GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «βιολί βιολάκι» η ΝΔ...

Από το http://ideopigi.blogspot.com/    Το κόμμα της ΝΔ μετά την ήττα στις εκλογές πρέπει να τρέξει με «χίλια» όπως λένε οι νέοι στη διάλε...

Από το http://ideopigi.blogspot.com/  
Το κόμμα της ΝΔ μετά την ήττα στις εκλογές πρέπει να τρέξει με «χίλια» όπως λένε οι νέοι στη διάλεκτό τους.
Τα επικοινωνιακά τρυκ των Καραμανλή-Ρουσόπουλου έφεραν μεταξύ των άλλων το κόμμα στα χαμηλότερα ποσοστά από την ίδρυσή του. Όπως έχω γράψει παλιότερα οι τακτικισμοί και η τήρηση ισορροπιών που έγιναν στο συνέδριο δυσαρέστησαν τους ΝΔκράτες, που στήριξαν τον Σαμαρά πιστεύοντας σε μια καινούργια αρχή χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.
Πολλές επιλογές υποψηφίων δημάρχων (Κακλαμάνη στην Αθήνα, Χατζηδάκη στο Φάληρο κτλ) δηλώνουν...
φυγομαχία.
Η λογική πάμε να διεμβολίσουμε το στρατόπεδο της Ντόρας δεν είναι πολιτική θέση αλλά αποφυγή εκλογικής μάχης. Ο υπεύθυνος για την τοπική αυτοδιοίκηση Μιχαλολιάκος «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Η μάχη των δημοτικών εκλογών θα είναι ιδεολογική μάχη και πρέπει να δοθεί με πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια.
Τα γενικόλογα συνθήματα περί αξίων και αξιών δεν χαλυβδώνουν τον πικραμένο ΝΔκράτη.
Οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις για το μνημόνιο και για την έξοδο από την κρίση θα καθαρίσουν το πολιτικό τοπίο δίνοντας τον αέρα της νίκης στις ερχόμενες εκλογές.
Η θέση άλλο μίγμα πολιτικής είναι ασαφής και χωράει πολλές ερμηνείες.
Τι λένε και τι ζητάνε οι ΝΔκράτες;
Η ΝΔ πρέπει να δεσμευτεί ότι αν γίνει κυβέρνηση θα διώξει με κλωτσιές το ΔΝΤ και όσους μας φόρτωσε στο σβέρκο το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγα λέγοντας και τον τρόπο.
Πρέπει να δεσμευτεί ότι θα επαναφέρει τον όρο θέση εργασίας απορρίπτοντας τον όρο θέση απασχόλησης του ΠΑΣΟΚ. Σταθερή εργασία σημαίνει εργασιακή ειρήνη, ανάπτυξη και πρόοδο.
Πρέπει να δεσμευτεί ότι θα πάνε στη φυλακή όσοι κατάκλεψαν τον πλούτο του Ελληνικού λαού.
Πρέπει με σαφήνεια να δεσμευτεί τι θα κάνει με το χρέος.
Πρέπει να προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την ανάπτυξη.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ασφαλιστικό, τους μισθούς, τις συντάξεις, συγκεκριμένα ένα και ένα κάνουν δύο.
Πρέπει να καθαρίσει το κόμμα από τα νεοφιλελεύθερα βαρίδια που κληρονόμησε από τον Καραμανλή. Μήπως του εισηγούνται ότι αν το κάνει θα μειωθεί η δύναμη του κόμματος; Μεγάλη πλάνη, το κόμμα θα θεριέψει και οι ΝΔκράτες θα αλωνίσουν τη χώρα χωρίς να πρέπει να απολογούνται για αμαρτίες του παρελθόντος.
Η μεγάλη πλειοψηφία στο κόμμα είναι η λαϊκή δεξιά.
Αυτή δημιούργησε το θαύμα της ανάπτυξης τις περασμένες δεκαετίες.
Αν κινηθεί στη λογική του ώριμου φρούτου και δεν αντιπολιτευτεί με σφοδρότητα το ΠΑΣΟΚ παραθέτοντας ταυτόχρονα προτάσεις συγκεκριμένες και ιδεολογικά διάφανες τότε θα πάει κατά διαόλου.
Στις περισσότερες συζητήσεις γίνεται λόγος για σικέ παιχνίδι, λένε ότι έχουν συμφωνήσει ότι ή θα σωθούν όλοι μαζί ή θα χαθούν (πολιτικά) όλοι μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Αν δεν το διαψεύσει στην πράξη μην περιμένει να κινητοποιηθούν οι ΝΔκράτες.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Σαμαρά.

16 σχόλια

  1. Για τα πανηγύρια η ΝΔούλα...σε λίγο καιρό θα πιάνουν ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ
    ΠΑΣΟΚΕ
    ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΝΕΟΥ.
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΓΟΥΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΛΠ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ
    ΝΕΟΙ.ΥΓΙΕΙΣ.ΑΦΘΑΡΤΟΙ.ΑΞΙΟΙ.
    ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ -ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.

    ** για τον πασοκο-φάντασμα της αναρτησης.
    αντε γαμήσου στην Ιπποκράτους. Πλήρωσε και τα προφυλακτιοκά για τον κώλου.
    Πλήρωσε και τις εξετάσεις για τις αρώστιες που θα αρπάξεις..
    και τργούδα όσο θα αντέξεις ακόμα απο την πείνα.
    Καλό ψόφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη με αφορμη την διαγραφη Μαρκογιαννακη καποιο κοπτονται για την πορεια της Ν.Δ και ποσο την καταστρέφει ο Σαμαρας που ειναι αυταρχικος αρχηγος και κτλ κτλ…

    Θυμιζω οτι Σαμαρας ειναι ο πρωτος προεδρος εκλεγμενος απο τη ΒΑΣΗ….
    Η μεγαλη αντιπαλος του πηγε σε ανοιχτες διαδικασιες συρομενη απο τις εξελιξεις μιας και δεν τη εξυπηρετουσε καθως ηλεγχε τη πλειοψηφια των εκλεκτορων.

    Ειχε τρελη αβαντα απο τα κατεστημενα ΜΜΕ (πχ ΜΕΓΚΑ ΔΟΛ) και τελικως εχασε απο ενα πολυ μεγαλο εκλογικο σωμα ανω των 800000 ψηφοφορων.
    Ας σεβαστουν καποιοι την επιλογη της ΒΑΣΗΣ της Ν.Δ και ας μην βιαζονται…
    Απο ΄΄απλοι στρατιωτες΄΄ της παραταξης ας συμμετασχουν στο Φορουμ και ενδεχωμενως στο Κομμα ΝΤορα.Δεν ειναι κακο.
    Μη παθουν και τιποτα με το συνδρομο στερησης εξουσιας…
    Αντε να κανετε κομμα να ειναι και αρχηγος η Ντορα που ψοφαει μη πάθει και τιποτα..…

    Μπορειτε να πατε και κατ΄ ευθειαν στο ΠΑΣΟΚ ουδεμια πλεον διαφορα δεν εχετε ειστε απολυτος ευθυγραμισμενοι.

    Ακούω τον κ. Μαρκογιαννάκη στο διεφθαρμένο MEGA.
    Είναι άθλιος.
    Μια ζωή ποταπούς στόχους……τη μια να μη βγει ο Εβερτ πρωθυπουργός
    την άλλη να μη βγει ο Καραμανλής
    την άλλη να πέσει ο Καραμανλής..
    που τότε το κάλυπτε με την υποτιθέμενη κομματική αγάπη…!

    Τώρα…..απλά οι μάσκες έπεσαν….
    Τη ΝΔ θέλανε να χαντακώσουν….
    Έλα όμως που πέσαν οι μάσκες, έλα που οι 50 που έλεγε μείναν 10……….

    Περαστικα….και παλι ….
    Αντε απο το αυτι και στο χωροφυλακα
    Τετοιον δεν ειπες οτι θελει η χωρα..?

    Τέλος..
    ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΑΚΗ ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    ΥΠΟΝΟΜΕΥΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    ΕΞΑΛΟΥ Η ΝΔ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΟΣ!
    Σιγά μην στήριζε η ΝΔ τον λαμόγιο τον πασόκο τον Σγουρό..
    καλή επιτυχία στον Κικίλια, την αξίζει..

    Προσωπικά και τον Αστραχάν να έβλεπα υποψήφιο σε αντιμνημονικό ψηφοδέλτιο, στο β’ γύρο θα τον ψήφιζα και με τα δύο μου χέρια.

    Μαύρο στα ψηφοδέλτια του ΔΝΤ
    ( Πασοκ, Λαος, Θεοδώρα, Δημοκρατική Αριστερά ), για να μαυρίσουμε τη ψυχή σε όσους μαύρισαν τη δική μας με τους φόρους, το φάγωμα των συντάξεων και των επιδομάτων μας, μέσω Χρηματιστηρίου και Ολυμπιακών αγώνων, που μας καταστρέφουν τα μεσαία και κατώτερα στρώματα, προς όφελος του 2% των διαπλεκομένων…

    Αν και δεν ψηφίζω στην Αττική, θεωρώ θετική την απόφαση για έναν αξιόλογο, νέο άνθρωπο, μακριά από τους γερασμένους καρεκλοκένταυρους της Ρηγίλλης, που την οδήγησαν σε χαμηλά ποσοστά.
    Είναι ένα πρόσωπο που θα φέρει κόσμο και από το κεντρώο, κεντροαριστερό χώρο, ένα πρόσωπο συμπαθές, χωρίς αντιπάθειες…

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    {.....}
    Πρέπει να καθαρίσει το κόμμα από τα νεοφιλελεύθερα βαρίδια που κληρονόμησε από τον Καραμανλή.
    Μήπως του εισηγούνται ότι αν το κάνει θα μειωθεί η δύναμη του κόμματος; Μεγάλη πλάνη, το κόμμα θα θεριέψει και οι ΝΔκράτες θα αλωνίσουν τη χώρα χωρίς να πρέπει να απολογούνται για αμαρτίες του παρελθόντος.
    Η μεγάλη πλειοψηφία στο κόμμα είναι η λαϊκή δεξιά.
    Αυτή δημιούργησε το θαύμα της ανάπτυξης τις περασμένες δεκαετίες.

    {.....}


    Ό Σαμαράς ευρίσκεται στίς αγκάλες τού Μορφέως.
    Αυτό πού δέν κάνει,παρ΄ όλο ότι είναι απαίτησις τών ψηφοφόρων του (400.000),νά εκδιώξη δηλαδή μέ τίς κλωτσιές,από.... χθές(!!) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, (έστω κι εάν μείνει μέ ελάχιστους σήμερα),πού βαναύσως παραβίασαν τίς αρχές μας,είναι σίγουρο ότι θά τό πράξουν οί ΝεοΔημοκράτες,στίς όποιες εκλογές,όποτε κι άν διεξαχθούν (δημαρχιακές,περιφερειών,εθνικές κ.λ.π).

    Τύποι όπως οί Μιχαλολιάκοι,Μανώληδες,
    Χατζηγάκηδες,Μειμαράκηδες,
    Χατζηδάκηδες καί Σια δέν έχουν καμμία θέση στήν Ν.Δ.!!!!

    ΜΟΝΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ (ΛΑΜΟΓΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζω στην Κύπρο,αφού η παρέα του Παναγόπουλου στην ΕΡΤ με έβγαλε στην σύνταξη ενώ θα μπορούσε να αποδεχτεί το νόμιμο αίτημα μου να συνεχίσω άλλα τρία χρόνια.διαβάζονας το άρθρο σας δεν έχω παρά να συμφωνήσω.επικοινωνιακά η ΝΔ έχει μαύρα χάλια.επέτρεψε στο ΠΑΣΟΚ να της ρίξει όλο το βάρος της ευθύνης για την κακή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αποκρύπτοντας πως το μεγάλο έγκλημα το έκανε αυτό στα 20 χρόνια που κυβέρνησε την χώρα.σίγουρα ορισμένοι της ΝΔ δε στάθηκαν στο ύψος τους.σίγουρα φταίνε και αυτοί.Αλλά τώρα ήρθε η ώρα, ο Σαμαράς, να ανακοινώσει πως,1]αν η ΝΔ επιστρέψει στην εξουσία θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο.δεν είναι ανάγκη να τσακωθούμε με το ΔΝΤ.2]θα πάψει τους εργολάβους στα δημόσια έργα και θα επαναφέρει την ΜΟΜΑ, για τουλάχιστον μια 10ετία.να δείτε πως θα βρεθούν τα δισεκατομύρια που της λείπουν.3]όλα τα διόδια να επιστρέψουν πιό φτηνά στο κράτος.4]περιορισμός των φόρων.μονάχα έτσι θα λειτουργήσει η αγορά.5]όλοι οι ξένοι μετανάστες να φορολογούνται.6]πάγωμα των αμυντικώ δαπανών για 10 χρόνια. το ΝΑΤΟ-σύμμαχος δεν είναι?- να αναλάβει τη φρούρηση των νοτιανατολικών του συνόρων.7]ρεαλιστική πολιτική στα κυτάσματα αερίου και πετρελαίου του Αιγαίου.μέσα στο παιγνίδι ΗΠΑ,Τουρκία,Ισραήλ και φυσικά η Κύπρος.αλλοιώς δε θα κερδίσουμε τίποτα.8]κλείσιμο των συνόρων προς Αλβανία και Ρουμανία μεριά.Να σταματήσουν να έρχονται οι λαθραίοι.όσοι έρχονται θα πληρώνουν και φόρους -όχι μόνο δικαιώματα.9]όλοι αυτοί οι αφρικανοί με την παραοικονομία τους να φύγουν αμέσως.πληρώνουν φόρους οι καταστηματάρχες και οι αφρικανοί μπροστά στα μαγαζιά τους έχουν τα ίδια προιόντα με τις μισές τιμές.10]άγριος έλεγχος στις τιμές των προιόντων ευρείας κατανάλωσης.πρέπει να προστατευτούν οι πολίτες.έχουν κότσια στην Ρηγίλης να τα ανακοινώσουν όλα αυτά?έχουν κότσια να χαρίσουν τα χρέη προς το κράτος στους δημόσιους υπαλήλους και τους συνταξιούχους μέχρι 100.000 ευρώ?να δεσμευτεί η ΝΔ.και να το κάνει.θα κυβερνά 40 χρόνια. αλλοιώς θα περιμένει μισό αιώνα και βάλε....Ι.Συνοδινός-δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Grand Jerk of the Year:

    "Ο κύκλος είναι ενάρετος" απεφάνθη η πουτάνα των τραπεζιτών, η εκδιδόμενη όλων των κυβερνήσεων, ο επικεφαλής του μπουρδέλου των τραπεζών, ο Προβόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ "ΤΑΠΕΙΝΕΣ" ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ


    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ


    Ε ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;


    ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδηση

    Σγουρος Φωφη και δρ Κουτσουκος

    το τριδιμο συμπληρωνεται με δρ Κουτσουκο τον ηγετη των εντιμων πρασινοφρουρων τον προστατη των υπερδανεισμενων τον ανθρωπο που γρεμισε τη δεξια με τους μπλογκερ και ολους εσας!

    Μανος Πασοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι σόι αθλητής ; από κανώ ξέρει;
    στην Πάρο ήταν ; Διακοπές 3 μήνες στα ελληνικά νησιά, έκανε ;
    χαχαχα... _________________________


    MΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ..
    Τζότζολα, Κικίλιας… επιτέλους ανάσες..στο κόμμα!

    ΕΛΕΟΣ! Σιγά μην στήριζε η ΝΔ τον λαμόγιο τον πασόκο τον Σγουρό..
    Καλή επιτυχία στον Κικίλια, την αξίζει..

    Aν δεν εξαφανισθούν από το κόμμα και οι πολύ στενοί υποτελείς της Ντόρας, η παράταξη θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται από το μητσοτακέϊκο παραμάγαζο.
    Μακάρι ωστόσο οι αξιόλογοι φίλοι της να αναγνωρίσουν τον Σαμαρά και να εργαστούν ειλικρινά για το καλό της ΝΔ εγκαταλείποντας τη φαμίλια.
    Οσον αφορά την Κρήτη, δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλόκληρο το νησί ή έστω τα Χανιά είναι δεμένα εφ’όρου ζωής στο άρμα του Μητσοτακέϊκου. Παραμύθια της φαμίλιας μου ακούγονται αυτά.
    Γιατί δηλαδή οι Κρητικοί να μην στηρίξουν νέους αξιόλογους κρητικούς υποψηφίους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σημίτης παρέδωσε μια χώρα ανθούσα???
    Ε,μάλλον τότε ο λαός είναι μακάκας που του έριξε μαύρο..
    Ή μήπως η μνήμη μας ασθμαίνει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel αναφέρει, επικαλούμενο τις εντάσεις στη χώρα την ώρα που τα μέτρα λιτότητας… εκπυρσοκροτούν «Η Ελλάδα μπαίνει σε σπιράλ θανάτου».

    ΣΕ σπιραλ θανάτου
    με Υπουργείο Θανάτου.
    Με την Μαριλίζα ..ΘΑΝΑΤΟ
    και την ΦΩΦΩ ..ΧΑΡΟ.

    ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
    ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.....
    ηλίθιε που μας ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αθήνα
    Σε ξενοδοχείο της περιοχής Γουβών του Ηρακλείου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για ολιγοήμερες διακοπές.

    Ο πρωθυπουργός έφτασε αεροπορικώς αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο και αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο, όπου και κατέλυσε.
    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 20 Αυγ 2010 11:31:00 π.μ. ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ! ΕΣΥ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑΜΠΑΝΙ ΦΕΤΟΣ. ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 20 Αυγ 2010 12:02:00 μ.μ.

    MIA ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ!
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΞΑΛΛΟΥ!Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΑΝΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΕΔΩ ΘΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΥΤΗ?
    ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ!.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς τον αναρτώντα..

    "Πρέπει να δεσμευτεί (η ΝΔ) ότι θα πάνε στη φυλακή όσοι κατάκλεψαν τον πλούτο του Ελληνικού λαού".

    Πως να το κάνει αυτό μωρέ μαλάκα, αφού η ΝΔ είναι ακριβώς η ίδια συμμορία, "που κατάκλεψε τον πλούτο του Ελληνικού λαού"?
    Ποιον να βάλει στη φυλακή, τον εαυτό της?
    Τόσο πια μυαλό κουβαλάτε οι οπαδοί της?
    Η επειδή βάλατε το Σαμαρά αρχηγό, παραγράφηκαν και ξεχάστηκαν όλα?
    Η ίδια συμμορία είναι, που ρήμαξε τον τόπο και κατέστρεψε κι εμάς και τη χώρα, κι αυτό δεν παραγράφεται στη συνείδηση του κόσμου και του λαού!...
    Η ίδια συμμορία είναι, οι θρασείς, τα λαμόγια και οι μέχρι το κόκκαλο αισχροί και αξιοθρήνητοι ΝΔληδες...
    Που τώρα θέλουν να.... ξανασώσουν τη χώρα!...
    Δε φτάνει μια φορά, που την ...έσωσαν και την...επανίδρυσαν?
    Μάλλον φτάνει!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση