GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιφνιδιασμοί Σαμαρά...

ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ , πάει να γίνει στυλ για τον Αντώνη Σαμαρά . Ποιο πράγμα; Να ξεκινάει στα καλά καθούμενα χωρίς κάμερες και πολυπληθείς συνο...

ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, πάει να γίνει στυλ για τον Αντώνη Σαμαρά. Ποιο πράγμα; Να ξεκινάει στα καλά καθούμενα χωρίς κάμερες και πολυπληθείς συνοδείες και να επισκέπτεται ηφαιστιογενείς περιοχές της Ν.Δ. Αυτό το Σαββατοκύριακο χτύπησε στην Κορινθία. Το μεσημέρι του Σαββάτου τον είδαν να κόβει βόλτες στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.
Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε σε ταβέρνα στο παραθαλάσσιο χωριό Λέχαιο, από όπου και η φωτογραφία. Η παρέα ήταν μικρή και ξεχώριζε βεβαίως η παρουσία του κορίνθιου αντιπροέδρου Σταύρου Δήμα. Ηταν μαζί τους επίσης (αριστερά στο τραπέζι) ο...
 τοπικός βουλευτής Κώστας Κόλιας, ογραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γαλάζιος υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου Κώστας Γιώτης. Ο «κρίσιμος» συνδαιτυμόνας του προέδρου όμως (καθισμένος στα αριστερά του) ήταν ο νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς, στον οποίο καταλογίζεται πολύ χαμηλός δείκτης ενθουσιασμού για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του απερχόμενου νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οποιος θέλει να βάλει στοίχημα ότι ο νομάρχης άλλαξε ήδη γνώμη, να το κάνει ελεύθερα.
Ελσα, σε φοβάμαι
ΕΚΕΙ ΠΟΥ δεν μπαίνουν εύκολα στοιχήματα είναι στο προσδόκιμο της παραμονής της Ελσας Παπαδημητρίου στη Ν.Δ. Η επιστήθια φίλη της Ντόρας δεν δίστασε να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τον Πέτρο Τατούλη και τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το έκανε ενώ στον αέρα πλανάται η απειλή που εκτοξεύει η Ρηγίλλης: ή βγαίνετε να στηρίξετε καθαρά τους ανθρώπους που υποστηρίζει το κόμμα, ή θα κατεβείτε από το τρένο. Η Ελσα έκανε πως δεν άκουσε.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ανέλαβε ο Γιάννης Μανώλης να της υπενθυμίσει ότι οι επιλογές της στενεύουν. Της καταλόγισε υπονομευτικό ρόλο και την κάλεσε να... παραιτηθεί από βουλευτής. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ εδώ είναι ότι ο Μανώλης, που δεν είναι βουλευτής, ενδιαφερόταν για το χρίσμα του περιφερειάρχη, αλλά δεν το πήρε, παρ΄ ότι φανατικός σαμαρικός. Θα περίμενε κανείς ότι η Παπαδημητρίου θα ήταν τακτική σύμμαχός του αυτή την περίοδο, αφού αδειάζει την υποψηφιότητα Δράκου. Πλην όμως τα πανάρχαια αισθήματα που τρέφει για την οικογένεια Μητσοτάκη και τους φίλους της κατέπνιξαν κάθε αίσθημα πικρίας. (Από τον "Μικροπολιτικό")

7 σχόλια

  1. Και όμως Swell εγώ πραγματικά χαιρομαι. όχι συγκεκριμένα για τον Ππαμιμικο, ουτε ξέρω αν ειναι Μητσοτακικός, Σαμαρικός, Αριανός ή ότι διαολο μπορεί να ειναι.

    Χαιρομαι γιατί φτανουμε πια στο αδιεξοδο. Πιστευω ότι όοοοοοοολοι αυτοι οι γόνοι, οι επιγονοι, τα γλυφταρια του καθενός, μπουκωσαν πια το συστημα. Και ...φαινεται.

    Μεσα απο την σαπίλα θα αναδειχθούν οι υγιεέις δυνάμεις. Υπάρχουν, τις πνιγουν, τις χτυπάνε, σε όλα τα κομματα, σε όλους τους χωρους, οι "εξουσίες" στηριζονται στον κανόνα της απολυτης μετριότητας. Αλλωστε μονο έτσι μπορεί να συντηρηθεί ο κάθε ...αρχηγός. Αλλά... μπουκωσε πια το συστημα. Κια ειναι πια ευκολο να καταρευσει.

    ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ
    ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ
    ΜΟΥΝΙ..ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιχνίδι της ζωής παίζεται συμμετέχοντας σε αυτό και επηρρεάζοντας την εξέλιξή του στον βαθμό που μπορεί ή νομίζει έστω πως μπορεί να το επηρρεάσει κάποιος.

    Το ότι το κράτος μας είναι μικρό και χρωστάει από ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα δεν αποτελεί δικαιολογία για την μή συμμετοχή στα κοινά.

    Και στίς πιο δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις υπάρχουν οι καλύτερες επιλογές και οι χειρότερες επιλογές.

    «Το χαρτί που σου μοίρασε η ζωή δεν μπορείς να το αλλάξεις.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις το χαρτί που σου μοίρασε με τον καλύτερο τρόπο.»

    Ψάχνουμε τον καλό «παίκτη» που θα παίξει το χαρτί της χώρας – κάτω απ τις συνθήκες που περιέγραψες – με τον καλύτερο τρόπο για την χώρα και για τους Έλληνες.

    Και ο ΓΑΠ δεν είναι ο κατάλληλος «παίκτης» για να παίζει το χαρτί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Είτε επειδή δεν ξέρει, είτε επειδή δεν θέλει, είτε επειδή δεν μπορεί δεν έχει καμμία σημασία.
    Δεν μας κάνει.
    Θα δοκιμάσουμε άλλον και για την ώρα ο μόνος που φαίνεται να μπορεί είναι ο Αντώνης.
    Μια δοκιμή ακόμα.


    Μνημιώδης αποτυχία του μνημονίου η επικαιροποίησή του.
    Όλα πήγαν λάθος και προσπαθούν με επικοινωνιακά τρικ να φτιάξουν μια καλή εικόνα.
    Έχουμε μια αποτυχημένη κυβέρνηση και έναν κάκιστο πρωθυπουργό, ο οποίος πού είπαμε πως κάνει το μπανάκι του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε βρε κακεντρεχείς; Δεν είδατε πως περιποιείται η Ντόρα τους δικούς της ανθρώπους;

    Μετά την αποθέωση που επεφύλαξε στον Μαρκογιαννάκη, προμηνύεται συνωστισμός στην Δ. Αρεοπαγίτου. Ποιός άλλωστε δεν θα ήθελε να γίνει παρολίγον υποψήφιος περιφερειάρχης;


    ΥΓ. Αυτές οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν τον Μαρκογιαννάκη με 60% στην περιφέρεια τι έγιναν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....δεν πήγε διακοπούλες αυτο το Σ/Β
    το απαιδί με το κανο.
    ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
    ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ
    ΣΤΟΝ ΑΝΕΕΓΚΕΦΑΛΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/08/blog-post_5866.html#idc-container

    ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΑΛΤΣΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ...FORMAT ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΞΩΡΑΪΖΕΤΑΙ Η ΝΔ.

    ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ,ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχίζω και την λυπάμαι τη …Ντόρα

    “Θα στηρίξω την κομματική επιλογή στην Πελοπόννησο” , δήλωσε
    η Έλσα Παπαδημητρίου, βουλευτής Αργολίδος μετά σημερινή συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά.

    Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ και η κ. Παπαδημητρίου εξερχόμενη της Ρηγίλλης δήλωσε: «Έγώ αισθάνθηκα ότι δεν είχα ποτέ καμία ένταση με όσα είπα, και απ’ ότι προσέλαβα από την κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο ούτε εκείνος είχε».

    Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι στηρίζει την κομματική επιλογή «αναγιγνώσκοντας πάντα με ρεαλισμό τα τεκταινόμενα».

    Ερωτηθείσα τέλος αν θα παραμείνει στη Νέα Δημοκρατία η βουλευτής ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι ΝΔ. Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να διώξει εμένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *