GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια παραλλαγή με Σγουρό και Φώφη στο ΠΑΣΟΚ...

Το σενάριο για το "τρίδυμο" (διαβάστε εδώ) που θα κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  συζητείται και μ...

Το σενάριο για το "τρίδυμο" (διαβάστε εδώ) που θα κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  συζητείται και με την εξής παραλλαγή:
Να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιάννης Σγουρός και υποψήφια δήμαρχος για την  Αθήνα η Φώφη Γεννηματά.
Ο Αυτοδιοικητικός

20 σχόλια

  1. Δίαιτα ΓΑΠ: Γρήγορη,Αποτελεσματική,Παντοτινή !!

    Αγαπητέ μου Πρωθυπουργέ ,

    Την τελευταία χρονιά με έχεις κάνει πολύ ευτυχισμένη. Πάντα ήμουν μια παχουλή κυρία, όμως μετά από όλα αυτά τα μέτρα που πήρες, μετά το κόψιμοτων μισθών μας, κατάφερα επιτέλους και αδυνάτισα.

    Έχασα 20 κιλά.

    Κόπηκε το κρέας, πλέον τρώμε μόνο μία φορά την εβδομάδα. Τέρμα τα πολλά ψωμιά, τα γλυκά, τέρμα οι βραδυνές πίτσες. ΄Ενα γιαουρτάκι είναι αρκετό. Κάνει και καλό στην υγεία. Για να μην καίμε και πολύ ρεύμα μαγειρεύω πλέον μία φορά και περνάμε δύο και τρεις ημέρες. Τέρμα πια φαγητό στα σκουπίδια. Και τώρα το γυρίσαμε και στην μεσογειακή διατροφή, όσπρια, χορταράκια που τα μαζεύουμε και μόνοι μας και κάνουμε και την γυμναστικούλα μας, δωρεάν παρακαλώ.

    Σιγά και που τρώγαμε τι καταλαβαίναμε δηλαδή, άσε πια την χοληστερίνη που ήταν και επικίνδυνη για την ηλικία μας.Αντί να παίρνω το αυτοκίνητο για να πάω στην δουλειά παίρνω το λεωφορείο και το μετρό, δεν φτάνουν βλέπεις για βενζίνη κάθε μέρα.

    Για να σου δώσω Πρωθυπουργέ μου να καταλάβεις, από την χαρά μου την ονόμασα δίαιτα ΓΑΠ. Δηλαδή, Γρήγορη,Αποτελεσματική,Παντοτινή. ΄Εγινα άλλος άνθρωπος, μου κάνουν τα ρούχα μου που δεν μου έμπαιναν εδώ και 20 χρόνια. Και όλο λέω στον άντρα μου, βρε μπας και έχει δίκιο ο Γιωργάκης και τόσα χρόνια δεν ξέραμε τι χάναμε και σκορπάγαμε τα λεφτά μας τζάμπα και χοντραίναμε και μετά πληρώναμε διαιτολόγους και γυμναστήρια. Ενώ με την δίαιτα ΓΑΠ και αδυνατίσαμε και θα είναι για πάντα.

    Ευχαριστώ πολύ Πρωθυπουργέ μου που με βοήθησες να καταλάβω πόσο λάθος σκεφτόμουνα και επιτέλους αδυνάτισα, χωρίς να χαλάσω ούτε ένα ευρώ.

    * χαιρετισμούς στον Τινάκι, την Μπουρμπουλήθρα ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ
    ΠΑΣΟΚΕ
    ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΝΕΟΥ.
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΓΟΥΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΛΠ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ
    ΝΕΟΙ.ΥΓΙΕΙΣ.ΑΦΘΑΡΤΟΙ.ΑΞΙΟΙ.
    ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ -ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ ?
    ΕΙΝΑΙ.
    ΨΗΦΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΤΗΣ.


    ΟΠΟΤΕ ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ
    ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.


    ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ..ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ...
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...

    ΑΣΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...

    ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΜΙΛΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Grand Jerk of the Year:

    "Ο κύκλος είναι ενάρετος" απεφάνθη η πουτάνα των τραπεζιτών, η εκδιδόμενη όλων των κυβερνήσεων, ο επικεφαλής του μπουρδέλου των τραπεζών, ο Προβόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φώφη δήμαρχος.....
    έχει να πέσει γέλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειδηση

    Σγουρος Φωφη και δρ Κουτσουκος

    το τριδιμο συμπληρωνεται με δρ Κουτσουκο τον ηγετη των αντιμων πρασινοφρουρων τον προστατη των υπερδανεισμενων τον ανθρωπο που γρεμισε τη δεξια με τους μπλογκερ και ολους εσας!

    Μανος Πασοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Dr Koutsouko

    kai ksero psomi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδηση

    Σγουρος Φωφη και δρ Κουτσουκος

    το τριδιμο συμπληρωνεται με δρ Κουτσουκο Αντιπεριφερειαρχη Αθηνων, τον ηγετη των εντιμων πρασινοφρουρων τον προστατη των υπερδανεισμενων τον ανθρωπο που γκρεμισε τη δεξια με τους μπλογκερ και ολους εσας!

    Μανος Πασοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. nai kai ego me ton dr /Koytsouko

    mou esose to spiti mou apo toys trapezites!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

    ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠςΖΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

    10.000.000 ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΗΦΙΣΟΥΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oloi me ton doktora
    na sosoyme to pasok kai thn ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι σόι αθλητής ; από κανώ ξέρει;
    στην Πάρο ήταν ; Διακοπές 3 μήνες στα ελληνικά νησιά, έκανε ;
    χαχαχα... _________________________


    MΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ..
    Τζότζολα, Κικίλιας… επιτέλους ανάσες..στο κόμμα!

    ΕΛΕΟΣ! Σιγά μην στήριζε η ΝΔ τον λαμόγιο τον πασόκο τον Σγουρό..
    Καλή επιτυχία στον Κικίλια, την αξίζει..

    Aν δεν εξαφανισθούν από το κόμμα και οι πολύ στενοί υποτελείς της Ντόρας, η παράταξη θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται από το μητσοτακέϊκο παραμάγαζο.
    Μακάρι ωστόσο οι αξιόλογοι φίλοι της να αναγνωρίσουν τον Σαμαρά και να εργαστούν ειλικρινά για το καλό της ΝΔ εγκαταλείποντας τη φαμίλια.
    Οσον αφορά την Κρήτη, δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλόκληρο το νησί ή έστω τα Χανιά είναι δεμένα εφ’όρου ζωής στο άρμα του Μητσοτακέϊκου. Παραμύθια της φαμίλιας μου ακούγονται αυτά.
    Γιατί δηλαδή οι Κρητικοί να μην στηρίξουν νέους αξιόλογους κρητικούς υποψηφίους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!

    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ ΤΟΝ ΝΕΟ σΟΛΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗς ΝΕΑς σΕΙΣΑΧΘΕΙΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H Γεννηματα είναι ανίκανη. Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει. Μόνο ηλίθιοι θα την ψηφίσουν για δήμαρχο. Άλλους καθυστερημένους έχει να μας φορέσει καπέλο ο ΓΑΠ; Ποιά δουλειά έχουν κάνει στο υπουργείο υγείας αυτή και η Μαριλίζα, το άλλο μόγγολο, που όχι μόνο δεν έχουν συμμαζέψει τίποτα, αλλά τα έχουν κάνει όλα σκ....
    Με τέτοια πολιτικά στελέχη έχει αυτή η χώρα καμιά ελπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel αναφέρει, επικαλούμενο τις εντάσεις στη χώρα την ώρα που τα μέτρα λιτότητας… εκπυρσοκροτούν «Η Ελλάδα μπαίνει σε σπιράλ θανάτου».

    ΣΕ σπιραλ θανάτου
    με Υπουργείο Θανάτου.
    Με την Μαριλίζα ..ΘΑΝΑΤΟ
    και την ΦΩΦΩ ..ΧΑΡΟ.

    ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
    ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.....
    ηλίθιε που μας ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΕ ΣΩΣΕ

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση