GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απουσία του Δένδια...

Από τον ΛΗΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (για το θέμα της...


ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου) ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ;
ΑΠΟΡΙΑ!

4 σχόλια

  1. ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ BLOGS ............

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τόσο πολύ σας αρέσουν οι εξεταστικές, δείτε τα πραγματικά σκάνδαλα, τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος, να ξεδιπλώνονται μπροστά σας.
    Να μιλήσουμε για τα ομόλογα, ευχαρίστως.
    Να μιλήσουμε και για το Βατοπέδι, βεβαίως.

    Αλλά να μιλήσουμε και για το Χρηματιστήριο του 1999.
    Και για το Κτηματολόγιο.
    Και για τις υπερτιμολογήσεις των Δημοσίων έργων.
    Και για υποβρύχια που γέρνουν.
    Και για τις μίζες των εξοπλιστικών. Και πώς βρέθηκαν πρωτοκλασάτα στελέχη σας με πανάκριβα ακίνητα. Από περίεργες εταιρίες. ..»

    «Δεν μασάμε, χάρη μας κάνετε»

    «Απαντάω λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ: Ψάξτε όποιον θέλετε. Ψάξτε ό,τι θέλετε. Ψάξτε όσο θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, χάρη μας κάνετε! Γιατί όπου βρεθεί αληθινό σκάνδαλο με εμπλοκή Νεοδημοκράτη, μας βοηθάτε να ξεφορτωθούμε βαρίδια της παράταξης. Κι όπου δεν βρείτε τίποτε κι απλώς ταλαιπωρείτε ανθρώπους, μας βοηθάτε να συσπειρώσουμε την παράταξη. Που καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί το κάνετε και που το πάτε. Και δεν μασάει…»

    Θα έρθει και η σειρά των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ
    «Αλλά αν θέλετε να ψάξετε σκάνδαλα, να τα ψάξετε όλα.
    Κι όχι μόνο όσα αφορούν τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    Κι αν δεν το κάνετε εσείς, να το ξέρετε θα το κάνουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


    Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

    Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μνημόνιο νο2 για την ΔΕΗ

    Ετοιμο τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση να πουλήσει το 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ, ώστε να προχωρήσει ταχέως η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, έχει η τρόικα και προτίθεται να το περιλάβει στο αναθεωρημένο Μνημόνιο. Μάλιστα, ζητείται από την κυβέρνηση να λάβει τη σχετική απόφαση έως τον Σεπτέμβριο και να την υλοποιήσει έως τον Μάρτιο του 2011. Η απαίτηση της τρόικας φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες αργά το βράδυ με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και θεωρούν casus belli την πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της επιχείρησης. Ετσι, επεξεργάζονται άλλες λύσεις τις οποίες θα αντιπροτείνουν στην τρόικα, με επικρατέστερη την πώληση ρεύματος που θα παράγει η ΔΕΗ σε ιδιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια θα το διαθέτουν στην αγορά. Το ότι αυτή θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης διαφαίνεται και από το γεγονός ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας την περιέλαβε στη γνωμάτευσή της για την άρση των στρεβλώσεων της αγοράς, ενώ δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο που δόθηκε προς διαβούλευση. Ωστόσο, η τρόικα δύσκολα θα την αποδεχθεί, δεδομένου ότι όπου εφαρμόστηκε δεν απέδωσε. Ετσι, είναι πολύ πιθανό, ύστερα από μια 10ετή περίοδο απραξίας, η τρόικα να επιβάλει ένα βίαιο και ταχύτατο άνοιγμα της αγοράς.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αύγουστος χωρίς καύσιμα, χωρίς μεταφορές και χωρίς ρεύμα. Ο εφιάλτης των τουριστών, που θα “συνωστίζονται” (όπως θα έλεγε και η Ρεπούση) στα αεροδρόμια για να φύγουν κακήν-κακώς ρίχνοντας μαύρη πέτρα.

    Ή μάλλον, μαύρη ταφόπλακα στη δουλική κυβέρνηση των θεραπαινίδων του ΔΝΤ.
    Όπως τον "άντρακλα" ΣΠΥΡΟ.ΚΟΥΒΕΛΗ!


    Και αν ο αγώνας των φορτηγατζήδων αντανακλά ολόκληρο τον αγώνα της μεσαίας τάξης για επιβίωση, ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ που έρχεται θα αντανακλά κάτι πολύ ευρύτερο: ένα ολόκληρο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα κατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *