GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γελοιογραφία της ημέρας...

από τα "Νέα"

από τα "Νέα"

7 σχόλια

  1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ, TA ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…

    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ,ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνoς Μητσοτάκης.
    O ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ,Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ,Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ…ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ…

    << αν η Ελλάς πτωχεύσει αύριο, αν υπάρχει βαθιά κοινωνική αναταραχή την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να αποφευχθεί, θα θυμάται κανείς τα κόμματα; Θα αποτελούν θλιβερή ανάμνηση". Είμαστε σε παραμονές δικτατορίας!!!

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΕ Ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

    << Αυτό που με τρομάζει περισσότερο σήμερα, είναι η κοινωνική αναταραχή… Φοβούμαι… Η Ελλάδα ας προσγειωθεί ανώμαλα, αλλά ας προσγειωθεί… Γι’ αυτό κάνω έκκληση όλοι να σκεφτούν τις ευθύνες τους... Σήμερα χρειάζεται να κατεβάσουμε το επίπεδο του Ελληνικού λαού, πρέπει όλοι να φτωχύνουμε…>>

    ΟΡΕ ΨΗΛΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΜΕ ? ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗΣΑΜΕ ?

    ΟΡΕ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΙ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΠΟΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ).

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΑΚΕΣ.

    Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ , Η ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .

    Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ OI ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel αναφέρει, επικαλούμενο τις εντάσεις στη χώρα την ώρα που τα μέτρα λιτότητας… εκπυρσοκροτούν «Η Ελλάδα μπαίνει σε σπιράλ θανάτου».

    ΣΕ σπιραλ θανάτου
    με Υπουργείο Θανάτου.
    Με την Μαριλίζα ..ΘΑΝΑΤΟ
    και την ΦΩΦΩ ..ΧΑΡΟ.

    ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
    ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.....
    ηλίθιε που μας ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ , Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧ ΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΩΝ…
    (Καραμανλή, Παπανδρεου,Μητσοτακη)

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΔΩΡΑΚΙΑ, ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙ Ο ΤΟΥ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΚΤΙΣΕ ΒΙΛΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ,ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΤΛ ΚΤΛ . ΚΤΛ….

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ. ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ , ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ (έλλειψη παιδιών του) ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝΟΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ..ΚΤΛ…

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ – ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ- ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ , ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΚΟΡΗ ΝΤΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν,Δ, ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ( Μαρκογιαννακη,Βιρβιδακη,Μειμαρακη, Βουλγαρακη ,Πετραλια, Σκυλακακη, Χατζηδάκη , Κακλαμάνη , Πευκιανακη, Μανιάτη , Μπεχρακη, κτλ,κτλ,κτλ ,ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΤΛ)

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ , Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ , ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩ..ΠΩ.ΠΩ....ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ !
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΩΒΑ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

    Σε ξενοδοχείο της περιοχής Γουβών του Ηρακλείου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για ολιγοήμερες διακοπές.

    Ο πρωθυπουργός έφτασε αεροπορικώς αργά την Πέμπτη το βράδυ στο Ηράκλειο και αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου και κατέλυσε.

    Ο ΓΑΠ παλι διακοπες λεει ειναι. Μου θυμιζει καποιους αλλους που κανανε τα ιδια πριν τους κρεμαση ο λαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση