GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψέματα τελείωσαν για τους καπνιστές...

Aπό το http://beneas13.blogspot.com/ Επιτέλους... Τέλος ! ! ! Τα ψέματα τελείωσαν για τους καπνιστές. Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου θα πρ...

Aπό το http://beneas13.blogspot.com/
Επιτέλους... Τέλος ! ! !
Τα ψέματα τελείωσαν για τους καπνιστές.
Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να σβήσουν όλα τα τσιγάρα σε μπαρ, καφετέρειες, καφενεία, εστιατόρια και εργασιακούς χώρους.
Όποιος θέλει να καπνίσει θα πρέπει να βγαίνει έξω, αφού ο νέος νόμος καταργεί και τα καπνιστήρια.
Μια μεταβατική περίοδος 8 μηνών δίνεται μόνο στα καζίνο και τις πίστες με εμβαδόν άνω των 300 τ.μ.
Οι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων εξακολουθούν να εκφράζουν την ανησυχία τους, για τις επιπτώσεις που θα έχει στην πελατεία τους ο αντικαπνιστικός νόμος.
Πρόσφατη έρευνα του ευρωβαρόμετρου έδειξε ότι 7 στους 10 Έλληνες (καπνιστές και μη) είναι υπέρ της εφαρμογής του μέτρου.
Από 1η Σεπτεμβρίου, δημοτική αστυνομία, επόπτες υγείας και επικουρικά το...
 λιμενικό πιάνουν δουλειά.
Καταρχήν με συστάσεις και στη συνέχεια με την επιβολή τσουχτερών προστίμων.
Τα τσουχτερά πρόστιμα
50 € θα πρέπει να βγάλουν από το πορτοφόλι όσοι συλληφθούν να καπνίζουν σε καφετέριες ή άλλους χώρους ψυχαγωγίας.
100 € σε νοσοκομεία και θεραπευτήρια υγείας.
200 € όσοι ανάψουν τσιγάρο μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες.
Αν ο πελάτης καπνίζει, ο καταστηματάρχης θα πρέπει να βγάλει από το ταμείο από 500 € έως 10.000 € ανάλογα με τις υποτροπές.
Για όσους πληρώνουν το πρόστιμο εντός 10 ημερών προβλέπεται έκπτωση που ίσως φτάνει και το 50%.
Για όσους το αγνοήσουν πάντως, η οφειλή θα βεβαιώνεται στην αρμόδια ΔΟΥ.

53 σχόλια

  1. δεν το κόβω
    δεν το κόβω
    δεν το κόβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελυσε το μπαζο ολα τα αλλα προβληματα και εμεινε αυτο για το τελος....

    γαμησε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ' αρχην και για μην παρεξηγηθω το μετρο ειναι προς την σωστη κατευθυνση, ολοι γνωριζουμε τις βλαβερες συνεπειες του καπνου.
    Διαφωνω στην επιβολη του μετρου με προστιμα και αυτοφωρα γιατι εκει ειναι και η ουσια του θεματος για τους κυβερνωντες.ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!!
    Προσεξτε ενα οξυμορο σχημα ενω εχουν προυπολογισει εσοδα απο τα τσιγαρα και μαλιστα πολλων εκατομυριων ευρω δεν επαληθευτηκαν γιατι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ Η ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ λογω της υπερβολικης αυξησης στην τιμη των, δεν χρειασθηκαν κανενα αυτοφωρο και καμια δημοτικη αστυνομια.
    Σκεπτομενοι λοιπον οι εγκεφαλοι που μας κυβερνανε οτι τα εσοδα απο αυτο τον τομεα μειωθηκαν δραστικα έπρεπε να βρουνε αλλο τροπο να τα παρουν ποιος ειναι αυτος; τα προστιμα απο αυτους που θα συνεχισουν να καπνιζουν. Ευφυες!!!απο ηλιθιους.
    Την υγεια μας ταχα δηθεν θελουν να προστατευσουν την ζωη μας ομως την εχουν ξεγραμμενη. Τα φρουτακια θα μπουνε σε καθε εξωπορτα ωθοντας τον κοσμο στον τζογο που ειναι μεγαλυτερος εθισμος ακομα και απο το τσιγαρο. Αλλα εκει υπαρχει χρημα!!!αυτο μας ενδιαφερει τωρα αν παιζεις το γαλα του παιδιου σου δεν μας ενδιαφερει. Τι κοπροσκυλα ειναι αυτα!!!!Η κυβερνηση αυτη αφου εσωσε την Ελλαδα απο την καταστροφη και μας γεμισε ολους εθνικη υπερηφανεια,αφου μας εδωσε ενα ζηλευτο επιπεδο ζωης χωρις προβληματα,εγνοιες, στεναχωριες, βασανα, αφου εφτιαξε ολα τα νοσοκομεια που δεν εχουν ουτε γαζες σκεφθηκε αφου ειμαστε σε ενα τετοιο επιπεδο πρεπει να προσεξουμε και του λαου την υγεια!!!!τωρα αν φροντισαν τους συνταξιουχους να τους στειλουν μια ωρα αρχιτερα δεν εχει καμια σημασια.
    Ασφαλως για τους κυβερνωντες δεν εχει καμια σημασια οταν περιξ της ομονοιας πεφτουν σε κωμα ναρκομανεις και ειναι πεσμενοι μεσα στον δρομο σαν αδεια σακια δεν μας ενδιαφερει τι θα παθουν αυτοι η πρεζα να πουλιεται γιατι αυτη φερνει μαυρο χρημα!!! το οποιο επιζητα μανιωδως αυτη η κυβερνηση. Ολα γα το χρημα!!! τα περι υγειας του λαου ειναι αρχιδιες καντε μια βολτα στα νοσοκομεια για να εχετε απο χερι αποψη.
    Ακομα και στα εξωτερικα ιατρεια πληρωνεις!!!! τετοιοι πουσταραδες ειναι ασχετα αν σαν πουστης πληρωνεις χρονια ολοκληρα συνεισφορα στο Ικα. Η υποκρισια περισσευει σε αυτα τα καθικια της εξουσιας.
    Συμφωνω στο να κοπει το τσιγαρο απο ολους αλλα αυτο δεν γινεται με μετρα φοβου και προστιμων το μονο που δημιουργουν ειναι αντιδραση και οχι απολεσματικοτητα. Στην ευρωπη και την Αμερικη υπαρχουν υπηρεσιες που βοηθουν τους καπνιστες να κοψουν το τσιγαρο με υποκαταστατα και ηθικη υποστηριξη. Η αντικαπνιστικη καμπανια ειναι μεσα στην παιδεια. Εδω πρεπει να εχουμε τον χωροφυλακα. Και μην μου πει κανεις οτι ειμαστε λαος που θελουμε βουρδουλα για να καταλαβουμε. Οποιος νομιζει οτι χρειαζεται κατι τετοιο καλα κανει και να τον κοπανανε ολη μερα προσωπικα εγω δεν το δεχομαι.Περιμενετε λιγο ακομα στον κυνηγι για χρημα που εχουν εξαπολυσει θα βαλουν και πουτανοσημο στα μπουρδελα, εχουν δουν πολλα τα ματια μας με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .


    ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ;


    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ;


    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.


    ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.


    ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο "Θα πρέπει να σβήσουν όλα τα τσιγάρα από μπαρ κλπ" συμπληρώνω ότι έτσι "θα σβήσουν και τα μπαρ"!!! Με την απλή λογική, ελάχιστοι είναι αυτοί που πάνε στο μπαρ για να πιούν 2-3 ποτά χωρίς να καπνίσουν. Προσωπικά - & λόγω ΔΝΤ - θα καλώ την παρέα μου στο σπίτι...αν και πιστεύω πως θα ξεφουσκώσει η ιστορία όπως έγινε και τις άλλες φορές.
    Ερωτήσεις :
    1) Τελικά η ακτινοβολία των κινητών βλάπτει?
    2) Τα ντουμάνια των ΑΗΣ πόσο κακό κάνουν?
    3) Η εξάτμιση των παλιών λεωφορείων?
    4) Πόσο ευθύνονται οι δάσκαλοι μου όταν μου μάθαιναν στο δημοτικό ότι Ελληνικά καπνά είναι τα καλύτερα?
    5) Η ίδια πολιτεία δεν ήταν που έπαιζε στα κρατικά κανάλια διαφημήσεις τσιγάρων?
    6) Γιατί δεν απαγορεύεται η πώληση ειδών καπνού αφού κάνει τόσο κακό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΠΕΣ
    ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

    ΕΜΕΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ.
    ΠΧ. ΧΙΟΝΑΤΗ.......μαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το σίγουρο παντως
    είναι
    ότι καθε μέρα
    αυξάνεται ο κόσμος
    που φοβάται και

    που συχαίνεται να μπει
    με πασοκο
    ακόμα και σε ανσασέρ.

    ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή αν κάποιος καπνίζει στο σχολείο τι θα γίνει; Θα μπουκάρει το λιμενικό και η αστυνομία; Ή θα καρφώνει ο ένας τον άλλο στον τηλεφωνικό αριθμό; Φοβάμαι ότι πάλι μια απ' τα ίδια θα έχουμε. Τα ζώα είναι ζώα. Δεν μπορούν να αλλάξουν έτσι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ειχαν την ιδια σκασιλα και για την αντιμετωπιση της φοροδιαφυγης , κλοπης ΦΠΑ , εισφοροδιαφυγης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν έχετε άντερα απαγορέψτε την πώληση των τσιγάρων από τα περίπτερα και αφήστε τα ημίμετρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα ανοικτα σταδια θα επιτρεπεται το καπνισμα?
    Γιατι στους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας το ειχαν απαγορευσει σε ολες τις αθλητικες εγκαταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάστε το http://nosmokingingreece.com το μπλογκ όπου οι καπνιστές πατιούνται σαν κατσαρίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαράδεκτο, άνοιξα το μπλογκ http://nosmokingingreece.blogspot.com και μιλάνε με πολύ άσχημα λόγια για τους καπνιστές.

    Μα και οι καπνιστές Έλληνες πολίτες δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σταματηστε τις βλακειες περι υγειας,αμαν πια.σαν την γριπη και αυτο,τοσο αληθεια...οσο για την καταπιεση ,με στοχο το κερδος του ταμειου του κρατους,(οχι της τσεπης των πολιτων ,μην μπερδευτειτε),τι να πω αν δεν βλεπετε μονοι σας οτι δεν ειναι δημοσιος χωρος το καθε μαγαζι ,ανηκει στον ιδιοκτητη του και αν δεν σ αρεσει ο καπνος να πας αλλου.απλο.οσο για κοινωνικουσ αποκλεισμους και τριχες,αντιστρεψτε το ερωτημα ....δεν ειναι ιδιο?
    http://greektogreek.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγγνωμη, περσι 1η Ιουλιου 2009 δεν κοπηκε το καπνισμα? τι επιπλεον εγινε τωρα? θα κοβεται το καπνισμα στους δημοσιους χωρους μια φορα το χρονο? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβα...μια μερα το χρονο κοβεται! Περσι ηταν 1η ιουλιου, φετος 1η Σεπτεμβριου...Ε δεν πειραζει, μια μερα υπομομνη, απο τις 2 Σεπτεμβριου ξαναρχιζουμε. Αντε, και το 2011 να προτεινω ως ημερα διακοπης την 1η Δεκεμβριου. Δεν μας παρατατε με το τσιγαρο λεω γω, που μας κανατε ευρωπαιους σε ολα, υπηρεσιες, μισθους, υγεια, παιδεια, και αυτο που σας απεμεινε ειναι το τσιγαρο. Αντε παρατατε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στα πανεπιστημια θα επιτρεπεται το τσιγαρο? Θα ισχυει το ασυλο για το δικαιωμα του καπνιστη να καπνιζει? Εκει να σας δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτελους τελος γραφει στην αρχη της αναρτησης του ο ανοητος. Και δεν εχει καταλαβει οτι εκτος απο παθητικος καπνιστης, εχει γινει και αντιπαθητικος αντικαπνιστης. Εμενα οι αντικαπνιστες μού βγαζουν εναν φασισμο απιστευτο, αδιαπραγματευτο, με την γνωστη ειρωνια και το γελακι αυτουνού που ειναι βεβαιος οτι εχει δικιο και λεει "θα σε σκισω πουστη". Εγω πάλι ξερω, οτι το χειροτερο ειδος ανθρωπου πανω στη γη, ειναι αυτος που ενω εχει ΔΙΚΙΟ, φοραει το ειρωνικο γελακι για να συντριψει τον αλλο. Τους σιχαινομαι. Πιο πολυ φυσικα απο τους καπνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΜΠ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ή ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΑΜΠΑ Κ.Α. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ Κ.Α. ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το θέμα δεν είναι το τσιγάρο. Είναι η υποταγή μας.


    Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι μέσα σε όλα και μια δοκιμή υποταγής και πειθάρχησης των μαζών.Βάζετε στοίχημα οτι αυτή την φορά θα περάσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο 10:49 εξηγεί πολύ ωραία την αδυναμία των Ελλήνων να ζήσουν χωρίς τσιγάρο:
    ''Τα ζώα είναι ζώα. Δεν μπορούν να αλλάξουν έτσι εύκολα.''

    Στους Έλληνες αρέσει πάντα να αυτοθεωρούνται καλύτεροι ή πιό μάγκες (και καλά) από άλλους λαούς. Δεν είναι λυπηρό λοιπόν τόσο εξαιρετικοί χαρακτήρες να μην μπορούν να επιβληθούν στον εαυτό τους, να εξαρτώνται από ένα τσιγάρο και να κλαίγονται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υποκριτές της πλάκας!

    Τα ελληνικά νοσοκομεία είναι υπό διάλυση, κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι. Το κράτος πρόνοιας διαλύεται και αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι νοιάζονται για την υγεία μας...

    Είναι πολύ απλό. Καπνίζεις κανονικά και, αν εκεί που κάνεις το τσιγάρο σου έρθει κάποιος βλάκας υπάλληλος να σε γράψει, απλά σηκώνεσαι και φεύγεις! Δεν δίνεις ούτε στοιχεία, ούτε ταυτότητα. Και αν επιμένει, κακό δικό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 31 Αυγ 2010 4:15:00 μ.μ.


    ΝΑΤΟΣ Ο ΓΑΤΟΣ

    ΤΟ'ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. o 10:49 καλα θα κανει να ειναι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους στους συνανθρωπους του. Προφανως ειναι ενας απο τους υστερικούς αντικαπνιστες που συνανταμε καθημερινα (κατι σαν τις φεμινιστριες δλδ). Και αυτοί ειναι χειροτεροι απο ολους τους καπνιστές μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ !
    ΕΔΩ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ... ΔΥΠΕ
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, - ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..


    ΞΕΝΟ - ΧΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, - ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ;;;

    ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
    " ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ..ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.. !!!!! "

    ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ¨ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 31-8-10, 9:46 πμ
    Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, έχουν ως εξής:
    1) ΟΧΙ τα κινητά ΔΕΝ βλάπτουν, ΟΥΤΕ οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ΟΥΤΕ οι πυλώνες υψηλής τάσεως της ΔΕΗ. Τα κινητά είναι κοινοί ασύρματοι και ο ασύρματος εφευρέθηκε το 1894 από τον Γκιγιέμο Μαρκόνι, ο οποίος στηρίχθηκε σε έρευνες του Νίκολα Τέσλα. Η όλη φασαρία εκπορεύεται από κάποιους "καθηγητές" που επιθυμούν αφενός λεφτά για δήθεν "έρευνες" πάνω στο θέμα, αφετέρου την συμμετοχή τους σε επιτροπές "εγκρίσεως" εγκαταστάσεων κεραιών, με το αζημίωτο φυσικά. Υπάρχουν μάλιστα και εκβιασμοί εναντίον των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας του τύπου "δώσε μου τόσα για να σου βάζω την υπογραφή μου στις εγκαταστάσεις που κάνεις, ή διαδίδω ότι τα κινητά και οι κεραίες βλάπτουν". Φαντάζομαι ότι κατάλαβες πως όλα γίνονται για την "μαρμίτα"¨.
    2)Τα σύννεφα των ΑΗΣ βλάπτουν πολύ λιγότερο από το τσιγάρο. Αποτελούνται κυρίως από ατμό.
    3)Η εξάτμιση των παλιών λεωφορείων όντως εκλύει πολλά σωματίδια στην ατμόσφαιρα. Πάντως στην Ιταλία κάνανε μια έρευνα, στην οποία αποδείχθηκε ότι το τσιγάρο είναι δέκα φορές βλαβερότερο από ένα κινητήρα ντήζελ ενός Ford Mondeo (το προηγούμενο μοντέλο). Είναι λοιπόν προτιμότερο να πας πίσω από μια εξάτμιση ενός ντήζελ και να ρουφάς μανιωδώς.
    4)Οι δάσκαλοί σου είχαν δίκιο. Πράγματι τα ελληνικά καπνά ήταν τα καλύτερα όσον αφορά την γεύση και την ποιότητα. Όχι όμως λιγότερο βλαπτικά όσον αφορά το τελικό προϊόν. Και σίγουρα δεν σου είπαν οι δάσκαλοι να αναλώσεις τη ζωή σου σ' αυτή τη γελοία συνήθεια.
    5)Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Η διαφήμιση όμως έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια.
    6)Το κράτος δεν απαγορεύει ούτε το αλκοόλ. Γιατί δεν πας να γίνεις αλκοολικός; Εκεί τουλάχιστο ένα (ΜΟΝΟ ΕΝΑ) ποτηράκι κόκκινο κρασί, εξαιτίας των φλαβονοειδών και αντιοξειδωτικών που περιέχει, κάνει καλό. (Το περισσότερο φυσικά οδηγεί σταδιακά σε κίρρωση του ήπατος). Δυστυχώς με το τσιγάρο δεν μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο. Ένα τσιγάρο την ημέρα κάνει ζημιά και το πόση ζημιά εξαρτάται από τα γονίδιά σου και πλήθος άλλων συνδυαστικών παραγόντων. (Παχυσαρκία, διατροφή,περιβάλλον κλπ). Πόσο τυχερός αλήθεια αισθάνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Η αντικαπνιστικη καμπανια ειναι μεσα στην παιδεία" είπε ο 31/8 9:11πμ. Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε μερικές γενιές ακόμη μέχρι να απαρνηθούμε αυτή τη ελεεινή συνήθεια. Ε, ΟΧΙ λοιπόν. Τώρα θα γίνει η αρχή, έστω και με τον χωροφύλακα.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ;
    αναρωτιέται ο 9:16 πμ. Ναι λοιπόν στον Καιάδα. Ίσως έτσι βάλετε επιτέλους μυαλό.
    "Δεν ειναι δημοσιος χωρος το καθε μαγαζι ,ανηκει στον ιδιοκτητη του και αν δεν σ αρεσει ο καπνος να πας αλλου.απλο." διατείνεται αλαζονικά ο florina 2:22 μμ. Να λοιπόν πως επηρεάζουν οι ουσίες του τσιγάρου την ευθυκρισία κάποιου. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ; Οι χώροι εστιάσεως και συναθροίσεως, είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ χώροι και αδειοδοτούνται σαν τέτοιοι. Και αν δεν σου αρέσει ο ΚΑΘΑΡΟΣ αέρας που ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να αναπνέω σε τέτοιους χώρους, να πας ΕΣΥ αλλού. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!
    3:36 μμ,
    Ώστε οι αντικαπνιστές σου αποπνέουν φασισμό; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουν. Βλέπεις εδώ και δεκαετίες ανέχονται ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ του παθητικού καπνίσματος. Ήλθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την ολόσωστή τους άποψη. Και να είσαι σίγουρος το "ειρωνικό χαμόγελο" θα γίνει οργή για τους αμετανόητους. ΣΚΑΣΜΟΣ λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς τους "ιδεολογικούς" καπνιστές.

    Σας το λέμε με το καλό, μας γράφετε εκεί όπου δεν πιάνει η μελάνη. Σας το λέμε με το άγριο, μιλάτε για "φασισμό" και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Επιτέλους βρε παιδιά, ΤΙ πρέπει να γίνει δηλαδή; Πότε θα αποφασίσετε να το κόψετε; Πάψτε πια να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας, διότι όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, σας βλέπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 31 Αυγ 2010 11:33:00 μ.μ.


    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ;

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ;


    ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ.


    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΑ.


    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ .


    ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ


    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ


    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ


    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΑΣ
    ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ατμός το ντουμάνι των ΑΗΣ!!!! Κανένας από Πτολεμαϊδα???? Τι γίνεται με τους καρκίνους στην Δυτ. Μακεδονία? Τι λένε τα στατιστικά για τις περιοχές των ΑΗΣ ? ….Μάλλον εκεί οι Έλληνες καπνίζουν περισσότερο από τους άλλους!!!!
    Αλήθεια όταν απλώνεις τα ρούχα στο Αμύνταιο τα ρούχα βγαίνουν ΑΤΜΟ-σιδερωμένα ή μαύρα?
    Τα φίλτρα των εργοστασίων όταν βουλώνουν τι γίνεται? Τι σημαίνει ιπτάμενη τέφρα?

    ΑΣΤΕΙΟ
    ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποια η διαφορά ενός καπνιστή από έναν μη κανπνιστή?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ο μη καπνιστής πεθαίνει υγιής!

    "Γιατί...όσοι με τον χάρο γίναν φίλοι με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη"

    Και επιτέλους να σταματήσουν οι προβολές Ελληνικών ταινιών που οι πρωταγωνιστές καπνίζουν. Ή μήπως όχι?

    Και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι όσοι καπνίζουν είναι Βαλκάνιοι ενώ αυτοί που δεν καπνίζουν είναι Ευρωπαίοι τότε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ότι και στο Άμστερνταμ ή στην σημερινή Πράγα. Άλλωστε εκεί που πήγανε οι τιμές των τσιγάρων καλύτερα ο μπάφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1 Σεπ 2010 10:42:00 π.μ.



    ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ "ΧΑΙΡΟΜΑΙ"


    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ;


    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ -ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ;


    ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1-9,7:52π.μ.

    Πρωί-πρωί την έγραψες την μαλακία σου, προφανώς με την συνοδεία τσιγάρου! Πάρε λοιπόν και την απάντηση που σου αρμόζει.
    "ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ". Μας παρεξήγησες. Δεν πρόκειται περί αγάπης αλλά περί ΟΙΚΤΟΥ! Είστε βλέπεις εξαρτημένα άτομα, όπως και τα κοινά πρεζόνια.
    "ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ "
    Όχι δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλουμε είναι να μην μας επιβάλλετε τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ τρόπο θανάτου.
    "ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ "
    Αυτό που από εγωιστικό κόμπλεξ δεν εννοείτε να καταλάβετε όλοι οι καπνιστές, είναι το εξής: Ανήκετε και εσείς σε ένα σύστημα υγείας που ανήκουμε και πληρώνουμε ΚΑΙ εμείς. Γιατί λοιπόν εμείς να πληρώνουμε την δικιά σας αυτοκαταστροφική μανία; Δεν είναι παράλογο; Ξέρεις πόσο κοστίζει στην Υγεία και κατ'επέκταση στην εθνική οικονομία, η βρωμερή σας συνήθεια σε νοσήλια, φάρμακα, κλπ; Για να μην μιλήσω για τις χαμένες ανθρωποώρες.
    Κοντολογίς, αφήστε τα φτηνιάρικα επιχειρήματα, διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε περισσότερο καταγέλαστοι. Αν την ενέργεια που ξοδεύετε στο να εφευρίσκετε επιχειρήματα τέτοιου είδους, την ξοδεύατε σε μια σοβαρή προσπάθεια απαλλαγής από το κάπνισμα, τώρα θα ήσασταν ευτυχέστερη. Διότι ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω, πως επιτρέπει η αξιοπρέπειά σας, να σας κάνει κουμάντο ένα τόσο δα σωληνάκι από χαρτί και Nicotiana tabacum.(Η επιστημονική ονομασία του καπνού.) Προφανώς σας αρέσει να ξυπνάτε το πρωί με εφιαλτικό βήχα, λόγω χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, ή να λαχανιάζετε όταν ανεβαίνετε ενάμισι σκαλοπάτι.
    Τέλος έχω να πω και το εξής. Αν ποτέ μου ανέθεταν την αντικαπνιστική εκστρατεία, θα έβγαινα στην τηλεόραση επιδεικνύοντας την φωτογραφία μιας απαστράπτουσας Ferrari, λέγοντας:" Σας αρέσει αυτό το αυτοκίνητο; Και στον πνευμονολόγο σας το ίδιο. Βοηθήστε τον να το αγοράσει. ΚΑΠΝΙΣΤΕ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ποσό φόρου καπνού είναι 69%. Με έναν απλό υπολογισμό και με δεδομένο ότι καπνίζω 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, το καθένα κοστίζει 3 ευρώ, τότε πλήρωνω ως εμμεσο φόρο στο κράτος πάνω από 2.200,00 ευρώ κάθε χρόνο. Τα χρήματα αυτά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία πρέπει να χρησιμοπούνται για την έρευνα κατά των ασθενειών που προκαλεί το κάπνισμα...που σαφώς δεν προσβάλλουν αποκλειστικά τους καπνιστές.
    Τα "μαύρα" που ισχύουν σε άλλες χώρες τέθηκε ως θέμα για να δούμε τι κάνουν οι Ευρωπαίοι...
    Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τις συνθήκες που ζουν Ευρωπαίοι σε σχέση με τους Έλληνες και να τα εφαρμόσουμε και στην Ελλάδα...όχι όμως μόνο τα μέτρα κατά του καπνίσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1-9, 2:05 μμ
    Νά τα πάλι τα φτηνά επιχειρήματα:
    "Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τις συνθήκες που ζουν Ευρωπαίοι σε σχέση με τους Έλληνες και να τα εφαρμόσουμε και στην Ελλάδα...όχι όμως μόνο τα μέτρα κατά του καπνίσματος..."
    Δηλαδή αν δεν εφαρμοστούν πρώτα οι υπόλοιπες συνθήκες των Ευρωπαίων, ΠΟΤΕ δεν πρέπει να εφαρμοστούν μέτρα κατά του καπνίσματος. Είναι προφανές ότι η νικοτίνη έχει αντικαταστήσει τη λογική στον εγκέφαλό σου. Κατανοητό αλλά όχι αποδεκτό.
    "...με δεδομένο ότι καπνίζω 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, το καθένα κοστίζει 3 ευρώ, τότε πλήρωνω ως εμμεσο φόρο στο κράτος πάνω από 2.200,00 ευρώ κάθε χρόνο."
    Μπράβο, συγχαρητήρια! Εν τω μεταξύ αν (λέω ΑΝ) σταματούσες το κάπνισμα και έδινες τα ίδια χρήματα σε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα κάποιας σοβαρής ασφαλιστικής, θα εξασφάλιζες χρυσά συνταξιοδοτικά χρόνια. Τουλάχιστο προσπάθησέ το. Δεν υπάρχει "δεν μπορώ". Υπάρχει μόνο το "δεν θέλω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρουφάτε τη ζωή, όχι το θάνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μέχρι τώρα σας δείχναμε άπειρη κατανόηση, σε βάρος της δικής μας υγείας. Ήλθε η ώρα να δείξετε και εσείς κατανόηση στο δικαίωμά μας να αναπνέουμε καθαρό αέρα σε κλειστούς χώρους. Κατά τα λοιπά, εκεί όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1 Σεπ 2010 1:27:00 μ.μ.


    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ .


    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ .

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ;



    ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.


    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ,ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.



    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΕΘΝΟΣ ΑΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 93 ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΑΠΝΟΣ ΣΤΑ 68 ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.


    ΑΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ πχ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ


    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ .

    ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .


    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.


    ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1-9, 8:05μμ

    Τελικά αποδεικνύεις περίτρανα ότι το εύρος της νοημοσύνης κάποιου, μειώνεται δραματικά με το κάπνισμα.

    "ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ."
    Ακόμα και αν δεν τα θέλετε, τα έχετε και μάλιστα δωρεάν.
    "ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ."
    Είναι καταφανές ότι δεν έχεις ιδέα από την οικονομία της Υγείας. Ρίξε μια ματιά στις διαπιστώσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το κόστος του καπνίσματος και το πως αυτό υπολογίζεται. Και αν αυτά σου ακούγονται "σοφιστικέ", τότε σκέψου αυτό: Λες το κράτος να ενδιαφέρεται μόνο για την υγεία και εισάγει το μέτρο, ή μήπως τα έβαλε κάτω και διαπίστωσε ότι κόστος της συνέχισης του καπνίσματος είναι πλέον δυσθεώρητο; Δώσε εσύ την απάντηση. Αν χρειαστεί κάνε ένα τσιγάρο πρώτα...

    "Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΕΘΝΟΣ ΑΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 93 ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΑΠΝΟΣ ΣΤΑ 68 ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ."
    Μήπως πέθανε επειδή από μικρός ανέπνεε τον καπνό του παππού σου;(προφανώς από βρέφος...).Και ποιός σου είπε ότι τα δικά σου γονίδια, σου επιτρέπουν να φτάσεις την ηλικία του παππού σου, όταν εσύ υποδαυλίζεις συνεχώς την μετάλλαξή τους;
    "...ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ πχ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ."
    Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! ΔΕΝ θα σας αφήσουμε να "ντουμανιάζετε" και θα σας κάνουμε συνεχή πόλεμο νεύρων. Αυτό είναι και αν σας γουστάρει!
    "ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ."
    Μωρέ τι μας λες που θα φτιάξουμε και τεκέδες για την εξοχότητά σας!
    Αν από όλα αυτά που διεμείφθησαν σε αυτό το ιστολόγιο δεν αποκόμισες τίποτα, τότε λυπάμαι αλλά είσαι άξιος της νοημοσύνης σου, αλλά και του οίκτου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 1-9, 8:05μμ

    Τελικά αποδεικνύεις περίτρανα ότι το εύρος της νοημοσύνης κάποιου, μειώνεται δραματικά με το κάπνισμα.

    "ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ."
    Ακόμα και αν δεν τα θέλετε, τα έχετε και μάλιστα δωρεάν.
    "ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ."
    Είναι καταφανές ότι δεν έχεις ιδέα από την οικονομία της Υγείας. Ρίξε μια ματιά στις διαπιστώσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το κόστος του καπνίσματος και το πως αυτό υπολογίζεται. Και αν αυτά σου ακούγονται "σοφιστικέ", τότε σκέψου αυτό: Λες το κράτος να ενδιαφέρεται μόνο για την υγεία και εισάγει το μέτρο, ή μήπως τα έβαλε κάτω και διαπίστωσε ότι το κόστος της συνέχισης του καπνίσματος είναι πλέον δυσθεώρητο; Δώσε εσύ την απάντηση. Αν χρειαστεί κάνε ένα τσιγάρο πρώτα...

    "Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΕΘΝΟΣ ΑΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 93 ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΑΠΝΟΣ ΣΤΑ 68 ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ."
    Μήπως πέθανε επειδή από μικρός ανέπνεε τον καπνό του παππού σου;(προφανώς από βρέφος...).Και ποιός σου είπε ότι τα δικά σου γονίδια, σου επιτρέπουν να φτάσεις την ηλικία του παππού σου, όταν εσύ υποδαυλίζεις συνεχώς την μετάλλαξή τους;
    "...ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ πχ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ."
    Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! ΔΕΝ θα σας αφήσουμε να "ντουμανιάζετε" και θα σας κάνουμε συνεχή πόλεμο νεύρων. Αυτό είναι και αν σας γουστάρει!
    "ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ."
    Μωρέ τι μας λες που θα φτιάξουμε και τεκέδες για την εξοχότητά σας!
    Αν από όλα αυτά που διεμείφθησαν σε αυτό το ιστολόγιο δεν αποκόμισες τίποτα, τότε λυπάμαι αλλά είσαι άξιος της νοημοσύνης σου, αλλά και του οίκτου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1 Σεπ 2010 10:38:00 μ.μ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ


    ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΔΙΚΑΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ,ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΗΔΙΑΖΩ.


    ΖΗΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ" ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΥΓΕΙΑ " (ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΧΟΥΒΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ )


    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.



    ΖΗΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ


    ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 2/9 8:11πμ
    Επειδή γνωρίζω ότι η νικοτίνη και το στερητικό της σύνδρομο, έχει αντικαταστήσει τις νοητικές λειτουργίες στους δενδρώνες και τις συνάψεις του εγκεφάλου σου, δεν σε παρεξηγώ. Ωστόσο η ιδεολογική σου εμμονή σε κάτι το τόσο βλαπτικό, φρονώ ότι χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης, διότι δεν την έχω συναντήσει πουθενά ούτε στον πατέρα μου που ήταν αρειμάνιος καπνιστής (και ο οποίος άδειαζε μανιωδώς τα σταχτοδοχεία και άνοιγε συνεχώς τα παράθυρα στο καταχείμωνο διότι δεν μπορούσε να υποφέρει ούτε την μυρωδιά του τσιγάρου, αν και καπνιστής), αλλά ούτε και στους πολλούς φίλους καπνιστές που έχω οι οποίοι συμφωνούν με την απαγόρευση και μάλιστα θεωρούν ότι θα έπρεπε να είναι ακόμα αυστηρότερη.
    Εν πάση περιπτώσει, εγώ σου εύχομαι να φτάσεις στην ηλικία του παππού σου και ακόμα περισσότερο. Ίσως αργότερα καταλάβεις ότι η τάση αυτοκαταστροφής που μας διακατέχει μερικές φορές, είναι μια χαζομάρα και τίποτε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 2/9 8:11πμ
    Επειδή γνωρίζω ότι η νικοτίνη και το στερητικό της σύνδρομο, έχει αντικαταστήσει τις νοητικές λειτουργίες στους δενδρώνες και τις συνάψεις του εγκεφάλου σου, δεν σε παρεξηγώ. Ωστόσο η ιδεολογική σου εμμονή σε κάτι το τόσο βλαπτικό, φρονώ ότι χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης, διότι δεν την έχω συναντήσει πουθενά ούτε στον πατέρα μου που ήταν αρειμάνιος καπνιστής (και ο οποίος άδειαζε μανιωδώς τα σταχτοδοχεία και άνοιγε συνεχώς τα παράθυρα στο καταχείμωνο διότι δεν μπορούσε να υποφέρει ούτε την μυρωδιά του τσιγάρου, αν και καπνιστής), αλλά ούτε και στους πολλούς φίλους καπνιστές που έχω οι οποίοι συμφωνούν με την απαγόρευση και μάλιστα θεωρούν ότι θα έπρεπε να είναι ακόμα αυστηρότερη.
    Εν πάση περιπτώσει, εγώ σου εύχομαι να φτάσεις στην ηλικία του παππού σου και ακόμα περισσότερο. Ίσως αργότερα καταλάβεις ότι η τάση αυτοκαταστροφής που μας διακατέχει μερικές φορές, είναι μια χαζομάρα και τίποτε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2 Σεπ 2010 12:44:00 μ.μ.


    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.



    ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ.


    ΚΛΕΙΣΤΟΣ , ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο “ ΕΝΑΣ .”

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙΣ .

    ΠΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ .

    ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΟΥ ,ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ.


    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ;

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ .

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ .

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 2-9 6:03μμ.

    Όσο αναφορά την ψυχαναλυτική σου διάθεση, μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Είσαι ένας απίστευτος εγωιστής που αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί ότι έχει άδικο. Και όποιος τολμήσει να σου αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα, καταφεύγεις σε επιθετική συμπεριφορά. Θεωρώ λοιπόν απολύτως φυσικό να αποφεύγεις άτομα σαν εμένα στις παρέες σου, που σου γκρεμίζουν τις κατεστημένες σου απόψεις.
    Σχετικά τώρα με την ουσία της υπόθεσης, ο μόνος που μιλάει για διαχωρισμούς είσαι εσύ. Οι φίλοι μου καπνιστές (και είναι πολλοί), μιλούν για ΟΛΙΚΗ απαγόρευση του καπνίσματος, χωρίς εξαιρέσεις και διαχωρισμούς. Καταλαβαίνουν βλέπεις την ολέθρια έξη τους και προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτή. Θα πρέπει να αντιληφθείς επιτέλους ότι δεν είναι δυνατόν να χωρίσουμε την κοινωνία στα δύο, καπνιστές και μη. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο ειδών καφετέριες, δύο ειδών μπαρ, δύο ειδών εστιατόρια, δύο ειδών λόμπυ στα ξενοδοχεία κλπ. Εφόσον λοιπόν το άδικο το έχουν οι καπνιστές, είναι προφανές ότι αυτοί θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Κατανοώ ότι αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα, αλλά το δικό σου πρόβλημα ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να γίνει πρόβλημα όλης της υπόλοιπης κοινωνίας. Είναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα, όσο αλαζονικό, φασιστικό, ή ανάλγητο και αν σου ακούγεται αυτό. Κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει την άποψή του. Πολλώ δε μάλλον εγώ. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για μια περιστασιακή απόλαυση ενός καλού πούρου, με την συνοδεία ενός single malt, δίπλα στο τζάκι. Μιλούμε για μια παθολογική κατάσταση κάποιων συνανθρώπων μας σαν και σένα, στην οποία πλέον η κοινωνία δεν μπορεί να δείξει άλλη κατανόηση ή ανοχή.
    Αν τώρα όλα αυτά σου ακούγονται "ιδιόμορφα, εγωκεντρικά, απόλυτα και με πολιτιστικοποιημένη ειρωνική διάθεση", τότε παραφράζοντας τον Πιραντέλο θα σου πω: Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Κατά τα λοιπά οι καλοπροαίρετες ευχές μου για το άτομό σου ισχύουν στο ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 2 Σεπ 2010 8:58:00 μ.μ.


    ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ


    ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ .




    ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ "ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ", "ΕΝΤΟΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ" , "ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" κλπ .

    (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΩ

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΩΤΗΣΩ


    ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΩΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΑΜΕ(ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΛΕΩ)

    ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΥΙΟ HIV;


    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΉΣΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 3/9 8:24πμ,10:26πμ,10:27πμ

    Μακάρι να ήμουν νεαρός αλλά δεν είμαι πια, αν και αισθάνομαι 20 χρονών. Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για σένα. Μου θυμίζεις κάτι γεράκους που ότι και τους πεις, παραμένουν αγύριστα κεφάλια. Όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες, you can not teach an old dog new tricks.
    Που είδες ότι παραποιώ λεγόμενά σου; Ήμουν πεντακάθαρος στις τοποθετήσεις μου. Όσο για την ανωριμότητα, εδώ με αφήνεις εμβρόντητο! Καλό θα ήταν πάντως την κρίση για το ποιός από τους δυό μας είναι ανωριμότερος, να την αφήσουμε στους αναγνώστες του ιστολογίου. Τι λες και εσύ; Εκτός αν φοβάσαι...
    Σχετικά τώρα με το HIV, φέρνεις ακραία παραδείγματα για να δικαιολογήσεις εσφαλμένες απόψεις. Ο HIV μεταδίδεται ΜΟΝΟ από το αίμα και το σπέρμα. Και για να ανιχνευτεί κάποιος οροθετικός πρέπει να περάσουν τουλάχιστο 6 μήνες από την αρχική μόλυνση. Ο ιός δεν ίπταται, ούτε μεταδίδεται με την απλή επαφή. Επομένως δεν συντρέχει λόγος γενικότερης δημόσιας υγείας. Στην απόγνωσή σου λοιπόν να οικοδομήσεις μια ούτως ή άλλως έωλη συλλογιστική, μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν από την άλλη ο ιός ήταν μεταδιδόμενος από τον αέρα, όπως παλαιότερα ο Yersinia Pestis ή ιός της βουβωνικής πανώλης (κούφια ή ώρα),τότε ενδεχομένως να είχαμε φτάσει ακόμα και σε επιβολή στρατιωτικού νόμου, με απαγόρευση συναθροίσεων κλπ. Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις την διαφορά.
    Πάντως για να φαιδρύνω και εγώ λίγο την ατμόσφαιρα, εσένα σου ταιριάζει γάντι ένα απόφθεγμα του αγαπημένου μου Αρκά: "Έχω διαβάσει τόσα πολλά για το κάπνισμα το τελευταίο διάστημα, που αποφάσισα επιτέλους να κόψω το...διάβασμα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 3 Σεπ 2010 5:45:00 μ.μ.

    "Μακάρι να ήμουν νεαρός αλλά δεν είμαι πια, αν και αισθάνομαι 20 χρονών. Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για σένα. Μου θυμίζεις κάτι γεράκους που ότι και τους πεις, παραμένουν αγύριστα κεφάλια. Όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες, you can not teach an old dog new tricks."

    ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ !!!!
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙΣ" ΤΕΤΟΙΑ ΕΣΥ.

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.


    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΡΗΤΑ,ΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ
    "ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ "
    "ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ" κλπ;

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ HIV ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ .


    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"


    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΛΙΒΟΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ !!!!



    (ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 3-9 7:23μμ 8:12μμ

    Σε αντίθεση με σένα, θεωρώ ότι η από του ιστολογίου αυτού αντιπαράθεσή μας ήταν γονιμότατη, παρά τις αβυσσαλέες διαφορές μας. Όντως υπήρξα σκληρός κάποιες φορές, όμως αυτή η σκληρότητα εκπορεύεται από το γεγονός ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι τις συνέπειες του καπνίσματος. Σκότωσε τον πατέρα μου και δύο καλούς μου φίλους. Είχα επίσης την "τύχη" να βιώσω την εμπειρία μιας παθολογοανατομικής εξέτασης πνεύμονα καπνιστού, σε αντικαρκινικό νοσοκομείο, επειδή έχω γνωστό παθολογοανατόμο. Αν έβλεπες τον πνεύμονα αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα πετούσες το πακέτο σου αυτοστιγμεί. Μην βιάζεσαι λοιπόν να μου προσάψεις την μομφή της λεκτικής βίας, διότι αν μη τι άλλο... έχει καλό σκοπό. Αν έστω και ένας από αυτούς που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, αλλάξει άποψη και στάση ζωής σε σχέση με το κάπνισμα, θα το θεωρήσω ύψιστη επιτυχία. Για όλους τους άλλους "ου με πείσεις ουκ αν με πείσεις". Και μη θλίβεσαι τόσο πολύ "για την ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων (σαν και μένα) ανάμεσά μας". Κράτα την θλίψη σου για αυτούς που στενάζουν στις χημειοθεραπείες στα κρεβάτια των αντικαρκινικών νοσοκομείων. Και αν σου περισσέψει και λίγη θλίψη, "ξόδεψέ" την για τους συγγενείς αυτών των ασθενών.
    Εν κατακλείδι, τα πράγματα έχουν ως εξής:
    1) ΔΕΝ προσπαθώ να σου επιβάλλω τον δικό μου τρόπο ζωής. Δεν το επιθυμώ και δεν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως δεν θα σου επιτρέψω να μου επιβάλλεις τον δικό σου.
    2) ΔΕΝ θα υπάρξουν διπλά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες κλπ. Αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι καπνιστές θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή τη κατάσταση.
    3) Αν τύχει και βρεθούμε οι δύο μας σε διπλανά τραπέζια σε ένα πχ εστιατόριο και εσύ ως "θεριακλής" αρχίσεις και "ντουμανιάζεις", θα σου ζητήσω ευγενικά να το σβήσεις υπενθυμίζοντάς σου τον νόμο. Αν με αγνοήσεις, ο τόνος μου θα γίνει αυστηρότερος. Σε περίπτωση που συνεχίσεις ακάθεκτος, να είσαι σίγουρος ότι θα καλέσω την αστυνομία. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνεις με τρεις επιλογές: Ή θα σβήσεις το τσιγάρο και το θέμα θα λήξει εκεί, ή θα σηκωθείς και θα φύγεις, ή θα μείνεις για να φας και το πρόστιμο, όπως άλλωστε και ο καταστηματάρχης που δεν φρόντισε να με προστατεύσει. Σου ξεκαθαρίζω ότι εγώ δεν πρόκειται να το κουνήσω ούτε εκατοστό! Εσύ θα σηκωθείς και θα φύγεις, διότι εσύ είσαι ο παράνομος.
    Ο αντικαπνιστής αγαπητέ μου, δεν είναι κανένας μυγιάγγιχτος υποχόνδριος, που τρέμει για την ζωούλα του, όπως προφανώς θεωρείς εσύ αλλά και άλλοι σαν εσένα. Είναι κάποιος που ο καπνός σε εσωτερικό χώρο του προκαλεί αναγούλα.(Δεν εξετάζω καν την ολέθρια βλαπτικότητα). Η δε μυρωδιά που προσκολλάται στα ρούχα του και τον αναγκάζει να τα κρεμάει έξω όλη νύκτα για να ξεμυρίσουν, του προκαλεί αηδία. Η δε φωνή του την άλλη μέρα που ακούγεται σαν της Σωτηρίας Μπέλλου, τον ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ! Και ο καπνιστής από την άλλη ΔΕΝ είναι ο δήθεν γενναίος "άντρακλας" που περιγελά τον θάνατο, επιδεικνύοντας περήφανα την τάση της αυτοκαταστροφής του, αλλά και το "ελάττωμά" του, που τον κάνει δήθεν πιο "ανθρώπινο". Είναι κάποιος με μια απαίσια συνήθεια, που επιπροσθέτως ΑΡΝΕΙΤΑΙ να σεβαστεί τους συνανθρώπους του. Το δικό σου "δικαίωμα" του καπνίζειν,(μ'αρέσουν τα απαρέμφατα), ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ εκεί όπου αρχίζει το δικό μου δικαίωμα να αναπνέω καθαρό αέρα. Τελεία και παύλα. Αν τα κατάλαβες όλα αυτά, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αντιδικίας ανάμεσά μας.
    Χάρηκα που τα είπαμε.(Ειλικρινά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 3 Σεπ 2010 10:50:00 μ.μ.


    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ(ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ)
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ .


    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .


    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ


    ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΝΕΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΑΝ ΘΕΣ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΑΘΟΑΝΑΛΓΟΤΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ.

    ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΗΠΙΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ....

    (ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ)


    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .

    (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΕΣΗ ΜΟΥ)

    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ .

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ .

    ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 4-9 8:35 πμ.
    Ώστε λοιπόν "άσε με να κάνω λάθος, μην παριστάνεις τον Θεό, δεν μ' αρέσουν οι σωτήρες, δεν γουστάρω να σωθώ". Πάντως διευκρινιστικά, τις απόψεις μου αυτές τις είχα πολλά χρόνια ΠΡΙΝ τον θάνατο του πατέρα μου. Σχεδόν από μικρό παιδί. Διότι πάντοτε τον έβλεπα να πεθαίνει στο βήχα, ιδίως όταν προσπαθούσε να γελάσει. Και η ειρωνία του πράγματος ήταν ότι ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ απολύτως με τις απόψεις μου. Για αυτό και έκανε τα πάντα να με επιβεβαιώσει.
    Και εγώ σε ευχαριστώ. Να σαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *