GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

U2: Το γιαλαντζί ροκ συγκρότημα που γέμισε το ΟΑΚΑ...‏

Από το http://trupokarudos.blogspot.com/ Και ήρθε το γιαλαντζί ροκ συγκρότημα και γέμισε λέει το ΟΑΚΑ, και κάτι "σπουδαίο" έγινε...

Από το http://trupokarudos.blogspot.com/
Και ήρθε το γιαλαντζί ροκ συγκρότημα και γέμισε λέει το ΟΑΚΑ, και κάτι "σπουδαίο" έγινε και o ΟΑΣΑ ενίσχυσε τα δρομολόγια των λεωφορείων για να διευκολύνει τα προβατάκια που έσπευσαν να δουν τους Ιρλανδούς.
Εγώ τι να σας πω... Κάποτε μου χάρισαν ένα εισιτήριο για δαύτους, αλλά δε θα ξόδευα άδικα τον πολύτιμο χρόνο μου! Έτσι λοιπόν αφού δεν κατάφερα να το πουλήσω, το εισιτήριο θα καταλήξει στην ανακύκλωση χαρτιού για να φανεί σε κάτι χρήσιμο!
Μη ξεχνάμε πως κάθε νοήμων άνθρωπος έχει αρκετούς λόγους να μη θέλει να...
 ακούει, να βλέπει και να συζητάει για τους U2!
1.Οι U2 είναι ροκ; Μπα! Για αυτό και συνδυάζονται άνετα με Χατζηγιάννη, Βέρτη, Βανδή, Βίσση, Ονιράμα και το κακό συναπάντημα! Οι U2 είναι σαν τις πατάτες: είτε τηγανητές, είτε βραστές, είτε στο φούρνο ταιριάζουν με όλα και πάνε παντού!... Μην απορείτε λοιπόν για ποιο λόγο γέμισε το ΟΑΚΑ!
2.Οι U2 είναι ειρηνιστές, οικολόγοι και συμπάσχουν με τους φτωχούς της γης; Μπα! Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει για το κοινωνικό της προφίλ, και κάνει τα πάντα ώστε το ευρύ κοινό να έχει και μια καλή κουβέντα να πει για το "κοινωνικό της έργο", ώστε το brandname του προϊόντος που παράγει να αποτυπωθεί και με αυτό τον τρόπο στο νου του καταναλωτή, έτσι και οι U2 ακολουθούν αυτή την τακτική. Το όνομα U2 είναι brandname, όπως λέμε Cocacola, Nike, Adidas ή Marlboro. Η μουσική τους προϊόν που πωλείται! Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν δεν είναι "ακτιβιστές ή "ευαισθητοποιημένα άτομα" όπως κάποιοι τους παρουσιάζουν, αλλά απλώς παίζουν καλά το ρόλο που το marketing τους επιβάλλει. Βέβαια κάποιος δεν οργάνωσε καλά το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης των U2, αφού συχνά πέφτουν σε αντιφάσεις με συναντήσεις όπως Bono-Bush, και με τη φανερή τους στήριξη στον Obama και δεν γίνονται ιδιαίτερα πιστευτοί! Από την άλλη μπορεί στόχος αυτών των κινήσεων να είναι να είναι ιδιαιτέρως αρεστοί στο αμερικάνικό καταναλωτικό κοινό...
3.Μουσική για ενήλικες ή μουσική για εφήβους και παιδιά; Η σωστή απάντηση είναι μουσική για μεσήλικες που πάσχουν από παλιμπαιδισμό και μουσική για νιάνιαρα Μόλις το άτομο ωριμάσει αρκετά ξεχνάει και τους U2 και ό,τι τους αφορά, με τον ίδιο τρόπο που ένα παιδί που φεύγει από το νηπιαγωγείο ξεχνάει τα παιδικά τραγουδάκια... Τώρα για τους μεσήλικες και τα ΚΑΠΗ που τους λατρεύουν τι να σας πω... Κάτι δεν πάει καλά!
4.Πάνω από όλα είναι υπερεκτιμημένοι...
5.Επίσης η εμφάνιση του γέρο-Bono συχνά πυκνά θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Γιώργο Μάγκα και Γιάννη Φλωρινιώτη, τόσο που καμιά φορά περιμένω να τον ακούσω να τραγουδάει με σπαστά ελληνικά: " Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζει;"... Πάντως είναι πιο κομψός από τον Verka Serduchka, την "Αστέρω" της Eurovision του 2007, αν και μεταξύ μας εγώ προτιμώ να ακούω τον Verka, τουλάχιστον είναι διασκεδαστικός..
6.Ο παππούς επίσης φωνή δεν έχει πλέον... Άστα βράστα αδερφέ!
Και πάνω από όλα ρε παιδιά βαρέθηκα τα ονόματα! Δεν είναι τίποτα άλλο, είναι απλώς ονόματα! Καιρός είναι να γυρίσει η μουσική εκεί που ανήκει: ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

26 σχόλια

  1. Ακου Γαρμπη και Τερλέγκα μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις σοβαρο προβλημα, ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H "ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

    ΑΥΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς ο τύπος δεν έχει φωνή, έχει φωνάρα. Κατά δεύτερον ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω δει. Κατά τρίτον είσαι άσχετος από μουσική, γιατί οι άνθρωποι έχουν γράψει κομματάρες. Κατά τέταρτον είσαι και κομπλεξικός. Και κατά πέμπτον και τελευταίο είδαμε και τους άλλους καλλιτέχνες πόσο κοινωνικό προφίλ έχουν. Μόνο οι U2 βγαίνουν με κάποια μηνύματα.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά για τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοιβο και και Μουρατίδη παρακολουθεις στη τηλεόραση ρε χαζε;
    Ακου και κανα τραγουδάκι εκτός απο τις αμερικανιές του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγουρα μας κανεις πλακα , δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΕΕΕΕΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Agaphte anyparkte!

    sou xarizoun eisitirio kai esy psxneis na to pouliseis mpas kai vgaleis kana fragaki, kai meta tous kathgoreis gia brand names ktl!

    1. Oi U2 paragoun mousiki monadikh, pou den einai eukolo na kathoristei to eidos ths kai gia aythn thn monadikothta ths, exoun ekatomyria fans pagosmiws.

    2.Akoma kai etsi na einai (pou den einai) toulaxiston prosferoun ergo se koinofelhs skopous thn wra pou oi alloi apla mastourwnoun kai nomizoun oti meta ton theo einai aytoi. To oti to U2 einai katoxyrwmeno einai gia na apotrepsoun lamogia na vgaloun lefta eis varos tou (lamogia opws esy pou tou xarizoun eisitirio kai psaxnei na to poulisei ... giati tha mporouses na peis apla den mou aresoun eyxaristw dwste to se kapoion allo. Oso gia thn ypermegisth vlakeia pou eipes "Η μουσική τους προϊόν που πωλείται!" ti na prwtopw?

    3.Anagnwrizeis oti milame gia mousiki pou apeuthynetai se efivous, enhlikes, meshlikes, kaph ktl .... an ayto den einai epityxia ... tote ti einai?

    4.Yperektimimenoi??? me poio kritirio? Oti exoun mia 30etia statheri parousia sta mousika drwmena? Mhpws oti exoun axiosevasto koinwniko ergo? h mhpws epeidh exoun aphxhsh se oles tis hlikies? (esy ta pes)

    5. Me tetoia mousiki pou akouw apo aytous, den me apasxolei to image kai to look tou Bono, goustarw na ton akouw!

    6. Twra kserw gw, Julie Massino den eimai alla emena mou arese auto pou akousa live simera.

    P.S. Xartia katw apo thn diastash A4 den ta anakyklwnoume sthn Ellada, kati gasmades san esena den to proevlepsan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο ότι ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ Μπόνος τσιρίζει με τους άλλους οικοφασίστες γενίτσαρους κατά των λαών για την "υπερθέρμανση" του τσιμέντου, ενώ έρχεται ηφαιστειακός χειμώνας με 2-3-4 ευρώ η βενζίνη το λίτρο, δείχνει από ποιούς θα φαγωθεί ζωντανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... Έλα... πες την αλήθεια... στα φόρεσε η γυναίκα σου έτσι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΣ ρεπορτερ παρακολούθησα τη συναυλία.Φοβερα εφε και συνεπής οργγάνωση.Ο γνωστοί U2 και το κοινο να είναι ποιοτικα το ίδιο με της Rihanna αλλα καθόλου το ίδιο με τους Aerosmith & ACDC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΚΑΝΤΕ ΓΑΒ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΕΣ.nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΒΛΑΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραια βγαλαμε και τους u2 αχρηστους.
    Δεν μας λες κατι και για τους Rolling stones,David bowie κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε ρε βλακα κομπλεξικε. Αν δεν γουσταρεις,καθησε σπιτι σου. Ετεροπροσδιοριζομενοι κουλτουριαρηδες του κωλου! Οι αλλοι προβατα και εσυ γουρουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. prepei na eise megalos malakas paixti , e...????trava gamisou papara e papara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. MPEEEE μπετόβλακες, και μόνο ότι το 50% του FORBES ανήκει στον ΒΟΝΟ λέει πολλά για την 'πολιτικοποίηση' του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΥΠΝΙΟΣ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ, ΜΑΘΑΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΦΕΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το μεγαλυτερο λαθος ειναι να συγχεουμε την καλλιτεχνικη πορεια των u2 με την πολιτικη τους θεση. Πιστευω ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
    Σαν συγκροτημα πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα ισως το καλυτερο μετα την γενια των groups του 70' στην μουσικη σκηνη.
    Το οτι διαφωνω με τον bono για τα ψευτοδιλληματα για το περιβαλλον ξεχνωντας το BLOODY MONDAY μεγαλη επιτυχια με πολιτικοποιημενο στιχο της μαυρης δευτερας που στιγματισε τον Ιρλανδικο λαο, δεν εχει να κανει με την αξια του group.
    Απλα τωρα ειναι πολυ πλουσιοι με επιχειρησεις και μετοχες,διαφορετικα συμφεροντα απο τοτε που ηταν μια παρεα Ιρλανδων που κατηγγειλαν την Βρετανικη κατοχη,αλλαξανε παρεες και μυαλα.
    Περιμενα οτι θα ειναι μια μεγαλειωδης συναυλια ανταξια του ονοματος τους και προς ευχαριστηση των απανταχου φιλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κααλοί ειναι οιU2 αλλά δεν χρειάζεται να τους υπερεκτιμούμε, δεν χρειάζεται να υπερεκτιμούμε κανέναν μουσικό ,όλοι είναι επαγγελματίες και θελουν να πουλήσουν
    Απο το Παπακωνσταντίνου μέχρι το Φλωρινιώτη απο τους U2 μέχρι τη Madona όλοι απευθύνοται στο δικό τους αγοραστικό κοινό
    Μη περιμένετε μυνήματα απο κανένα ψαχτε να αποκτήσετε τη δική σας γνώμη .Αλλωστε η γνώμη είναι σα την κωλοτρυπίδα ,όλοι έχουμε απο μία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τους εγχώριους βλαχομπουζουξήδες και τις βιζιτούδες τραγουδιάρες που όχι μονο κοινωνικό έργο δεν έχουν, αλλά ούτε καν φωνή δεν βλέπω να προβληματίζεσαι.

    Ε, όχι ότι ο Bono δεν έχει και φωνή. Έλεος με τις μ.....

    Η Αλεξανδράτου μήπως το έγραψε ή κανένας τραγουδιάρης της πίστας που ζήλεψε την δόξα; Γιατί είμαι σίγουρη πως πολλοί φάγανε το καπέλο τους χτες όταν είδαν τί σημαίνει τραγουδιστής και τί σημαίνει σέβομαι το κοονό μλου και είμαι επαγγελματίας και όχι αεριτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τους εγχώριους βλαχομπουζουξήδες και τις βιζιτούδες τραγουδιάρες που όχι μονο κοινωνικό έργο δεν έχουν, αλλά ούτε καν φωνή δεν βλέπω να προβληματίζεσαι.

    Ε, όχι ότι ο Bono δεν έχει και φωνή. Έλεος με τις μ.....

    Η Αλεξανδράτου μήπως το έγραψε ή κανένας τραγουδιάρης της πίστας που ζήλεψε την δόξα; Γιατί είμαι σίγουρη πως πολλοί φάγανε το καπέλο τους χτες όταν είδαν τί σημαίνει τραγουδιστής και τί σημαίνει σέβομαι το κοονό μλου και είμαι επαγγελματίας και όχι αεριτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να σε φανταστω....κοντος.γεματος ακμη,γαλακια με μαυρο χοντρο σκελετο.μαλλι και μουστακι αλα χιτλερ,κομπλεξικος οσο δεν παει,,λατρης του αυνανισμου επι καθημερινης βασης,αντιπαθητικος με τους γυρω σου,μαμουχαλος και ολιγον παιδεραστης..
    εισαι η κλασικη περιπτωση του μαλακα με την βαθυτερη εννοια της λεξης...
    Θα σου συνιστουσα να επισκεφτεις ψυχιατρο παση θυσια..

    κατι τετοιες ιδεες περι μουσικης οπως οι δικες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ,ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 25000 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η "ΣΦΑΛΙΑΡΑ" ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ...ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ U2 ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΡΟΚ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΥΛ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΕΡΕΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 70.ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ DEEP PEURPLE,ACDC,ERIC CLAPTON,ZZTOP,LYNARD SKYNARD,STEEPENWOLF ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση