GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βενιζέλος έχει την ευθύνη γιατί συνεχίζονται οι διακρίσεις και τα "βύσματα" στο στρατό...

Αυτό είναι το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από το κρούσμα Ζαγορίτη-Τζούλιας. Ας ανακοινώσει ποιοι άλλοι γόνοι "επωνύμων" υπηρετούν τ...

Αυτό είναι το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από το κρούσμα Ζαγορίτη-Τζούλιας. Ας ανακοινώσει ποιοι άλλοι γόνοι "επωνύμων" υπηρετούν τη θητεία τους σε προνομιούχες θέσεις...

Από τον Γ. Καρβουνιάρη

Εκανε βαθυστόχαστες δηλώσεις πάλι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και διέταξε ποινές με αφορμή το θέμα υιού Ζαγορίτη και Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο. Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του Μουσείου. Πέρα από τη life style διάσταση και τα ηθικοπλαστικά που ακούγονται, όμως, ο κ. Βενιζέλος είναι εκείνος που έχει τη βασική πολιτική ευθύνη.
Επί των ημερών του υπηρετούσε  με "βύσμα" ο γιος του γραμματέα της ΝΔ στην καλύτερη θέση. Ο κ. Βενιζέλος είναι 9 μήνες υπουργός Άμυνας. Κι αυτός...
 έδωσε το "ΟΚ" για την τοποθέτηση αυτή ή έστω τη διατήρησή της. Αυτός και όχι κανένας υπουργός της ΝΔ.
Τι έκανε επί τόσους μήνες ο κ. Βενιζέλος για να σταματήσει ή και να ακυρώσει ακόμη αυτά τα προκλητικά ρουσφέτια στο στρατό, όπως του κ. Ζαγορίτη; Τίποτα. Μήπως έδωσε καμιά εντολή να ακυρωθούν όλες αυτές οι προκλητικές τοποθετήσεις γόνων "επωνύμων" και να σταλούν να υπηρετήσουν όπου και τα παιδιά των "κοινών θνητών"; Όχι βέβαια, όπως αποδεικνύεται.
Οι κ. Βενιζέλος και Μπεγλίτης είναι συνυπεύθυνοι για τη διαιώνιση αυτής της πελατειακής νοοτροπίας και πρακτικής, των διακρίσεων και των "βυσμάτων"  και στις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ όφειλαν να έχουν θέσει σε εφαρμογή αξιοκρατικά κριτήρια.
Ας πει ο κ. Βενιζέλος ποιοι άλλοι γιοι "επωνύμων", πέραν του νεαρού Ζαγορίτη, κάνουν την θητεία τους στο Πολεμικό Μουσείο ή σε άλλα προνομιούχα πόστα όπως π.χ. το "Αβέρωφ" που μας απασχόλησε πρόσφατα. Ας τα πει και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος...

20 σχόλια

  1. Κι εγώ
    Ψήφισα Παπανδρέου.
    Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά, αν δεν έχουμε καταλάβει ακόμα το ρόλο του Βενιζέλου, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθελε να γινει και αρχηγος κοματος η καμαριερα της Λατση.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΕΡΗΣΕΙς ΠΑΝΕ ΨΟΦΗΣΑΝ.

    ο Αλλος αυτος ειναι Ο πΑΓ-ΚΑΛΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ.
    Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΛΙΟΥΤΣΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΘΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΖΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστακός: Ερώτηση για τη μονάδα υγροποιημένου πετρελαϊκού αερίου

    Ερώτηση προς τις υπουργούς Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, κατέθεσαν για τη θερμοηλεκτρική μονάδα υγροποιημένου πετρελαϊκού αερίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας οι ανεξάρτητοι βουλευτές Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός.

    Ειδικότερα, οι βουλευτές αναφέρουν:

    Με ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα ταχύτητα ολοκληρώθηκαν τους τελευταίους μήνες οι διαδικασίες αδειοδότησης της μεγαλύτερης θερμοηλεκτρικής μονάδας ηλεκτροπαραγωγής της χώρας μας ισχύος 1100 ΜW. Πρόκειται για επένδυση της εταιρείας πετρελαίων του Κατάρ (Qatar Petreleum) και αφορά μεταξύ άλλων την κατασκευή θερμοηλεκτρικού σταθμού με καύσιμο υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο (Liquid Petroleum Gas - LPG) στο Πλατυγιάλι του Δήμου Αστακού.

    Το δεδηλωμένο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, οι επισκέψεις υπουργών στο Κατάρ και του πρέσβη της χώρας αυτής ερμηνεύουν ίσως την ασυνήθιστη ταχύτητα έκδοσης της πρώτης άδειας παραγωγής που δόθηκε από τη ΡΑΕ σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την κατάθεση της σχετικής αίτησης, αλλά δεν είναι αρκετές για να αιτιολογήσουν ένα τέτοιο επενδυτικό σχέδιο για τους παρακάτω λόγους:

    • Δεν προβλέπεται στον κατατεθειμένο στη Βουλή μακροχρόνιο ενεργειακό σχεδιασμό, ούτε ως μέγεθος ηλεκτρικής ισχύος ούτε ως καύσιμο ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο κατά πόσο είναι συμβατό με τους εθνικούς στόχους για μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και για αύξηση του μεριδίου των ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) στο 20% του εθνικού ενεργειακού μείγματος , πολύ περισσότερο που το μεγαλύτερο μέρος της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας φέρεται να προορίζεται για εξαγωγή στην Ιταλία.

    • Ενέχει μεγάλη επικινδυνότητα (κίνδυνος έκρηξης με επιπτώσεις σε ακτίνα χιλιομέτρων, αλλά και από τις διαφυγές αερίου που αναμένεται να φθάνουν τα 40 έως 60 εκατομμύρια κυβικά μέτρα -κατά μέσο όρο 40.000 τόνους- ετησίως). Εξάλλου υπάγεται στην οδηγία «Σεβέζο» ως επικίνδυνη βιομηχανική εγκατάσταση.

    • Συνεπάγεται σοβαρότατη τοπική θερμική ρύπανση τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στη θάλασσα, αλλά και τοπική ατμοσφαιρική ρύπανση από οξείδια του Αζώτου και του Θείου, μονοξείδιο του Άνθρακα, αιωρούμενα σωματίδια σε απόσταση μόλις 10 χλμ από την πόλη του Αστακού.

    • Περιλαμβάνει, ως περιβαλλοντικό άλλοθι, μονάδα παραγωγής βιοκαυσίμων από φύκια μέσω διοχέτευσης του διοξειδίου του άνθρακα στη θάλασσα, τεχνολογία που δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί σε τέτοια κλίμακα.

    • Βρίσκει αντίθετο τον τοπικό πληθυσμό που θέλει τη ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγυαλίου ως διαμετακομιστικό λιμάνι και πλήττει σοβαρά την τουριστική προοπτική της ευρύτερης περιοχής.

    Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην το διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής, μετατρέπει την περιοχή σε ενεργειακό κέντρο μεγάλης μάλιστα, επικινδυνότητας, αφού μέρος της επένδυσης εμπίπτει στην οδηγία Sevezo.

    Ερωτώνται οι υπουργοί:

    1. Ποιο θα είναι το όφελος για τους κατοίκους της περιοχής και την Εθνική μας οικονομία, από την υλοποίηση μιας τέτοιας επένδυσης σε ένα λιμάνι που διαθέτει ελεύθερη ζώνη εμπορίου και ελεύθερη ζώνη βιομηχανίας, χωρίς την επιβολή φόρων και χωρίς την επιβολή προστιθέμενης αξίας στα διακινούμενα προϊόντα της, όπως είναι τα πετρελαϊκά παράγωγα;

    2. Πόσο θα επιβαρύνει η συγκεκριμένη επένδυση με νέα χρηματικά πρόστιμα την προβληματική κατά τα άλλα Ελληνική οικονομία αφού θα ανεβάσει τους ρύπους και σε πανελλαδικό επίπεδο.

    3. Πως θα αντισταθμιστούν οι λιγοστές (140 από 1500 που είχαν αρχικά αναφερθεί) θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από την εγκατάσταση της εν λόγω εταιρίας στο λιμάνι του Αστακού, με τις απώλειες των θέσεων εργασίας που θα επιφέρει η λειτουργία της εν λόγω μονάδας σε άλλους υφιστάμενους οικονομικούς τομείς οι οποίοι θα υποστούν σοβαρή συρρίκνωση;

    4. Αληθεύει ότι απ’ τις 23/10/2009 έχει κατατεθεί αίτηση στη ΡΑΕ (απ’ την εταιρεία ENGAL) για μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από καύση αστικών αποβλήτων (σκουπιδιών) 200MW στην ίδια περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα έχει ανάγκη την Aγία Οικογένεια. Η τωρινή της εκπρόσωπος Θοδώρα Μητσοτάκη μπορεί να εκδιώχθηκε κλωτσηδόν από τη Νέα Δημοκρατία αλλά ο Χατζηπαπαγαλάκης και ο Κουρής του Alter είναι εδώ, μαζί με τα καλόπαιδα του Αλαχαβούζου του Σκάι.
    ......
    1.Λέμε ΝΑΙ στους φίλους και συμμάχους Αμερικανούς.
    2.Λέμε ΝΑΙ στο καραφλό παλληκάρι από τη μινεσότα που έχουμε την τιμή να μας πηδάει.
    3.Λέμε ΝΑΙ στα δάνεια από το εξωτερικό για να μπαλώσουν τις τρύπες τους οι τράπεζες, να μην πεινάσουν τα αφεντικά τους.
    4.Λέμε ΝΑΙ στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, διότι δεν μπορεί να καταστρέφεται η Ελλας, από εργαζόμενους, που τολμούν να ζητούν σύνταξη πριν τα 85!
    5.Λέμε ΝΑΙ στο Παπανδρέου και την ευτυχία που μας κερνάει καθημερινά, ειδικά στο σουπερμάκετ και τη βενζίνη.
    6.Λέμε ΝΑΙ στον Καρατζαφέρη, το τρίτο μέλος του συγκροτήματος Los Kolotoumbos, απίθανος τύπος (ο Στάθης Ψάλτης σε χοντρό).
    7.Λέμε ΝΑΙ στις εύκολες απολύσεις, τί θέλετε όλοι να δουλεύετε; H πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.
    8.Λέμε ΝΑΙ στο ασφαληστρικό. Τί τη θέλετε τη σύνταξη; Να κάθεστε σπίτι να τσακώνεστε με τη γυναίκα; Χαρά και εργασία μέχρι τα 85.
    9.Λέμε ΝΑΙ στη λέσχη Βilderberg και το Βrookings institute.
    10.Λέμε ΝΑΙ στην "ενημέρωση" από τους αγαπημένους μας καναλάρχες, μάχονται καθημερινά για τα συμφέροντα μας και ας μην το ξέρουμε.

    Νίκος Χατζηπαπαγαλάκης
    Εκάλη
    (ALTER: τιμή και δόξα στο μέγα μητσοτάκη και την αυλή του, γλύψ, γλύψ, ... - είναι χοντρά τα πακέτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΡΙΞΤΕ ..~!!! ΜΕ TON ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΑΛΗΤΗ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..

    Πραιτoριανή δήλωση Χρήστου Παπουτσή

    "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Με μια δουλική-πραιτοριανή δήλωση του Χρήστου Παπουτσή, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ είπε με λίγα λόγια πως κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος διακινεί παντού αθλιότητες και πως κάποιοι ανόητοι αμφισβητούν ότι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα στηρίξουν με την ψήφο τους τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    __________________________________
    Αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι
    και οι ανόητοι που ελπίζουν
    ότι δεν θα ψηφιστεί το έκτρωμα που έχει ετοιμάσει η μειοψηφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι ο ΛΑΟΣ, πραιτοριανέ εκπρόσωπε! ___________________________________

    ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΦΤΟΥ........λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο μπουχέσας νόμιζε ότι επαναφέροντας κάτι κοματόσκυλα απόστρατους θα έχει τον έλεγχο στο στράτευμα
    τώρα τον κράζουνε για τις μαλακίες που κάνουνε κάθε μέρα τα κοματόσκυλα αυτά και όμως δεν έχει την δύναμη να τους στείλει απο εκεί που ήρθανε
    εμείς κύριε μπουχέσα ξέρουμε ότι για να πάρει μετάθεση ναύτης στο πολεμικό μουσείο ,αβέρωφ κλπ απαιτείται η έγκριση τΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ Β ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝ
    αλλά που να βρείς το πολιτικό ανάστημα να τους στείλεις απο εκει που ήρθανε μουχέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το συμπάθειο κι όλας, παλιομαλάκα, αλλά άλλος είναι "ο μπουχέσας"....
    Για να συνεννοούμαστε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ
    Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών

    Αυτο ειπε το μεσημερι στη Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος και χαρηκαν οι πρασινοφρουροι

    Υπαρχουν βεβαια θετικα σημεια αλλα και ασαφειες και λάθη που πρεπει να διορθωθουν

    και ο δρ Κουτσουκος εγραψε μια κριτικη και την εστειλε στο πρεςς

    Αντωνης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ
    Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών

    Αυτο ειπε το μεσημερι στη Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος και χαρηκαν οι πρασινοφρουροι

    Υπαρχουν βεβαια θετικα σημεια αλλα και ασαφειες και λάθη που πρεπει να διορθωθουν

    και ο δρ Κουτσουκος εγραψε μια κριτικη και την εστειλε στο πρεςς

    Αντωνης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 30 Ιουν 2010 7:07:00 μ.μ.

    Τη μισή μόνο φρίκη να είχες δείξει, (εσύ και τα υπόλοιπα μουνάκια που "φρίττετε" τώρα), επί της 6ετούς "διακυβέρνησης" του αγαπημένου σας μπουχέσα και της συμμορίας του, θάμασταν εντάξει τώρα.....
    Και δεν θα χρειάζονταν και τα όποια τα μέτρα, ,ωστε και δε θα χρειαζόταν να "φρίττεις" τώρα!....
    Αντε παλιομαλάκα, πληρωμένε ρουφιάνε της ΝΔλας, που "έφριξες" κι όλας!....
    Περνάτε τον κόσμο για ηλίθιους σαν και του λόγου σας, γι αυτό φλερτάρετε με το 10%, αγύρτες!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έλατε ΠασοκοΑΡΧΙΔΙΑ, για πέστε μας για αυτό...........
    =================================
    Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010
    Νέο επεισόδιο με Κασιδόκωστα στην μoνάδα του στο Πέραμα - Πήγε με Τζιπ και οδηγό-ναύτη

    ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΡΧΙΚΑ 15ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ

    Νέο επεισόδιο δημιουργήθηκε με τον Πάρι Κασιδόκωστα όταν με τζιπ μάρκας (Σεβρολετ)εμφανίστηκε στην μονάδα του στο Πέραμα με οδηγό έναν ναύτη! Όταν πλησίασε στην πύλη και επειδή η εμφάνιση του μόνο ναύτη δεν θύμιζε , ζήτησαν να τον συλλάβουν οι ναυτονόμοι και του έριξαν 15 ημέρες φυλακή. Όμως στο υπουργείο ενημερώθηκαν και έπνεαν τα μένεα για...


    την ποινή η οποία βέβαια σβήστηκε για τον Πάρι που έχει και οδηγό ναύτη!!!

    Ντροπή , αηδία πλέον για τον εξευτελισμό του Ελληνικού στρατού. Επιτρέπουν σε έναν γόνο εφοπλιστικής οικογένειας να διασύρει το ναυτικό. Και βέβαια ο Βαρδινογιάννης μόνο για το Αβέρωφ μίλησε και την Χρουσαλά.

    ......για πέστε μας
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΨΩΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ.
    =================================
    αντε γαμημένα σκατοπραγματα.
    Ή ΕΙΝΑΙ -απο ότι βλέπω παραπάνω - ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΜΕ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ
    ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 30 Ιουν 2010 7:07:00 μ.μ.

    Τη μισή μόνο φρίκη να είχες δείξει, (εσύ και τα υπόλοιπα μουνάκια που "φρίττετε" τώρα), επί της 6ετούς "διακυβέρνησης" του αγαπημένου σας μπουχέσα και της συμμορίας του, θάμασταν εντάξει τώρα.....
    Και δεν θα χρειάζονταν και τα όποια τα μέτρα, ,ωστε και δε θα χρειαζόταν να "φρίττεις" τώρα!....
    Αντε παλιομαλάκα, πληρωμένε ρουφιάνε της ΝΔλας, που "έφριξες" κι όλας!....
    Περνάτε τον κόσμο για ηλίθιους σαν και του λόγου σας, γι αυτό φλερτάρετε με το 10%, αγύρτες!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ.. ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ
    ΜΕ ΣΤΟΛΗ.............ΚΛΟΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ..
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Na ξερατε πως χαιρονται δεξιοι και αριστεροι ταχα πολιτικοι να βλεπουν πως μετα απο οσα εχουν κανει στην χωρα υπαρχουν ακομη καποιοι που βριζονται ασυστολα,και τους υπερασπιζονται,και αλοιμονο μας ποτε θα ξυπνησετε αβεβαιο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ‘Κείνη η ντυμένη αγελάδα που την έβαλαν να παριστάνει τον υπουργό άμυνας τι περιμένει για να παραιτηθεί;;; Μήπως πρέπει πρώτα να του γαμήσουν οι Τούρκοι τη γυναίκα πάνω σε καμιά σημαία και μετά βλεεεεεεέπουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεροκαματιάρης30 Ιουν 2010, 9:30:00 μ.μ.

    Φίλοι την πατήσαμε πρέπει να το παραδεχθούμε.
    Μια παροιμία λέει, αν δεν δεις τα χειρότερα δεν εκτιμάς τα καλλίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αγωνία της κυβέρνησης και ο πόνος της …ψυχής των βουλευτών της”

    1. Μακάρι να το ψηφίσουν γιατί έτσι θα πέσουν πιο εύκολα.
    Αν δεν το ψηφίσουν θα έχουν μια δικαιολογία του κώλου για να τρενάρουν τη πτώση τους.

    2. ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ..
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

    3. Μακάρι να πέσουν ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!

    4. Μακαρι να πεσουν και να ΨΟΦΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δλδ φταίνε μόνο οί κομματικοί-
    κυβερνητικοί?
    Η μαμάκα καί ο μπαμπάκας πού φιλάν
    κατουρημένες ποδιές,γιά νά υπηρε-
    τήσεις στό δωμάτιο σου......
    ΔΕΕΕΕΝ Φταίνε?
    Εσύ πού ρουσφετολογείς ΔΕΕΕΝ φταίς?
    Τελικά αυτό πού οί παλαιοί ονομά-
    τιζαν τσίπα,σπανίζει,όσο
    τό "ρουσφετόνιο" γίνεται ευρείας
    κατανάλωσης.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *