GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος και το σχέδιο...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Δεν νομίζω ότι πλέον αμφιβάλετε ! Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σχέδιο! Μπορεί να μην είναι ακριβώς δικό του και μπο...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Δεν νομίζω ότι πλέον αμφιβάλετε! Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σχέδιο! Μπορεί να μην είναι ακριβώς δικό του και μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το «σχέδιο» στο οποίο αναφερόταν προεκλογικά, αλλά πάντως σχέδιο και μάλιστα με παγκόσμιο οραματισμό είναι.
Το σχέδιο είναι ευρύτερο και σε αυτό έχω αναφερθεί παλαιότερα γράφοντας για το «Παρασκήνιο της Ελληνικής Κρίσης». Στην απλοϊκότερη μορφή του το σχέδιο αυτό αποσκοπεί στην αποτροπή της ανεξαρτητοποίησης της ΕΕ από τα συμφέροντα που κινούν σήμερα την αμερικανική μονοπολική πολιτική. Η Ευρώπη δεν έπρεπε να...
 εξελιχθεί σε έναν αυτόνομο πόλο ενός multipolar system παγκοσμιοποιημένης εξουσίας. Η ΕΕ έπρεπε να συνεχίσει να αποτελεί το παρακολούθημα αυτών που ορίζουν στην συγκυρία το αμερικανικό συμφέρον στον κόσμο. Προσέξτε παρακαλώ στο σημείο αυτό πώς ακριβώς διατυπώνω την άποψή μου, διότι δεν θα ήθελα να με εντάξετε στο αντιαμερικανικό club. Δεν ανήκω σ’ εκείνους που αντιλαμβάνονται την πολιτική μέσω … αντί. Με τα «αντί» δεν κάνεις πολιτική, αλλά αποκλειστικά επιχειρείς να ορίσεις την ταυτότητά σου σε μία μάλλον ανώριμη πολιτικά βάση.
Ο Γιώργος προσηλυτίστηκε σε αυτό το παιχνίδι και ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο την κρίσιμη αυτή περίοδο που τα συμφέροντα του unipolar world ευρισκόμενα σε αδιέξοδο μετά το σκάσιμο της φούσκας των τοξικών χρηματοπιστωτικών προϊόντων που πρωτίστως παρήχθησαν στις ΗΠΑ, επιχειρούσαν από την μια πλευρά να ελέγξουν το μονεταριστικό σύστημα και από την άλλη να οδηγήσουν την ΕΕ σε μία μορφή οικονομικής ανάπτυξης που θα κάλυπτε τις απώλειες που προκάλεσε το σκάσιμο της φούσκας, ενισχύοντας την εύθραυστη πλέον αμερικανική ηγεμονία.
Ο απώτερος στόχος, αγαπητοί φίλοι, είναι το unipolar system να μετατραπεί τα αμέσως επόμενα χρόνια σε ένα uni-multipolar system. Αυτό σημαίνει ότι το διεθνές σύστημα εξελίσσεται σε μία πολυκερματισμένη μορφή, όπου οι παράγοντες που ελέγχουν την εξουσία στις ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ασκούν ηγεμονία, έστω και ασθενή (soft power), εντός ενός πλαισίου διαπραγμάτευσης μεταξύ των υπολοίπων πόλων: Κίνα, Ρωσία, ΕΕ (Γερμανία). Κάθε μία από τις παραπάνω χώρες θα ηγείται σε ευρύτερες γεωπολιτικά περιοχές που μόλις τώρα καθορίζονται και για τον απόλυτο προσδιορισμό τους ίσως απαιτηθούν νέες πολεμικές επιχειρήσεις. Μεταξύ αυτών των πόλων θα υπάρξουν και ζώνες όπου θα αναπτυχθούν μικρότερες περιφερειακές δυνάμεις, διατηρώντας, στην αρχή τουλάχιστον, μία πολιτική ουδετερότητας. Μία από αυτές τις δυνάμεις είναι και η Τουρκία. Το σχέδιο αυτό θα ήταν αδύνατον να αναπτυχθεί αν η Ευρωπαϊκή Ένωση ακολουθούσε αυτόνομη πορεία τα επόμενα χρόνια σε σχέση με τα παραδοσιακά ευρω-ατλαντικά συμφέροντα που όρισαν σε μεγάλο βαθμό την ίδρυσή της. Η ΕΕ, σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, προβλέπεται να συγκροτηθεί ως πόλος που θα υπηρετεί το αμερικανικό σχέδιο ολοκλήρωσης της παγκοσμιοποίησης. Σε άλλη περίπτωση η ΕΕ θα πρέπει να διαλυθεί!
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέλαβε τον ρόλο του … λαγού. Προκάλεσε με τις πράξεις του και την διαλεκτική του την «ελληνική κρίση» για να εξαναγκάσει τις κεντροευρωπαϊκές δυνάμεις να υποταχθούν στο διεθνές αυτό σχέδιο μιας νέας παγκόσμιας ελίτ που, όμως, συντίθεται από παλαιά υλικά. Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να επανέλθω, καθώς πλέον γνωρίζετε όλοι ότι η κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να αποφευχθεί αν ο Γιώργος Παπανδρέου ακολουθούσε μία αντίθετη προσέγγιση, ερχόμενος ευθύς εξ αρχής σε συνεννόηση με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί, ώστε οι Κεντρικές Τράπεζες των δύο αυτών χωρών καθώς και η ΕΚΤ να συνέχιζαν αθόρυβα να στηρίζουν τα ελληνικά ομόλογα, όπως έπρατταν άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Μη διαμαρτύρεστε, λοιπόν, για την στάση των Γερμανών απέναντι μας, καθώς αυτοί που είναι σε θέση να γνωρίζουν αντιλαμβάνονται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αποτέλεσε τον μηχανισμό ανατροπής της αυτονόμησης του ευρωπαϊσμού από ευρω-ατλαντικά συμφέροντα. Αυτοί μάλιστα σήμερα εμφανίζονται ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, καθώς δέχονται από πάνω και την ειρωνεία του Γιώργου, όταν λέει ότι όλα τα κάνει για να στηρίξει … το ευρώ!
Από την πλευρά των διεθνών σχέσεων η παραπάνω προσέγγιση θα πρέπει να θεωρείται απλοϊκή. Οι αιτίες είναι σημαντικά βαθύτερες και ασφαλώς πολιτικότερες: Αφορούν στην σημερινή διάσταση της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη, η οποία μετά το 1950 διαμορφώθηκε ως ο βασικός μοχλός εξυπηρέτησης των αμερικανικών συμφερόντων στην ήπειρό μας. Δυστυχώς δεν έχω αρκετό χώρο στο πλαίσιο αυτού του σημειώματος να σας εξηγήσω πώς και γιατί έγινε αυτό και ποιες είναι οι διαφορές της σοσιαλδημοκρατίας του ‘ 30 από αυτήν του ’50 και εντεύθεν, με μια κρίσιμη αλλαγή το 1990. Άρα ό Γιώργος δεν είναι μόνον συνεπής προς τα συμφέροντα της νέας διεθνούς ελίτ που υπηρετεί, αλλά και προς αυτά της «σοσιαλιστικής διεθνούς» και των μυστικιστικών οργανώσεων που βρίσκονται πίσω από αυτήν. Τελεία και παύλα.
Τώρα πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φαίνεται να κάνει και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να κρύψει τον ρόλο του. Προχθές σε συνέντευξή του στον Paul Solman του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου PBS δήλωσε: «μπορούμε να κάνουμε πράγματα, που καμιά κυβέρνηση, όχι μόνο δεν μπορούσε, αλλά και δεν θα τολμούσε να κάνει τα τελευταία 10, 20, 30 χρόνια [ … ] Θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει τη στάση πληρωμών, αλλά επιλέξαμε να μην κηρύξουμε στάση πληρωμών και να προβούμε σε αυτές τις πολύ οδυνηρές αλλαγές στην Ελλάδα, προκειμένου να τηρήσουμε τις συμβάσεις με τους πιστωτές μας».
Βλέπετε, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο επιχειρηματολογεί ο πρωθυπουργός μας! Είναι πασίδηλο ότι δεν ήρθε για να υπηρετήσει τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά τα συμφέροντα της νέας διεθνούς ελίτ που έχει το κύριο σώμα της στις ΗΠΑ και τα πλοκάμια της σχεδόν παντού στην ΕΕ. Αυτό κατά τον κ. Παπανδρέου, επιβάλει το ελληνικό εθνικό συμφέρον! Εμφανίζεται μάλιστα στα διεθνή μέσα ως ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που μπορεί να υπηρετήσει τη Νέα Τάξη πραγμάτων στον κόσμο. Ένας καλός και έντιμος μαθητής αυτών που επιχειρούν να διαμορφώσουν το μεταμοντέρνο πλαίσιο εξουσίας στην υφήλιο.
Είναι και αυτό μία άποψη απόλυτα κατανοητή, αλλά ταυτόχρονα απολύτως επιζήμια για τα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα στην Ελλάδα. Στην περίπτωση αυτή ο κάθε πολίτης – νομίζω ότι και ο πασοκτζής παραμένει πολίτης – έχει δικαίωμα να επιλέξει την στάση του. Το μόνο «δικαίωμα» που δεν έχει είναι να ισχυρίζεται αύριο ότι δεν γνώριζε. Ευχές για καλό καλοκαίρι!

32 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....

    ΡΩΤΑ Ω ΡΕ ΖΩΑ

    65 ΔΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 03;
    23 ΔΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ;
    6 ΔΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΡΕΟΣ;

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    -ΓΙΑΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ
    -ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 13% ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 9%
    -ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ
    -ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ 6 ΜΗΝΕς ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    -ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ;
    -ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ;
    -ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ;
    -ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΡΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ;

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ......ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός!!!

    Να δουμε όμως, αν θα τα καταφέρουν.

    Πάντα υπάρχουν "παράγοντες" που δεν μπορούν να υπολογήσουν εύκολα.

    Και τότε- όπου νάναι- δηλαδή, θα τα πληρώσει όλα ο...Γιωργάκης.

    Και τα δικά μας... και τα δικά τους...

    Μαγαζάτορας (προς το παρόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά ρε πασοκια....θα ιδιωτικοποιήσετε τις συγκοινωνιες;;;;;;;;
    οταν οι αληταμπουρες σας ξεβρακωναν τον κοσμο για αυτο το λόγο το ξεχασατε;;;;;

    μια ζωη πουλημενα τομαρια ειστε.....τιποτα αλλο.Η συνειδήσή σας είναι σαν το λαστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα πασοκια στο τελος θα εξαφανιστουν απο προσωπου ελλαδος παιδια. καντε υπομονη. θα πληρωσουν για ολα οσα εχουν κανει στην πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δική μου γνώμη είναι ότι η ελληνική κρίση του χρέους ισχυροποίησε τον ηγεμονικό ρόλο της Γερμανίας και κατά δεύτερο λογο της Γαλλίας στην ΕΕ.

    Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι, όταν τέθηκε σε ισχύ η συνθήκη της Λισσαβόνας ξέσπασε η ελληνική κρίση με την Ισπανία που είχε την προεδρία στο πρώτο 6μηνο του 2010 να μην παίρνει καμιά πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της κρίσης του χρέους αν και το ζήτημα την αφορούσε, τα αφήσαν όλα στους Γερμανούς και στους Γάλλους βάζοντας σε 2η μοίρα τον ομοσπονδιακό τους ρόλο.

    -Στην τελευταία σύνοδο των g2o οι usa φάνηκε να μην συμφωνούν με την εε για τη μείωση των ελλειμμάτων, οι usa εκφράζουν αμφιβολίες για την ορθότητα της περιοριστικής πολιτικής και προειδοποίησαν ότι με τη μείωση των δαπανών δημιουργούνται κίνδυνοι για νέα ύφεση.

    -Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ, ανέφερε πρόσφατα ότι ο κόσμος «δεν μπορεί πλέον να βασίζεται στις ΗΠΑ στον ίδιο βαθμό που αυτό γινόταν στο παρελθόν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΛΑΘΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕ) ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΓΙΟΩΡΓΑΚΗ ΠΑΝΩ.5 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ
    1)ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    2)ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΤΑ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ
    3)ΕΚΑΝΕ ΤΟ Τ+3 Τ+10
    4)ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ
    5)ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΔΝΤ
    6)ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ.....
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΝΤ.....

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.......ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ ΤΟΥ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.....ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η CIVITAS
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ.........

    ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ

    ΠΙΘΑΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ......ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.....
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΤΤΑΣ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού ο ΓΠΑ δεν ελιναι με τους Έλληνες και είναι με τα συμφέροντα ττων τραπεζών και των οίκων, γιατί να μην πάει για μπάνια στην Πάρο; Εκεί που πάνε και οι συνταξιούχοι από το Κερατσίνι, το Περιστέρι και τη Νίκαια (τον ψήφισαν κιόλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας πω κι εγώ ένα άλλο σενάριο, προστατευόμενα είδη:
    Η ΝΔ βλέπει την κρίση να έρχεται.
    Η ΕΕ της λέει απο το Δεκέμβριο του 2008 οτι έρχεται το ΔΝΤ
    Η ΝΔ βλέπει οτι η πτώχευση είναι αναπόφευκτη
    Αποφασίζει να μην πάρει κανένα μέτρο, αλλά να πάει σε εκλογές γνωρίζοντας οτι θα τις χάσει.
    Το ΠΑΣΟΚ θα αναγκαστεί να μπει στο ΔΝΤ.
    Η χώρα θα βιώσει καταστάσεις Αργεντινής.
    Το ΠΑΣΟΚ θα αναγκαστεί να καταφύγει σε εκλογές μετά απο 2 χρόνια.
    Το ΠΑΣΟΚ θα υποστεί όλο το πολιτικό κόστος .
    Η ΝΔ θα επανέλθει στην εξουσία ως σωτήρας, με το ΠΑΣΟΚ να οδεύει για διάλυση.

    Δεν τα υπολογίσανε όμως σωστά.
    Ο κόσμος θεωρεί τη ΝΔ κύρια υπεύθυνη για τη σημερινή κατάσταση.
    Ο Παπανδρέου οδήγησε στο σχηματισμό προστασίας της ευρωζώνης, αν και όχι αμιγώς ευρωπαικό, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
    Τα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν.
    Η πτώχευση και η στάση πληρωμών απομακρύνονται.
    Η ΝΔ κινδυνεύει με διάσπαση.
    Ο Παπανδρέου θεωρείται πιο αξιόπιστος απο οποιονδήποτε άλλο πολιτικό αρχηγό.
    Τα ποσοστά της ΝΔ καταρρέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    Βιώνουμε σήμερα καταλυτικές αλλαγές στη χώρα.
    Ζούμε την κατεδάφιση των κοινωνικών κεκτημένων ενός Αιώνα των εργαζομένων.
    Η κατεύθυνση όλων των μέτρων που λαμβάνονται στοχεύουν στην ανταγωνιστικότητα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ μέσω αποκλειστικά της συρρύκνωσης του μισθολογικού κόστους, χωρίς καμμιά παράλληλη αναπτυξη χωρίς κανένα ουσιαστικό μακρόπνοο μέτρο ανάπτυξιακής αντίληψης.
    Η ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ των Σημήτη του επονωμαζόμενου λογιστάκου και Καραμανλή του νεώτερου του επονωμαζόμενου και τεμπέλη μέσα σε μια πενταετία κατέστη ο παρίας της ΕΕ, ο ΕΠΑΙΤΗΣ της παγκόσμιας οικονομίας.
    Ποιοί ευθύνονται για αυτό τον κατήφορο της χώρας και των θεσμών και αξιών της.
    ΟΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ κοι Συνδικαλιστικοι ΦΟΡΕΊς ΣΥΛΛΉΒΔΗΝ.
    Εμείς όλοι, εμείς που εν πολλοίς δόσαμε εν λευκώ τις τύχες της χώρας σε τυχάρπαστους κοινούς μεσολαβητές των ισχυρών οικονομικών παραγόντων εντός και εκτός της ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ήταν ορατή , προδιαγεγραμμένη σε μια χώρα όπου η πολιτική ασκείται από αμφίβολου πατριωτισμού οικονομικούς παράγοντες μέσω ανικάνων πολιτικών θεραπόντων των μεγάλων συμφερόντων απ' όλα τα ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΔΙΑΒΡΩΣΑΝ όλους τους θεσμούς δικαιοσύνη, εκτελεστική εξουσία τύπο, συνδικαλιστικές οργανώσεις , επέβαλαν το νόμο του ισχυρού του χρήματος δημιούργησαν την κοινωνία των δύο τρίτων.
    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ κατακλίζεται από ανεπάγγελτους, ανίκανους συμπολίτες μας που εξέλαβαν την πολιτική ως ιδανικό μέσο ατομικού πλουτισμού, δύναμης και μικροαστικού καταναλωτισμου.
    (Καφετιέρες από τη ΖΗΜΕΝΣ)...
    Η ΑΝΩΤΑΤΗ συνδικαλιστική οργάνωση η ΓΕΣΕΕ διακονειται από αρριβίστες στυγνούς επαγγελματίες, οι οποίοι κλείνουν το μάτι στις εξουσίες κυρίως στην οικονομική δια ίδιον όφελος , Υπουργηλίκια ,ΦΟΡΕΊς, ΘΈΣΕΙΣ, Μερσέντες,πούρα,αναψυχή με τα χρήματα των εργαζομένων.
    Κατά πόδας όλες οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ συνδικαλιοστής αντιπρόεδρος με 9 εκατομμύρια € καταθέσεις!!!! όνειδος της κοινωνίας και συμφύρματα τέτοιοι υπάνθρωποι.
    Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ αποτελεί μνημείο απραξίας ανυπαρξίας πλήρως ενσωματωμένη υπηρετεί το ΣΥΣΤΗΜΑ χωρίς λόγο γραφή και ιδέες , το υπηρετεί ανενδοίαστα από την κουλτούρα εως και τα πανεπιστήμια αντρα ακολασίας της σκεψης σήμερα..
    Προνομία των ισχυρών τα όσια και ιερά του ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ όπου η μουσίτσα πορνοστάρ Τζούλια κοσμεί μετά του υιού του αστέρα φιλελεύθερου Γραμματέα ξεδιάντροπα τον ιερό χώρο των ενόπλων δυνάμεων και το ΘΩΡΙΚΤΟ Αβέρωφ όπου κάνουν τα πάρτυ τους οι εφοπλιστές.
    Η ΧΩΡΑ εάλω , πρέπει να αναταχθεί , οι παρούσες πολιτικές δυνάμεις αδυνατούν είναι μέρος του προβλήματος οι ιδιες.
    Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, νέες σφιγηλές και πατρωτικές δυνάμεις έρχονται σαρώνοντας το χθές .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΎΝ Ενωμένοι να δόσουν την ύστατη μάχη της υπέρβασης για την ανασυγκρότηση του ΤΟΠΟΥ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ + ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΕΕ!!! ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΤΑΣΑΝΕ

    ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 03 Ιουλ 2010 3:13:00 μ.μ.,
    οι κύριοι της Βουλής δεν πήγαν εκε μόνοι τους. Μπήκαν γιάτί κάποιοι τους ψήφισαν και γιατί κάποοι άλλοι... αντιστασιακοί δεν πήγαν να ψηφίσουν.
    Αυτοί είμαστε εσύ κι εγώ που είτε βλέπαμε κάποιους να κλέβουν και τους ξαναψηφίζαμε είτε βαριόμασταν, λέγαμε κι ένα "άντε να χαθούν", συνοδευόμενο με μια μούτζα και νομίζαμε οτι κάτι κάναμε.
    Τώρα, λοιπόν, προτείνεις ως εναλλακτική να πάμε τους κρεμάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛ0Σ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΣΠΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝΕ 60 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ?
    ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ?
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΤΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΜΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΛΑΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΙΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΩΣ ΤΟ 2008 ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΑΕΔ 544 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΑΛΛΕΣ 86171?
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2008 Η "ΙΣΧΥΡΗ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ 2004-2009.

    oikonoskopio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πασοκια σας ευχαριστώ που τα λέτε αυτά και ξέρω οτι σε 2 χρόνια δε θα υπάρχετε....

    σας ευχαριστώ που νομίζετε ότι υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου

    ακουστε τα ψεμματα που έχουν αναφέρει....
    -ο καραμανλης δεν πήρε μέτρα......6 μήνες παρακάλαγε τον προδότη.....και ο προδοτης δεν έδινε συναίνεση.....έφτασε στο σημειο να πει οτι θα επανακρατικοποιήσει τα λιμάνια....είχαν σκυλιάσει τα κανάλια για την έκτακτη εισφορά και για το 1 ευρω φόρο στα καρτοκινητα

    -είπαν για το έλλειμα και τους ελεγκτες.....μα τους ελεγκτες τους φώναξε ο προδότης......και είχε φουσκώσει ένα έλλειμα μέχρι εκει που δεν πήγαινε.....και ο προβοπουλος είχε πει 3% το εξαμηνο......και τον ιουνιο ο κ.κ είπε όχιάλλο έλλειμα

    -φτάσαν στο σημείο να αποποιηθο'υν το οτι ο γιωργάκης είχε πάει στην πορία για το ασφαλιστικο....

    -φτάσαν να πουν το ψέμμα ότι η πορτογαλλία και η ισπανία έχουν δντ........αυτό και αν είναι ξεφτίλα.....


    να μην απορείτε γιατι ο γιωργακης έφαγε τις γιουχες στο ηρωδειο, να μην απορείτε που στην πατρα μόνο οι βουλευτες του πασοκ φάγαν γιαούρτια,να μην απορείτε που ξεβρακώσαν τον ξυνίδη, να μην απορείτε για τα γιαουρτια που εφαγε η διαμαντοπουλου, να μην απορείτε που η μπατζελη μεταμφιέστηκε για να μπει στη βουλη......

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ......ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ PLAYSTATION ΕΠΑΙΖΕ !!!!ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΕ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 9 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι νεοδημοκράτες έχετε πάθει παράκρουση ή ήσασταν πάντα ΗΛΙΘΙΟΙ
    Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σας να υποστηρίζεται ακόμη τον πιο άχρηστο ΜΑΛΑΚΑ που κατέστρεψε στην κυριολεξία την Ελλάδα - εννοώ τον Καραμανλή.
    Καλά ρε παιδιά είστε τελείως στόκοι ή μήπως τρωγατε καλά όλον αυτό τον καιρό.
    Το ΠΑΣΟΚ φυσικά και θα διαλυθεί, δεν τους ξεπλένει τίποτα ΟΜΩΣ κορόϊδα Καραμανλικοί μην χαίρεστε Πριν από το ΠΑΣΟΚ θα έχετε εξαφανιστεί εσείς
    Από Σεπτέμβριο οι δημοσκοπήσεις θα σας δείχνουν στο 15% και θα με θυμηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε χρειάζονται πολλά.....ας με διαψευσει όποιος τολμάει
    -είναι καλύτερο να έχουμε λιγότερα μέτρα γης και να χουμε το κέφάλι μας ησυχο
    -παραδώσαμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά δεν πειράζει.....

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    σας σιχάθηκα πασοκια.....σας ψήφισα αλλά είστε ψεύτες απατεώνες στυγνοι και μας παραδώσατε με δική σας ευθύνη στο δντ

    όταν ξυπνήσετε και οι υπολοιποι κοιτάξτε να μην είναι αργά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 03 Ιουλ 2010 5:01:00 μ.μ.

    TON TZEFRY ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ....

    Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - Η ΔΕΞΙΑ ΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟ - ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΟ 81 ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ'.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΑΝΑΛΥΤΩΝ", ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ "ΓΚΑΛΟΠ 2004-2009), ΤΩΝ ΦΩΝΑΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΛΑΪΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγγραφέα του άρθρου, με εκθέσεις ιδεών και ευφάνταστα σενάρια, που δεν στηρίζεις -και δεν στηρίζονται- σε κανένα στοιχείο η έστω λογικό και αντικειμενικό επιχείρημα, δεν βγαίνεις πουθενά....
    Μπορείς μόνο να αυξήσεις το φανατισμό μιας μερίδας ηλιθίων, ήδη αποφασισμένων βέβαια για τους λόγους που ...υποκινούν την κυβέρνηση, κυρίως φυσικά οπαδών του μπουχέσα, τον οποίο μάλλον και συ ασπάζεσαι....
    Και για τον οποίο κάποιος μασίφ μέγα-μαλάκας πιο πάνω, υποβοηθώντας το... θεάρεστο έργο σου της επανάκαμψής του, αναφέρει ότι ..."έκανε και μερικά λαθάκια!...". Το καϋμένο το παιδί δηλαδή, για λύπηση είναι, να του πάρουμε καινούργιο play-station να ανέβει κομμάτι!...
    Και τελικά, μαλάκα και συ και άφρονα, επειδή βαριέμαι να σου γράψω και περισσότερα, τα περισπούδαστα άρθρα σου βάλτα εκεί που ξέρεις, και ίσως, που ξέρεις, μπορεί να βρεθούν τίποτε "αντικειμενικοί" ΝΔληδες, η ακόμη και "σοβαροί πατριώτες" αριστεροί, (τους είδαμε κι αυτούς!..),να τα ψάξουν και να τα ανασύρουν προς χρήση από κει, προς μεγάλη σου τέρψη, υπολογίζω....
    Κι αντε μην πω τίποτ' άλλο!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ3 Ιουλ 2010, 11:03:00 μ.μ.

    Αγαπητοί φίλοι,

    Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά ό Κωστάκης ήταν ο πιο άχρηστος, ο πιο ανικανος και ο μεγαλύτερος τεμπέλης που πέρασε ποτε από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Και σαν να μην έφτανε η δική του πολιτική ανεπάρκεια, είχε δίπλα του το χαμηλότερης ποιότητας πολιτικό προσωπικό στο Μέγαρο Μαξίμου…

    1. Ρουσόπουλος – αγράμματος , χωρίς πτυχία το 2004, απόφοιτος του απαξιωμένου Ανοικτού Πανεπιστημίου το 2009.

    2. Ανδριανός – με απόλυτήριο Λυκείου, αφισοκολλητής της ΝΔ, με λαμπρή καριέρα (σαν χειριστής φωτοτυπικού) στο γραφείο του Έβερτ.

    H Νέα Δημοκρατία είχε και έχει στις τάξεις της πολύ ικανά στελέχη, τα οποία θα μπορούσαν να αλλάξουν την Ελλάδα και να γράψουν ιστορία, όμως ο Κωστάκης επέλεξε τους πιο άχρηστους και τα πιο άβουλα ανεπάγγελτα κομματόσκυλα.

    Σίγουρα δεν ήταν αυτό το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

    Αν ο Σαμαράς δεν “σουτάρει” τον απαξιωμένο Κωστάκη και την συμμορία του, από το κόμμα, αγαπητοί μου φίλοι και σκεπτόμενοι Νεοδημοκράτες, δεν πρόκειται να δούμε ξανά εξουσία.

    Υ.Γ.
    Πριν αρχίσετε να με λοιδωρείτε, θα ήθελα να σας επισημάνω πως δεν είμαι ούτε “τσιράκι” της Ντόρας, ούτε κάποιο κρατικοδίαιτο κομματόσκυλο που ήλπιζε να αποκατασταθεί στο Ελληνικό Δημόσιο, από την Επανίδρυση του Κράτους (άλλο ανέκδοτο κι αυτό) του γίγαντα Κωστάκη. Περαστικά μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ;

    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 03 Ιουλ 2010 11:09:00 μ.μ.

    ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Αποδοκιμασίες κατά του Υφυπουργού Πολιτισμού στο Βερολίνο"


    "Αναστάτωση δημιουργήθηκε κατά την άφιξη του Υφυπουργού Πολιτισμού Γ. Νικητιάδη στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου χθες το απόγευμα, όταν δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από παρευρισκόμενους. Οι διαμαρτυρόμενοι...

    φωνάζοντας κατηγόρησαν τον υπουργό και την κυβέρνησή του για τη δεινή κατάσταση που έχει προκληθεί μετά την υπογραφή του μνημονίου με ΕΚΤ-ΔΝΤ και τις ευθύνες της κυβέρνησης. Ο υφυπουργός φυγαδεύτηκε για αρκετή ώρα στα γραφεία ενώ τελικά η ομιλία πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση και κατά τη διάρκειά της υπήρχαν έντονα επικριτικές παρεμβάσεις από παρευρισκόμενους. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ
    ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΣΑΡΕΡ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟ.

    ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η απαντηση ειναι απλη:

    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ!
    Με Δαπιτες δεν εχετε συναναστραφει ποτε; Υπαρχουν μεγαλυτεροι μαλακες και στοκοι αποο τους Δαπιτες;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

    Εδω πριν το Μπουχεσα ειχαν βγαλει αρχηγφο τον ΕΒΕΡΤ........Τι να λεμε τωρα.

    Οι ανθρωποι ανεκαθεν ειχαν πολιτικο IQ υπο του μηδενος.

    Δε νομιζω οτι τους παιρνει σοβαρα κανενας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11:03 απευθυνεσαι σε ΒΟΥΡΛΑ!

    Αστειοι.

    Εαν εσεις δεν πεταξετε με τις κλωτσιες εξω αποο το κομμα τους αρρωστημενους κομματικους πανιβλακες, η ΝΔουλα θα φτασει μονοψηφιο ποσοστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς 5:01

    Οι δημοσκοπησεις τους εχουν ηδη στο 12%......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ) ΜΙΛΑΝΕ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.

    ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Το Πασόκ καταρρέει γιατί:
    1) κάνει ακριβώς τα αντίθετα απ’ αυτά που υποσχέθηκε και είναι συνυφασμένα με το εξαγγελτικό πολιτικό του DNA,
    2) καταργεί στην πράξη όλες τις ιδεολογικές και άλλες σταθερές που μπόλιαζε την κοινωνική του βάση επί δεκαετίες,
    3) δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ακόμη και στον πιο φανατικό οπαδό του, ότι όλα αυτά που ευαγγελιζόταν επί σειρά ετών, ήταν τελικά σκιές που εξαφανίστηκαν μπροστά στην ισχύ υπέρτερων συμφερόντων, ντόπιων και ξένων,
    4) προσπαθεί με άκομψο και αγχωτικό τρόπο, να κάνει εξ ανάγκης και δια της βίας, έναν νέο κοινωνικό μετασχηματισμό των δημόσιων και οικονομικών δομών, σε απόλυτα αντίθετη κατεύθυνση από τον (ευρύτερο και κοινωνικό) “μετασχηματισμό” που πραγματοποίησε τις προηγούμενες δεκαετίες.

    Κανένα κόμμα, υπό την ίδια σημαία, σύμβολα και πρόσωπα, στην παγκόσμια ιστορία της πολιτικής, δεν κατάφερε να κάνει δύο κοινωνικούς μετασχηματισμούς, τον έναν ακριβώς αντίθετο από τον άλλο !!!
    Πρόκειται για πραγματική φάρσα της πολιτικής ιστορίας, αυτό που βιώνουμε όλοι μας σήμερα!

    Οριστική η πτώχευση του ΠΑΣΟΚ !
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. MΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΜΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΠΑ - ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΛΑΛΟΠ
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ 15%;
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση