GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το ξύλο στο μπάσκετ...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ Ανησυχούν οι αμερικάνοι για την Τετάρτη Θέμα ασφαλείας θέτουν οι αμερικάνοι για τον αγώνα μπάσκε...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/
Ανησυχούν οι αμερικάνοι για την Τετάρτη
Θέμα ασφαλείας θέτουν οι αμερικάνοι για τον αγώνα μπάσκετ Ελλάδας-ΗΠΑ, που θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.
Εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα επεισόδια στον αγώνα Ελλάδας-Σερβίας και τον προβληματισμό τους για την ασφάλεια της αμερικάνικης αποστολής.
Η ελληνική ομοσπονδία τους διαβεβαίωσε ότι ο αγώνας θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής και δεν...
 θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Η καρέκλα που γλιστράει
«Ηθελα να αμυνθώ και εκείνη τη στιγμή βρήκα μπροστά μου μια καρέκλα. Πήγα να την σηκώσω, αλλά μου γλίστρησε και έφυγε από τα χέρια μου. Δεν ήθελα να χτυπήσω, ούτε να τραυματίσω κανέναν»
Ο Νέναντ Κρίστιτς προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αφού του ασκήθηκε δίωξη.
Πάντως, το διπλωματικό επεισόδιο απετράπη, όπως και η αθλητική τιμωρία του.

3 σχόλια

  1. Μετά το ξύλο, καλό θα ήταν να βλέπαμε τι τους εκνεύρισε και πλακώθηκαν έτσι. Γιατί με αυτές τις διαιτησίες , σου σπάνε τα νεύρα ακόμη και στον καναπέ, πόσο μάλλον αν παίζεις και βράζει το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ βαρύ χέρι έχουν τα ορθόδοξα αδέρφια μας. Προφανώς δυνάμωσε από τα ευρώπουλα που ρέουν άφθονα στα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια που, προφανως, δεν γνωρίζουν τον ορισμό της κρίσης.
    Φανταστείτε, πάντως, αντί των "αδερφών" μας να βρισκόταν απέναντι οι παίκτες καμιάς πιο "αμαρτωλής" από βορράν ή εξ ανατολών χώρας! Θα είχαν βγει στα κανάλια ωρυόμενα τα εθναμυντορικά κοράκια διψώντας για εκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΑΚΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ -Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ- ΘΑ ΦΥΛΑΓΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση