GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε οικονομικό αδιέξοδο ο δήμος Πειραιά...

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχει περιέλθει ο δήμος Πειραιά, όπως είπε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου  ο δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας, τονίζοντας ό...


Σε οικονομικό αδιέξοδο έχει περιέλθει ο δήμος Πειραιά, όπως είπε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου  ο δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας, τονίζοντας ότι από...
 τις 13 Αυγούστου ο δήμος κάνει στάση πληρωμών αφού δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ούτε καν να πληρώσει τους εργαζόμενους.

19 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ....

    Ο ΣΚΥΛΙΤΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ.......

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ;;;; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ "ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΠΑΡΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΛΑΤΙΑΚΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ, ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afto ti simainei ? Oti o Dimarxos apetixe kai tha eprepe na iparxei nomos oste na apolietai amesa (nai apolietai giati pairnei mistho apo to Elliniko Kratos ara einai kai aftos Ypallilos tou Kratous)

    Isologismos loipon gia tous Dimous - Dimosiefsi ipoxreotika sto Internet kathe examino kai opoios Dimarxos vgainei sto etos meion na pigainei SPITI TOU kai na min exei dikaioma na xanavalei se ekloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ $$$$$$$$$$$$$$$$
    ΕΝΩΜΕΝΟ $$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΔΥΝΑΤΟ $$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 άκυρα σχόλια απο ανθρώπους που και δεν ξέρουν γρί απο Τ.Ο , άλλα και το μόνο που κάνουν είναι να μπαίνουν σε μπλόγκς και να γρα΄φουν ότι να είναι. Για αυτό ο κόσμος έχει σε πολλή χαμηλή εκτίμηση την ποιότητα της πληροφορίας των μπλόγκς.
    Αυτό που γίνεται στον Πειραιά, προσέξτε μην αρχίσει σιγά σιγά σε ΟΛΕΣ τις Ελληνικές πόλεις...
    Εγώ ξέρω πάντως ότι το χρέος που είχε αναλάβει ο ψηλέας ήταν περί τα 200 εκ Ιούρο...αληθεύει;;;;
    Αυτός που το δημιούργησε που είναι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re paidia...distixws kapoioi to psifisame pali ton kirio.stin germania an o kagkelarios ipervei to eleimma anw tou 3% paei filaki, as apolithei o fasoulas afou apetixe...diavaze ti ipegrafe i ti plirwne?(afou agrammatos einai)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά όλα τα ήξερε από καιρό ο Δήμαρχος.΄Ηξερε ότι, είχε πάρει περίοδο χάρητος που θα έληγε τώρα,αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να λείπει 40-50 ημέρες από τον Δήμο.Τι έκανε τις διακοπές του ανά τα νησιά, Μύκονο κλπ,και γύρισε να το ανακοινώσει?Γιατί δεν κάθησε να βρει λύση?γιατίδεν ενδιαφέρθηκε γιά τις επόμενες κινήσεις,αλλά έκανε διακοπές?'Η θέλει να τα ρίξει στην Κυβέρνηση επειδή καταλαβαίνει ότι,δεν θα τον ξαναπροτείνει γιά τον Δήμο Πειραιά?Προφανώς τον φεύγουνε ενώ αυτός θέλει να φανεί ότι φεύγει από μόνος του,γιατί δεν του δίνουν λεφτά να λειτουργήσει τον Δήμο.Και κάτι άλλο,γιατί δεν έβαλε από την αρχή ορκωτούς λογιστές να βγάλουν στην δημισιότητα τη μαύρη τρύπα που παρέλαβε από τον Αγραπίδη?Τώρα είναι αργά γιά όλα αυτά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    thanikolaidi@hotmail.com

    <>

    Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
    Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ
    ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ
    ΚΑΙ ΨΌΦΗΣΕ

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω ξαναγράψει ότι οι δημοτικοί άρχοντες οι οποίοι ποτέ δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις υποδείξεις των αρμοδίων υπαλλήλων ως Μονη Πηγη εσόδων θεωρούν ότι είναι η τακτική κρατική επιχορήγηση και τα ΔΑΝΕΙΑ. Όμως ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν τουλάχιστον στο δήμο Πειραιά να ενεργοποιησουν τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εισπράττουν αυτά που η πολιτεία έχει θεσμοθετήσει. Προφανώς γιατί αυτό έχει πολιτικό κόστος. Επιπλέον ο πολυπαθος Δημος Πειραια θα μπορούσε να εισηγηθεί μια νομοθετική ρύθμιση για την επιβολή ενός μικρού τέλους στα εισητηρια της ακτοπλοιας η οποία επιβαρύνει την λειτουργία και το περιβάλλον της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


    Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

    Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 Ιουλ 2010 11:53:00 π.μ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    Η Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ;
    Η Η ΝΙΤΣΑ Η ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ;
    Η Ο ΠΑΤΡΑΣ;
    Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΩΔΕΣ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ
    ΦΑΣΟΥΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;
    ΜΠΟΧΑ...
    ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ...
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μνημόνιο νο2 για την ΔΕΗ

    Ετοιμο τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση να πουλήσει το 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ, ώστε να προχωρήσει ταχέως η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, έχει η τρόικα και προτίθεται να το περιλάβει στο αναθεωρημένο Μνημόνιο. Μάλιστα, ζητείται από την κυβέρνηση να λάβει τη σχετική απόφαση έως τον Σεπτέμβριο και να την υλοποιήσει έως τον Μάρτιο του 2011. Η απαίτηση της τρόικας φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες αργά το βράδυ με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και θεωρούν casus belli την πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της επιχείρησης. Ετσι, επεξεργάζονται άλλες λύσεις τις οποίες θα αντιπροτείνουν στην τρόικα, με επικρατέστερη την πώληση ρεύματος που θα παράγει η ΔΕΗ σε ιδιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια θα το διαθέτουν στην αγορά. Το ότι αυτή θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης διαφαίνεται και από το γεγονός ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας την περιέλαβε στη γνωμάτευσή της για την άρση των στρεβλώσεων της αγοράς, ενώ δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο που δόθηκε προς διαβούλευση. Ωστόσο, η τρόικα δύσκολα θα την αποδεχθεί, δεδομένου ότι όπου εφαρμόστηκε δεν απέδωσε. Ετσι, είναι πολύ πιθανό, ύστερα από μια 10ετή περίοδο απραξίας, η τρόικα να επιβάλει ένα βίαιο και ταχύτατο άνοιγμα της αγοράς.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αύγουστος χωρίς καύσιμα, χωρίς μεταφορές και χωρίς ρεύμα. Ο εφιάλτης των τουριστών, που θα “συνωστίζονται” (όπως θα έλεγε και η Ρεπούση) στα αεροδρόμια για να φύγουν κακήν-κακώς ρίχνοντας μαύρη πέτρα.

    Ή μάλλον, μαύρη ταφόπλακα στη δουλική κυβέρνηση των θεραπαινίδων του ΔΝΤ.
    Όπως τον "άντρακλα" ΣΠΥΡΟ.ΚΟΥΒΕΛΗ!


    Και αν ο αγώνας των φορτηγατζήδων αντανακλά ολόκληρο τον αγώνα της μεσαίας τάξης για επιβίωση, ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ που έρχεται θα αντανακλά κάτι πολύ ευρύτερο: ένα ολόκληρο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα κατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμείς οί γνήσιοι Πειραιώτες,έχουμε περιέλθει σέ δραματικό αδιέξοδο,από τήν ελεεινήν παρουσία αυτού τού ηλιθίου,στήν δημαρχία τής πόλεως μας.
    Ούυυυυυυυυυυυυυυστ από τήν πόλιν μας ηλίθιο-λαμόγιο!!!!
    Στά γαμίδια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @@@@@@@ στόν μαλάκα-τρωκτικό καί λαθρομετανάστη,όπως τό αφεντικό του,τού Πειραιά.


    30 Ιουλ 2010 11:53:00 π.μ.


    Τά καθημερινά τραπεζώματά του στού Δουράμπεη,τά ταξιδάκια στίς ΗΠΑ καί σέ τουριστικούς προορισμούς,τήν δημαρχιακή κουρσάρα καί οί πληρωμές σέ κολλητούς του νταβατζήδες,ρέ μαλάκα,θά πληρωθούν από ΄μένα,τόν γηγενή Πειραιώτη????

    Στά γαμίδια τρωκτικά κατασπαράξατε καί καταβρωμίσατε τήν πόλιν
    μας,μπαστάρδικα θεία βρέφη τού αρχιμαφιόζου ιδρυτή σας.

    Πρίν λίγα χρόνια μόνον,όταν έθεσε υποψηφιότητα ό μπαρμπα-Γιάννης Παπασπύρου,γνήσιο τέκνο τού Πειραιά,τόν κατασπαράξατε,εσείς,ό Σημίτης,ό Τσοχατζόπουλος,Λαλιώτης κι όλα τά τρωκτικά τού ΠΑΣΟΚ καί μάς φορτώσατε,όπως καί τώρα,τό άλλο αρχιλαμόγιο (64 δις κλεμμένα),πρώην δήμαρχο-λαμόγιο τής Νίκαιας.
    Σαπίλες!!!!!!!!!!!!
    Στά γαμίδια ερπετά,από τήν πόλιν μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Ταμείο Παρακαταθηκών κ Δανείων, για πρώτη φορά, αντι να κάνει ρύθμιση των χρεών,κρατάει με το έτσι θέλω όλα τα χρήματα των ΚΑΠ με αποτέλεσμα να μήν μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοιστο Δήμο. Επι δεξιάς κυβέρνησης, δεν γινόταν κάτι τέτοιο, τώρα που θα έπρεπε το Πασοκ να βοηθήσει τον Ψηλό, που τους χάρισε τον Δήμο Πειραιά μετά από τόσα χρόνια, επειδή αυτός δεν στήριξε τον Γιωργάκη στις εκλογές για πρόεδρο του Πασόκ,τώρα ο πρωθυπουργός μαε τον εκδικείται αφήνοντας τον Δήμο χωρίς μία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιτρέπει και σε κάτι λαμόγια τύπου Κατσικάρη, Παπαδημητρίου κλπ., οι οποίοι κατέστρεψαν το όνομα του Πασοκ, να γυρνάνε στον Πειραιά και να λένε ότι τους κατεβαίνει για να εξυπηρετήσουν το στενό προσωπικό τους όφελος. Κάτι τέτοιοι δυστυχώς έφεραν την Ελλάδα στα χάλια που είναι σήμερα. Ελεος πιά!!!
    Α, να συμπληρώσω ότι ο Φασούλας όχι μόνο δεν έκλεψε τον Δήμο αλλά δεν εισπράττει ούτε καν την δημαρχιακή του αποζημίωση. Η "αράχνη" δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πηρε το δημο απο τον κοντο Σημιτη και ψηλωσε το χρεος. σατ 2.13

    Ο δε Λογοθετης… , πουλαει/αγοραζει ΑΠΕ !! τερνιασε.

    Απ’ότι ακούω, η συγκεκριμένη “κυβερνητική” εταιρία έχει σχεδόν κηρύξει στάση πληρωμών , φήμη είναι, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργη φήμη για να μην υπάρχει και φωτιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο δήμος με ενα απο τα εμπορικότερα λιμάνια του κόσμου χρεωκοπεί..

    διελυσε το Δημο ο ψηλότερος βλάκας αυτης της χώρας και τωρα ετοιμάζεται να φύγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 30 Ιουλ 2010 2:01:00 μ.μ:
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    ΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να είναι πιό προσεκτικοί και οι δημότες Πειραιά σχετικά με το ποιόν ψηφίζουν, και όχι να δίνουν την ψήφο τους στον κάθε ανεπαρκή βλάκα επειδή είναι αθλητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *