GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληραίνει εφ' όλης της ύλης τη στάση της, τώρα, η ΝΔ...

Ως "αιτία πολέμου" με την κυβέρνηση αντιμετωπίζουν στη Ρηγίλλης την εξέλιξη με τον Γ. Αγγέλου Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙ...

Ως "αιτία πολέμου" με την κυβέρνηση αντιμετωπίζουν στη Ρηγίλλης την εξέλιξη με τον Γ. Αγγέλου

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Θρυαλλίδα εξελίξεων απειλεί να αποτελέσει το θέμα του Γιάννη Αγγέλου και των αυστηρών περιοριστικών όρων που του ετέθησαν.
Εκτός από τη σκληρή δήλωση "συνεργατών" του Καραμανλή και των στελεχών της ΝΔ (Παναγιωτόπουλου, Νεράντζη κ.α.), πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντ. Σαμαράς οδηγείται σε μια ριζική αναθεώρηση της στάσης του απέναντι στην κυβέρνηση. Φαίνεται δηλαδή να...
 τερματίζεται η περίοδος της "ανοχής" και να αρχίζει μια νέα φάση σκληρότερης αντιπαράθεσης σε όλα τα επίπεδα, εφ' όλη της ύλης. Ακόμη και σε αυτά που αφορούν αμφιλεγόμενες υποθέσεις των τελευταίων μηνών και θα μπορούσαν να αποδειχθούν έως και σκανδαλώδεις.
Η πίεση στον Αντ. Σαμαρά προς αυτή την κατεύθυνση δεν έρχεται μόνο από την πλευρά Καραμανλή αλλά και από στελέχη του δικού του χώρου που βλέπουν ότι η ΝΔ έχει ανάγκη από "συσπείρωση" για να ανεβάσει τα ποσοστά της και θεωρούν ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ως "αιτία πολέμου" το θέμα Αγγέλου.

20 σχόλια

  1. ΔΟΛιες επιθέσεις απο τα παπαγαλάκια της Τρόικας κατά Σαμαρά.

    Έ, όχι και να κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας αν βγούμε από το Μνημόνιο!!!
    Η προπαγάνδα του «συστήματος ΔΝΤ» ξεπερνάει σιγά σιγά κάθε όριο!

    Σε σημερινό της άρθρο, η πρωινή του ΔΟΛ, δια του γνωστού κυρίου Καρακούση, εξαπολύει ύπουλη συκοφαντική επίθεση κατά της πολιτικής Εξόδου από το Μνημόνιο (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=344627&dt=22/07/2010).

    Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Καρακούσης λέει ότι «ο κ. Σαμαράς […] πέφτει στο λαϊκισμό» και ότι «η ρητορική κατά του μνημονίου […] είναι αστήρικτη καθώς αγνοεί τις ανάγκες και το μέγα πρόβλημα της χώρας, που δεν είναι άλλο από την επανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας. […] Χωρίς το μνημόνιο η Ελλάδα θα ήταν τώρα πτωχευμένη, οι καταθέσεις δεσμευμένες και οι νοικοκυραίοι χαμένοι από χέρι»!

    Χωρίς να το λέει άμεσα, βέβαια, αφήνει να πλανάται μέχρι και η εντύπωση ότι με την πολιτική Εξόδου από το Μνημόνιο, υπάρχει κίνδυνος δέσμευσης των καταθέσεων, ώστε οι νοικοκυραίοι να είναι δήθεν «χαμένοι από χέρι», με την «λαϊκίστικη» πολιτική Σαμαρά!

    Πρόκειται βέβαια για αισχρό ψέμα, καθώς η εξαιρετικά υπεύθυνη τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά δεν κηρύττει την άμεση και «δυναμική» απεμπλοκή από το Μνημόνιο. Αυτό μάλιστα, με υπαρκτό κίνδυνο να δυσκολεύεται, έτσι, να πείσει μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού για την ειλικρίνεια των προθέσεών του για Έξοδο από το Μνημόνιο. Η δυσπιστία αυτή είναι βέβαια πέρα για πέρα εσφαλμένη, αφού μόνον η πολιτική Σαμαρά είναι ρεαλιστική πρόταση εξόδου από το Μνημόνιο, ενώ τυχόν διακηρύξεις για «δυναμική» έξοδο θα ήταν πράγματι εξαιρετικά αμφίβολης αξιοπιστίας. Όμως ακριβώς το ότι ο Σαμαράς δεν υπέπεσε στον πειρασμό του λαϊκισμού, για το πρόσκαιρο κέρδος κάποιων ψήφων με την πολιτική απάτη, δείχνει πόσο αξιόπιστη είναι η πολιτική του πρόταση για Έξοδο από το Μνημόνιο.

    Σε μια χώρα που θα λειτουργούσε το κράτος δικαίου, η επιβαλλόμενη απάντηση του κ. Σαμαρά θα ήταν να μηνύσει τον κ. Καρακούση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο, μια που ούτε το κράτος δικαίου λειτουργεί, ούτε τα αντανακλαστικά της κοινωνίας είναι σε εγρήγορση, τέτοιες σχεδόν αδιόρατες συκοφαντίες θα εξακολουθούν να γεμίζουν τον καθεστωτικό τύπο.

    Το ότι αυτές παραμένουν, στην πλειονότητά τους, αναπάντητες, δείχνει πάντως το σοβαρό επικοινωνιακό έλλειμμα της Ρηγίλλης.

    Ένα έλλειμμα που κινδυνεύει πια να παγιωθεί και να γίνει και έλλειμμα πολιτικής, καθώς ο κόσμος δυστυχώς στερείται των αναγκαίων γνώσεων υποβάθρου, που θα του επιτρέψει να διαγνώσει τα ψέματα της κυβέρνησης Παπανδρέου και του καθεστωτικού της τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους ξέραμε σαν αδιστακτους, αλλα τλωρα τους μάθαμε σαν δολοφόνους.......
    αυτα τα λεει ο θεμος αναστασιαδης
    "Είμαστε σε ένα ψιλοκατοχικό καθεστώς,με ΔΝΤ-ΕΕ.
    Από Σεπτέμβρη θα χρειαστεί να περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα και γι αυτό απαιτείται αυξημένη καταστολή σε όλα τα επίπεδα.
    Απέναντι τους βρίσκονται 3-4 μέσα ενημέρωσης .Όλα τα υπόλοιπα είναι ελεγχόμενα με γνωστούς και άγνωστους τρόπους.
    Ένα από αυτά τα μη υπάκουα μέσα , με τεράστια απήχηση, το ήλεγχε ο Σωκράτης Γκιόλιας.
    O ίδιος όμως ο Γκιόλιας δεν ήταν ελεγχόμενος, παρότι προσπαθησαν με διάφορους τρόπους να τον προσεγγίσουν και να τον ελέγξουν.
    Δολοφονώντας τον Γκιόλια πέτυχαν ένα βασικό στόχο τους : να σιγήσει το απρόβλεπτο Τρωκτικό, το πιο δημοφιλες από αυτά τα 3-4 ΜΜΕ, και να δοθεί το μήνυμα τού φόβου στα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΟ!!!!!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑΣ!!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???????ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ....ΠΑΡΑ .ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1¨09,
    Ρε βλαμμένο Dimitri,πάλι ελέυθερο σε αφήσανε;
    Η ψευτοθοδωρούλα τώρα σε πληρώνει με λεφτά ή με κουπόνια φαγητού;
    Ούτε για φτύσιμο δεν κάνετε εσείς τα απόσκατα της δρακουλιάρας. Μόνο που ακολουθήσατε το γιώργο το λαμόγιο στην αιχμαλωσία του Ελληνικού λαού στο Δ.Ν.Τ. εάν κάνει κόμμα το μητσοτακέϊκο θα πάρει το παλαμάρι του βαρκάρη, και μάλιστ απεσμένο από τη βαριεστημάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι που πιστεψανε οι αφελεις Νεοδημοκρατες οτι φεραν το καινουργιο το αφθαρτο το αμολυντο το καθαρο για μια Νεα-Νεα δημοκρατια και εναω αρχηγο που δεν χρωσταει σε κανεναν (εκτος απο τον Καραμανλη). Μονο ο Τσιπρας (η Παπαρηγα ειναι δεδομενη απο το 89 και μετα) σας εμεινε να πιστεθει και το χειροτερο να το δηλωνει οτι η κυβερνηση Καραμανλη ητανε καλλιτερη της σημερινης, το χρημα και ο ερωτας δεν κρυβονται βλεπεις.

    Εν τω μεταξυ, διαβαζοντας τον τυπο και τα μπλογκς, μετα την δολοφονια του ατυχου δημοσιογραφου, καταλαβεινεις οτι αρχισε το εκατεροθεν ξεκατηνιαμα και σιγα σιγα ερχεται πολεμος μεταξυ ολων, επωνυμως και ανωνυμως αρθρογραφουντων. Τι γινεται ρε παιδια σε αυτο τον κλαδο, τις ποπης, αντε καλα ξεμπερδεματα και λυπαμαι γιατι εγω ο ασχετος ο τελειως απλος πολιτης πριμ πολυ καιρο και σε ανυποπτο χρονο ειχα σχολιασει οτι τα μπλογκς θα παθουν συντομα οτι επαθαν τα ΜΜΕ ετσι που βριζονται και κατασηκοφαντουνται μεταξυ τους αλλα και οποιον αλλον παρει η μπαλα ετσι χωρις στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha mpi telospanton ke kanenas filaki?auto ine to megalo erotima.ola ta alla ta akuo berese.
    o ellinikos laos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ;ΑΥΤΟΣ ΔΙΗΥΘΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΑΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμαράς ή τέφρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 1.50 ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΤΟΡΑ ΝΤΟΡΑ!!!ΑΚΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΤΩΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ!!!!!ΕΛΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ!!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ....ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ....ΧΟΝΡΟΓΑΓΑΔΕΣ!!!1ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ...ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,,,ΜΙΚΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..Η ΓΚΟΜΕΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΠΟΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ....ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ??....ΝΤΟΡΑ!!!!ΝΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΕΩΣ...ΘΑΝΑΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δουκας τακτοποίησε τον Αγγέλου, τον Σαμαρά θα τον τακτοποιήσουν οι αλβανοί, που άνοιξε τα σύννορα τότε και είπε:Μπήτε σκύλοι κι΄αλέστε!!!!!!!!!μιά τώρα και ο Σαμαράς!!μιλάν όλοι,μιλάν και οι κόλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 22 Ιουλ 2010 4:10:00 μ.μ.

    φλωρε τα συνορα τα ανοιξε η αλβανια οταν επεσε το εκει καθεστως και σκορπισαν μετα σε ολη την γη οι αλβανοι.
    αντε μαλακες με αυτη την καραμελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως το σκηνικό έχει ξεβρακωθεί για τα καλά και μπορούμε να καταλάβουμε τι παίζεται ;

    Ο κουρασμένος για να γλυτώσει την φυλακή παρέδωσε προσωρινά το κόμμα στον ανασφαλή, με στόχο να διώξουν την Ντόρα και στα ζόρια να ξαναναλάβει το Εθνικό Κεφάλαιο και βαδίσουν όλοι μαζί στον δρόμο της νίκης.

    Αυτή είναι δυστυχώς η νύν και τέως ηγεσία της παράταξης.

    Σώστε τα οπίσθια σας και χέσε τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά τι πάθανε οι δεξιοί : πανικός!! ΚαραμανΣαμαρ, σεμνά και ταπεινά, άντε με το καλό και η ντόρα φύλακας !! βγάλτε τα μάτια σας χαφιέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι, βέβαια, έπρεπε να τον συγχαρούν κι όλας!...
    Ακούς εκεί ο άτιμος ο εισαγγελέας, τι τούκανε του καϋμένου του κ. Αγγέλου!...
    Μέχρι κι ο κ. Καραμανλής ταρακουνήθηκε, για να καταλάβεις....
    Βρε αει στι διάλο απο κεί, αξιοθρήνητοι και αμετανόητοι ΝΔληδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Ελεος..."

    "Επιτέλους αυτή η κατάθεση του Αγγέλου στην ανακρίτρια δεν είναι μυστική; Που στο διάολο την έχουν όλοι οι δημιοσιογράφοι και την διαβάζουν λέξη λέξη;
    Δεν είναι παράνομο αυτό;
    Μόλις βγαίνουν απο την πόρτα οι...
    κληθέντες στον ανακριτή απο την άλλη πόρτα διαρρεουν οι καταθέσεις;

    Επιτέλους η ανακρίτρια τι κάνει γι αυτό;"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

    απαντηση: BAZEI ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΜΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ Ή ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ
    Ή ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ.
    νομίζει ότι η χουντα ΠΑΣΟΚ θα είναι αιώνια. ΌΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΤΡΟΦΙΜΟΙ --------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΖΕΦΡΕΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά»,Kωστακης ο ανηψιος, αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο «τους πέντε νταβατζήδες», ανέχθηκε - και εν πολλοίς κάλυψε- το νταβατζιλίκι των γνωστών κολλητών του (Αγγέλου,Ρουσοπουλου,Αντωναρου) τριάδας ομοούσιων αχρείων που οδήγησαν την χώρα στην αναξιοκρατία την φαυλοκρατία και το πολλαπλασιασμό του εκσυγχρονισμένου χρέους της χώρας .

    Κωστάκη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των,των κολλητών της προσωπικής σου επιλογής , αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.

    Αίσχος και ντροπή σε όσους αμνήμονες υποτιμούν τη μνήμη του λαού ,των μελών και των οπαδών του κόμματος.

    Τώρα σκερβελέδες,τενεκέδες ξεγάνωτοι,άπληστοι και αχόρταγοι...
    ο Κορυδαλλός σας περιμένει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι γαλάζιοι ταπεινοσεμνοπρεπώς, αφού έριξαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, την κοπάνησαν και έκλεισαν πίσω τους και την πόρτα της Βουλής, παραχώνοντας τα σκατά τους, όπως η γάτα, και νόμισαν ότι τα παρέγραψαν. Μα αυτά βρώμισαν και μας έπνιξαν.

    Και ήρθαν οι πράσινοι για να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου. Να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Και τα φίδια έζωσαν τον λαό, τον εργαζόμενο, τον έντιμο δημόσιο υπάλληλο, τον φουκαρά τον συνταξιούχο.

    "Δημιουργό της ελληνικής τραγωδίας" χαρακτηρίζει το γαλλικό περιοδικόMarianne, τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό. Στο δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρεται ότι ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός της Ελλάδας βύθισε τηχώρα του σε ένα τρομακτικό χάος με την ανικανότητα και τα ψέμματά του και συγκαταλέγεται στους επτά υπεύθυνους για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη. Το δημοσιέυμα εξηγεί πως η Ελλάδα έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και υπογραμμίζει ότι για τα ψεύτικα στοιχεία του δημοσιονομικού ελλείμματος που έδινε η χώρα στην ευρωπαϊκή επιτροπή, ο Κώστας Καραμανλής έκανε ταχυδακτυλουργικά κόλπα, όπως ένας πλανόδιος μικροπωλητής σε ένα υπαίθριο παζάρι. Το περιοδικό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο πρώην πρωθυπουργός λόγω έλλειψης ικανοτήτων είχε καταφέρει να επιδείξει τεράστιο χάρισμα στην τέχνη της παραπλάνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Βαρθολομαιος ο γκομενιαρης πηγε να γαμησει εφαγε τις μπουνιες του μας αφησε. Ο ζαχοπουλος τσιμπουκωνε την γκομενα για να την διορισει και επειδη ητανε και πολυ παιδαρας η γκομενα τον βιντεοσκοπουσε για να θαυμαζει τους κοιλιακους του και τον αντρακλα που την πηδουσε, έπεσε σε μελαγχολια επεσε και απο το μπαλκονι. Ο αλλος επαιζε με τα λεφτα των ταμειων (ομολογα)τζογο λες και ητανε δικα του. Η πελοπονησος κατακαηκε η χωρα καταχρεωθηκε,
    Ο πιπης εκανε τον μεγαλοκτηματια ανταλλασε και πωλουσε οικοπεδα με το παπαδαριο λες και ηταν του μπαμπα του του ταχυδρομου. Ο ντορακης που εκανε τα συμβολαια ως καλος νομικος και συμβολαιογραφος αυτοπροταθηκε να μαστιγωθει. Οσοι υπογραψανε τις μεταβιβασεις ολοι δεν ηξεραν τιποτε πεσανε απο τα συννεφα. Οι αγγελου,σταικουρας,ανδριανος,φαυλοπουλος και λοιποι σφουγγοκωλαριοι αλωνιζαν και διοριζαν τα ανηψια ,γιους, κορες ,μπατζανακια,κουμπαρους, ξαδερφια, συμπεθεροι, διοριζονταν στο δημοσιο με τους εξευτελιστικους μισθους των 5000 και 10000 χιλιαδων ασφαλως υπηρχαν και εξαιρεσεις για καποιους που θελανε 25000 το μηνα.
    Ο χοντρομπαλας κωστακης τα εβαλε με τους νταβατζηδες και τους εκανε τα μουτρα κρεας και αυτοι ακομα ξυνουν τα αρχιδια τους.
    Ο αρουλης ηθελε στο υπουργειο μεταξωτες κουρτινες, ηταν ευαισθητο παιδι εχει και τις ιδιατεροτητες του αστα να πανε.
    Ο αγροτοτσιφλικας Χατζηγακης μοιραζε 500 εκατομυρια στον καμπο και την διανομη εκανε ο κοκκινουλης και ο Σπυροπουλος αυτα τα λεβεντοπαιδα τα προτυπα του αγροτη με το βαμμενο μαλλι.
    Ο αλογομαλακας περασε απο την βουλη νομο που χαριζε στις τραπεζες 2 δις εργοδοτικες εισφορες τα γραμματια πρεπει να εξοφλουνται εντοκα.
    Ο χριστοφορακος φιλος της ντορας αναχωρησε με ανθοδεσμη απο το αεροδρομιο για να μην κελαιδησει.
    Ο τα λυνω ολα υπουργος υγειας αφησε τα νοσοκομεια ακομα και χωρις κολοχαρτο.
    Εβγαινε και ο μπαρουφας στα μεσα λεγοντας οτι η κυβερνηση του διεπεται απο τον κανονα του σεμνα και ταπεινα που να ηταν ασεμνα και με αυθαδεια.

    Τωρα ξεκινησε το δευτερο μερος της παπαρολογιας με το λεφτα υπαρχουν αλλα θα σας θαψουμε πρωτα και μετα θα στειλουμε πανω απο το μνημα σας την συνταξη που δικαιουστε.
    Μας κουβαλησανε τους χοντροτοκογλυφους στην Ελλαδα και αυτοι εχουν περιοριστει σε ρολο κομπαρσου κανοντας τους ανηξερους.
    θα ερθει και αυτονων η σειρα κοντα ειναι και το παρελθον τους δεν ειναι αγγελικο βρωμα και δυσωδια και ψωρα δακου εχει.
    Τα ψωμια σας ειναι λιγα παλιοκουφαλες θα την πληρωσετε την νυφη να ειστε σιγουροι η οργη και η αγανακτηση βγαζει πρωτο κομμα τον κανενα και αυτος ερχεται με πολυ μεγαλη ορμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση