GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Μπερέτα...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον Μπερέτα και η συζήτηση που γίνεται αυτή την στιγμή στην ομάδ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον Μπερέτα και η συζήτηση που γίνεται αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι αν θα πρέπει να του δώσουν από τώρα τα παπούτσια στο χέρι ή αν θα πρέπει να περιμένουν τα επίσημα παιχνίδια και αναλόγως να πράξουν.
Η προετοιμασία στον ΠΑΟΚ κύλησε με τον χειρότερο τρόπο και ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού χάλασε και το αεροπλάνο και η ομάδα γνώρισε τεράστια ταλαιπωρία μέχρι να αναχωρήσει.
Ο Ιταλός, λοιπόν, κατηγορείται για τα...
εξής:
1. Ενώ πήρε έτοιμη ομάδα, με φιλοσοφία και σαφές αγωνιστικό πλάνο άλλαξε τα πάντα.
2. Πέρσι ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με σύστημα 4-2-3-1, ο Ιταλός δοκιμάζει τώρα τα πάντα, τελευταία το 4-4-2 και η ομάδα αυτή την στιγμή είναι ένα ανολοκλήρωτο. πείραμα.
3. Προσπαθεί να κάνει κόφτη τον Σορλέν αντί του Γκαρσία, τον Σαλπιγγίδη τον δοκιμάζει μόνο δεξιά, τον Βιερίνια αριστερά, ο Ίβιτς δεν παίζει, ο Φιλομένο παίζει παντού εκτός από σέντερ φορ. Ο Ζουέλα δεξί μπακ αντί για στόπερ, ο Σαβίνι πρώτα δεξί μπακ και μετά στόπερ και ο Φωτάκης δεξί χαφ, ενώ είναι κλασσικός κεντρικός χαφ.
4. Φώναξε τελευταία στιγμή τον Γεωργίου από τον Πανσερραϊκό για να τον βάλει αριστερό χαφ, ενώ προσπαθεί να μετατρέψει τον νεαρό φορ Αθανασιάδη σε δεξί χαφ.
5. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν πέρσι σχεδιασμένη να έχει βάθος με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών. Τώρα ο Μπερέτα προσπαθεί να βάλει τους αμυντικούς να παίζουν ψηλά το τεχνικό οφσάιντ, έξω από την μεγάλη περιοχή. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι αμυντικοί δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, με αποτέλεσμα να εκτίθενται να κουράζονται τρέχοντας πολλά μέτρα και να μην υπάρχει δυνάμεις στα στημένα.
Είναι σαφές ότι ενώ οι διοικούντες ζήτησαν από τον Μπερέτα να συντηρήσει και να βελτιώσει κάπως την υπάρχουσα ομάδα, αυτός θέλει να τα αλλάξει όλα. Έτσι, όμως, μπορεί να περάσει και ένα εξάμηνο με άσχημα αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ καίγεται να αποκλείσει τον Άγιαξ και να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να «κλειδώσει» την συμμετοχή στο Europa League.
Ο Μπερέτα, πάντως, δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται όλα αυτά και σε μία απαράμιλλη χαλαρότητα – έχει και μία πολύ οικεία και χαλαρή σχέση με τους παίκτες του σα να είναι κολλητοί φίλοι, που παίζουν σφαλιάρες – λέει ότι θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ όταν πρέπει.
Οι διοικούντες σκέφτονται αν θα πρέπει να τον διώξουν τώρα μπας και προκριθεί η ομάδα επί του Άγιαξ, αλλά θα πληρώσουν πολλά εκατ. ευρώ ως αποζημίωση. Από την άλλη, όμως, σκέφτονται πως αν μείνει για καιρό, δηλαδή, για δύο μήνες ακόμα, μπορεί να καταστραφεί ολόκληρη η σεζόν. Για καλό και για κακό, πάντως, είναι σταντ μπάι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Εμείς να πούμε ότι αν έρθει κάποιο βαρύ αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα κόντρα στον Άγιαξ, ο κόσμος θα ξεσπάσει κατά του Μπερέτα και δεν θα τον σώζουν ούτε οι ομώνυμες καραμπίνες.

1 σχόλιο

  1. Ποιόν Μπερέτα?
    έπρεπε νά προσλάβουμε τόν Καλάσνικωφ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση