GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι φήμες για την εξαγορά από την ING και η αντίδραση της Marfin Bank....

Από το http://www.sigmalive.com/inbusiness Ταράζονται για ακόμα μία φορά τα νερά στον τραπεζικό χώρο σε Ελλάδα και Κύπρο αφού δημοσίευμα...

Από το http://www.sigmalive.com/inbusiness

Ταράζονται για ακόμα μία φορά τα νερά στον τραπεζικό χώρο σε Ελλάδα και Κύπρο αφού δημοσίευμα της Daily Mail θέλει τον Όμιλο ING να βρίσκεται κοντά στην εξαγορά της Marfin Popular Bank.
Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρεται σε φήμες που υπάρχουν και αναφέρουν ότι ο ολλανδικός όμιλος θα καταβάλει ποσό 2,2 ευρώ ανά μετοχή για την απόκτηση της Marfin Popular Bank.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο όμιλος της Marfin Popular Bank πέρασε τα πρόσφατα πανευρωπαϊκά stress tests, ενώ...
 σημειώνεται ταυτόχρονα πως διαθέτει δίκτυο 478 υποκαταστημάτων στην Κύπρο και την Ελλάδα και το 2009 κατέγραψε καθαρά κέρδη 173,9 εκατ. ευρώ.
Από πλευράς Marfin μας ειπώθηκε πως δεν γνωρίζουν την ύπαρξη οποιασδήποτε πρότασης σε σχέση με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα.
Πριν λίγο η Marfin σε απάντηση της σε σχετική επιστολή του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου με αφορμή "δημοσίευμα της ιστοσελίδας sigmalive.com στο οποίο γίνεται αναφορά σε φήμες ότι ο Ολλανδικός Όμιλος ING βρίσκεται κοντά στην εξαγορά της MARFIN POPULAR BANK, η Τράπεζα ανακοινώνει ότι δεν έχει γνώση ή ενημέρωση σχετικά με το αντικείμενο του δημοσιεύματος".

1 σχόλιο

  1. ΣΑΛΛΑ...ΣΑΛΛΑ...ΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση