GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επανάσταση του «αυτονόητου» μπορεί να πετύχει...

...αν εξελιχθεί σε «κοινωνική» επανάσταση! Aπό τον  Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Το «αυτονόητο», μπορεί εύ...

...αν εξελιχθεί σε «κοινωνική» επανάσταση!
Aπό τον  Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
Το «αυτονόητο», μπορεί εύκολα να μεταβληθεί σε «αυτο-ανόητο», αν ξεχάσουμε τον κοινωνικό παράγοντα!
Κύριε Πρωθυπουργέ, ή αλλάζετε πολιτική και πρόσωπα ή η χώρα βουλιάζει! Υπάρχουν λύσεις!
«ΜΗ ΠΑΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕ», Θαλής ο Μιλήσιος
«Μην έχεις εμπιστοσύνη σε όλους», Θαλής ο Μιλήσιος.
Η Νίκη είναι δυνατή ! Από τη λεβεντογέννα Κρήτη αρχίζει η «στροφή Γιώργου» προς τους πολίτες που υποφέρουν!
Το γνήσιο Πασοκ δύναται να κερδίσει τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, αν προωθήσει νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα και νέα κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική!
«Η τέχνη της πολιτικής είναι να προβλέπεις το...
 αναπόφευκτο και να επισπεύδεις την εμφάνιση του». Ταλεϋράνδος, 1754-1838, Γάλλος διπλωμάτης
Συγκινητική η παρουσία του Πρωθυπουργού στο συνέδριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης!
Το Πασοκ πρέπει να δείξει και το κοινωνικό του πρόσωπο, πέραν των επιταγών του κατάπτυστου Μνημονίου!
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει… αλλά το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει!
Οι «δοκιμασίες αντοχής» του «ήδη καταρρεύσαντος πολιτικού συστήματος»!
Ο Πρωθυπουργός ση Κρήτη τόνισε: «Τι έφταιξε λοιπόν και βρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε; Η Ελλάδα δεν είναι μια φτωχή χώρα. Είναι όμως μια χώρα που δεν σεβαστήκαμε. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά. Ούτε τον φυσικό μας πλούτο, ούτε το ανθρώπινο δυναμικό, τον πολίτη αυτής της χώρας, την νέα γενιά, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο και επιχειρηματία… Έλλειψη διαφάνειας, ατιμωρησία, άρνηση της Πολιτείας να εφαρμόσει τους νόμους, αλλά και να αλλάξει όσους νόμους έπρεπε να αλλάξουν, ώστε η Πολιτεία μας να αποκτήσει γερά θεμέλια. Αυτά έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, την καταβαράθρωσαν στις διεθνείς αγορές, αλλά και στα μάτια των εταίρων μας διεθνώς».
Τι είναι το αυτονόητο για τον κ. Πρωθυπουργό. Αυτονόητο είναι τα νοσοκομεία μας να μην λειτουργούν σωστά, να δημιουργούν τεράστια ελλείμματα, όταν αρκετοί γιατροί, δυστυχώς, αντί να δουλέψουν με επαγγελματική συνείδηση ζητούν το λεγόμενο «φακελάκι», για να γιατρέψουν τον ασθενή τους ή συναλλάσσονται κάτω από το τραπέζι με φαρμακοβιομηχανίες, για να συνταγογραφήσουν φάρμακα και θεραπείες που δεν χρειάζονται και κοστίζουν πέντε φορές παραπάνω από τα αντίστοιχα, π.χ., στην Γερμανία. Αυτονόητο είναι το δημόσιο να μην λειτουργεί και να δημιουργεί ελλείμματα προσλαμβάνοντας υπαλλήλους για κομματικούς, ψηφοθηρικούς λόγους, επειδή είναι προσωπικοί μας φίλοι ή ψηφοφόροι, αντί να τους επιλέγουμε αξιοκρατικά. Αυτονόητο είναι να δημιουργείται τεράστια γραφειοκρατία που δεν αφήνει να στεριώσει καμία επενδυτική προσπάθεια, καθώς ο ξένος επενδυτής ή ο Έλληνας επενδυτής τρέμει την αδιαφάνεια και τη διαφθορά».
Επίσης: «Αυτονόητο είναι να γενικεύεται η αίσθηση της αδικίας, όταν ο πολίτης βλέπει διαφθορά ακόμα και στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο. Πολιτικοί να δίνουν το κακό παράδειγμα και παράλληλα κανένας να μην τιμωρείται. Και αυτονόητα λέει ο πολίτης: «εγώ γιατί να πληρώσω φόρους;». Αυτονόητο είναι να λυγίσει το κράτος, όταν υπάρχει εκτεταμένη φοροδιαφυγή, να λυγίζει το ασφαλιστικό σύστημα, όταν είχαμε εισφοροδιαφυγή. Αυτονόητο είναι να μην μπορούμε να έχουμε ικανή δημόσια υγεία και παιδεία. Αυτονόητο είναι όταν υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα, όταν από το 1971 δεν έχει δοθεί νέα άδεια σε φορτηγατζήδες, να κοστίζουν πολύ οι μεταφορές και βεβαίως τα προϊόντα μας ακόμα περισσότερο. Αυτονόητο είναι, όταν όλοι μας μάθαμε τα παιδιά μας να θέλουν να διοριστούν στο κράτος αντί να δοκιμάσουν τις δικές τους δυνάμεις στην επιχειρηματικότητα, σε μια παγκόσμια οικονομία, η παιδεία να γίνεται τυπολατρική και στείρα, να μην ανταποκρίνεται στην ανάγκη της εποχής μας να μαθαίνουμε τα παιδιά μας όχι να αποστηθίζουν πληροφορίες, αλλά να εντοπίζουν, να διαχειρίζονται, να αξιοποιούν κριτικά τις πληροφορίες, ο όγκος των οποίων έχει πολλαπλασιαστεί αλλά είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτονόητο είναι, όταν μάθαμε, αντί να αναπτύξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τα ελληνικά πλεονεκτήματα, τα κρητικά πλεονεκτήματα - ζητώντας το γρήγορο κέρδος, υποβαθμίσαμε το περιβάλλον μας, στραφήκαμε στα all inclusive, αντί για την κρητική δίαιτα - να μην είμαστε ούτε ποιοτικοί ούτε βεβαίως ανταγωνιστικοί. Κλπ.»
Όλα τα ανωτέρω είναι αυτονόητα και σωστά, αλλά προσθέτουμε και άλλα «αυτονόητα»:
Ακόμα και ο τελευταίος πολίτης πλέον πιστεύει, ότι οι σφαίρες κατά του μπλόγκερ Γκιόλια είχαν στόχο τη Δημοκρατία! Χιλιάδες μπλόγκερ θα ξεπηδήσουν μέσα από την «δήθεν κρίση», για να οδηγήσουν τη χώρα στη σύγχρονη Δημοκρατία!
Δοκιμασίες και τεστ υπάρχουν πολλά και κάθε είδους, αλλά το δύσκολο είναι η ερμηνεία και η αποδοχή τους!
Ο Νέο-Φλελευθερισμός κατέρρευσε πριν δύο χρόνια, αλλά οι ανεπαρκείς «τωρινοί σοσιαλιστές» δεν μπόρεσαν, να προσφέρουν μια άλλη βιώσιμη πρόταση. Έτσι η κατάρρευση μετατράπηκε σε δήθεν κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι σημερινοί «δήθεν σοσιαλιστές» ανάλαβαν επιπλέον την παλινόρθωση του «Νεο-Φιλελευθερισμού». Βέβαια οι άνθρωποι δεν το πίστευαν ότι θα κυβερνήσουν, αλλά ο λαός που πείναγε και οι μπλόγκερ, οι νέοι διανοούμενοι και οι πολίτες τους ανέβασαν στην εξουσία, αφού δεν υπήρχε και άλλη εναλλακτική λύση. Τώρα κάνουν και άλλη ζημιά με το να ταυτίζονται με την δεξιά, που θα την πληρώσουν αυτοί και οι πολίτες μακροπρόθεσμα!
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα, 36 χρόνια μετά την μεταπολίτευση ήδη είναι νεκρό και βυθισμένο στη σήψη, διαφθορά και ανεπάρκεια. Την αλλαγή θα φέρουν τα μπλογκ, οι νέοι πολιτευτές, η νεολαία και οι πολίτες που αντιστέκονται! Την δικτατορία των Συνταγματαρχών του 1967 διαδέχεται σήμερα, το 2010 «η νέα δικτατορία» των ολιγαρχικών μαφιοζο-τραπεζιτών! Αργά ή γρήγορα νέοι πολιτικοί θα ξεπηδήσουν μέσα από την «δήθεν κρίση» και θα οδηγήσουν τη χώρα στη θέση που της αξίζει!

38 σχόλια

  1. Ρε κουτσούκο, έχω γνωρίσειπολλούς χαζοχαρούμενους στη ζωή μου, εσύ όμως είσαι τοκάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο αυτονοητο και ποια επανασταση οταν ο γιωργακης ειναι ο προεδρος της διεθνους παγκοσμιοποιησις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ


    ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;


    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΈΡΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουτσούκο,
    Δρ.τής μαλακίας/λαμογιάς είσαι καί τής παπαριάς,όπως κι ό ιδρυτής σας αλλά καί διάδοχός του!!!!!!
    Έχεις τό θράσος ανόητο πρασινολαμόγιο,σέ περίοδο στυγνής φασιστοχουντοκρατίας τού ΠΑΣΟΚμπουρδέλο σας,νά κάνης αναλύσεις περί Δημοκρατίας!!!!
    Άντε γαμίδια εσύ καί σύσσωμο τό μπουρδέλο σας,μέ τόν ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΣΑΝ σας,ερπετά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Το κύριο χαρακτηριστικό της οικονομικής πολιτικής μας ήταν η ραγδαία αύξηση των δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.Μέσα σε οκτώ χρόνια ο συνολικός κρατικός προϋπολογισμός πενταπλασιάστηκε (από 625 δισ. δρχ. το 1981 σε 3,2 τρισεκατομμύρια το 1988).Και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επέκταση αυτή έγινε σε συνθήκες οικονομικής στασιμότητας, αφού κατά την επταετία η αύξηση του πραγματικού εθνικού εισοδήματος δεν ξεπερνά το 7% (δηλαδή 1% ετησίως)».

    Ιδού λοιπόν ποιος είναι ο πατέρας του κράτους-τέρατος που τρέφεται έκτοτε με ελλείμματα και δάνεια και κατασπατάληση των δωρεάν παροχών της ΕΟΚ, και το οποίο σήμερα σπασμωδικά, χωρίς σχέδιο και παρά τη θέλησή του, όπως διακηρύσσει, προσπαθεί να συμμαζέψει ο γιος του τότε πρωθυπουργού και συνυπεύθυνος υπουργός εκείνης της κυβερνήσεως.

    Πες αλεύρι Κουτσούκο.
    ο Απόστολος Λάζαρης σε γυρεύει!!
    Βγάλε λοιπόν το σκασμό αιώνιε υποψήφιε βουλευτά του ΠΑΣΟΚ.
    Δεν ντρέπεσαι, λιγάκι να δίνεις πολιτικές συμβουλές?
    Η καταστροφή της οκταετίας 1981-1989 ειναι ανεπανόρθωτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, φίλε Κουτσούκο, επικοινωνεί το μυαλό σου με τη σπονδυλική σου στήλη; Διαβασες τι έγραψες;Τόση ασχετοσύνη από ένα που γνωρίζει καλή γραφή είναι ανεπίτρεπτη!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΚΤΟΡΑ,

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΕΟΔΕΞΙΟΙ. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η' Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ;
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΣΑΣΘΕ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ...

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 01 Αυγ 2010 11:47:00 π.μ.

    blober

    ti lexilogio einai ayto....
    ntroph!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. HGETH PQLI SARVNEIS

    QSE TOYS DEJIOYS NQ BRIWOYN

    TO PQSOK EINQI EDV ENV?ENO DYNQTO

    TQ QLLQ UQ TQ BROY?E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΤΟΥΣ Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γαμησε τους ηγετη!

    εισαι δυνατος!

    μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναλυση

    Οι σημερινοί «δήθεν σοσιαλιστές» ανάλαβαν επιπλέον την παλινόρθωση του «Νεο-Φιλελευθερισμού».

    Βέβαια οι άνθρωποι δεν το πίστευαν ότι θα κυβερνήσουν, αλλά ο λαός που πείναγε και οι μπλόγκερ, οι νέοι διανοούμενοι και οι πολίτες τους ανέβασαν στην εξουσία, αφού δεν υπήρχε και άλλη εναλλακτική λύση.

    Τώρα κάνουν και άλλη ζημιά με το να ταυτίζονται με την δεξιά, που θα την πληρώσουν αυτοί και οι πολίτες μακροπρόθεσμα!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ Ι ΔΕΕΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΑ

    Ο Νέο-Φλελευθερισμός κατέρρευσε πριν δύο χρόνια, αλλά οι ανεπαρκείς «τωρινοί σοσιαλιστές» δεν μπόρεσαν, να προσφέρουν μια άλλη βιώσιμη πρόταση.

    Έτσι η κατάρρευση μετατράπηκε σε δήθεν κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

    πΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


    ΒΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο

    ειναι ο μονος που μιλαει ενυπογραφα για τη δολοφονια Γκιολια

    δειτε σημερα ολες τις εφημεριδες πως διαφημιζουντην χεστα του παρακρατους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eidisi

    Η δολοφονια Γκιλια ειναι εργο ολιγαρχικων παρακρατικων και υποκοσμου, οπως δολοφονησαν τον Λαμπρακη!

    Δεν μπορεσαν νε ελεγξουν το νεο και ανεξελεγκτο και τον δολοφονησα για... εκφοβισμο αι των αλλων!

    τα περι χεστας ...ολοι σο κολπο

    πολλα τα λεφτα! των "υπηρεσιων αγοριμου

    μαυρο χρημα "υπηρεσιακο"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επισημανση

    Βέβαια οι άνθρωποι δεν το πίστευαν ότι θα κυβερνήσουν, αλλά ο λαός που πείναγε και οι μπλόγκερ, οι νέοι διανοούμενοι και οι πολίτες τους ανέβασαν στην εξουσία, αφού δεν υπήρχε και άλλη εναλλακτική λύση.

    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ( Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΞΩ" ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

    ΑΛΛΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ ΚΛΠ...?/

    Ο ΔΡΟΥΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ??

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ?

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    01 Αυγ 2010 10:54:00 π.μ.

    ΣΤΕΦΑΝΕ
    ΡΩΤΑ ΠΟΣΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΔΡ

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΛΗΠΤΩΝ

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

    ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΜΜ

    01 Αυγ 2010 10:52:00 π.μ.
    ΦΙΛΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΕΙΝΑΙ 5- 9 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΟΥΘ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΥΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΕΣΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ"

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΕΟΝ..

    ΧΕΣΤΑ = ΕΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΕΑ

    Τώρα κάνουν και άλλη ζημιά με το να ταυτίζονται με την δεξιά, που θα την πληρώσουν αυτοί και οι πολίτες μακροπρόθεσμα!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

    ΒΑΖΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ!

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΤΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχουν ολοι γραμμη απο την "χεστα του παρακρατους" να βριζοτν τον "δρ" που λεει την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pasok
    Η αξιολόγηση των υπουργών της κυβέρνησης...

    Eντυπωσιακή η φθορά, μετά 10 μήνες, της κυβέρνησης. Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει ενταθεί στους τομείς που αφορούν οικονομία και ανάπτυξη


    τα ελεγε ο δρ κουτσουκος
    και δεν τα πιστευαμε

    δεν προκειται για επικοινωνιακη φθορα

    αλλα για ανικανους που ο δρ Kουτσουκος με τους μπλογκερ και τον λαο που πειναγε τους ανεβασε στην εξουσια

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κουτσουκο μην μασας

    ειναι δεξιο-λαγνοι ολοι

    χασαν τα λεφτα που τους εδονε ο Ρουσοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Pasok
    Η αξιολόγηση των υπουργών της κυβέρνησης...

    Eντυπωσιακή η φθορά, μετά 10 μήνες, της κυβέρνησης. Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει ενταθεί στους τομείς που αφορούν οικονομία και ανάπτυξη


    τα ελεγε ο δρ κουτσουκος
    και δεν τα πιστευαμε

    δεν προκειται για επικοινωνιακη φθορα

    αλλα για ανικανους που ο δρ Kουτσουκος με τους μπλογκερ και τον λαο που πειναγε τους ανεβασε στην εξουσια

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επισημανση

    Βέβαια οι άνθρωποι δεν το πίστευαν ότι θα κυβερνήσουν, αλλά ο λαός που πείναγε και οι μπλόγκερ, οι νέοι διανοούμενοι και οι πολίτες τους ανέβασαν στην εξουσία, αφού δεν υπήρχε και άλλη εναλλακτική λύση.

    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ( Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΞΩ" ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

    ΑΛΛΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ ΚΛΠ...?/

    Ο ΔΡΟΥΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ??

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ?

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    01 Αυγ 2010 12:57:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. EIDHSH

    TOMOKRATIA A.E.

    POLLA LEFTA
    POLY XRHMA MAYRO XοRIS APODEIχEIS

    KAI AN DEN YPHRXE TROMOKRATΙΑ

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΑΧΑΜΕΝΟΙ

    Η ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Ο ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ 7 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΠΗΓΕ Η ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΧΩΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    Τον φαγαν τον αξιωματικο γιατι ηταν εντιμος και αυτοι συνεργαζοντουσαν με τον υποκοσμο!

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    Η δολοφονια Γκιολια ειναι εργο ολιγαρχικων παρακρατικων και υποκοσμου, οπως δολοφονησαν τον Λαμπρακη!

    Δεν μπορεσαν νε ελεγξουν το νεο και ανεξελεγκτο και τον δολοφονησαν για... εκφοβισμο και των αλλων!

    Τα περι χεστας ...ολοι σο κολπο

    Πολλα τα λεφτα! των "υπηρεσιων" αγορι μου

    Μαυρο χρημα "υπηρεσιακο"!!

    Με αυτο θα κανουν σπιτια αφισσες κλπ...
    Ετσι βγαινουν οι βουλευτες!!



    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EIDHSH

    TOMOKRATIA A.E.

    POLLA LEFTA
    POLY XRHMA MAYRO XοRIS APODEIχEIS

    KAI AN DEN YPHRXE TROMOKRATΙΑ

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΑΧΑΜΕΝΟΙ

    Η ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Ο ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ 7 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΠΗΓΕ Η ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΧΩΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    Τον φαγαν τον αξιωματικο γιατι ηταν εντιμος και αυτοι συνεργαζοντουσαν με τον υποκοσμο!

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    Η δολοφονια Γκιολια ειναι εργο ολιγαρχικων παρακρατικων και υποκοσμου, οπως δολοφονησαν τον Λαμπρακη!

    Δεν μπορεσαν νε ελεγξουν το νεο και ανεξελεγκτο και τον δολοφονησαν για... εκφοβισμο και των αλλων!

    Τα περι χεστας ...ολοι σο κολπο

    Πολλα τα λεφτα! των "υπηρεσιων" αγορι μου

    Μαυρο χρημα "υπηρεσιακο"!!

    Με αυτο θα κανουν σπιτια αφισσες κλπ...
    Ετσι βγαινουν οι βουλευτες!!



    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ηγετη πεσ ποιοι δολοφονησαν τον γκιολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. EIDHSH

    TOMOKRATIA A.E.

    POLLA LEFTA
    POLY XRHMA MAYRO XοRIS APODEIχEIS

    KAI AN DEN YPHRXE TROMOKRATΙΑ

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΑΧΑΜΕΝΟΙ

    Η ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Ο ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ 7 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΠΗΓΕ Η ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΧΩΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    Τον φαγαν τον αξιωματικο γιατι ηταν εντιμος και αυτοι συνεργαζοντουσαν με τον υποκοσμο!

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    Η δολοφονια Γκιολια ειναι εργο ολιγαρχικων παρακρατικων και υποκοσμου, οπως δολοφονησαν τον Λαμπρακη!

    Δεν μπορεσαν νε ελεγξουν το νεο και ανεξελεγκτο και τον δολοφονησαν για... εκφοβισμο και των αλλων!

    Τα περι χεστας ...ολοι σο κολπο

    Πολλα τα λεφτα! των "υπηρεσιων" αγορι μου

    Μαυρο χρημα "υπηρεσιακο"!!

    Με αυτο θα κανουν σπιτια αφισσες κλπ...
    Ετσι βγαινουν οι βουλευτες!!



    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Ντοκτορ Πασοκο-Πουτσουκος μας καλει να στηριξουμε το ΘΑΣΟΚ στις εκλογες????
    Ρε παει καλα ρε ο λακαμας?
    Στον Καιαδα θα σε ριξουμε και σενα ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.


    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.


    ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 01 Αυγ 2010 6:06:00 μ.μ.

    Μηπως σε ριξαν στη μοιρασια με τον Γκιολια και
    τωρα σου λενε βγαλε κανενα διφραγο με το να βριζεις τον δοκτωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SOS

    ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ

    ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ

    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ"!

    ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ 17 Ν. ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ

    ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΤΟΤΕ!

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΧΕΣΤΑ
    ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    Η ΧΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ-ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ"

    Πασοκ

    Δημοσια εκκληση:

    Καλουνται οι εντιμοι Εισαγγελεις και Ανακριτες να ανακρινουν και τους "παρακρατικους" των "υπηρεσιων" που δολοφονησαν τον Γκιολια

    Η δολοφονια ηταν στο στυλ Γρηγορη Λαμπρακη

    Αν οι εισαγγελεις δεν εσβαλλουν στην Κατεχακη να ελεγξουν τη σχεση Κρατους - υποκοσμου τοτε ειναι και οι ιδιοι στο "κολπο"!

    Θα ερθει η ωρα που πολλοι δηθεν εισαγγελεις και ανακριτες μαζι με υπουργους και δηθεν αξιωματικους θα κατσουν στο σκαμνι!

    EIDHSH

    TOMOKRATIA A.E.

    POLLA LEFTA
    POLY XRHMA MAYRO XοRIS APODEIχEIS

    KAI AN DEN YPHRXE TROMOKRATΙΑ

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΑΧΑΜΕΝΟΙ

    Η ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Ο ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ 7 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ....

    Ο ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ 7 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΠΗΓΕ Η ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΧΩΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    Τον φαγαν τον αξιωματικο γιατι ηταν εντιμος και αυτοι συνεργαζοντουσαν με τον υποκοσμο!

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    Η δολοφονια Γκιολια ειναι εργο ολιγαρχικων παρακρατικων και υποκοσμου, οπως δολοφονησαν τον Λαμπρακη!

    Δεν μπορεσαν νε ελεγξουν το νεο και ανεξελεγκτο και τον δολοφονησαν για... εκφοβισμο και των αλλων!

    Τα περι χεστας ...ολοι σο κολπο

    Πολλα τα λεφτα! των "υπηρεσιων" αγορι μου

    Μαυρο χρημα "υπηρεσιακο"!!

    Με αυτο θα κανουν σπιτια αφισσες κλπ...
    Ετσι βγαινουν οι βουλευτες!!

    Πασοκοι

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ηγετη πες ποιοι δολοφονησαν τον Γκιολια

    Πασοκοι

    01 Αυγ 2010 7:59:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 01 Αυγ 2010 7:18:00 μ.μ


    ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΠΡΟΎΜΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *