GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπούκοι τούς κλέβουν το δίκαιο...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com ΕΧΟΥΝ τη δικιά τους ιστορία. Ποτέ δεν (μας) έλειψαν οι τραμπούκοι, τα … παλικαράκια οι κο...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com
ΕΧΟΥΝ τη δικιά τους ιστορία. Ποτέ δεν (μας) έλειψαν οι τραμπούκοι, τα … παλικαράκια οι κουτσαβάκηδες. Με το ζωνάρι απλωμένο «τότε», με κραυγές και ρόπαλα αργότερα, δειλοί, ψοφοδεείς, χωρίς παλικαριά και μπέσα.
ΚΑΙ, βέβαια, η έλλειψη παλικαριάς εκδηλώνεται και με άλλους τρόπους. Με την απόκρυψη της αλήθειας. Είναι φοβερό. Να βγαίνουν στο «γυαλί» και να μας τρελαίνουν στο ψέμα. Από ‘κει και πέρα, δεν του παρακολουθείς, ακόμα κι αν έχουν το δίκαιο με το μέρος τους. Δεν σέβεσαι την άποψή του κ. Τζωρτζάτου και άλλων του επαγγέλματος και συνδικαλιστών. Κι αν έχουν κάποιο δίκαιο, το χάνουν με την τακτική τους. Απέναντι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ως οδηγών στα φορτηγά να μιλάει για εκβιασμό και άσκηση βίας από αγνώστους και...
ασύλληπτους «αγανακτισμένους». Του πετροβόλησαν το φορτηγό, κόψαν’ σωληνάκια, ξεφούσκωσαν λάστιχα. Στην καμπίνα του κι απ’ έξω ο τρόμος. Για τη δουλειά του και φράγμα από «τρομοκράτες».
ΤΑ ‘παν στο «γυαλί», τ’ άκουσαν οι Τζωρτζάτοι και περιμέναμε να ξεσπαθώσουν. Για το δίκαιο και την αλήθεια. Για να πειστεί κι ο τελευταίος για το δίκιο τους. Ωστόσο, με τις δεκάδες άδειες στη τσέπη, δεν είχε κανένα ζόρι να καθαρίσει ο (κατά τα άλλα συμπαθής) κ. Τζωρτζάτος. Σήκωσε τους ώμους, χαμογέλασε (δήθεν) καλοκάγαθα και η επωδός συνήθης. «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω». Λες και οι τραμπούκοι κατοικούν στη Σελήνη και δεν πετροβολούν νταλίκες, δεν καταστρέφουν περιουσίες.
ΕΧΟΥΝ δίκαιο οι Τζωρτζάτοι και το χάνουν. Το δίκαιο έχει να κάνει με τους νέους στη δουλειά. Χρεώθηκαν ως το λαιμό οι άνθρωποι για να ταξιδεύουν τα επαγγελματικά τους όνειρα με φορτηγό, ακόμα εξοφλούν γραμμάτια και μένουν χωρίς φορτηγό, χωρίς δουλειά. Για να γίνουν, αύριο, οδηγοί σε απρόσωπες εταιρίες με άγνωστα αφεντικά και σε συνθήκες δουλείας. Αντ’ αυτών ομιλούν οι Τζωρτζάτοι, με το μάτσο των «αδειών». Λες κι έχει καμιά σχέση η μισή άδεια με τις πολλές, ο μεροκαματιάρης με τους «βαρόνους», η εταιρία με τον μεμονωμένο, ο λεφτάς με τον βιοπαλαιστή.
ΠΕΡΑ απ’ το δίκαιο ή το άδικο, υπάρχει κοινή γνώμη που πρέπει να την κερδίσεις, ράφια που πρέπει να τα γεμίσεις, ξένες δουλειές που οφείλεις να σεβαστείς και…τραμπούκοι που οφείλεις να τους απομονώσεις.

17 σχόλια

  1. Greenpeace: όχι στη μονάδα του Αστακού

    Nα μην εγκρίνει την κατασκευή του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό, καλεί την κυβέρνηση η Greenpeace ζητώντας από την τοπική κοινωνία να αντισταθεί σε ένα έργο που στο όνομα της “ανάπτυξης” απειλεί κυριολεκτικά να τινάξει την περιοχή στον αέρα και δημιουργεί μία κερκόπορτα, μέσα από την οποία θα ελλοχεύει για πάντα ο κίνδυνος πιο επικίνδυνων και καταστροφικών επενδύσεων.
    .Η συγκεκριμένη μονάδα δε συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό και ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες για την ικανοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πακέτου για το Κλίμα και την Ενέργεια. (20-20-20)[2]
    Πέραν των προφανών κινδύνων για την περιοχή (αφού η εγκατάσταση υπάγεται στην Οδηγία ‘Σεβέζο’ για τις επικίνδυνες βιομηχανικές εγκαταστάσεις), η συγκεκριμένη μονάδα, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αναμένεται να εκλύει περί τα 3,5 εκατ. τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως. Η προώθηση της συγκεκριμένης μονάδας με τον χαρακτήρα του επείγοντος θέτει εν αμφιβόλω το εγχείρημα της Πράσινης Ανάπτυξης. Γεννά εύλογα ερωτηματικά το γεγονός ότι ενώ, για παράδειγμα, για μια μικρή μονάδα φωτοβολταϊκών χρειάζεται μια πολύμηνη διαδικασία, μέσα σε ένα μόλις μήνα μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγκρίσεις για μια ρυπογόνο και επικίνδυνη μονάδα!
    ‘Είναι ατυχές το ότι η κυβέρνηση επέλεξε να κάνει μία σπάνια επίδειξη ισχυρής πολιτικής βούλησης, με την κραυγαλέα προώθηση μίας επένδυσης που τορπιλίζει τον εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας στην προσπάθεια μείωσης των αερίων του θερμοκηπίου και την Πράσινη Ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η ίδια η κυβέρνηση’, τόνισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, συντονιστής εκστρατειών στο Ελληνικό Γραφείο της Greenpeace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η “ΚΥΡΙΑ” ΤΡΕΜΗ εχθές είχε αναλάβει καθήκοντα ανακρίτριας έτοιμης να στείλει σε βασανιστήρια όσους αντιστέκονται στην νέα ΧΟΥΝΤΑ του Τσολάκογλου ΠΑΠΑΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ .

    Και να ήταν μόνο αυτό καλά θα ήταν. Το ότι επιτίθενται σε καθε ομάδα πολιτών που απεργεί ?
    Αυτό που το παμε ? Λογικό είναι σε κάθε απεργία να δημιουργούνται προβλήματα. Αυτό τι σημαίνει ?
    Για να μην υπάρχουν προβλήματα στις αγορές να μην κατεβαίνει ο κόσμος σε πορείες και απεργίες?

    Κλείστε τις ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τηλεοράσεις ΤΟΥΣ.

    ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ..

    ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ
    ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ , ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΟΡΤΙΓΑΤΖΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΠΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΖΟΡΤΖΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ ΑΔΕΙΕΣ !!!!! ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΡΟΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ!

    ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ
    ΟΙ Λ Ι Μ Ε Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ε Σ , Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ!!

    ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ
    ΟΙ Α Γ Ρ Ο Τ Ε Σ , Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ!!

    ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ "ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ" ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ!!!!
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ(Σ)

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
    ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

    post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Φορτηγά «απέναντι» στα ΜΑΤ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/09/blog-post_2962.html#ixzz10Gjuxfrv
    Under Creative Commons License: Attribution

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα κορόιδα φορτηγατζήδες θα μπορώ να μεταφέρω με το Ι.Χ. μου ότι θέλω και δεν θα πρέπει να πάρω φορτηγατζή μεταφορέα με το έτσι θέλω. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ τώρα ο κάθε Τζωρτζάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ ΛΕΞΙΚΟ για το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΤΟΥ. ( για να καταλαβαινόμαστε ).


    Ο λαός ονομάζεται “πελάτης”.
    Η κρατική εξισσορόπηση των κοινωνικών αγώνων “παροχές”.
    Η παχυσαρκία “κεκτημένα”.
    Το ντερλίκωμα ονομάζεται “ανάπτυξη”.
    Το νόμιμον ονομάζεται “ηθικόν”.
    Η κότα “ψάρι”.
    Και ο εισοδηματίας (κοινώς ραντιέρης) “επιχειρηματίας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 22 Σεπ 2010 6:22:00 μ.μ.
    Γιατι ρε φιλε πριν ποιος σε εμποδιζε να μεταφερεις οτι θελεις με το ΙΧ σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναγκάστηκε να πει και για τον Σημίτη σήμερα ο κωλοτούμπας
    ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
    και μάλιστα για την ΖΗΜΕΝΣ που
    τα φάγανε επιβεβαιωμένα ΟΛΟΙ ΤΟΥ
    ΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ..

    ΚΑΙ ΤΟ swan-swan
    το πεταλωμένο γουρουνάκι
    με την τριχιά
    στο χοντρο το λεμουδάκι.

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΣΑΝ κλανιάαααααααααααα
    τοσο ζώα τα ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ !

    "Τραμπούκοι τούς κλέβουν το δίκαιο...swan...swan..swan....
    ====================================
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΣΟΚ swan...swan..swan....
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:07

    Φορτηγατζής μεταφορέας με σταμάτησε και φώναξε το 100. ΄Ηθελε να κάνει μήνυση. Με την δικαιολογία ‘’ Εγώ κλέφτης θα γίνω ‘’
    Τώρα φορτηγατζήδες ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικα τα καταφερνει αψογα ο ΓΑΠ στο σχεδιο που του εχουν αναθεσει.
    Αρχιζει και σπερνει τη διχονοια στον κοσμο, δημιουργει κι εντασεις μεταξυ Ελληνων και μεταναστων, ολα πανε ρολοι.
    Καμμια ΜΑΖΙΚΗ διαμαρτυρια εναντιον των μιζαδορων πολιτικων που ειναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπαιτιοι της προσφυγης στο ΔΝΤ.
    200 Δισ. εχουν φαει τα τελευταια 20 χρονια συμφωνα με προχειρους υπολογισμους. 2 φορες το ποσο που δανειστηκε η χωρα απο το Μνημοσυνο.
    Κανονικα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αρχισει ορισμενοι να πηγαινουν φυλακη αφου δημευοταν ΟΛΗ η προσωπικη τους περιουσια.
    Οταν βρισκουν ομως ενα λαο, ωχαδερφιστη, βολεψακια, ασεγιαυριο και ελα μωρε τωρα, το εργο τους γινεται αυτοματως πιο ευκολο.
    καθως φαινεται, ΜΟΝΟ οταν θα φτασει η μεσαια ταξη στην Ελλαδα να ψαχνει για τροφη στα σκουπιδια, θ'αντιδρασει. Μεχρι τοτε δε θα πιστευει οτι ο Τζεφρυ απλα εκτελει το εργο που του εχει ανατεθει απο τα νεοταξικα αφεντικα του, και δεν ειναι αλλο απο την αποδομηση της Ελληνικης κοινωνιας, τη δημιουργια λοβοτομημενων υβριδιων που δε θα αντιδρουν και την ολενα μεγαλυτερη εξαθλιωση των φτωχων και μεσαιων στρωματων της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Τραμπούκοι τούς κλέβουν το δίκαιο..." ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ
    ..ΜΟΝΟ 30.000 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ !!!!
    ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    Ο 54χρονος υπάλληλος ήταν μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ στην Κέρκυρα και πρώην πρόεδρος των εφοριακών της παράταξης
    - Πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έπαιρνε ... χαρτζιλίκι για να κλείσει τα μάτια στις φορολογικές παραβάσεις κατασκευαστικής εταιρίας και κάποιων σκαφάτων και... «πισινάτων» στους Παξούς!

    Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε στους Παξούς με την εντολή να πραγματοποιήσει ελέγχους και να εντοπίσει αν υπάρχουν παραβάσεις από ιδιοκτήτες σκαφών ή σπιτιών που διαθέτουν πισίνες. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία του νησιού, εντόπισε παραβάσεις, αλλά πρότεινε στον ιδιοκτήτη της... διακανονισμό. Δηλαδή φακελάκι, ύψους 30.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει το ζήτημα!

    Όμως οι ιθύνοντες της κατασκευαστικής εταιρίας αποφάσισαν να απευθυνθούν στις αρχές. Και η υπόθεση έφτασε μέχρι το υπουργείο Οικονομικών. Με δόλωμα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει 5000 προκαταβολή για τις 30.000 ευρώ που είχε ζητήσει.

    Σύμφωνα με δημοσίευματα
    ο 54χρονος "αδιάφθορος"
    Γιάννης Μέξης ____________________ είχε αποσπαστεί στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ πριν απο τρεις μήνες για να ενισχύσει τους φορολογικούς ελέγχους στα νησιά του Ιονίου.

    Το κλιμάκι που ερευνά την υπόθεση διαφθοράς εκτιμά πως ο κ. Μέξης δεν δρούσε μόνος του και αναζητούν τον συνεργό του μέσα στην υπηρεσία.

    Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία και θα μείνει εκτός υπηρεσίας για τουλάχιστον δυο χρόνια, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.


    ΠΑΣΚΕ ΕΦΟΡΑΙΚΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ Κ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση