GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματοδότης του ΟΦΗ ο Βουλγαράκης(;)...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ Στα χνάρια του Ν. Κωνσταντόπουλου ο πρώην υπουργός «Αυτό που χρειάζεται τώρα o OΦΗ είναι λεφτά...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/
Στα χνάρια του Ν. Κωνσταντόπουλου
ο πρώην υπουργός
«Αυτό που χρειάζεται τώρα o OΦΗ είναι λεφτά. Έκανα 50 τηλέφωνα σε 50 ανθρώπους. Τους είπα να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί. Αρνήθηκαν 49 άτομα και μόνο ένας απάντησε θετικά. Ο Γιώργος Βουλγαράκης. Μου είπε ότι θα είναι δίπλα και θέλει να συμμετέχει στο εγγύς μέλλον στα κοινά του ΟΦΗ»
Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, αποκαλύπτει τι κάνει τα χρήματα που μάζεψε ο πρώην υπουργός και...
 πως μάλλον φιλοδοξεί να ξεπεράσει τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.

16 σχόλια

  1. Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει , σε βουλευτικές και δημοτικές η οπουδήποτε αλλού και πάλι το ΠΑΣΟΚ η όποια άλλη μετάλλαξη με άλλα ονόματα και από πίσω να κρύβονται αυτοί .
    Ειδικά τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , που μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ειδικό για θεραπεία και αποτοξίνωση .
    Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OFH kariolh, gamw thn Krhth olh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο λαιμο να του κατσουν οσα εκλεψε! Αλλα τετοιοι ξεφτυλες ειμαστε. Με τον Βουλγαρακη, τον Τζοχατζοπουλο και τοσους αλλους εξω, να τρωνε τα κλεμενα αντι να σαπιζουν στην φυλακη και οι οικογενειες τους να μην εχουν μια ( μετα τη δημευση των περιουσιων τους ) και εμας να παλευουμε να ζησουμε αξιοπρεπως μεσα στα χαλια που δημιουργησαν..
    Ευχομαι να βρεθει καποιος να τους φυτεψει μια σφαιρα στο κεφαλι..

    Ελληνας πολιτης χωρις κομματικη ταυτοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ,
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ,
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ,
    ΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ…

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Η ΝΤΟΡΑΚΗ , ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΤΟΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ ,ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΤΟ C4I , ΓIA TΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΕΛΙ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟ-ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΟΣ , ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (με τον νόμο που αυτός και οι συν αυτώ εψήφισαν, ευλογούντες τα γένια των), ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ , ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΥΠΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ( ΑΓΓΕΛΟΥ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΟΡΑ, ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΙΟΥΦΑ ΚΤΛ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΩΝ ) ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ…

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΡΑΚΗ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΑΡΟΥΛΗ, ΠΑΥΛΙΔΗ , ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑΤΟΙ ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΤΟΙ , ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , TΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ,ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ -ΝΑΚΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΦΑΥΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ…

    Εκείνο που με εκνευρίζει δεν είναι το απύθμενο θράσος του Βουλγαράκη-ντορακη , αλλά ότι υπάρχουν ΜΑΚΑΚΕΣ στυλ Αγραφιώτη (εκπροσωπος του ΛΑ.ΟΣ.) που τον υποστηρίζουν και τον θεωρούν αξιόλογο.

    Ποιον ???
    Το απόβλητο ζόμπι της πολίτικης,που πελέκησε κάθε έννοια ηθικής και πολιτισμου….

    Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει αυτο το δαχτυλοδειχτουμενο υπολογο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και δεν το έκανε?

    Πόσα έπρεπε να φάει ακόμα αυτός ο αχόρταγος και η αδίστακτη παρέα του?
    Ποσα ακινητα επρεπε να μεταγραψει στο ιδιωτικο του Ε1 ?
    Ποσα ανεξέλεκτα σκανδαλα επρεπε να δημοσιευθουν για να τον χρισει η βουλη υπολογο ?

    Αεί ναχαθείτε από τα μάτια μας, ξεπουλημένα, ξεφωνημενα, ξευτηλισμενα ντοράκια, εσείς και όλοι οι υποτακτικοί της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε

    Φτου σας αχρηστοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 3 Σεπ 2010 10:06:00 μ.μ

    Η κρήτη γαμάει τη μάνα σου γρόθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 Σεπ 2010 10:06:00 μ.μ

    Όσες μυριάδες κύματα την Κρήτη μας βαρούνε,
    τόσες θε να 'ρθουνε ψωλές στον κώλο σου να μπούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ Ο ΝΤΟΡΑΚΗΣ,Ο ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ,ΤΟ C4Ι,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΡΑΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΡΔΑΚΙ ΣΟΥ .
    ΡΕΤΑΛΙ , ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ…

    ΝΤΟΡΑΚΙ ΦΥΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΧΕΙΡΙΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΟΜΠΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Η ΝΤΟΡΑΚΗΣ…

    Επαγγελματίας πολιτικάντης ... Χρονια ανεπάγγελτος…
    Δημοσυντήρητος αλαζόνας
    Ένας πολίτικος σώγαμπρος…
    Ένας σφουγγοκωλάριος της Ντορας…

    'Ένσημα μηδέν…
    Κρατικοδίαιτες θέσεις πολλές…
    Ακίνητα και κινητά απροσδιόριστα .

    Δηλώνει όμως μεγαλοεισοδηματίας από τον μπαμπά του,τον πεθερό του και από την πολίτικη του καριέρα!!!

    Δημιούργημα και υποτακτικός της Ντορας, τον διόρισε ο Μητσοτάκης πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ,τον έβγαλε βουλευτή ,τον έκανε Υφ/γό στο ΥΠΕΧΩΔΕ...και πάρα λίγο να τον διόριζε και αρχιεπίσκοπο αν παντρευόταν την πρωθιέρεια της διάπλοκης…

    Μετά την ανεξήγητη εύνοια του ανιψιού Κωστάκη Καραμανλή και τις εύλογες ευλογίες της Ντορας , μέσα σε 5 χρόνια πέρασε από τρία σοβαρά Υπουργεία.(Δημοσιάς τάξης…Πολιτισμού… Ναυτιλίας…)με μηδενικό έργο και ανεξήγητη απροσδιόριστη αύξηση της ατομικής του περιουσίας.

    Δήλωσε ο παρλαπίπας ότι το νόμιμο είναι και ηθικό για να δικαιολογήσει την ίδρυση ΟΦΣΟΡ εταιριών που ίδρυσε με προφανή σκοπό την απόκρυψη της τεράστιας περιουσίας και την σχετική φοροαπαλλαγή.

    ΑΙΔΩΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ…ΣΑΣ ΠΗΡΑMΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ME AYTOYΣ TOYΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Η ΝΤΟΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ.

    ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

    ΜΟΝΟ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gidoboskoi kwlokrhtikosporoi poy me brizete, moynopana pasokofroyroi, ena sas lew: Egw tis manes sas kai tis aderfes sas pote den 8a tis gamoysa, toso pornes kai brwmiares pote den 8a gamoysa. Mpastardoi pseftopalikarades, gamietai to kwlonhsi sas, xasiklides ths dekaras, agrammatoi prezemporoi, gamw ta brwmika spitia sas, kwloafrikanoi, gidoboskoi a3estoi, psetomagkes, gyftoi mayroi. Gamietai h oikogeneia toy ka8e brwmopoysta kwlokrhtikoy, opws o legamenos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OFH kariolh, gamw thn Krhth olh. Mpampeshdes, brwmotsopanoi, egklhmaties, xasisemporoi, moynia ths lasphs, gyftoi, opoios bghke apo krhtikh moynotrypa alhtaras bghke.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηρθε η ωρα να ξεπλυνει λιγο μαυρο χρημα φαινεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε πατριώτες Κρητηκοί παληκάρια, από αυτόν περιμένετε λεφτά;;

    Κλεμένα λεφτά δηλαδή;;

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΡΗΤΗΚΟΙ;;

    Αν πάρετε ορέ λεφτά
    από τον Βουλγαράκη
    εμέ να μου γαμήσετε
    το γέρικο μουνάκι!

    Η Γιαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ

    http://www.scribd.com/doc/34545943/%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%93%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%A4%CE%BF-%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CE%9E%CE%B5%CF%80%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%92%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%A7%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%91%CE%92%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3-%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%92%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%A1-%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%9F

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση