GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μη ζηλεύετε τους δημ. υπάλληλους...

Γράφει ο Στέλιος Ανδρουλιδάκης    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΩ Ν'ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΜΕΡ...

Γράφει ο Στέλιος Ανδρουλιδάκης  
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΩ Ν'ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. (ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΑ "ΦΩΤΑ" ΤΩΝ Μ.Μ.Ε).
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!) ΚΑΙ ΕΧΩ 6ΗΜΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΡΕΠΟ.
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΟΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ...
ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ.
Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5ΝΘΗΜΕΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ 24ΩΡΕΣ.
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΑΚΙ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΠΟΛΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ".
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΡΤΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ (ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ) ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 5ΝΘΗΜΕΡΟ-8ΩΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ SUPPORT.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ Δ.Υ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ "ΕΣΠΑ" ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΛΟΙΠΟΝ, ΖΗΤΑΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ.
ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ!
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ!
ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ (ΒΕΝΖΙΝH + ΔΙΟΔΙΑ: 36?/ΗΜΕΡΑ), ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ,
ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΩΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΗΝ ΣΑΣ,
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ" ΒΥΣΜΑ!)
ΣΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:  "ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ".
ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ...

27 σχόλια

  1. Αν έχεις αυτά τα προβλήματα μπορείς πολύ άνετα να παραιτηθείς και να αναζητήσεις μια θέση στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με τα προσόντα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε σαφώς και έχει δίκιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι όλοι ίδιοι. Βρίσκονται στο στόχαστρο γιατί επικοινωνιακά συμφέρει κάποιους. Είναι τα εύκολα θύματα και οι περισσότεροι παίρνουν μισθούς μέτριους. Τώρα τι ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους δημοσίους υπαλλήλους θα δούμε γιατί τίποτε καλό δεν υπάρχει πίσω από την στοχοποίηση. Να θυμούνται όμως όλοι ότι αν στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου δεν είναι καλό.Πρέπει οι κοινωνικές ομάδες να είναι αλληλέγγυες γιατί είναι γνωστό το διαίρει και βασίλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίαιτα ΓΑΠ: Γρήγορη,Αποτελεσματική,Παντοτινή !!

    Αγαπητέ μου Πρωθυπουργέ ,

    Την τελευταία χρονιά με έχεις κάνει πολύ ευτυχισμένη. Πάντα ήμουν μια παχουλή κυρία, όμως μετά από όλα αυτά τα μέτρα που πήρες, μετά το κόψιμοτων μισθών μας, κατάφερα επιτέλους και αδυνάτισα.

    Έχασα 20 κιλά.

    Κόπηκε το κρέας, πλέον τρώμε μόνο μία φορά την εβδομάδα. Τέρμα τα πολλά ψωμιά, τα γλυκά, τέρμα οι βραδυνές πίτσες. ΄Ενα γιαουρτάκι είναι αρκετό. Κάνει και καλό στην υγεία. Για να μην καίμε και πολύ ρεύμα μαγειρεύω πλέον μία φορά και περνάμε δύο και τρεις ημέρες. Τέρμα πια φαγητό στα σκουπίδια. Και τώρα το γυρίσαμε και στην μεσογειακή διατροφή, όσπρια, χορταράκια που τα μαζεύουμε και μόνοι μας και κάνουμε και την γυμναστικούλα μας, δωρεάν παρακαλώ.

    Σιγά και που τρώγαμε τι καταλαβαίναμε δηλαδή, άσε πια την χοληστερίνη που ήταν και επικίνδυνη για την ηλικία μας.Αντί να παίρνω το αυτοκίνητο για να πάω στην δουλειά παίρνω το λεωφορείο και το μετρό, δεν φτάνουν βλέπεις για βενζίνη κάθε μέρα.

    Για να σου δώσω Πρωθυπουργέ μου να καταλάβεις, από την χαρά μου την ονόμασα δίαιτα ΓΑΠ. Δηλαδή, Γρήγορη,Αποτελεσματική,Παντοτινή. ΄Εγινα άλλος άνθρωπος, μου κάνουν τα ρούχα μου που δεν μου έμπαιναν εδώ και 20 χρόνια. Και όλο λέω στον άντρα μου, βρε μπας και έχει δίκιο ο Γιωργάκης και τόσα χρόνια δεν ξέραμε τι χάναμε και σκορπάγαμε τα λεφτά μας τζάμπα και χοντραίναμε και μετά πληρώναμε διαιτολόγους και γυμναστήρια. Ενώ με την δίαιτα ΓΑΠ και αδυνατίσαμε και θα είναι για πάντα.

    Ευχαριστώ πολύ Πρωθυπουργέ μου που με βοήθησες να καταλάβω πόσο λάθος σκεφτόμουνα και επιτέλους αδυνάτισα, χωρίς να χαλάσω ούτε ένα ευρώ.

    * χαιρετισμούς στον Τινάκι, την Μπουρμπουλήθρα ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι αυτοί οι ανόητοι των ληγμένων κομμάτων, δεν κατάλαβαν τίποτα απο ότι έγινε και απο τι τους περιμενει!
    Πιστεύουν ότι ο κόσμος εξακολουθεί να τους παρακολουθεί και να βαδίζει σύμφωνα με τους φετφάδες τους...
    Φωτιά και Τσεκούρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΓΡΑΦΤΟΣ ΣΕ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ?ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Grand Jerk of the Year:

    "Ο κύκλος είναι ενάρετος" απεφάνθη η πουτάνα των τραπεζιτών, η εκδιδόμενη όλων των κυβερνήσεων, ο επικεφαλής του μπουρδέλου των τραπεζών, ο Προβόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο στόχος και η επιθυμία του κάθε παπαγαλο-τόμαρου είναι να φέρει σε αντιπαράθεση τους κλάδους των μισθωτών όλων. Ηδη έχουν αρχίσει οι αλληλοκατηγορίες και αν ειναι δυνατόν οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ συναδέλφων και μεταξύ γειτόνων.
    Το "εσείς φταίτε" βολεύει τους καιροσκόπους και πλήττει όλους τους μισθωτούς, δίνει απαλλαγή όμως σε κακές πολιτικές και σε σκοτεινές κερδοφόρες επιχειρήσεις.
    Σταματήστε , λοιπόν, τις απολογίες σε κάθε σκόπιμη κατηγορία, σταματήστε τις κατηγορίες προς κλάδους μισθωτών, άλλους στηρίζετε και οχι αυτούς που νομίζετε.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ


    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .


    ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ 42 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ 50 ΜΕΣΑ , ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΡΙΟ;




    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel αναφέρει, επικαλούμενο τις εντάσεις στη χώρα την ώρα που τα μέτρα λιτότητας… εκπυρσοκροτούν «Η Ελλάδα μπαίνει σε σπιράλ θανάτου».

    ΣΕ σπιραλ θανάτου
    με Υπουργείο Θανάτου.
    Με την Μαριλίζα ..ΘΑΝΑΤΟ
    και την ΦΩΦΩ ..ΧΑΡΟ.

    ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
    ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.....
    ηλίθιε που μας ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε μου, έχεις την συμπαράσταση οποιουδήποτε υγειώς σκεπτόμενου Έλληνα. Συμφωνώ απολύτως με την roula στο ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Τους παπάρες τύπου 1:31 μη τους δίνεις καμία σημασία (άκου "προνομιακή θέση"). Σύμφωνα με αυτούς αν υπάρχει κάποιος χειρότερα από σένα, τότε δεν δικαούσαι να διαμαρτύρεσαι. Είναι άκρως ελληνικό κουσούρι: μαλώνουν μεταξί τους για το ποιος υποφέρει περισσότερο έτσι ώστε να κερδίσουν το δικαίωμα να γκρινιάζουν. Με αυτή τη λογική ρε παπάρες δείτε πως δουλεύουν οι άνθρωποι στην Κίνα και πόσο πληρώνονται, να δούμε τι έχετε να πείτε σε κείνους.

    Υπομονή φίλε μου. Η κατάσταση δεν πρόκειται να καλυτερέψει στα κοντά (μάλλον το αντίθετο θα συμβεί), αλλά κάποιοι από μας θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο για το παιδί σου τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ...ΤΥΡΡΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ....ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ
    20 Αυγ 2010 2:17:00 μ.μ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    (ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ),ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΑ "ΛΙΓΑ" ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΦΤΑΝΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΞΕΧΑΣΑ Ν' ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ "ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ" Δ.Υ. ΠΡΙΝ "ΜΠΩ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΑ 48 ΜΗΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΕΓΩ Η Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ, ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΝΟΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''Αν έχεις αυτά τα προβλήματα μπορείς πολύ άνετα να παραιτηθείς και να αναζητήσεις μια θέση στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με τα προσόντα σου.''

    Συμφωνώ απόλυτα με τον 10:04:00 π.μ., αλλά και με τον 3:35:00 μ.μ.
    όταν λέει
    ''ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ''

    Μου φαίνεται τουλάχιστον προκλητικό να γκρινιάζουν άνθρωποι που έχουν ένα σωρό προνόμια και μόνιμη δουλειά, πόσο μάλλον όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους οι περισσότεροι από αυτούς είναι αδιάφοροι, αγενέστατοι και καθόλου εξυπηρετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 20 Αυγ 2010 2:17:00 μ.μ.


    ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜ.......ΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε διαβάζοντας τις αναρτήσεις κάποιων εδώ μέσα κατάλαβα ότι πρόκειται για τα ίδια πάντα σιχαμερά Όντα που λατρεύουν την επιφάνεια και αποστρέφονται το βάθος. Κανένας τους δεν προσέγγισε το πρόβλημά σου …. Δεν τους ενδιαφέρει ??? Βιώνουν την κλασική σύγκρουση, Γλυκιάς επιθυμίας– Πικρής πραγματικότητας (να φύγεις εσύ για να έρθουν αυτοί) η γνωστή νοοτροπία των κοτζαμπάσηδων. Μιλούν για ιδιωτικό τομέα τι είναι αυτό? Θέλετε να αναφερθώ λιγάκι σε αυτό?
    Γιατί σε μία ευρωπαϊκή χώρα ελάχιστοι προτιμούν το δημόσιο τομέα; Μήπως τα κίνητρα για τον ιδιωτικό τομέα, δηλ. μισθοί-επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το δημόσιο; Μήπως γνωρίζουν κάποιοι τι σημαίνει εξειδίκευση, επαγγελματική ανέλιξη, μπόνους……..
    Ωραία θα ξεκινήσω με τον υγιή ιδιωτικό τομέα στο Ελλαδιστάν
    Να μιλήσω για "επαγγελματίες"; με συνεργεία αυτοκινήτων που αντί να επισκευάσουν το αυτοκίνητό σου το διαλύουν και σε γδέρνουν; Να μιλήσω για υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που κάνουν ασύλληπτες κακοτεχνίες και χρυσοπληρώνονται; Χωρίς αποδείξεις και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος όλοι της ίδιας σχολής.
    Δύο πράγματα δεν έχω καταλάβει, χρόνια τώρα 1) Γιατί οι Άγγλοι δεν έχουν δώσει την ιατρική σε σπουδαστές από άλλες χώρες. Και 2) Γιατί δεν βρίσκεις Ηλεκτρολόγο Αλβανό εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    Θέλετε να μιλήσω για την περιβόητη "υγιή ιδιωτική πρωτοβουλία" σε αυτό τον τόπο που είναι οι μυριάδες χασαποταβέρνες, και τα αμέτρητα μπαρ που σερβίρουν "μπόμπες", "Βαλκανοπουτάνες" και "τεμπελαριό", Να μιλήσω για καφετέριες που έχουν αυθαίρετα φράξει τους κοινόχρηστους χώρους με ικριώματα, καναπέδες και πουλάνε καφέ για 5 ευρώ; Για Ιδιωτικά σχολεία, για Ιδιωτικά ιατρεία, Μήπως για ταξιτζήδες???
    Θες και άλλη μπίχλα …… θα κουραστείς?
    Δεν τους φταίει η προμηθεύτρια εταιρία φαρμάκων στα Νοσοκομεία, Ο μεγαλο –γιατρός, εργολάβος, δικηγόρος, βιομήχανος κ.α φυντάνια ……εσύ τους φταις με τα 1200 €.

    Φίλε μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ φίλε διαβάζοντας τις αναρτήσεις κάποιων εδώ μέσα κατάλαβα ότι πρόκειται για τα ίδια πάντα σιχαμερά Όντα που λατρεύουν την επιφάνεια και αποστρέφονται το βάθος. Κανένας τους δεν προσέγγισε το πρόβλημά σου …. Δεν τους ενδιαφέρει ??? Βιώνουν την κλασική σύγκρουση, Γλυκιάς επιθυμίας– Πικρής πραγματικότητας (να φύγεις εσύ για να έρθουν αυτοί) η γνωστή νοοτροπία των κοτζαμπάσηδων. Μιλούν για ιδιωτικό τομέα τι είναι αυτό? Θέλετε να αναφερθώ λιγάκι σε αυτό.
    Γιατί σε μία ευρωπαϊκή χώρα ελάχιστοι προτιμούν το δημόσιο τομέα; Μήπως τα κίνητρα για τον ιδιωτικό τομέα, δηλ. μισθοί-επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το δημόσιο; Μήπως γνωρίζουν κάποιοι τι σημαίνει εξειδίκευση, επαγγελματική ανέλιξη, μπόνους……..
    Ωραία θα ξεκινήσω με τον υγιή ιδιωτικό τομέα ….
    Να μιλήσω για "επαγγελματίες"; με συνεργεία αυτοκινήτων που αντί να επισκευάσουν το αυτοκίνητό σου το διαλύουν και σε γδέρνουν; Να μιλήσω για υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που κάνουν ασύλληπτες κακοτεχνίες και χρυσοπληρώνονται; Χωρίς αποδείξεις και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος όλοι της ίδιας σχολής.
    Δύο πράγματα δεν έχω καταλάβει, χρόνια τώρα 1) Γιατί οι Άγγλοι δεν έχουν δώσει την ιατρική σε σπουδαστές από άλλες χώρες. Και 2) Γιατί δεν βρίσκεις Ηλεκτρολόγο Αλβανό εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    Θέλετε να μιλήσω για την περιβόητη "υγιή ιδιωτική πρωτοβουλία" σε αυτό τον τόπο που είναι οι μυριάδες χασαποταβέρνες, και τα αμέτρητα μπαρ που σερβίρουν "μπόμπες", "Βαλκανοπουτάνες" και "τεμπελαριό", Να μιλήσω για καφετέριες που έχουν αυθαίρετα φράξει τους κοινόχρηστους χώρους με ικριώματα, καναπέδες και πουλάνε καφέ για 5 ευρώ; Για Ιδιωτικά σχολεία, για Ιδιωτικά ιατρεία, Μήπως για ταξιτζήδες???
    Θες και άλλη μπίχλα …… θα κουραστείς?
    Δεν τους φταίει η προμηθεύτρια εταιρία φαρμάκων στα Νοσοκομεία, Ο μεγαλο –γιατρός, εργολάβος, δικηγόρος, βιομήχανος κ.α φυντάνια ……εσύ τους φταις με τα 1200 €.

    Φίλε μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
    "Ξέρεις γιατί αυτοί εκεί δουλέυουν πολύ και πληρώνονται λίγο"
    ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ
    "Γιατί όλοι τους έχουν το ίδιο πτυχίο"
    ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΕΛΩΝΤΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ φίλε διαβάζοντας τις αναρτήσεις κάποιων εδώ μέσα κατάλαβα ότι πρόκειται για τα ίδια πάντα σιχαμερά Όντα που λατρεύουν την επιφάνεια και αποστρέφονται το βάθος. Κανένας τους δεν προσέγγισε το πρόβλημά σου …. Δεν τους ενδιαφέρει ??? Βιώνουν την κλασική σύγκρουση, Γλυκιάς επιθυμίας– Πικρής πραγματικότητας (να φύγεις εσύ για να έρθουν αυτοί) η γνωστή νοοτροπία των κοτζαμπάσηδων. Μιλούν για ιδιωτικό τομέα (τι είναι αυτό?). Θέλετε να αναφερθώ λιγάκι σε αυτό.
    Γιατί σε μία ευρωπαϊκή χώρα ελάχιστοι προτιμούν το δημόσιο τομέα; Μήπως τα κίνητρα για τον ιδιωτικό τομέα, δηλ. μισθοί-επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το δημόσιο; Μήπως γνωρίζουν κάποιοι τι σημαίνει εξειδίκευση, επαγγελματική ανέλιξη, μπόνους……..
    Ωραία θα ξεκινήσω με τον υγιή ιδιωτικό τομέα ….
    Να μιλήσω για "επαγγελματίες"; με συνεργεία αυτοκινήτων που αντί να επισκευάσουν το αυτοκίνητό σου το διαλύουν και σε γδέρνουν; Να μιλήσω για υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που κάνουν ασύλληπτες κακοτεχνίες και χρυσοπληρώνονται; Χωρίς αποδείξεις και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος όλοι της ίδιας σχολής.
    Δύο πράγματα δεν έχω καταλάβει, χρόνια τώρα 1) Γιατί οι Άγγλοι δεν έχουν δώσει την ιατρική σε σπουδαστές από άλλες χώρες. Και 2) Γιατί δεν βρίσκεις Ηλεκτρολόγο Αλβανό εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    Θέλετε να μιλήσω για την περιβόητη "υγιή ιδιωτική πρωτοβουλία" σε αυτό τον τόπο που είναι οι μυριάδες χασαποταβέρνες, και τα αμέτρητα μπαρ που σερβίρουν "μπόμπες", "Βαλκανοπουτάνες" και "τεμπελαριό", Να μιλήσω για καφετέριες που έχουν αυθαίρετα φράξει τους κοινόχρηστους χώρους με ικριώματα, καναπέδες και πουλάνε καφέ για 5 ευρώ; Για Ιδιωτικά σχολεία, για Ιδιωτικά ιατρεία, Μήπως για ταξιτζήδες???
    Θες και άλλη μπίχλα …… θα κουραστείς?
    Δεν τους φταίει η προμηθεύτρια εταιρία φαρμάκων στα Νοσοκομεία, Ο μεγαλο –γιατρός, εργολάβος, δικηγόρος, βιομήχανος κ.α φυντάνια ……εσύ τους φταις με τα 1200 €.

    Φίλε μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ φίλε διαβάζοντας τις αναρτήσεις κάποιων εδώ μέσα κατάλαβα ότι πρόκειται για τα ίδια πάντα σιχαμερά Όντα που λατρεύουν την επιφάνεια και αποστρέφονται το βάθος. Κανένας τους δεν προσέγγισε το πρόβλημά σου …. Δεν τους ενδιαφέρει ??? Βιώνουν την κλασική σύγκρουση, Γλυκιάς επιθυμίας– Πικρής πραγματικότητας (να φύγεις εσύ για να έρθουν αυτοί) η γνωστή νοοτροπία των κοτζαμπάσηδων. Μιλούν για ιδιωτικό τομέα (τι είναι αυτό?). Θέλετε να αναφερθώ λιγάκι σε αυτό.
    Γιατί σε μία ευρωπαϊκή χώρα ελάχιστοι προτιμούν το δημόσιο τομέα; Μήπως τα κίνητρα για τον ιδιωτικό τομέα, δηλ. μισθοί-επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το δημόσιο; Μήπως γνωρίζουν κάποιοι τι σημαίνει εξειδίκευση, επαγγελματική ανέλιξη, μπόνους……..
    Ωραία θα ξεκινήσω με τον υγιή ιδιωτικό τομέα ….
    Να μιλήσω για "επαγγελματίες"; με συνεργεία αυτοκινήτων που αντί να επισκευάσουν το αυτοκίνητό σου το διαλύουν και σε γδέρνουν; Να μιλήσω για υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που κάνουν ασύλληπτες κακοτεχνίες και χρυσοπληρώνονται; Χωρίς αποδείξεις και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος όλοι της ίδιας σχολής.
    Δύο πράγματα δεν έχω καταλάβει, χρόνια τώρα 1) Γιατί οι Άγγλοι δεν έχουν δώσει την ιατρική σε σπουδαστές από άλλες χώρες. Και 2) Γιατί δεν βρίσκεις Ηλεκτρολόγο Αλβανό εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    Θέλετε να μιλήσω για την περιβόητη "υγιή ιδιωτική πρωτοβουλία" σε αυτό τον τόπο που είναι οι μυριάδες χασαποταβέρνες, και τα αμέτρητα μπαρ που σερβίρουν "μπόμπες", "Βαλκανοπουτάνες" και "τεμπελαριό", Να μιλήσω για καφετέριες που έχουν αυθαίρετα φράξει τους κοινόχρηστους χώρους με ικριώματα, καναπέδες και πουλάνε καφέ για 5 ευρώ; Για Ιδιωτικά σχολεία, για Ιδιωτικά ιατρεία, Μήπως για ταξιτζήδες???
    Θες και άλλη μπίχλα …… θα κουραστείς?
    Δεν τους φταίει η προμηθεύτρια εταιρία φαρμάκων στα Νοσοκομεία, Ο μεγαλο –γιατρός, εργολάβος, δικηγόρος, βιομήχανος κ.α φυντάνια ……εσύ τους φταις με τα 1200 €.

    Φίλε μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ φίλε διαβάζοντας τις αναρτήσεις κάποιων εδώ μέσα κατάλαβα ότι πρόκειται για τα ίδια πάντα σιχαμερά Όντα που λατρεύουν την επιφάνεια και αποστρέφονται το βάθος. Κανένας τους δεν προσέγγισε το πρόβλημά σου …. Δεν τους ενδιαφέρει ??? Βιώνουν την κλασική σύγκρουση, Γλυκιάς επιθυμίας– Πικρής πραγματικότητας (να φύγεις εσύ για να έρθουν αυτοί) η γνωστή νοοτροπία των κοτζαμπάσηδων. Μιλούν για ιδιωτικό τομέα (τι είναι αυτό?). Θέλετε να αναφερθώ λιγάκι σε αυτό.
    Γιατί σε μία ευρωπαϊκή χώρα ελάχιστοι προτιμούν το δημόσιο τομέα; Μήπως τα κίνητρα για τον ιδιωτικό τομέα, δηλ. μισθοί-επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το δημόσιο; Μήπως γνωρίζουν κάποιοι τι σημαίνει εξειδίκευση, επαγγελματική ανέλιξη, μπόνους……..
    Ωραία θα ξεκινήσω με τον υγιή ιδιωτικό τομέα ….
    Να μιλήσω για "επαγγελματίες"; με συνεργεία αυτοκινήτων που αντί να επισκευάσουν το αυτοκίνητό σου το διαλύουν και σε γδέρνουν; Να μιλήσω για υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που κάνουν ασύλληπτες κακοτεχνίες και χρυσοπληρώνονται; Χωρίς αποδείξεις και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος όλοι της ίδιας σχολής.
    Δύο πράγματα δεν έχω καταλάβει, χρόνια τώρα 1) Γιατί οι Άγγλοι δεν έχουν δώσει την ιατρική σε σπουδαστές από άλλες χώρες. Και 2) Γιατί δεν βρίσκεις Ηλεκτρολόγο Αλβανό εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    Θέλετε να μιλήσω για την περιβόητη "υγιή ιδιωτική πρωτοβουλία" σε αυτό τον τόπο που είναι οι μυριάδες χασαποταβέρνες, και τα αμέτρητα μπαρ που σερβίρουν "μπόμπες", "Βαλκανοπουτάνες" και "τεμπελαριό", Να μιλήσω για καφετέριες που έχουν αυθαίρετα φράξει τους κοινόχρηστους χώρους με ικριώματα, καναπέδες και πουλάνε καφέ για 5 ευρώ; Για Ιδιωτικά σχολεία, για Ιδιωτικά ιατρεία, Μήπως για ταξιτζήδες???
    Θες και άλλη μπίχλα …… θα κουραστείς?
    Δεν τους φταίει η προμηθεύτρια εταιρία φαρμάκων στα Νοσοκομεία, Ο μεγαλο –γιατρός, εργολάβος, δικηγόρος, βιομήχανος κ.α φυντάνια ……εσύ τους φταις με τα 1200 €.

    Φίλε μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαρείτε με τα προβλήματα του δημ.υπάλληλου γείτονα και θάρθει και η σειρά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπομονη συναδελφε κανεις δε μπορει να καταλαβει τι περνας παρα μονο οποιος εχει το παλουκι στον κ**ο του. αληθεια γιατι κοπηκε η συνυπηρετηση μεταξυ Δημ.Υπ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι είναι προκλητικό να διαμαρτύρεται για τα προβληματά του ενώ έχει τόσα προνόμια. Μήπως ξέχασε να μας αναφέρει ο κύριος ότι όντας η γυναίκα του στο δημόσιο είχε χαλαρά πάνω από 1 χρόνο άδεια μετά τη γέννηση του παιδιού του με πλήρεις αποδοχές; Για να μην πω για τις γνωστές αναρρωτικές και προφορικές άδειες; Αν ήταν στον ιδιωτικό τομέα θα τα είχε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΔΗΜΟΣΙΟ - ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε κατασυκοφαντιμένε δημόσιε υπάλληλε, εύχομαι κάνοντας γνωστά τα προβλήματά σου να δοθεί μια ικανοποιητική για σένα λύση, όμως μην περιμένεις να δικαιωθείς από αυτούς που πιστέψανε ότι εσύ φταίς για την "αδικία" που υπέστησαν όσοι μείνανε, για διάφορους λόγους, εκτός δημοσίου και τώρα απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα ή είναι άνεργοι. Μόνος σου άλλωστε θα αγωνιστείς για να κρατήσεις ενωμένη την οικογένεια σου και να μεγαλώσεις όσο καλύτερα μπορείς το παιδί σου.
    Ο σημερινός πρωθυπουργός κατά την προεκλογική εκστρατεία έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, μετά αναρωτήθηκε πού πήγαν τα λεφτά και τέλος τα βρήκε στους δημοσίους υπαλλήλους. Περιέκοψε τους μισθούς και θα τους περικόψει από το φθινόπωρο κι άλλο. Θα παραχωρήσει ότι απέμεινε από την εθνική περιουσία στους καρχαρίες και θα αυξήσει περισσότερο την υποαπασχόληση και την ανεργία. Με λίγα λόγια σε σύντομο χρονικό διάστημα ή θα δουλεύουμε όλοι στον ιδιωτικό τομέα ή θα γίνουμε άνεργοι ( η δίαιτα ΓΑΠ ταιριάζει και στις δύο περιπτώσεις ). Ευχαριστώ. Καλή νύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καληνύχτα γενικώς σε όλους τους προκλητικότατους κρατικοδίαιτους.
    Αντί να λουφάξετε και να κατανοήσετε σε τι προνομιούχα θέση είστε,αναλογιζόμενοι και τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας,ωρύεστε.
    Διαβάζοντας τις αναρτήσεις σας πείθομαι εντελώς ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 21 Αυγ 2010 8:38:00 π.μ.


    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση