GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή και η δικογραφία για τα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία...

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με...

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας που εστάλησαν στη Eurostat επί διακυβέρνησης ΝΔ. Ο κ. Τέντες διαβίβασε τη δικογραφία στην Βουλή βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς από τη δικαστική έρευνα προέκυψαν ενδείξεις για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Η Βουλή, λοιπόν, θα κρίνει εάν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του νόμου περί...
 ευθύνης υπουργών.
Σύμφωνα με το έγγραφό του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η δικογραφία αποστέλλεται στη Βουλή, καθώς «προσέκρουσε» σύμφωνα με τις μηνυτήριες αναφορές, σε ποινικές ευθύνες μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και συγκεκριμένα των μελών που ήταν υπεύθυνοι των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας.
Για την υπόθεση είχαν κατατεθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο, μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από τον ΛΑΟΣ και από δύο ιδιώτες και με αφορμή αυτή είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.
Δ. Αβραμόπουλος: Το ζήτημα δεν αφορά στο υπουργείο Υγείας
«Το ζήτημα δεν αφορά στο υπουργείο Υγείας, διότι στην ενημέρωση που γίνεται προς το υπουργείο Οικονομικών και την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, οι οποίοι ενημερώνουν τη Eurostat, όλα τα στοιχεία που εστάλησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, υπήρξαν πάντοτε ακριβή, πλήρη, διασταυρωμένα και διαφανή, είχαν δε παρουσιαστεί κατ’ επανάληψη και στη Βουλή των Ελλήνων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

6 σχόλια

  1. ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ……ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ……ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΑΓΗΤΟ……

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…….

    ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ GAP ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια αγαπητοί Κύριοι και αγαπητές κυρίες μόνο ο Αγγέλου ειχε αυτο το "αγγελικο" χαρισμα.Ακούω και διαβάζω οτι και ο έτερος και εξ απορρητων συνεργάτης του κ.Καραμανλή Κώστας Σταϊκουρας γνωρίζει πολλά, μόνο που εκείνος το έκανε για τον φουκαριάρη τον υιόν του.Μια προσκληση του απο τον κύριο ανακριτή ίσως οδηγούσε και σε άλλες αποκαλύψεις κια πιο ηχηρές λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ


    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.


    ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Πειθαρχική δίωξη για τα «δώρα» της Πειραιώς στο Δελλατόλα”

    Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Δελατόλλας, έχει ήδη χάσει τον ύπνο του, είναι σε κατάσταση πανικού και οδεύει γονυπετής προς το Ναό της Μεγαλόχαρης εκπλιπαρώντας τη χάρη της…

    ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΟΙΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ …ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ..ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟ..ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    Μετά σου λένε οι δημοσιογράφοι από τα κανάλια με αφορμή τη δολοφονία Γκιόλια, “δεν θα μας φιμώσουν” κλπ. Σιγά μη χρειάζεται να τους δολοφονήσει κανείς για να τους φιμώσει. Ένα ταξιδάκι, ένα καλάθι με κρασιά, μια δημόσια χειραψία στο “Βαρούλκο” να τους δώσει ο μεγαλοεργολάβος ή ο βουλευτής, κατουριούνται πάνω τους οι Έλληνες δημοσιογράφοι, οι όντως γυμνοσάλιαγκες.

    Να προσέχει η ΕΣΗΕΑ μη σκιστεί το..καλσόν!!!
    Δουλευόμαστε κανονικά.
    Χρόνιες πρακτικές γιατί μας ξενίζουν τώρα; Όλοι ξέρουν!! Τη συναλλαγή, τη διαπλοκή, το προσωπικό βόλεμα. Τυχαίνει να χω φιλική σχέση με δημοσιογράφο, όχι επιπέδου Δελατόλλα, και έχει κάνει ατελείωτες κρουαζιέρες αναψυχής, πάμπολλα δωράκια και φράγκα; Πάρα πολλά. Και ξεκινήσαμε στη ζωή μαζί! Ένα σωρό επενδύσεις στη δουλειά μου εγώ, αυτή απλά μια μικρή δημοσιογράφος!! Μια απλή πένα! Σκεφτείτε παραπάνω τι γίνεται!! Ουφ βαρέθηκα σε αυτή τη χώρα!! Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια! Αι σιχτίρ πια!

    πωωω πωωωωω τον εξοντωσανε
    Παρακαλω ποιος ειναι ο …”κυριος”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΑΡΑΧΗ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΕΙ
    ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση