GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδειραν δύο αδέλφια μέχρι θανάτου γιατί νόμισαν ότι είχαν κλέψει...

Από το http://24gr.blogspot.com/    Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που μετέδωσε η τηλεόραση του Πακιστάν από το βασανισμό δύο αδελφιών 15 κα...

Από το http://24gr.blogspot.com/  
Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που μετέδωσε η τηλεόραση του Πακιστάν από το βασανισμό δύο αδελφιών 15 και 17 ετών, του Μοΐζ και του Μανίμπ, στο Δυτικό Πακιστάν επειδή τους πέρασαν για κλέφτες.
Περιτριγυρισμένα από εξαγριωμένο πλήθος, τα δύο αδέλφια χτυπήθηκαν άγρια με ξύλα μέχρι θανάτου. Κανείς δεν έδειξε οίκτο στα δύο ανήλικα παιδιά, παρά τις απεγνωσμένες φωνές τους για βοήθεια.
Ούτε καν η αστυνομία καθώς τέσσερις αστυνομικοί που...
 ήταν παρόντες στο συμβάν, απλά στέκονταν άπραγοι και κοιτούσαν το πλήθος να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου τα δύο ανήλικα παιδιά.
Το πλήθος είχε τέτοιο μένος που δε σταμάτησε ούτε όταν τα παιδιά κατέληξαν. Αντιθέτως τα έσυραν και τα κρέμασαν από μια ξύλινη δοκό.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα δύο παιδιά ξυλοκοπήθηκαν άδικα.
Είχε γίνει νωρίτερα κλοπή από γήπεδο κρίκετ και επειδή τα αδέλφια σύχναζαν εκεί και κρατούσαν έναν αθλητικό σάκο, θεωρήθηκε ότι ήταν οι δράστες της κλοπής. Αποδείχθηκε όμως εκ των υστέρων ότι ουδεμία σχέση είχαν με το συμβάν.
Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στη χώρα και μέχρι και ο Υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν δήλωσε ότι «θα συνεργαστούμε για να βρούμε τους ενόχους πάση θυσία». Μάλιστα εν βρασμώ ψυχής σημείωσε ότι «θα κρεμάσουμε τους ενόχους εκεί που κρέμασαν τα δύο αδέλφια».
Δείτε ολόκληρο το video - Οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές και δεν επιτρέπεται η προβολή σε ανήλικα παιδιά ή ανθρώπους με προβλήματα υγείας!

11 σχόλια

  1. Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει , σε βουλευτικές και δημοτικές η οπουδήποτε αλλού και πάλι το ΠΑΣΟΚ η όποια άλλη μετάλλαξη με άλλα ονόματα και από πίσω να κρύβονται αυτοί .
    Ειδικά τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , που μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ειδικό για θεραπεία και αποτοξίνωση .
    Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ
    ΠΑΡΑ
    ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΑΥΤΟ

    ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμαρώστε πολιτισμό. Αυτοί οι βάρβαροι έρχονται έδώ και αποκτούυν και δικαιώματα και αλίμονο σε όποιν τολμήσει να διαμαρτηρηθεί. Τρέχουν κάποιοι λεγόμενοι ανθρωπιστες να τους υπερασπιστουν με νύχια και με δόντια. Είναι άνθρωποι αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ 9:55 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ. ΑΙΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΞΑΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά θα πρέπει να τα δούνε κάποιοι ανεγκέφαλοι που τα έχουν βάλει με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.
    Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιρακ, Ιράν και γενικά όλες η μουσουλμανικές και ισλαμικές "χώρες" δεν είναι χώρες.
    Αυτά τα ανθρωποειδή έρχονται στην Ελλάδα και διεκδικούν και δικαιώματα.
    Ούστ! Από εδώ!
    Μόλις σηκώθηκαν στα δύο πόδια και νομίζουν ότι έγιναν και άνθρωποι.
    Γαμώ το Ισλάμ και το Μωάμεθ!

    Όσο αφορά το Ιράν, οι μέρες τους είναι μετρημένες.
    Το Ισραήλ θα τους γαμήσει ότι έχουν και δεν έχουν.

    Επέμβαση στο Πακιστάν εδώ και τώρα!

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ=ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΔΕΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα τα σχολια δεν εμπαιναν παλια. Τοτε επρεπε να ελθουν εκατομμυρια μεταναστες στην Ελλαδα για να μπουν οι βασεις της πολυπολιτισμικης κοινωνιας που ονειρευονται τα αφεντικα του Τζεφρυ.
    Τωρα που η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη, μπορουν να δειξουν τα αισχη στις κοινωνιες της τριτοκοσμικης αυτης θρησκειας, αλλωστε μερες που ειναι στηριζουν και λιγο παραπανω τη συμμαχια με το Ισραηλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ...ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ. ΖΗΛΕΥΩ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ Σ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ Κ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ 9.55 ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧ...Α. ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοίτα κάτι λαοί... Μεχρι και ενα 10χρονο βαραει στο τελος. Και τωρα αν εχω πω αυτούς τους λαους βαρβαρους και κατωτερους, θα με πειτε ρατσιστή, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ 9:55,
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ!ΜΑΑΑΑΑΑΥΡΟΟΟΟΟΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΑΑΑΑΥΡΟΟΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση