GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχισε τις περιοδείες σε χωριά της Ευρυτανίας ο Κ. Μπακογιάννης...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Και πως να μην υπάρχει συναγερμός στη Ρηγίλλης και έντονος προβληματισμός όταν στα αυτιά ...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Και πως να μην υπάρχει συναγερμός στη Ρηγίλλης και έντονος προβληματισμός όταν στα αυτιά τους ήρθε η πληροφορία ότι ο Κώστας Μπακογιάννης περιόδευε τον Δεκαπενταύγουστο εντός του νέου «Καλλικράτειου» Δήμου Καρπενησίου.
Η μέν τοπική νομαρχιακή της Ν.Δ., με επικεφαλής τον Δημήτρη Χρυσικό, έχει πάρει ήδη θέση υπέρ μιας δημοτικής υποψηφιότητας Μπακογιάννη στην Ευρυτανία.
Ο δε βουλευτής Ηλίας Καρανίκας του ΠΑΣΟΚ, που..., ως καλός ιατρός, έχει πολλές τοπικές συμπάθειες ακόμη και σε...
 συντηρητικούς ψηφοφόρους.
Ο Κώστας- αφού πέρασε από τους Δομιανούς και την Αγία Τριάδα, κατέληξε στη Μαυρομάτα όπου τα ΄πινε με φίλους την Κυριακή. Η μεν Μαυρομάτα είναι εκτός ορίων του νέου «Καλλικράτειου» Δήμου Καρπενησίου, ο δε Μπακογιάννης το σκέπτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Αν κατέβει, θα κατέβει ανεξάρτητος. Μένει, βεβαίως, να δούμε τι θα κάνει και το ΠΑΣΟΚ.

11 σχόλια

  1. ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ .



    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ;



    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ.
    ΦΤΑΝΕΙ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel αναφέρει, επικαλούμενο τις εντάσεις στη χώρα την ώρα που τα μέτρα λιτότητας… εκπυρσοκροτούν «Η Ελλάδα μπαίνει σε σπιράλ θανάτου».

    ΣΕ σπιραλ θανάτου
    με Υπουργείο Θανάτου.
    Με την Μαριλίζα ..ΘΑΝΑΤΟ
    και την ΦΩΦΩ ..ΧΑΡΟ.

    ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
    ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.....
    ηλίθιε που μας ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ , ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ,ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΣΗΛΟΜΗΤΩΡΑ.

    ΤΟΣΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ,ΤΟΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ,ΤΟΣΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

    ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ...

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ !!!.
    ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΖΕΜΑΤΑ =ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NTOΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΦΡΟΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ
    (ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΟΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ,ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ - ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΙΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ…


    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑ,ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφει ο ΙΟΣ (σχετικα με τους συγγενεις του Κ.Μπακογιαννη)

    Με ένα πόρισμα-κόλαφο η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου του Ν. Μαγνησίας αμφισβητεί τη νομιμότητα των αγοραπωλησιών στην περιοχή Νηές της Μαγνησίας. Με την υπόθεση των αμφισβητούμενων εκτάσεων της Μονής Ξενιάς που πουλήθηκαν με πολλαπλά συμβόλαια στην εταιρεία του αδελφού τής νύφης της κας Μπακογιάννη, Μίλτου Καμπουρίδη, ασχολήθηκε ο ΙΟΣ σε συνεχή δημοσιεύματα (12/7/2009, 19/7/2007, 19/7/2009 και 3/10/2009).

    Τμήμα των επίδικων εκτάσεων στις Νηές Μαγνησίας και το εξώφυλλο του πορίσματος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που συνέταξε η Κτηματική Υπηρεσία του Νομού. Με αγωνιώδεις προσπάθειες μέχρι και τις παραμονές των εκλογών προσπάθησαν τότε οι υπηρεσίες του Δημοσίου να νομιμοποιήσουν την πώληση ακόμα και δασικών εκτάσεων και να δώσουν το πράσινο φως για την γιγαντιαία και χωρίς περιβαλλοντική μελέτη επένδυση που ετοιμαζόταν με φόντο τους Μεσογειακούς Αγώνες.

    Πρωταγωνιστές -ηθελημένα ή αθέλητα- αυτής της επίμονης και εις βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου προσπάθειας μεταπώλησης ήταν ο κ. Κιλτίδης, ο κ. Μπέζας, η κα Μαντέλη, η Ιερά Μονή Ξενιάς, μέρος του τοπικού τύπου που συνεχώς θριαμβολογούσε για την οριστική επίλυση του ιδιοκτησιακού, ακόμα και αιρετοί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.
    Ο ΙΟΣ επέμεινε από την αρχή στην ανάδειξη του νέου αυτού Βατοπεδίου της Μαγνησίας και παρουσίασε αναλυτικά τις απόψεις των οικολογικών οργανώσεων της περιοχής που αντιτάχτηκαν στην «ιερή τρομοκρατία».

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ.

    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ...........

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΨΗΛΟΣ,ΜΕ ΟΝΟΜΑ,ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ; ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΣΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΕΚΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ; ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΑ@@ΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΟΥ.
    ΔΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευρυτάνες το δημόσιο πια δεν είναι της μόδας σταμητήστε να ψηφίζετε μητσοτάκη.καταστρέφετε την υπόλοιπη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩ..ΠΩ.ΠΩ....ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ !
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΩΒΑ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

    Σε ξενοδοχείο της περιοχής Γουβών του Ηρακλείου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για ολιγοήμερες διακοπές.

    Ο πρωθυπουργός έφτασε αεροπορικώς αργά την Πέμπτη το βράδυ στο Ηράκλειο και αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου και κατέλυσε.

    Ο ΓΑΠ παλι διακοπες λεει ειναι. Μου θυμιζει καποιους αλλους που κανανε τα ιδια πριν τους κρεμαση ο λαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση