GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύριε Σαμαρά δεν (μας) πείθετε...

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός    Η είδηση. "Με βάση την οικονομική πρόταση της ΝΔ η χώρα μέσα σε μια διετία θα μπορούσε να απαλλαγεί α...

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός  
Η είδηση. "Με βάση την οικονομική πρόταση της ΝΔ η χώρα μέσα σε μια διετία θα μπορούσε να απαλλαγεί από το Μνημόνιο, να σταθεί στα πόδια της και να βγει στις αγορές να καλύψει τις δανειακές της ανάγκες με φυσιολογικά επιτόκια. Με την πολιτική του Μνημονίου, αντίθετα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγούμε στις αγορές ακόμα και μετά από τέσσερα χρόνια! Όταν το χρέος μας θα είναι τεράστιο, το έλλειμμά μας ακόμα δεν θα έχει μηδενιστεί και η Οικονομία θα είναι ουσιαστικά σε παρατεταμένη στασιμότητα.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος που ασχολήθηκε με την προετοιμασία για τις επερχόμενες εκλογές."
Ο σχολιασμός. Δυστυχώς κ. Σαμαρά δε μας πείθετε ότι έχετε την λύση, γιατί εσείς αλλά και το κόμμα που ηγείσθε είστε συνυπεύθυνοι για...
 την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος.
Ας ξεκινήσουμε από εσάς ρωτώντας, πότε επιτέλους θα μας πείτε τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης σας από την Ν.Δ επί αρχηγίας και Πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.(ακούγονται πολλά και για μια γενναία χρηματοδότηση του κόμματος που δημιουργήσατε την περίφημη Πολιτική Άνοιξη που στο τέλος όπως είναι γνωστό δεν σας βγήκε.) Επίσης εξηγήστε μας ποια ήταν η συμμετοχή σας στο περίφημο άνοιγμα των συνόρων και την εισροή χιλιάδων Αλβανών σε πρώτη φάση και μετά την εισβολή όλων των κατατρεγμένων αυτού του πλανήτη στην χώρα μας.
Όλοι οι σύγχρονοι πολιτικοί μιλάτε και λέτε "θα μπορούσε" "ίσως" "θα έπρεπε" "θα δούμε" θα, θα θα. Όμως στις εξεταστικές επιτροπές (που από ότι γνωρίζουμε τα μέλη τους πληρώνονται αδρά συμπληρώνοντας το πενιχρό τους εισόδημα σαν βουλευτές) ο πρώην διαγραφείς βουλευτής σας κ. Μαρκογιαννάκης κατηγόρησε πρόσφατα δημόσια το κόμμα σας ότι δεν προσπαθεί να ρίξει φως στις εξεταζόμενες υποθέσεις αλλά δείχνει την διάθεση κουκουλώματος. Δεν είναι τυχαίο δε που και οι απλοί πολίτες μεταξύ τους λένε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα γιατί τα έχετε κάνει πλακάκια με τους Πράσινους!!!
Να σας το πω πιο απλά κ. Σαμαρά η αίσθηση πλέον όλων μας είναι ότι εδώ και 3 δεκαετίες υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας για συγκάλυψη των ευθυνών εκατέρωθεν, για το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν σε όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι πάντα προεκλογικά, τα συνθήματα που επικρατούσαν ήταν "κάθαρση" "το μαχαίρι θα μπει βαθιά στο κόκαλο" "όλες οι υποθέσεις θα ξεκαθαριστούν' "οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν".
Φράσεις, λόγια και προθέσεις που δεν είχαν πρακτικό αποτέλεσμα γιατί τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να ξεκαθάρισε καμία από τις μεγάλες υποθέσεις και ούτε να τιμωρήθηκε κανένας πολιτικός ή κρατικός λειτουργός.
Χρονοβόρες διαδικασίες με σκόπιμες καθυστερήσεις και αποπροσανατολισμούς δημιουργούσαν το απαραίτητο πέπλο της λήθης με σκοπό να φύγουν από την επικαιρότητα τα εξεταζόμενα θέματα και στο τέλος να ξεχαστούν.
Πιστεύω ότι η εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη ακόμα και από την κυβέρνηση αν την έλεγχε σοβαρά, έκανε εναλλακτικές δημόσιες προτάσεις και ενημέρωνε την κοινή γνώμη για όλα τα τρέχοντα θέματα. Τότε είναι σίγουρο ότι ο κάθε κυβερνητικός και κρατικός λειτουργός θα ήταν πολύ προσεχτικός στις αποφάσεις και στις πράξεις του γιατί θα ήξερε ότι κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτών. Το δράμα όμως της μεταπολιτευτικής Ελλάδας ήταν ότι η πλειονότητα από τους κυβερνώντες αλλά και τους ελέγχοντες αυτούς σκοπό δεν είχαν να προσφέρουν αυτά που όφειλαν αλλά μόνο να αρπάξουν όσα μπορούσαν περισσότερα!!!

30 σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΧΑΧΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.....

    ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΧΟΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
    1)ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΝΤ
    2)ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ......ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ(ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ) ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ......

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ....
    1)ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;
    2)ΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΔΝΤ;

    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.......ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ........

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ.....

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διαπιστώσεις, φίλε μου, είναι και κοινότυπες και εύκολες. Οι προτάσεις είναι δύσκολες. Αλλά οι διαπιστώσεις με μόνιμο τον παρελθόντα χρόνο στη σημερινή πραγματικότητα αναδίδουν μια έστω ριχή , μα πονηρούτσικη θέση! Τα δύο κόμματα! Από την πολιτική ζωή της χώρας πέρασαν και άλλα δεκάδες. Ήταν τόσο άξια που τα πιο πολλά έχουν πέσει στην πλήρη λήθη! Θα μπορούσες αν ήσουν πράγματι ένας που ενδιαφέρεται για τον τόπο και όχι για ψάρεμα, να αναφερθείς στις προσπάθειες που γίνονται για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας να γίνουμε επιτέλους οργανωμένο και τελέσφορο κράτος σε όλες του τις εξουσίες, σε όλους του τους θεσμούς. Οφείλουμε αυτήν την αναγνώριση, έστω κι αν την εκφράσουμε με επιφυλάξεις. Τότε και μόνο τότε θα διακδικούσαμε το χαρακτηρισμό του αντικαιμενικού παρατηρητή και κριτή!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kύριε Πρεβενιέ σε ποιόν όροφο της Ιπποκράτους εργάζεστε;Βέβαια καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή,ιδίως εάν είναι της καρφολογικής υπηρεσίας της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ο κ. Σαμαράς δεν είναι αυτός που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους ηγέτες των "μεγάλων" δυνάμεων της ΕΕ και απολογήθηκε γιατί δεν θα ψηφίσει το Μνημόνιο λέγοντας ότι, δεν υπάρχει πρόβλημα να μη περάσει απ΄την Βουλή;
    Ο ίδιος δεν δεσμεύτηκε έναντι της τρόικας λέγοντας ότι όταν θα΄ρθει στην κυβέρνηση θα "τιμήσει" την υπογραφή του Ελληνικού κράτους;
    Οι δηλώσεις τηε επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ της 19/5/2010 δεν έγιναν κατόπιν συνεννόησης με τον αρχηγό του κόμματός της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σκεφτείτε λίγο. Αν δεν ήταν ο Σαμάρας να αποτρέψει το 1993 την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ , ρίχνοντας την κυβέρνηση, για ποιο σκάνδαλο SIEMENS θα μιλάγαμε τώρα; Δεν θα υπήρχε κανένα σκάνδαλο. Γιατί ο ιδιωτικός ΟΤΕ δεν θα αγόραζε από την SIEMENS. Και αν αγόραζε θα το έκανε γιατί θα το ήθελε και όχι γιατί κάποιοι πολιτικοί πήρανε μίζες για να διαχειριστούν τα χρήματα των φορολογουμένων. Όλοι οι πολιτικοί θέλουν κρατικούς οργανισμούς για να μπορούν να παίρνουν μίζες και όχι γιατί κόπτονται για τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΕ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΕΨΕΙ.
    ΝΡΩΜΟΑΛΗΤΕΣ ΜΟΝΟ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού δεν σας πείθει ζήστε και στηρίξτε τον ανεκδιήγητο με το κόμμα του για α)να σας μειώνει τους μισθούς β)να αυξάνει τα όρια ηλικίας γ)να έχετε αντιπρόεδρο τον ελλην.αρα δοσίλογο Πάγκαλο δ)να ακούτε μόνο ψέεεεεεεεματα ε)να κάνετε σαράντα ημέρες διακοπές ζ)να αποκτήσει ο Ακης κι άλλο σπίτι η)να πάρει κι αλλη μίζα ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος οΚαρακώστας κι άλλοι πράσινοι κηφήνες θ)να χάσετε και τα υπόλοιπα σας στο χρηματιστήριο και τέλος για τη μεγαλειώδη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας(1.200.00 άνεργοι και 120.000 χιλιάδες επιχειρήσεις λουκέτο0 Αφήστε το Σαμαρά γιατί τώρα ζούμε μεγαλειώδεις στιγμές με το μεγάλο τουρίστα Γ.Α.Π.
    Ρε αειιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βουλιάξανε τη χώρα και είναι το μόνο που κάνανε. Δραπετεύσανε στις εκλογές
    και τώρα βρήκαν μαγική συνταγή για να μας ξεβουλιάξουν!!
    Άντε κάνε καμιά βούτα Σαμαρά για να ξεστραβωθείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. K. Σαμαρα, οι ΝΔκρατες ξεχασαν οτι ερριξες μια κυβερνηση για προσωπικο σου οφελος και σε τιμησαν με την ψηφο τους να ηγηθεις της παραταξης.
    Ξεχνα λοιπον και εσυ το παρελθον και σταματα τους λεονταρισμους των διαγραφων, αυτη τη στιγμη ΟΛΟΙ χρειαζονται. Καθησε τους ολους κατω και δωσε πολιτικη λυση.
    Δεν εκλεχτηκες για να κανεις καβγαδες με το Μητσοτακεικο αλλα να για να σηκωσεις τα μανικια και να εξωβελησεις τον προδοτη συμμαθητη σου. Εαν δεν μπορεις να το κανεις, φυγε να ερθει καποιος ικανωτερος.
    Φιλικη συμβουλη, ερχονται εκλογες και θα δωσεις εξετασεις και εαν παρεις εστω και τη βαση, η καρεκλα σου θα τριξει μεχρι σπασμου. Σε περιμενουν πολλοι στη γωνια και εδω δεν ειναι ΠΟΛΑΝ (Β Εθνικη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 30 Αυγ 2010 4:15:00 μ.μ.
    ηλιθε πασοκοχαχολε τα σπρενυτ τον οκτώβρη ήταν 126......σήμερα μετα τις διακοπες του προδότη......950
    και επειδή προφανώς δεν εχεις ιδεα απο οικονομια μάθε ότι το σπρεντ είναι ο ασφαλιστικός κίνδυνος χρεωκοπείας

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

    8% ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.....14 ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    300 ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....350 ΣΗΜΕΡΑ
    -2 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΡΕΚΟΡ ΤΟ 07 ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    350.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, 150000 ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ 4% ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΥΦΕΣΗ 8% ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    3,9 ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 09, 13% ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

    ΦΑΤΕ ΓΑΠ, ΦΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΕ 100000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ......ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟ ΤΟΥ......

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΟΠΩ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε νεοδημοκρατες κκε καταντησατε και μιλατε ακομα υπερασπιζεστε τον πιο ανικανο πρωθυπουργο της ελληνικης ιστοριας (καραμανλης) και προσβλεπετε σε εναν αρχηγο που δεν ξερει τι του γινεται.Το 10 τα εκατο τυχαιο δε νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ( ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε 2 χρόνια απαλλασόμαστε απο το Μνημόνιο ?

    Μα σε 2 χρόνια έρχεται η χρεωκοπία ...

    Τι απ'τα 2 θα συμβεί πρώτο λέτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε ηλίθιοι πασοκοι 2 χρόνια στα ντουζένια της η κρίση και τα σπρεντ ήταν 120
    με το γαπ, την ώρα που είχε ξεπεραστεί σε όλον τον κόσμο τα σπρεν στις 960

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΡΩΣΩΝ, Κ.Λ.Π. για το χρέος της Ελλάδας
    ...Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο μαύρο της οικονομικό χάλι η Ελλάδα και στα πρόθυρα πτωχεύσεως, δέχτηκε προ καιρού τις παρακάτω προτάσεις :
    1. Από την Κίνα η οποία λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μας προτείνει

    Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος, χωρίς αντάλλαγμα (τι είναι το χρέος της Ελλάδας για τις οικονομικές δυνατότητες της Κίνας;)

    Να μας δανείσει ότι ποσό αναγκαιεί για την λειτουργία της χώρας μέχρι το καλοκαίρι, με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών)

    Να μας στείλει όσους τουρίστες θέλουμε ή έστω όσους έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

    2. Από την Ρωσία για οιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη με προϋπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί η δυνατότης επισκευής πολεμικών της πλοίων στην Σύρο (όπως ήταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

    3. Από τα Εμιράτα

    Να τους δοθεί το ανενεργό αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αφού το εκσυγχρονίσουν πλήρως, να το χρησιμοποιούν για τα lear jet των Εμίρηδων (εννοείται με ενοίκιο)

    Να τους δοθεί μέρος της παραλίας κάτω από το αεροδρόμιο, για να κατασκευάσουν μαρίνα, όπου να ελλιμενίζονται θαλαμηγοί των Εμίρηδων (δηλαδή να μπορούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο και περνώντας απέναντι, να φεύγουν με την θαλαμηγό τους για κρουαζιέρες στο Αιγαίο)

    Να τους παραχωρηθεί η Ν/Ε περιοχή του Περάματος (η οποία είναι ανενεργή και όσοι εργάζονταν εκεί είναι σήμερα άνεργοι), προκειμένου να κατασκευάσουν σύγχρονο ναυπηγείο, όπου θα κατασκευάζουν δικές τους θαλαμηγούς

    Να τους παραχωρηθεί μέρος στο Φάληρο, όπου να προσδέσει μεγάλη υπερπολυτελής θαλαμηγός - Casino (πλωτό casino). Εννοείται ότι εκτός των άλλων καταβάλουν στο Ελληνικό κράτος ποσοστά από τα κέρδη.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Κ Α Μ Ι Α. Εδώ και καιρό, βρίσκεται κλειδωμένο στα συρτάρια της Κατσέλη (σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε με μισόλογα του τύπου ότι δεν πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον!!!!!)
    Μην ξεχνάμε τις προτάσεις που έχουν γίνει από ειδικούς και έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο mail (κατάργηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του «πόθεν έσχες» και Τειρεσία, κρατικοποίηση casino, κλπ) που σε ελάχιστο χρόνο θα πλημμύριζαν την Ελλάδα με χρήμα
    Και σαν επίλογος όλων αυτών, προφανώς συνεχίζει να υφίσταται το γνωστό προ 10ετιών θέμα του τεράστιου ορυκτού πλούτου της χώρας μας, για τον οποίο όποιος τολμούσε να μιλήσει, χαρακτηριζόταν από γραφικός έως ψυχοπαθής (τώρα τελευταία άρχισαν επιτέλους τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το θέμα). Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΟΣΜΙΟ, ΒΩΞΙΤΗ.. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΣΕ ΟΛΑ Ο Χ Ι
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ...... κατά την κρίση σας

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΟΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΖΕΡΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ Ο ΚΟΣΤΟΣ
    (ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ)
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΡΩΣΩΝ, Κ.Λ.Π. για το χρέος της Ελλάδας
    ...Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο μαύρο της οικονομικό χάλι η Ελλάδα και στα πρόθυρα πτωχεύσεως, δέχτηκε προ καιρού τις παρακάτω προτάσεις :
    1. Από την Κίνα η οποία λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μας προτείνει

    Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος, χωρίς αντάλλαγμα (τι είναι το χρέος της Ελλάδας για τις οικονομικές δυνατότητες της Κίνας;)

    Να μας δανείσει ότι ποσό αναγκαιεί για την λειτουργία της χώρας μέχρι το καλοκαίρι, με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών)

    Να μας στείλει όσους τουρίστες θέλουμε ή έστω όσους έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

    2. Από την Ρωσία για οιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη με προϋπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί η δυνατότης επισκευής πολεμικών της πλοίων στην Σύρο (όπως ήταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

    3. Από τα Εμιράτα

    Να τους δοθεί το ανενεργό αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αφού το εκσυγχρονίσουν πλήρως, να το χρησιμοποιούν για τα lear jet των Εμίρηδων (εννοείται με ενοίκιο)

    Να τους δοθεί μέρος της παραλίας κάτω από το αεροδρόμιο, για να κατασκευάσουν μαρίνα, όπου να ελλιμενίζονται θαλαμηγοί των Εμίρηδων (δηλαδή να μπορούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο και περνώντας απέναντι, να φεύγουν με την θαλαμηγό τους για κρουαζιέρες στο Αιγαίο)

    Να τους παραχωρηθεί η Ν/Ε περιοχή του Περάματος (η οποία είναι ανενεργή και όσοι εργάζονταν εκεί είναι σήμερα άνεργοι), προκειμένου να κατασκευάσουν σύγχρονο ναυπηγείο, όπου θα κατασκευάζουν δικές τους θαλαμηγούς

    Να τους παραχωρηθεί μέρος στο Φάληρο, όπου να προσδέσει μεγάλη υπερπολυτελής θαλαμηγός - Casino (πλωτό casino). Εννοείται ότι εκτός των άλλων καταβάλουν στο Ελληνικό κράτος ποσοστά από τα κέρδη.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Κ Α Μ Ι Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 30 Αυγ 2010 3:57:00 μ.μ.(1ος σχολιάστής) και 30 Αυγ 2010 4:02:00 μ.μ. (3ος σχολιαστής) καλοί μου φίλοι δεν συνηθίζω να απαντώ σε σχόλια αλλά επειδή θέλετε να μου κολλήσετε κομματική ταυτότητα κάντε το κόπο σας παρακαλώ να διαβάσετε μερικές από τις σκέψεις σε τούτο εδώ το φιλόξενο Blogs (εν καιρό θα ανεβάσουν και άλλες) αλλά και σε άλλους ιστότοπους. Ο κ. Παπανδρέου θεωρώ και τον κατηγορώ ευθέως (θα το διαβάσετε αν κάνετε τον κόπο παρακάτω) ότι έκλεψε την ψήφο του Ελληνικού λαού με τα προεκλογικά του ψέματα.
    Φίλοι μου καλοί κάποτε πρέπει να πάψουμε να σκεφτόμαστε κομματικά και πάνω από όλα να βάζουμε το συμφέρον της χώρας μας για να υπάρχει μια συνέχεια για τα παιδιά μας.
    Για τα σημερινά μας χάλια φταίει όλο το πολιτικό σύστημα της τελευταίας τριακοπενταετίας και ειδικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Για τα κόμματα της Αριστεράς έχω να πω ότι έχουν και αυτά μεγάλη ευθύνη γιατί δεν μόνιασαν αλλά διασπάστηκαν και έγινα στο τέλος μικρές ομάδες με αποτέλεσμα οι πολίτες ποτέ να μη μπορούν να τους δουν σαν μια σοβαρή εναλλακτική λύση στα αδιέξοδα που μας έριχνε ο δικομματισμός.
    Για αυτό φίλοι μου πριν χρησιμοποιήτε χαρακτηρισμούς με ελαφρά την καρδίαν διαβάστε παρακαλώ τα παρακάτω τα οποία έγραψα βάζοντας την υπογραφή μου και όχι κρυμμένος και φοβισμένος στην ανωνυμία!!!!(Θα ήθελα σε παρακαλώ να αναιρέσετε τα γραφόμενα και τις άδικες κατηγορίες σας στο πρόσωπο μου γιατί πιστεύω θα εκτεθείτε απέναντι σε όλους που θα διαβάσουν τις σκέψεις μου στους παρακάτω συνδέσμους)
    Το να διαφωνεί κάποιος με επιχειρήματα και ευπρέπεια είναι υγιές το να κατηγορείς όμως για λόγους εντυπωσιασμού είναι ανήθικο και άρρωστο.

    Ευχαριστώ πολύ που διαβάζετε τις σκέψεις μου.

    Δελτίον ειδήσεων
    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_5799.html

    Αφού δεν τιμωρούνται οι κλέφτες ας τιμωρηθούν οι ψεύτες!!!
    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_8694.html


    Γιατί καίγονται για υπερκομματικές λύσεις;‏...
    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_5178.html

    Υποψήφιος; Όχι, δεν θα πάρω...
    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_2228.html

    Ελλάδα 2010 ή 1ος χρόνος της μ.(Δ.Ν.Τ.) εποχής...
    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/2010-1.html

    Και σε άλλα blogs

    Οι ευθύνες μιας ... παραπλάνησης!!!
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_8923.html

    Κάνε τους ... μια έκπληξη!!!
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_7413.html

    "Που μας πάτε κ. Παπανδρέου"
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_6262.html

    Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία!!!
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_5714.html

    Ο νοών νοείτω!!!
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_8680.html

    Άλλοι τα έκλεψαν ... άλλοι πληρώνουν!!!
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_9097.html

    τα παραπάνω είναι λίγα από τα πολλά που γράφω στους ιστότοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΕΒΕΝΙΕ


    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.

    ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ "ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ" ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ .

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.

    ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ;
    Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΖΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!



    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε καλικατζαροι πασοκτζηδες,αφου αυτα που γραφετε δεν τα πιστευετε,αλλα το κανετε απο τυφλη θπακοη στο κομμα.Αφου πολυ καλα μαθατε πλεον οτι επι καραμανλη περνουσαμε πολυ καλυτερα.αυτα περι καταστροφης της οικονομιας και τις υπολοιπες μαλακιες ο ιστορικος του μελλοντος θα τα απορριψει,γιατι ουδεποτε συνεβησαν.Ειναι δικαιολογιες του πασοκ για να ξεπουλησει την ελλαδα και να διωξει τους ελληνες απο τη χωρα τους.Αφου και ολοι εσεις πασοκοι ειστε σιγουροι και χαμογελατε πικρα με τον ανεκδιηγητο εθνικο τουριστα και τον θιασο του που ως υπαλληλοι του ΔΝΤ εφαρμοζουν εκεινα που οι αλλοι αποφασιζουν.Μα υπαρχει ενας εστω ελληνας που να εχει εμπιστοσυνη στο απροσαρμοστο αμερικανακι?γιατι να τον ενδιαφερει η ελλαδα και οι ελληνες,μηπως αυτος ειναι ελληνας>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " Σχετικά με την περίπτωση της ανάθεσης καθηκόντων συμβούλου του Πρωθυπουργού, στον Ιταλό πρώην Υπουργό Οικονομικών, Tommaso Padoa Schioppa, είναι αναγκαίο να σημειωθεί ότι, ο κ. Schioppa, σε αντίθεση με όσα έχουν κατά καιρούς αναφερθεί από ΜΜΕ, δεν δέχθηκε οποιαδήποτε αμοιβή και αυτό παρά τη δυνατότητα που παρέχει η σχετική διάταξη του νόμου”

    ….βρε μας έκανε την χάρη!
    ….για την ψυχή της μάνας του προσφέρεται αφιλοκερδώς ;
    .. ή για την ψωλή του νεαρού πασόκου, τον χαβά ;

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ..
    θα τον βλέπει κρυφά.
    Ή ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 42.000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΥΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 30 Αυγ 2010 6:16:00 μ.μ.


    ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.


    Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.


    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ .


    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυριε Πρεβενιε,
    Θα μπορουσαμε να δουμε την κομματικη σας ταυτοτητα? Τι? Δεν ειστε ΠΑΣΟΚ?
    Κυριε Πρεβενιε, δεν (μας) πειθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Mε το μπαμπακι τους σφαζει ο Καλαματιανός…….

    Ο Σαμαράς διοικεί τη ΝΔ όπως ένα καράβι στη φουρτούνα.
    Ξέρει πολύ καλά πού θέλει να το οδηγήσει, αλλά κάνει ελιγμούς από δω κι από κει για να πετύχει τον στόχο του.
    Είναι καλός καπετάνιος για το καράβι της ΝΔ.

    “Την ίδια ώρα καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στα Χανιά ο νυν δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης, στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, ετοιμάζεται να πάρει το χρίσμα του Αντώνη Σαμαρά για να επανεκλεγεί δήμαρχος”.

    Το θέμα δεν είναι να διοικείς ή να άρχεις. Το θέμα είναι να σου περνάει, να κάνεις το δικό σου κι άσε τους άλλους να προσπαθούν να βρούν τί είναι αυτό που κάνεις. Μέχρις στιγμής Σαμαράς-Κόρη 5-1….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 30 Αυγ 2010 8:34:00 μ.μ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΝΙΟ ΚΑΙΡΟ (ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ! ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ..Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !
    - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ....
    - Κ Α Γ Κ Ε Λ Α Ρ Ι Ο Σ...
    Η ΡΑΓΚΟΥΣ΄ ΤΩΝ GOODYS ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ !
    ==================================
    ΦΙΛΑΡΕΣ..
    Σε απλά ελληνικά
    αυτο λέγεται...ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ.

    Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α
    να κυβερνα την Ελλάδα ένας μασκαράς
    πρωην Rom to let, μπουφετζής στα
    Goodys.
    Και να βαφτίζεται ο υπηρέτης του Γιωργάκη.....ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑ !!!

    πασόκοι καταντήσατε κουτόπουλα ΜΙΜΗΚΟΣ.
    ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΣΘΙΑ.
    ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΠΑΚΙ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΟΦΑΝ.

    *** άσε που σας πουλήσαν κιόλας χοντρική.
    Χάρις στην GPO.." Μεγάλο είναι και το πρόβλημα συντονισμού που καταγράφεται για την κυβέρνηση.
    Το 58,6% των ψηφοφόρων ζητά να οριστεί "συντονιστής" στην κυβέρνηση.

    ΟΥΣΤ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ
    ΜΕ ΕΛΑΙΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ....
    ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ..
    ΒΡΟΜΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παντως καθε μέρα
    αυξάνεται ο κόσμος

    που συχαίνεται να μπει
    με πασοκο
    ακόμα και σε ανσασέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οσο ο Σαμαρας κραταει στο κομα ,αυτον τον αχρηστο τον χοντρο, που τα δειελυσε ολα τοσο πατο θα πειανει.ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΝ Ν.Δ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *