχίζει να βγάζει τα οικογενειακά του στη φόρα. Μεταξύ άλλων εξομολογείται πως όλα τα μέλη της οικογενείας του, γονείς, παιδιά, αδέρφια, ξαδέρφια κ.λπ. είναι από μικρομπαγαπόντηδες μέχρι μεγαλοαπατεώνες! Επικαλείται μάλιστα και παραδείγματα, για να αποδείξει ότι όλοι οι συγγενείς του ρέπουν στην απατεωνία και ομολογεί ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στη νομιμότητα.


    Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η τρελή σκηνή μού έρχεται στο μυαλό από προχθές που διάβασα στους Financial Times ότι ο πρωθυπουργός πήρε ξαφνικά τον λόγο σ’ ένα επίσημο δείπνο με ομολόγους του και τους είπε τη φράση...


    «η χώρα μου είναι διεφθαρμένη από το Α ώς το Ω»!


    Το τι προφανώς σκέφτηκαν οι άλλοι πρωθυπουργοί, μπορούμε εύκολα να το φανταστούμε, επιστρέφοντας στο παράδειγμα της ταβέρνας. Αν ακούγαμε ξαφνικά έναν κύριο να μιλά τόσο απαξιωτικά για τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τους γονείς του, όλοι νομίζω θα σκεφτόμασταν δύο ενδεχόμενα: Είτε ότι έχει παραδόξως τσακωθεί με όλους τους συγγενείς του, είτε ότι θέλει να διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από το σόι του, αισθανόμενος πιθανώς και ντροπή που φέρει το ίδιο επώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοσκόπουλε δώσε τα λεφτά που χρωστάς στην εφορία και άσε τα τσαλιμάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε παιδιά ;;
    Ξεκίνησε να τρώει το σαράκι;


    Άφησαν να περάσει ένας μήνας μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό κι από αύριο ξεκινούν και πάλι νέα σενάρια, αυτή τη φορά περιέχουν “πρόωρες εκλογές”.

    Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι οι πρόωρες εκλογές θα λάβουν τη μορφή της διπλής αναμέτρησης με την ευκαιρία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Από αύριο το σενάριο αλλάζει και οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Νοεμβρίου.

    Το αστείο είναι ότι η ήττα δεν ορίζεται με μεγάλη σαφήνεια ώστε τα σενάρια να παραμείνουν επίκαιρα πρά το όποιο αποτέλεσμα.

    Το χορό ανοίγει λοιπόν η Realnews. Για να δούμε ποιοι άλλοι θα χορέψουν.

    ΥΓ: Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες έτσι ώστε να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα.
    Το ποσοστό της ήττας του ΠαΣόκ θα είναι κάτω από 30% πανελλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση