GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιγμα λογαριασμών και πολιτικές σκοπιμότητες...

Από τον Χρίστο Βερελή Δεν έχω προφανώς καμία αντίρρηση ν’ ανοίξω τους λογαριασμούς μου. Τα οικονομικά μου είναι ανοιχτό βιβλίο και η εξέλι...

Από τον Χρίστο Βερελή

Δεν έχω προφανώς καμία αντίρρηση ν’ ανοίξω τους λογαριασμούς μου. Τα οικονομικά μου είναι ανοιχτό βιβλίο και η εξέλιξη της περιουσίας μου εδώ και χρόνια ως πρώτου Έλληνα πολιτικού ανεβασμένα στο διαδίκτυο.
Παρατηρώ όμως, με έκπληξη και αίσθηση υφιστάμενου πλέον καταφανώς, δυσμενή μεταχείριση και ότι κάποια άλλα βιβλία φαίνεται να μένουν κλειστά. Επίσης:
1. Η επιλογή ισορροπίας των πέντε + πέντε πρώην υπουργών δύσκολα μπορεί να μην αποδοθεί σε πολιτική σκοπιμότητα. Στους δημοσιογράφους μάλιστα η λίστα διοχετεύτηκε ως «πρώτη δόση έναντι» και προς χρήση των Σαββατοκυριακάτικων.
2. Η ομόφωνη απόφαση της επιτροπής για έλεγχο σε βάθος 20ετίας, μαγικά άλλαξε όπως κατήγγειλαν και οι εκπρόσωποι των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ , και η επιλογή των προσώπων περιορίζεται στην...
 περίοδο μετά το 1997
3. Περιλαμβάνονται κάποιοι και δεν περιλαμβάνονται κάποιοι άλλοι που μόνη διαφορά έχουν το σημερινό πολιτικό τους ρόλο.
Δεν περιλαμβάνονται καν όσοι είχαν ρόλο στη διαχείριση των οικονομικών των κομμάτων.…..
4. Περιλαμβάνομαι και εγώ, παρ’ ότι δεν πρόλαβαν ακόμη να με καλέσουν στην επιτροπή ενώ το ζητώ εδώ και μήνες. Γεγονός που σημαίνει ότι υποτίθεται ότι δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την εξέταση της υπόθεσης σε ότι αφορά ζητήματα με τα οποία είχα σχέση.
Παρ’ ότι είναι γνωστό ότι καμία ανάθεση, αλλά και καμία τροποποίηση σύμβασης δεν έχω υπογράψει, παρ’ όλα αυτά επιλέγομαι και μάλιστα από τον υπεύθυνο της κατάρτισης της λίστας με τον οποίο είμαι επί χρόνια συνυποψήφιος.
5. Θεωρώ τη διαχείριση που έγινε πολιτικά απαράδεκτη και ηθικά διερευνητέα.

10 σχόλια

  1. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία που τόσο αγαπάνε.
    Είχα γράψει ότι τώρα είναι ευκαιρία για την Νέα Δημοκρατία να βγάλει τα στελέχη της στο πεζοδρόμιο, να οργώσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Το συνέδρειο είναι έκθεση ιδεών.
    Θα πρέπει απο τώρα κάποιοι να ακολουθήσουν Ντόρα και Κιλτίδη, και να μας αδειάσουν την γωνιά. Πιστέψτε με είναι αρκετοί.Τα έχουν κάνει πλακάκια με την διαπλοκή.Το Πασοκ είναι αδίστακτο.Έχει βρεί στο προσωπό τους τους κατάλληλους συμμάχους. Ο Ελληνικός λαός περιμένει κάτι, ενα φώς…… γιατί διαφορετικά….

    “χωνί θα σας κανουμε”
    κ εσυ λοβερμπου μη κανεις την απληρωτη ετερα.

    είναι στο χέρι όλων μας να άλλαξουμε την κατάσταση……..
    μάγκες μία είναι η αλήθεια……..όποιος ψηφίσει το γιωργάκη και τα εξαπτέρυγά του προδίδει άθελα τη χώρα του…..
    αφυπνίστε τον κόσμο
    όλοι ξέρουμε ότι όλοι είναι απελπισμένοι.Μην αφήνετε κανένα να ψηφίζει αυτόν τον αδίστακτο και τα πληρωμένα-εξαγορασμένα τσιράκια του.
    Μιλήστε παντού……στη δουλειά, στη λαική….
    μιλάμε για την μεγαλύτερη προδοσία που συνέβη διαχρονικά στην ελλάδα.
    175 εξαγορασμένοι προδότες μας ρίξαν σε μια καταβόθρα
    πέρισυ μας πούλαγαν ελπίδες και μας υπνωτίσαν…..ξυπνήστε όλους από το λήθαργό τους………..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


    Εφιάλτες υπήρχαν πάντοτε και θα υπάρχουν πάντα, αλλά όχι και να τους …..ψηφίζουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από αυτά που γράφει ο τέως υπουργός θα πρέπει να δώσει και μία απάντηση,για το έγκλημα που έκανε το 2003 εις βάρος 260 οικογενειών εργαζομένων στην Ολυμπιακή Αεροπορία.Απολύοντας τους αναίτια από την εργασία τους με τον επαίσχυντο νόμο 3185/2003 με την παγκόσμια πατέντα της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης.
    Αποτέλεσμα αυτού του εκτρώματος ήταν αυτοί οι άνθρωποι να στερηθούν αυθαίρετα ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι παγκοσμίως.Κοινώς να τερματίσουν τον εργασιακό τους βίο μέχρι εκεί που συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα της εργασίας τους επιτρέπει.Αυτό καταστρατηγήθηκε αυθαίρετα,με αποτέλεσμα όλοι αυτοί να υποστούν αναίτια ασφαλιστική και οικονομική ζημιά.Τέτοιος νόμος με τέτοια σκληρότητα εναντίον μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων ούτε στην Ουγκάντα και στο τελευταίο κράτος της Αφρικής δεν στέκονται.
    Αν λοιπόν ο τέως υπουργός είναι ευαίσθητος με την υστεροφημία του πρέπει να είναι παντού και όχι επιλεκτικά εκεί που θέλει και όπως θέλει.Ας εξηγήσει λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους γατί τους φέρθηκε λοιπόν με τέτοια σκληρότητα αν δεν τους θεωρεί αμελητέα ποσότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαστε… ΠΑΣΟΚ, ούτε «εξαπτέρυγα»

    Δεν αρνηθήκαμε να «βάλουμε πλάτη» για να στηρίξουμε τις προσπάθειες ανόρθωσης της χώρας. Δεν κάναμε ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ πέρσι το Μάρτιο, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση και ο τότε Πρωθυπουργός ζητούσε απ’ όλα τα κόμματα συναίνεση σε μια πολιτική τομών για να αποφευχθεί η κρίση. Όταν τότε του γύρισαν όλοι την πλάτη. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι που όταν τους ζητούσε συναίνεση τότε τον αποδοκίμαζαν.
    Και σήμερα, οι ίδιοι, αυτό-προσφέρονται να βάλουν πλάτη στο ΠΑΣΟΚ για πολύ χειρότερα μέτρα! Δεν στήριζαν τα πολύ πιο ήπια μέτρα των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.

    Και τώρα στηρίζουν ενθέρμως τα πολύ πιο επαχθή μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ… Γι’ αυτό και έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο των «εξαπτέρυγων» του ΠΑΣΟΚ…

    Δεν διστάσαμε να πούμε όχι στο «μονόδρομο» που οδηγεί κατευθείαν σε μεγαλύτερη ύφεση, μεγαλύτερα ελλείμματα, μεγαλύτερο χρέος και χειρότερα μέτρα χωρίς προοπτική.

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, πρώτα να ψηφίζουμε κι ύστερα να προσπαθούμε να αλλάξουμε ό,τι μόλις ψηφίσαμε…

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, για να κάνουμε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, χωρίς να σκεπτόμαστε ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν θα αντέξουν τον ισοπεδωτικό και άδικο αυτό καταμερισμό.

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, για να δηλώνουμε χωρίς ντροπή δημόσια, ότι η μείωση των μισθών και των συντάξεων θα φέρει δήθεν και μείωση τιμών στα ράφια, για τον Έλληνα καταναλωτή. Και τώρα, αντίθετα, βλέπουμε τον πληθωρισμό, όχι μόνο να μην πέφτει, αλλά και να εκτινάσσεται πάνω από 5,5% για πρώτη φορά εδώ και χρόνια…

    Να το κατόρθωμά τους, πέτυχαν το χειρότερο: Ύφεση, Πληθωρισμό και Ανεργία ταυτόχρονα!
    ANΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ (ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ) ΕΧΕ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ....ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?????

    ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΓΕΛΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ...ΟΚΑΔΕΣ...ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΔΕΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΙΑ.

    ΟΨΟΜΕΘΑ...

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πραγματικά ενδιαφέρονται οι Καιάφες της πολιτικής να βρεθόυν ποιοι πήραν χρήματα του δημοσίου,ας ανοίξουν λογαριασμούς όλων των Υπουργών,Υφυπουργών που διαχειρίστηκαν τα ολυμπιακά έργα.
    Αποδεικνύεται ότι στην υπόθεση SIEMENS βγαίνουν στην επιφάνεια σκούπες ηλεκτρικές,λεμονοστίφτες και ψιλοδωράκια άνευ αξίας.Γιατί κύριοι δεν ερευνάτε την χλιδάτη ζωή των Υπουργών και υφυπουργών αρμοδίων για τα μεγάλα έργα,τους λογαριασμούς τους στην Ελλάδα και στους αμαρτωλούς παραδείσους του χρήματος,τα οικονομικά των συνεργατών τους,των οικογενειών τους ,όλα τα μεγάλα έργα με μελέτη και κατασκευή και τότε θα γελάσει και η μαμά Μαργαρίτα.Δεν θα το κάνετε γιατί δεν σας ενδιαφέρει η πραγματική διαφθορά αλλά το κουκούλωμα και η στάχτη στα μάτια του λαού.Μόνο που δεν καταλάβατε ότι τη μασαμπούκα σας δεν την ανέχεται άλλο ο ταλαιπωρημένος και χιλιοπροδομένος Ελληνας.Θα έρθει η μέρα της κρίσης και τότε θα εισπράξετε τα επιχείρια των έργων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ο ΤΣΕ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vereli min mas paizeis tin moroparthena
    apo to 1981 KLEVETAI systimatika to dimosio xrima kai den to klevetai mono esys alla kai oi dexioi
    peite oti theletai panta kleftes tha eisaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑΣ "Ο ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ"18 Ιουν 2010, 4:35:00 μ.μ.

    Να σου πώ λίγο Χρίστο: Δεν ανοίγεις τους λογαριασμούς που είχες με την ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε. τη δεκαετία 1990-2000; Έτσι, για να θυμηθούμε λίγο τα "παλιά".
    Προς διαχειριστές του PRESS: αυτή τη φορά θα βγάλετε αυτά που γράφω ή να στείλω σε άλλο BLOG αποδείξεις και ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ...

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ....

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ...

    ΑΣΕ ΡΕ .....

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ...
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ...
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ
    ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!

    Ασφάλεια στην πορεία του ΠΑΜΕ

    Άνθρωπος της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασσακόπουλος,
    έγινε...αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια.
    Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

    Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:
    «Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες.
    Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση.

    Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».
    Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση